- 25 Ocak 2024
- 5
- -6
- 1
- 33
- Konu Sahibi merveyaldiz
-
Şöyle ki inanmadım karşı tarafı aradım psikiyatriye gittim , eşim bunlara gerek yok ben kendimi biliyorum sana yakan söyledim gittim bu konuda hatalıyım çok utanıyorum ama mesajlarda hissiyat sıfırdı bende gün içerisinde bayan aramış evde tadilat falan gerekiyor demiş eşimde gideceğim yerler çok geç saat olmazsa gelirim mesai biterse gelmem demiş. Bayan da ben gelirim kocam komiser seni aldırırım demiş. Eşimin söylediğine göre orda gülmüsler eşimde he canım he aldırırsın demiş. Söylediğine göre bu kısımda şakalaşmışlar eşimde mesajda buna dayanaraktan yazmış. Birşey olsa mesajıda numarayı da silerim dedi. Bu kısımda düşündüm çünkü gerçekten bayanın ismi cismi herşeyi vardı. Ben bayanı aradım konuştum bir kaç gün sonra beni engellediğini gördüm. Eşime sordum tekrardan arayacağımı mı düşünüyor ki beni engellemiş dedim. Eşim bilmiyorum ben aramıyorum sormuyorum ilgilenmiyorum dedi.Kadının davranışı böyleymiş herkesle canımlı cicimliymiş . sözde eşim kadının davranışlarına uyum sağlamış başka birşey de olamazmış. yani bilmiyorum inansam mı yoksa inanmayıp yoluma mı baksam. Eğer varsa da tam bir kanıt istiyorum ki bitirebileyimBu mesajların üzerine yaptığı salakça açıklamaya inandınız yani, öyle mi?
iki çocuğum var nasıl olur bilmiyorum. Eğer gerçekten olduysa biter bu evlilikOhaaa bu nasıl mesajlam daha ne olsun ki basbaya aldatılmişsınız geçmiş olsun
Başlığınızın cevabı eşimin telefonunda böyle bir yazışma görürsem aldatıldığımı anlarımbiz 1 ay öncesine kadar çok iyi bir çifttik yada ben öyle sandım ta ki sabahın köründe telefonda bir mesaj görene kadar. Mesajda müşterisi olduğu söylediği bir bayanla şu şekil mesajları vardı;
Eşim; Slm, nasılsın canım
Bayan; iyiyim bitti mi işlerin gelebilecek misin? Evde sorun olmasın .
Eşim; randevularım anca bitti geliyorum.
Bayan; benimle de randevun var unutma
Eşim; Bitmiyordu iş bi ayar çektim halloldu
Bayan; Gel sana da ben ayar çekeyim
Eşim;
Bayan;Bekliyorum
Eşim; 5dk ya ordayım
Eşim; kapıyı açar mısın
Bayan; tm canım
ve mesaj burada bitmiş. Eşime bayanla mesajlaşırken bana da mesaj attı müsterinin rica minnet işini yaptım yemeğe çıkıyoruz dedi.Yalan söyledi bana anlayacağınız. Eşime sordum seni aldatmadım o an ki boşlukla samimi konuştum. Yeminler etti baya. Bayanın evli olduğunu ve evine iş için gittiğini ve evde eşide olduğunu söyledi. Olaylar uzun bu sebepten ötürü güvensizlik oluştu , cinsel hayatımız çok iyiken şuan en alt düzeyde bilmiyorum bana mı öyle geliyor eşim gülümsese bana yapmacık geliyor.
Bundan fazla kanıt yiyişirken görmeniz olur, az daha bekleyin onu da görürsünüzŞöyle ki inanmadım karşı tarafı aradım psikiyatriye gittim , eşim bunlara gerek yok ben kendimi biliyorum sana yakan söyledim gittim bu konuda hatalıyım çok utanıyorum ama mesajlarda hissiyat sıfırdı bende gün içerisinde bayan aramış evde tadilat falan gerekiyor demiş eşimde gideceğim yerler çok geç saat olmazsa gelirim mesai biterse gelmem demiş. Bayan da ben gelirim kocam komiser seni aldırırım demiş. Eşimin söylediğine göre orda gülmüsler eşimde he canım he aldırırsın demiş. Söylediğine göre bu kısımda şakalaşmışlar eşimde mesajda buna dayanaraktan yazmış. Birşey olsa mesajıda numarayı da silerim dedi. Bu kısımda düşündüm çünkü gerçekten bayanın ismi cismi herşeyi vardı. Ben bayanı aradım konuştum bir kaç gün sonra beni engellediğini gördüm. Eşime sordum tekrardan arayacağımı mı düşünüyor ki beni engellemiş dedim. Eşim bilmiyorum ben aramıyorum sormuyorum ilgilenmiyorum dedi.Kadının davranışı böyleymiş herkesle canımlı cicimliymiş . sözde eşim kadının davranışlarına uyum sağlamış başka birşey de olamazmış. yani bilmiyorum inansam mı yoksa inanmayıp yoluma mı baksam. Eğer varsa da tam bir kanıt istiyorum ki bitirebileyim
Ama aldatmadım dedi. Kardeşini devreye soktum araştırdı kendisiyle konuştu birşey çıkmadı. Bayanla konuştum o da yok öyle birşey , iş için geldi , mesajlar yanlış kabul ediyorum ama düşündüğün gibi değil dedi. Eşimde baya yemin etti çocukların üzerine falan. Tek utandığım hatalı olduğum yer sana yalan söyleyip oraya gitmem onun dışında kendimi biliyorum Allah da biliyor farklı bir düşünceyle yazmadım kadın samimi yaklaşınca bende öyle yazdım belden aşağı da kadın yazdı farklı bir şekilde cevap veremedim böyle olacağını bilseydim ne giderdim ne yazardım dedi. ben iki hafta boyunca sürekli sordum detaylı anlatti sonda sıkılmaya başladı artık tepki koydu günahımı alıyorsun öyle birşey olsa seni yanımda tutmam gündüz bile yaparım mesaj numarayı falan da silerim dedi.Bu konuşma eğer gerçekse zaten bunun bir tık ilerisi onları yatakta basmanız olurdu sanırım. Hoş konuşma da ima ile bir ön kesit vermişler zaten. Siz bu konuşmaya rağmen acaba diyorsanız, boşuna atar gider yapmayın.. Boşanmaya niyetiniz yok belli. İyice eşinizle yüz göz olmayın. Zira aldatılmaktan daha onur kırıcı olan şey; sizi alenen aldatan adamla aldattığını bile bile evli kalmaya devam edip bir de bunun için yüz göz olmaktır.
Bu nasıl bir savunma,sanki çocuk var karşısında.Basbayağı aldatmış işte,ne yapmayı düşünüyorsunuz?Çocuk var mı?Şöyle ki inanmadım karşı tarafı aradım psikiyatriye gittim , eşim bunlara gerek yok ben kendimi biliyorum sana yakan söyledim gittim bu konuda hatalıyım çok utanıyorum ama mesajlarda hissiyat sıfırdı bende gün içerisinde bayan aramış evde tadilat falan gerekiyor demiş eşimde gideceğim yerler çok geç saat olmazsa gelirim mesai biterse gelmem demiş. Bayan da ben gelirim kocam komiser seni aldırırım demiş. Eşimin söylediğine göre orda gülmüsler eşimde he canım he aldırırsın demiş. Söylediğine göre bu kısımda şakalaşmışlar eşimde mesajda buna dayanaraktan yazmış. Birşey olsa mesajıda numarayı da silerim dedi. Bu kısımda düşündüm çünkü gerçekten bayanın ismi cismi herşeyi vardı. Ben bayanı aradım konuştum bir kaç gün sonra beni engellediğini gördüm. Eşime sordum tekrardan arayacağımı mı düşünüyor ki beni engellemiş dedim. Eşim bilmiyorum ben aramıyorum sormuyorum ilgilenmiyorum dedi.Kadının davranışı böyleymiş herkesle canımlı cicimliymiş . sözde eşim kadının davranışlarına uyum sağlamış başka birşey de olamazmış. yani bilmiyorum inansam mı yoksa inanmayıp yoluma mı baksam. Eğer varsa da tam bir kanıt istiyorum ki bitirebileyim
İkisi bir olmuş, ağız birliği yapıyorlar.Ama aldatmadım dedi. Kardeşini devreye soktum araştırdı kendisiyle konuştu birşey çıkmadı. Bayanla konuştum o da yok öyle birşey , iş için geldi , mesajlar yanlış kabul ediyorum ama düşündüğün gibi değil dedi. Eşimde baya yemin etti çocukların üzerine falan. Tek utandığım hatalı olduğum yer sana yalan söyleyip oraya gitmem onun dışında kendimi biliyorum Allah da biliyor farklı bir düşünceyle yazmadım kadın samimi yaklaşınca bende öyle yazdım belden aşağı da kadın yazdı farklı bir şekilde cevap veremedim böyle olacağını bilseydim ne giderdim ne yazardım dedi. ben iki hafta boyunca sürekli sordum detaylı anlatti sonda sıkılmaya başladı artık tepki koydu günahımı alıyorsun öyle birşey olsa seni yanımda tutmam gündüz bile yaparım mesaj numarayı falan da silerim dedi.
Yanımda tutmam ne ya,ne kadar aptalca bir söz bu.Kim oluyor ki yanında tutuyor.Sen onu sepetleyeceksin.Ama aldatmadım dedi. Kardeşini devreye soktum araştırdı kendisiyle konuştu birşey çıkmadı. Bayanla konuştum o da yok öyle birşey , iş için geldi , mesajlar yanlış kabul ediyorum ama düşündüğün gibi değil dedi. Eşimde baya yemin etti çocukların üzerine falan. Tek utandığım hatalı olduğum yer sana yalan söyleyip oraya gitmem onun dışında kendimi biliyorum Allah da biliyor farklı bir düşünceyle yazmadım kadın samimi yaklaşınca bende öyle yazdım belden aşağı da kadın yazdı farklı bir şekilde cevap veremedim böyle olacağını bilseydim ne giderdim ne yazardım dedi. ben iki hafta boyunca sürekli sordum detaylı anlatti sonda sıkılmaya başladı artık tepki koydu günahımı alıyorsun öyle birşey olsa seni yanımda tutmam gündüz bile yaparım mesaj numarayı falan da silerim dedi.
Siz eşinize inanmak istiyorsunuz aslında.Basbaysgi aldatmış işte.Hixbir erkek itiraf etmez,ölümüne reddetmek onların işi.Cocuk için de gayet güzel yemin ederler,bizim ex de etmişti.Cocugun büyüdüğünü görmeyeyim demişti sandığın gibiyse,sonuç olarak büyüdüğünü görmüyor da, mahkeme izni kadar görüyor hemen hemen.Telini alıp GSM uygulamasından arama geçmişine bakın, anlaşılır oradan.Madem masum itiraz etmeden kurcalamana izin verir.Ama aldatmadım dedi. Kardeşini devreye soktum araştırdı kendisiyle konuştu birşey çıkmadı. Bayanla konuştum o da yok öyle birşey , iş için geldi , mesajlar yanlış kabul ediyorum ama düşündüğün gibi değil dedi. Eşimde baya yemin etti çocukların üzerine falan. Tek utandığım hatalı olduğum yer sana yalan söyleyip oraya gitmem onun dışında kendimi biliyorum Allah da biliyor farklı bir düşünceyle yazmadım kadın samimi yaklaşınca bende öyle yazdım belden aşağı da kadın yazdı farklı bir şekilde cevap veremedim böyle olacağını bilseydim ne giderdim ne yazardım dedi. ben iki hafta boyunca sürekli sordum detaylı anlatti sonda sıkılmaya başladı artık tepki koydu günahımı alıyorsun öyle birşey olsa seni yanımda tutmam gündüz bile yaparım mesaj numarayı falan da silerim dedi.
Oysaki aldatmış olsa evet karıcım aldattım seni çatır çatır seviştik derdi dimi? Aldatmış olsa kardeşi koşa koşa gelip size evet abim seni aldatmış derdi dimi? Kadın da zaten evet kocanla her fırsatta sevişiyoruz arkandan ne kadar salak olduğunu konuşuyoruz derdi dimi?Ama aldatmadım dedi. Kardeşini devreye soktum araştırdı kendisiyle konuştu birşey çıkmadı. Bayanla konuştum o da yok öyle birşey , iş için geldi , mesajlar yanlış kabul ediyorum ama düşündüğün gibi değil dedi. Eşimde baya yemin etti çocukların üzerine falan. Tek utandığım hatalı olduğum yer sana yalan söyleyip oraya gitmem onun dışında kendimi biliyorum Allah da biliyor farklı bir düşünceyle yazmadım kadın samimi yaklaşınca bende öyle yazdım belden aşağı da kadın yazdı farklı bir şekilde cevap veremedim böyle olacağını bilseydim ne giderdim ne yazardım dedi. ben iki hafta boyunca sürekli sordum detaylı anlatti sonda sıkılmaya başladı artık tepki koydu günahımı alıyorsun öyle birşey olsa seni yanımda tutmam gündüz bile yaparım mesaj numarayı falan da silerim dedi.
Cidden konuştukça ya bizimle dalga geçiyorsunuz yada gerçekten çok saf birisiniz diye düşünüyor insan. Aldatsa "evet seni onunla aldatıyorum" mu diyecek? Kardeşi "yenge haklısın seni aldatiyormuş" mu diyecek? Hele kadın " evet kocanla beraberim" mi diyecek? Ciddi misiniz siz?Ama aldatmadım dedi. Kardeşini devreye soktum araştırdı kendisiyle konuştu birşey çıkmadı. Bayanla konuştum o da yok öyle birşey , iş için geldi , mesajlar yanlış kabul ediyorum ama düşündüğün gibi değil dedi. Eşimde baya yemin etti çocukların üzerine falan. Tek utandığım hatalı olduğum yer sana yalan söyleyip oraya gitmem onun dışında kendimi biliyorum Allah da biliyor farklı bir düşünceyle yazmadım kadın samimi yaklaşınca bende öyle yazdım belden aşağı da kadın yazdı farklı bir şekilde cevap veremedim böyle olacağını bilseydim ne giderdim ne yazardım dedi. ben iki hafta boyunca sürekli sordum detaylı anlatti sonda sıkılmaya başladı artık tepki koydu günahımı alıyorsun öyle birşey olsa seni yanımda tutmam gündüz bile yaparım mesaj numarayı falan da silerim dedi.
Ya onların iliskisi biraz farkliydi. Hemcimsin olan arkadaşıma aldatilmayi hak etti demek zor ama galiba öyle.Inşallah belasını bulmuştur, gerçi tencere kapak birbirini bulmuşlar daha ne olsun...
Önceki sayfada ilave yapmış. Kocasıyla kadının mesajlarını koymuş. Bırak normal birini, uzaylıya okutsan boynuzlarınız hayırlı olsun der. Konu sahibinin ikna olması için yatakta yakalaması lazım ki ondan da şüpheliyim.bakışları, duruşu, konuşması, hali tavrı herşeyi değişiyor o paspal gezen adam kendine daha çok önem veriyor ya olağandan fazla size ilgi gösteriyor hediyeye boğuyor, yada psikolojik şiddetle sizi görmemezlikten geliyor anlıyorsunuz yanı hissediyorsanız doğrudur
görmedim üzüldüm yaÖnceki sayfada ilave yapmış. Kocasıyla kadının mesajlarını koymuş. Bırak normal birini, uzaylıya okutsan boynuzlarınız hayırlı olsun der. Konu sahibinin ikna olması için yatakta yakalaması lazım ki ondan da şüpheliyim.
Ayarı baya çekmişler geçmiş olsunbiz 1 ay öncesine kadar çok iyi bir çifttik yada ben öyle sandım ta ki sabahın köründe telefonda bir mesaj görene kadar. Mesajda müşterisi olduğu söylediği bir bayanla şu şekil mesajları vardı;
Eşim; Slm, nasılsın canım
Bayan; iyiyim bitti mi işlerin gelebilecek misin? Evde sorun olmasın .
Eşim; randevularım anca bitti geliyorum.
Bayan; benimle de randevun var unutma
Eşim; Bitmiyordu iş bi ayar çektim halloldu
Bayan; Gel sana da ben ayar çekeyim
Eşim;
Bayan;Bekliyorum
Eşim; 5dk ya ordayım
Eşim; kapıyı açar mısın
Bayan; tm canım
ve mesaj burada bitmiş. Eşime bayanla mesajlaşırken bana da mesaj attı müsterinin rica minnet işini yaptım yemeğe çıkıyoruz dedi.Yalan söyledi bana anlayacağınız. Eşime sordum seni aldatmadım o an ki boşlukla samimi konuştum. Yeminler etti baya. Bayanın evli olduğunu ve evine iş için gittiğini ve evde eşide olduğunu söyledi. Olaylar uzun bu sebepten ötürü güvensizlik oluştu , cinsel hayatımız çok iyiken şuan en alt düzeyde bilmiyorum bana mı öyle geliyor eşim gülümsese bana yapmacık geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?