Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Kesinlikle katılıyorum kuruntulu, takık değilim. Ne hissettiysem birebir yaşadım. Kadınlar hissediyor.

Valla sapka cikarttim aldatilmanin kitabini yazmissin

Çok güzel ifade etmişsiniz.

Konu sahibi bugün bu kadın var evet, hatta bence üyenin de dediği gibi evliliği/düzeni yıkmaya değecek, bir şey değil kadınla arasındaki. Fakat o yola bir kez çıkılmış, cinsellik için bu adam sizinle boşanmaz o istediği kadar da evli kalırsınız benim düşüncem, olur da bir gün iş başka yere kayarsa sizin hiç şansınız olmaz bunu da aklınızda tutun, gelecek planlarınızı buna göre yapın. Maddi olarak güçlenin.

Maalesef kadınlardaki hata kadını suçlayıp, basit bir cinsellik için yuvamı mı yıkacağım oluyor fakat sonrasını hesap edemiyorlar işte. Bu tip adamlar için evlilik zaten yok hükmünde. Bu nedenle 3 gün sonra o çocuklarla ortada kalıverirsiniz.

Kendinizi garantiye alın, hayat size güzel bir işaret vermiş.

Boyle iyi bir erkek dunya üzerinde varmiymis ya ..cidden yaa aldatmış kesinlikle doğru degil tamam da.boylesi de varmiymis ya..

HAdi yaa kocandaki belirtiler mi o yazdiklarin?
Ayy hiç kocam olmadı heycanlandım kocan yazısını görünce ahahah benim ki telefonu hep ortada bırakırdı bende her fırsatta karıştırırdım hiç bişey de yoktu sonra bir iş arkadaşıma ondan bahsedince resmini göstermiştim aaa bu bana linkedin den yazdı demişti ben şok olmuştum çünkü o uygulamayı telefonuna indirmemişti kullandığını bilmiyordum. Sadece iyi çalışmalar yazmış kızda teşekkür etmiş ama benim görmediğim kimbilir kimlere yazdı şerefsiz.
Diger maddelerde duyduklarım burda okuduklarımdan aklımda kalanlar

Abaaoovv bu msjı görür görmez gerekeni yapsaydınız kabul eder af dilerdi; siz kandırılmaya meyilli olduğunuzu belli edince kandırmış. Yani sizi de üzmek istemem elbet kolay değil ama.. başka bi kadının eşime gel de ayar çekeyim, demesi daha zor değil mi.. bilemicem…

ne yıkıcı bir durum. işte insan bundan sonra biraz zor toparlanır. Allah yardım etsin

Hareketinden vs anlaşılır o ya, kopukluk doğrudan aldattığını göstermez

Ağzım açık kaldı tabiri caizse , üzgünüm ama kabak gibi ortada kocanız sizi aldatıyor ve sürekliliği olan bir ilişki. Anlık birşey yada flört değil. Bu mesajlasmayi gördükten sonra burada tam olarak neyi sorup öğrenmek yada duymak istiyorsunuz?

Aklımdan geçenleri yazmışsın, ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…