- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Ya da diyelim ki ilişkiniz bitti. Başka biri şüphesini neye dayanarak taşırsınız?
Göğsüm daralıyo da benim.. Yine koşa koşa buraya geldim..
Tecrubesi olanlar fikir verirler ama...
İliski bitince baska bir var miydi yok muydu diye kafa yormak daha cok canini acitmaz mi insanin?
Acıtıyo oldukça. Çok aşağılanmış hissediyorum. Beğenilmemiş istenmemiş hissediyorum. Sanki en başından benimle oynamış ben sadece eğlendiği biriymişşm gibi..
Allah evli olup da aldatılana sabır versin.. Şüphesi bile çok ağır..
Hiç bilmiyorum. Umarım bilmek zorunda kalmam. Ama sanırım gizli gizli konuşmaları mesajlaşmaları olur. Telini bilgisayarını falan sakinir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eger supheniz yerindeyse bunu anlamaniz lehinize olmus, sukredin diyecegim de...
Mesele tazeyse simdilik pek de bir sey ifade etmeyecek...
Basindan beri sizinle oynadiysa, eglendiyse hatta rezillik edip aldattiysa ondan kurtuldugunuz icin, hicbiri dogru degilse de yolunda gitmeyen bir iliski hayatinizi daha fazla esir etmeyecegi icin sevindim sizin adiniza...
Umarim sizin de boyle dusuneceginiz, icinizin rahatlayacagi zamanlar gelir bir an evvel...
Kızlaar iyi bayramlaar önceliklee:)
Bişey merak ediyorum. Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız? Yani nolursa tamam aldatıyo başka bi ihtimal yok dersiniz?
Ya da diyelim ki ilişkiniz bitti. Başka biri şüphesini neye dayanarak taşırsınız?
Göğsüm daralıyo da benim.. Yine koşa koşa buraya geldim..
Aldatıldığımı nasıl anladım?
3 yıllık bir ilişkim vardı. Sevgilim öyle kızlarla muhatap olan bir insan değildi. Bende zaten öyle faceden oradan buradan kızları sil diyecek bir insan değildim.
Birgün faceden arkadaşlık isteği geldi bizim liseden bi kız kabul ettim. Ama konuşmuşluğumuz falan yok öyle sima olarak tanıyorum. Bu kız sürekli fotoğraf eklerdi bende hep fotoğraf bakmaı severdim faceden. Kız beni ekledikten uzun bir süre sonra onun duvarına bakmaya sadece fotoğraf bakacaktım. Bi baktım benimkiyle arkadaş olmuş haberi var ve altında 10 yorum. Sadece ikisi yorumlaşmış gülmüş şakalaşmışlar.
Görünce çok sinir oldum benimkini aradım kim bu nerden tanıyosun niye bu kadar samimisin? diye soruları ard arda sordum. Şimdi diyorum keşke onunla hiç uğraşmasaymışım. Çünkü yalan söyledi öylesine tanıyorum yakın değilim falan diye. Ben çok sinirlendim şifresini istedim vermedi bana güvenmiyo musun diye bağırdı çağırdı yüzüme kapattı telefonu.
Bariz ortadaydı herşey ama ispat edemiyorum patlayacaktım sinirimden. Neyse bi arkadaşım bu kızla samimiymiş. Ondan rica ettim ağzını ara kızın diye oda konuşmuş kızla aldatılıyomuşum. Arkadaşım yok öyle şey olur mu onun sevgilisi var falan diyince arkadaşıma mesajları göndermiş. Arkadaşımda bana tabi tam 8 ay ayakta uyumuşum hiç birşey anlamadım. En çok ona yanıyorum bu kadar aptal mıydım ben?
Bu mesajları olduğu gibi benim öküze yollayıp ayrıldım. Ve en iğrenci ne biliyo musunuz bu kız beni zaten biliyormuş bile bile faceden eklemiş. Ne kadar aşalandığımı hayal bile edemezsinizsonra bu kızla tam 1 yıl aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım. Sürekli istemeden kendimi o kızla karşılaştırdım onun benden neyi fazla diye...
ama sonra anladım ben benim öküze fazla gelmişim eksik değil
Sevgilimin eski sevgilisi surekli birak x'in peşini diye mesajlar atiyordu. Bir de cirkef kavgaci bi seydi. Turk de değildi fazla rahatti. Ne kufurler ne kufurler. Bende aptalim ya, cok asigiz bu kiz huzur bozmaya çalışıyor takma tavşan diyorum. Ama kiz bildigin gozume gözüme sokuyo, takmiyorum. Arka arkaya elli kere ariyo ediyo. Sevgilimin yaninda aradi bir gun. Ver acicam ya zoru neymiş dedi. Hayır acma dedim zorla aldım elinden. Aylar gecti, kiz bana "sevgilim"le yeni elele çekilmiş fotoğraflarını atti. Yine inanmadim. Yok dedim yalan dedim zorla cekilmisler baksana sevgilim kacmaya calismis resmen dedim. Inandim da, yediremedim iste. Yanimdan gidecek olmasini kabul edemedim.Bir ay gecti. Hicbir sey soylemedim ona. Devam ettik yani. Ama hazmedemedim. Dogum günüydü ilk ben kutlamadim diye azarladi beni. Sen beni aldattin dedim her şeyi saydim doktum. Ne olmus aldattiysam dedi. Ustune ben suclu oldum. Yoluma cikma kescem seni kimse elimden alamicak dedi. Dedi de dedi. Aradan aylar geçti o kiz yine buldu beni. Sakin sakin konuşmak istedi. Buyur dedim. Her şeyi destik doktuk ortaya. Ben saniyorum ki adam benim sevgilim kiz sevgilime musallat oluyor, kiz da sanıyor ki adam onun sevgilisi ben musallat oluyorum. Ayni anda ikimizle birlikte ve kimin Yanındaysa karşı taraf için "başıma bela oldu" diyor. Oyle boyle gecti zaman. Adam deli gibi pisman. Kapimda yatiyor kapimda kalkiyor. Arkadaslari, annesi, babasi dayisi herkesi araya sokuyor tanimadigim butun sülalesini. Allah bans öyle guc veriyor ki askindan oldugum insana donmuyorum. Hala icinde ukteyim. Yeni sevgilimin arkadasi o sahis, cok yakin degil ama. Ilk konuşmaya başladığımizda sevgilime "allah mutlu etsin, ben degerini bilemedim. Simdi kabullendim kardeşim gozuyle bakarim cunku senin sevgilin olacak. Ama bil ki onun gibisini bulamazsin. Üzersen kafani kirk yil taslara vurursun benim gibi. Ve Üzersen karsina ilk dikilecek insan benim bunu unutma" diyor.
Cok uzun oldu da icimi dokesim varmis.
Demem o ki. Aldatildigini, anlamak istersen anlarsin. Anlamak ıstemezsen yatakta da bassan bahanesini yaratirsin. Ve oyle bi aci ki asla unutmazsin. Umarım basiniza boyle bir sey gelmemistir ve asla gelmez..
Mutlaka bir iletişim aracıyla görüşmüşlerdir, telefonla , nette.
İnsan aslında düşününce çok şey bulur, çünkü aldatan insanın
mutlaka açık verdiğini düşünürüm ben.
Eğer ayrıldıysanız bence de çok deşmeyin derim, zaten bitmiş.
Eger ortada bariz bi şey yoksa ve iliskiniz tamamen bitmisse asla deşme. Bosver. Belirsiz olmasi daha iyidir bence. Emin olamamak. Çünkü aldatildigini ogrendigin an cogu zaman kendini sucluyorsun. Sonra bi an benim ne suçum var be adam olsaydi da eksigimle her şeyimle kabul etseydi diyorsun falan. Ve yillar da gecse içinde yara oluyor. Belirsizlik de zordu belki hep aklını kurcalar ama bilmek daha acidir gibi geliyor.
Canim gecmis olsun o zaman.. hic kafana takma degmez. Sıkıntıdan saçlarımin içine kadar ucuk cikartmistim, ateslendim, kendimi mahvettim. Degdi mi, asla. Hicbir insan evladi için degmez. Sunger cek geçmişe. Çıkar onu hayatindan. Yokmus, hic olmamis gibi davran. Her şey düzelecek. Seni hakeden insanlar ödül gibi gelecek sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?