Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Evet. Ben ona da söylemiştim. Yapan yapar diye. İkinci face açar, kendi ismiyle olmadı mı nası bulcan? Bulamazsın. Mesajları temizler, ikinci bi telefonu olur senin bilmediğin, sms le konuşur, arar, bizzat buluşur vs vs.. Karaktersizse engelleyemezsin demiştim. Onun da cevabı aşkım sen aldatılır mısın ya.. Olmuştu. Olmuştu..

sana söyleyeceklerimden 2 bile varsa aldatıyordur birincisi face varsa orda tanımadığın birisi bi kız sürekli ileti foto beğeniyorsa o kızı takip al snr sana durduk yere hediye alıyorsa şüphelen hiç haber vermeyen adam haber veriyorsa şüphelen konuşmaları titrekse ilişkimize ara verelim gibi bişey kullanıyorsa beni fazla sıkıyorsun diyorsa aradığında sürekli meşgule düşürüyorsa evdeyim deyip cafede çıkıyorsa birde buluştuğunuzda lavaboya giderken telefonunu götürüyorsa ki bi taktik sana lavaboya telefon götürürse sende onu özleden ara bunu deneyin meşgulse yüzdelik pay bile vermiyorum snr sürekli evinin önüne gelip özledim deyip seni kontorl ediyorsa ki bunda da bi pay var yani sana özledim deyip senden snr seni kontorl amaçlı başka yerede gidebilir karşılaşmamak için seni kontrol ediyordur sürekli yalnız kalmak istiyorsa en önemlisi yanındayken artık eskisi gibi olmadığını hissediyorsan aldatma payı oldukça yüksek

Çok haklısınız..Bu kadar çabaya da pes doğrusu..Demekki ne yapıyormuşuz?İçimiz huzursuzsa ve hissediyorsak uzatmanın alemi yokmuş,sadece kendimizi kandırıyormuşuz.Zaten karşıdaki kıymet bilecek olsa böyle mevzular yaşanmaz.Kaybeden siz değilsiniz,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler..

Artık eskisi gibi değil diyomuşum ya onu kendimde arıcakmışım

Demişler.. Eski sevgilim diyodu ki ahından dikiş tutturamadım. Ama geçti hissedebiliyorum. Ahım tutuyo..

aldatma konusunu pek takma bence fal görede hareket etme bişeyden korkarsan o başına gelir zaten de sen neden bunu düşünüyorsun bu kadar aldatan kişi senin anlamana izin vermeden syler zaten

Fala göre değil ki canım. Benim şüphelendiğim her şeyi ben daha ağzımı açmadan birbir söylediler fallarda

Falcılae hiçbişey sormadan direkt döktüler problem o. Süreci bile gördüler. Ööf ooof allahım bu günlerde mi varmış kaderimde ya nelerle uğraşıyorum

Merhaba portakallıkurabiye başlığı okuyunca çok benzerlikler gördüm hikayelerimizde. Sanırım aynı sıkıntılı süreçler bende de var. Yorumlarından çok benzer şeyler olduğunu çıkardım. Aynen falcılar bana da takıldığı (!) biri var duygusal bişey yok ama takılıyor işte falan diyo. Bu yüzden canım çok acıyor haksızlığa uğramış gibi hissediyorum Hangi falcılar tutturdu senin hikayeyi böyle gittiğin bir yer var mı? Önerebileceğin, çünkü böyle kafama vura vura sölesinler istiyorum bu adamla olmaz kızım boşver desinler istiyorum hatta boşveriyim istiyorumm :)))

Canım arkadaşlarımın baktığı da oldu burdaki birkaç arkadaşın baktığı da oldu. Sağolsunlar:) [emoji9]

Ama bakırköyde ada var. Sülalesini döker. Git ona. 30₺ bakıyo. Forumda da var. Ben daha fırsat bulup gidemedim. Ama hep giderdim. Ailesini adını ne hüssettiğini çatır çatır döker.

Geçen gün gittim ben de ona. Evet bana da dedi bunun takıldığı öle laylaylom biri var bu ara boşver bunla olmaz falan dedi. Baya güzel bildi bende de. Ama ne biliyim çok kısa çok genel baktıı. Aslında herkes aynı şeyi söylüyor, arkadaşlar ,falcılar 'BOŞVER' !!! off ama böle hayatta katlanamadığım bişey varsa o da bu flu durumlar. Net olsalar ya bahanelerin, saçma sapan şeylerin arkasına sığınıp yalanlar sölemelerinden nefret ediyorum. Kafamızı saçma sapan şeylerle meşgul ettiriyolar gerçekten Şimdi de andaça gidiyim diyorum. Biraz daha duymam lazım sanırım :)) AMA benzer durumda olan biri olarak söylemek istiyorum bence 'boşvermemiz' ve aman diyip geçmemiz lazım :))) en kısa zamanda yapabiliriz umarım :)))

Bu iki yoruma da katiliyorum...
Ne ilgisizlik ne de sifre/tel saklamak bunun gostergesi.

Hayatini aniden degistiren birsey olmadigi halde ve/veya kronik sorunlar olup bunlara dair birsey demiyorken "birden bire degisiyor ise" aldatiyor...
Bu ilgisizlik de olabilir ilgili olmakda.
Hic tartismazken birden kavgaci biri olmak da. Ya da hep tartisirken bunun tam tersi uzun suskunluklar da.
Sifreleri acikken sizin rahatsiz edici birseyiniz yokken saklamak da tam tersi sana guveniyorum ayagi yapip birden bire butun kartlari onunuze sermek de.

Normalden farkli davranan kisi bence birsey sakliyordur.
ya huzursuzdur ve bunu size yansitip sorun cikarir ya da sucunu ortbas etmek icin iyi davranir.
Yalanini yakaladignizda sakladigi sey iflas veya aile vs hayati birsey olabilecegi gibi aldatmak da olabilir.
O yuzden sabredip tam kanit buldugumda arkama birdaha bakmamak uzere giderim...

Birden dwğişti. Üstüme titreyen gece beni evimden alıp doktora götürmeye (gitmedim tabi ama düşünmesi yeter) kalkan adam değişti.

Kendimde arıycakmışım.

Valla yaavaş yavaş geçiyo. Ben böyle diyorum sen de de:

ZATEN SOYADI ADIMA YAKIŞMIYODU

Olumsuz yanları düşün.

Biz eskittik eller nasiplensin.

Birden dwğişti. Üstüme titreyen gece beni evimden alıp doktora götürmeye (gitmedim tabi ama düşünmesi yeter) kalkan adam değişti.

Kendimde arıycakmışım.

Ayrildiysaniz oyle oldu boyle oldu diye dusunmeyin bosuna, sizi mutlu edebilseydi zaten o noktaya gelmezdiniz...

Burden degistiyse bi derdi de olabilir ilgisizlik icin fakat kendinizde arayacaginiz sey ne?!
Ondaki degisimin cevabi kendisinde, aldattigi ortaya ciksa bile "sen ittin beni" kafasinda...
Ayrilmakla kurtulmussunuz bence, gozunuz aydin.

Haklı olduğu çok nokta var. Özel mesaj atayım isterseniz. Ama bunları kabul edip özür diledim. Düzeltemeyeceklerim için çözüm önerisi sundum. Yokuşa sürmeyi tercih etti. Her şeyi geçtim birden mi oldu bunlar. Haklıydı özür dilerim geçti. Uzatacak ne vardı. Ben ne hatalarına gözyummuşum. İddia ettiği hatalar için ağladığı birini bırakmaz bi adam. Niyeti ciddiydi sözde. Ben yüzde doksan dokuz başkası içindi diyorum yüzde biri de hatalarıma ve vicdanımın yine de günah alma sesine bırakıyorum.

Dediğim gibi isterseniz atayım özel mesajdan ayrıntıyı......

Bahsettigi sorunlar her ne ise bunlari degistirmek icin insan tartisir ugrasir...
Eger susarak sabretmeyi sectiyse de ilk tartismada ozrunuzu dileyip siz o kadar ugrasirken arkasini donmek yerine size ve iliskinize bir sans daha verebilirdi... hicbir asamada emek vermeyi secmemis.
demek ki ici sogumus. Bu da zamanla olur... ve bunlar aniden oluyorsa kovalayacak baskasini bulmustur bence.

Fakat aldatmamis olsa dahi gozum tutmadi, hakkaten iyi ki kurtulmussunuz!
Ozel farketmez canim, nasil rahat edeceksen

Yazdım size özelden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…