- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Ben pek bir safım galiba öncesinde anlamıyorum,o işaretleri takip edemiyorum ya da insan durduk yere böyle midir acaba diye düşünmek istemiyor.Ama öğrenince zaman geriye akıyor,garip gelen her an zihninde canlanıyo,boşlukları dolduruyosun,herşey yerli yerine oturuyor.Bu seferde yine kendine dönüyosun ne kadar aptalmışım görememişim diye.Yine kendimize veriyoruz bütün zararı...
Aldatıldığını her şekilde anlarsın, her tavrı her konuşması, hatta kelime dağarcığının bile değişiminden anlarsın..Gözünün Dalmasından, wc ye bile telefonla girmesindenbenim özelim, benim sınırlarım, benim arkadaşlarım vs.. Diye böööylee devam eder.. (benim sınırlarım, benim arkadaşlarım lafını eğer baştan söylüyorsa genellikle direk aldatmaya meyillidir bence) yani bu liste uzaaaaarrrrr gideerr..
Ilgisiz olmasi %100 yeni biri oldugu anlamına gelmez genel bir soğuma olabilir, iliskiden,aşktan, ya da iş stresi gibi seylerin de etkisi olabilir Ama azalarak değil de bir anda bicak gibi sogumussa %70 ilgisi bi yerlere kaymaya baslamis demektir. Anlatıldığından %100 emin olmak istiyorsan da tabii ki delil gerekli diğer turlu şüphe olmakla kalir. Bunun icin de günümüzde sosyal medya hesaplarini kurcalamaya yeterli oluyor. zaten ne oluyorsa o sosyal medyadan oluyor. En.yapmaz denecek adamlar bile bi tik ötedeki taş gibi kizlari gorunce elleri ayaklari durmuyor. Ne gibi şüphelerin var mesela? Bi de hepsini okumadim telden giriyorum, su an beraber misiniz hala?
Göz göre göre oldu. Şüphelendim muhattap olma dedim yoook engel olamadım. Taaa o zamandan beri şüpheleniyodum. Şimdi yadırgicaksınız ama fallarda da birebir aynı kız ve aynı tanışma hikayesi dığrulanınca filler çöktü üstüme. Çok kötüymüş ki öyle aşkından ölüp bitmezdim. Normal seviyodum yani.
Hangii fallarda cikti canm yaa
Ben düşündüm işte işin acısı o. Ta ilk zaman içime kurt düştü noluyo diye..
Ben düşündüm işte işin acısı o. Ta ilk zaman içime kurt düştü noluyo diye..
Böyle bariz belirtiler yok. Bunları hiçbi zaman söylemedi. Anlatıyodu her şeyi. Güven kazanmak içinmiş şuan onu anlıyorum. Aslında güven kazanmak da değil sonradan ayartılmak gibisinden bişey. Ben ona cidden güveniyodum. Ama bu güvene rağmen o kızla muhattap olmasını istemedim. En başından hissettim anladım yazdım senaryosunu. Fallarda birebir tahmin ettiğim gibi çıkıyo. Harf falan bile veriyolar tutuyo her şey. Fala göre hareket etme diyceksiniz ama fallar çıkıyo biliyorum.
Sen ve daha birçoğu ahsndnajajajve mesajları kim görse aynı kanaatte. Sadece fala göre değil yani. Falda da aynı şeyler söylenince tamam dedik olmuş bu allahım ya psikolojim bozuldu
O iç daralmalarını iyi bilirim.. Genelde haklı çıkılır, ama şu fal olaylarını boşver, çünkü insan umutsuz yada mutsuzken yüzüne yansır, yada senin sorduğun sorulardan falcılar hemen yapıştırır yaftayı.. Senin güven bitmemişsede çok sarsılmış, sen haklı çıkmak için kanıt arıyorsun gibi canım, ama yorma kafanı derin nefes al, bol dua et, kendin hakkında hayırlısını dile..
Senin pskolojini bozanin pakolojisini bozarimm
valla 0benim duydugum ve okudugum, huy degistirdigi zaman, benim arkadasin kocasi cok bakimsizken bakimli olmus, birden neselenmeler, evden cikabilmek icin kavga yapip bahane etmeler, telefonlarini gizlemeler, ikinci telefonlar, telefonu hic yanindan ayirmamalar. Telefonun kodunu vermemeler vs vs allah belasini versin aldattigi ortaya cikmisti. Bende bunlari duyunca ondan bi ara piskopata baglamistim. Gercekten insanin ister istemez moreli bozuluyor. Kolay mi ya sen severek evlen sonrada boyle seyler yasa. Tovbe yarabbim... uzak olsun bizden
Kızlar benim sevgilim face şifresini felan verir ama telefonu nu istediğimde benim elime vermez söyle nereye bakcan Acıcam der ya telini ortada bırakmaz hic kızarım anca o zaman çıkarır verir bakarım tele hic bişey yok bişey olmayan teli neden saklamaya çalışır ayrıca biz whatsaptan konusmamamıza rağmen whatsapa giriyo kimle konuştun diyorum benim telde hep acık oluyo whatsap diyo ya bilmiyorum sanki aldatıyo beni ama henüz hic bir kanıt bulamadım 9 aydır beraberiz bu arada.
Whatsappı kapatmayı bilmiyo muymuş. Niye eline vermiyo ben onu anlamıyorum teli. Sanki yiyceksin teli. Bu da face i bana vermemişti. Kendi baktı. Ah keşke alıp "diğer" kutusuna baksaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?