Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Bu sefer unutmayayım rica etmeyi yardıma hazırım yapamazsan:)

Geçenlerde yine aldatma -aldatılan insanın psikolojisi başlığı altında bi röportaj dinledim.Sadakatsizliğe uğramış kişi sadakatsizlik yapana diyo ki;
-16 yaşında tecavüze uğramıştım ve bunu hayatımın en önemli travması olarak düşünürdüm.Ama diyo bu sadakatsizliği yaşadıktan sonra,ben bunun çok daha ağır olduğunu anladım çünkü 16 yaşında bana tecavüz eden hiç tanımadığım biriydi.Ama sadakatsizlik yapan sensin.Sen hayatımda en önemli olduğunu düşündüğüm, yanında özel olduğumu hissettiğim,çok değer verdiğim ve tamamen güvendiğim bir insan olarak bunu sen yaptığın için o tecavüz şimdi yaşadıklarımın yanında bir hiç kalıyor diye kendini ifade ediyo.

Yani bu kadar basite almayın yaşamadan bilemezsiniz kolay atlatanların da bağlanmadan kurtuldukları için öyle rahat konuşabildiklerini düşünüyorum açıkcası.Bu nasıl bi acı ki "tecavüz"den daha çok yaralıyo.
bir kadının canını daha çok acıtabiliyo.Varın siz düşünün..

İşte şuan için kesin değil. Sadece dediğim gibi benim de hatalarımın oldukça fazla olduğunu gördüm. Başka biri de var mı bilemiyorum. Ama öğrendiğim herşeyi yazarım buraya gelişme oldukça

Her insan ve her ilişki özeldir, tektir. Bu yüzden açıkça söylemedikçe, görmedikçe aldatıldığından emin olmak her ilişkide değişir. Ben ablamla bile gizli gizli konuşurum, sevgilim duymasın isterim, yani özel bir şey olur, aile içinde sırlar olur, ablamın özeli olur sevgilimin bilmesinin hoş olmayacağı vesaire vesaire... Hemen gizli gizli mesajlaştım diye bana aldatıyorsun mu demeli? Ama kimi insan vardır böyle şeyleri açık açık konuşur ailesinin sırlarını sevgilisiyle paylaşır, o gizli mesajlaşsa dikkat çeker, ne iş çeviriyor diye düşünülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…