Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Çook teşekkür ederim beni düşündüğünüz merak edip ilgilendiğiniz için :) öyle haklısınız..

Nezaketiniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum .. :) [emoji253]

Asil ben tesekkur ederim... :)
Aksine bu tip konularda bagışıklık kazanmis oldugum icin fazlasiyla duz biri oldum

Bu arada o buket bana olsa da yapabiliyor olmani kiskandim...
Neyse 1-2ay kaldi, pc den. ben de girebilcem sonunda :))

Son düzenleme:
Kimisi aptalca yapar anlarsin
Kimiside öyle profosyonel yaparki.anliyamazsin..

ama birde.söyle bir durum var bazen anlamak istemiyo kizlarimiz .. herseye bir bahane buluyolar kabullenmek.istemiyolar..]

Kimisi aptalca yapar anlarsin
Kimiside öyle profosyonel yaparki.anliyamazsin..

ama birde.söyle bir durum var bazen anlamak istemiyo kizlarimiz .. herseye bir bahane buluyolar kabullenmek.istemiyolar..]

Anlamak istemiyo derken bana söylediyseniz hala bi ihtimal var ama şuan ihtimal. Bilemeyiz karakter meselesi. Yaptıysa da yapsın ne yapayım allah görsün. Ama bana sçyledikleri bahanr değil çünkü çook çok iyi olduğumuz zaman da şikayetçiydi o huylarımdan

Yok.sana soylemedim , genel anlamda hepimiz icin soyledim yani bazen gormek.istemez insan ...
Konduramiyor insan en sevdigine en guvendigine o anlamda soylemistim.

son cümlenize 100x100 katılıyorum. karaktersiz adam. kişiliksiz kız . tam birbirlerine layık

ilgisi sevgisi herşey iyi ama telde internete bağlanaberi (internet paketi aldı eşim) cinsellikte tık yok niyeki acep

içime doğar mutlaka..
his meselesi bana göre tamamen..
önce kokusunu alırım yani..
gerçi her hissettiğim de çıkmaz..
ama çıkanı mutlaka önceden hissetmişimdir..

septiğim biraz ondan heralde
Allah yaşatmasın...

Son düzenleme:
Evet orası öyle:/ bende de tam tersi sevdikçe şüpheleniyorum.

halen evlimisiniz ?

son cümlenize 100x100 katılıyorum. karaktersiz adam. kişiliksiz kız . tam birbirlerine layık

Sanıyolar ki sevgilisi varken bana bakan ben varken başkasına bakmaz. Nedense hep asıl kıza üzüldüğü için terketmiyodur çocuk. Vardı bi arkadaşım. Paçavra çıktı. Bir daha ne evime girebildi ne de telefonunu açtım. Bide bana da bulmaya kalkışmış ne cüretse. K*şar olduğu için muhattap olmuyorum.

Not: ÇOCUK KIZDAN ZATEN AYRILCAKMIŞ DA KIZ BIRAKMIYOMUŞ. Arkadaşımın açıklaması..

Ve üstelik. Allahın gönlüne güç gitmesin ama abartısız anlatıcam Allah şahit. Bizim kızın(paçavra dediğim arkadaşımın) korkunç denicek kadar bıyığı vardı okul zamanı. Dipleri terlerdi. Diş fırçalama alışkanlığı yoktu. Çok çok afedersiniz yarım metreden ciddi anlamda rahatsız olunacak düzeyde koku olurdu. Bıyık şuan yok ama koku artarak devam etmiş. Olabilir insan hali ama dişçiye gitmeyen kız sevgili ayırıyosa mevzu yaparım.

Ve yanlış hatırlamıyosam gösterdiği kız(asıl sevgili) gayet bakımlıydı.

Şimdi bakımına temizliğine dikkat eden birini şu pislikle aldatanlar varken bence bu olaya çok da takılmamak lazım. Gerçekten aldatanın karaktersizliğindenmiş tamamen..

ne kadar zaman oldu ayrılalı çok geçmiş olsun cnm

yok artık erkeklerdeki özgüven eksikliği diyorum başka açıklaması olamaz

Canım benim eşim değil eski sevgilim.

Bekarım ben evlenmedim hiç

ohhh çok şükür

böyle erkekleri birde çocuk tecavüzcülerini şeyinden asmalı

Hahahahaa iyi okuduysan canim ARKADASIMIN kocasi diye yazdim.. Evet o hala evli cocuklari icin ayrilmadi. Cok yakin arkadasim kendisi. Bunlari bana hep anlattigi icin biliyordum. Boyle olaylari duymak bile benim piskolojimi bozuyo. Bunlari ben yasasaydim emin ol onu ayrilmaktan beter yapardim, kesinlikle ayrilmaz parasini catir cutur yer hayatimi yasardim! Ama ben elhamdullilah evliyim ve boyle birsey yasamadim. Allah kimseyede yasatmasin

halen evlimisiniz ?

Pcden değil telden yaptımm:))) sana tabii:)

Tekrar tesekkurler...
Bu arada ozelden tarif eder misin? Bende mobil gorunumde smiley listesi begen butonu vs yok cunku. Hatta bildigim kadariyla kimsede yok :))

ne kadar zaman oldu ayrılalı çok geçmiş olsun cnm

Alintilariniz biraz karışık geldi ama yine de kendi adima yanit vereyim, epey zaman oldu...
"bildigim kadariyla" son iliskimde henuz boyle birsey yasamadim...

İphone'a tapatalk indirdim emoji klavye ekledim. O şekilde kullanıyorum:)

İphone'a tapatalk indirdim emoji klavye ekledim. O şekilde kullanıyorum:)

Wuhhuuu cok teknolojik
Ben alintilardaki linkleri acamadigim icin uygulamayi silmistim.
Mail bildirimlerini gordukce damliyorum...sonra cikamiyorum :))
Tesekkurler... biraz ben de kurcalayayim bakiim.

Konunun icerigni degistirdim iyice, ben kacar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…