• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Çook teşekkür ederim beni düşündüğünüz merak edip ilgilendiğiniz için :) öyle haklısınız..

Nezaketiniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum .. :) [emoji253]

Asil ben tesekkur ederim... :)
Aksine bu tip konularda bagışıklık kazanmis oldugum icin fazlasiyla duz biri oldum;)

Bu arada o buket bana olsa da yapabiliyor olmani kiskandim...
Neyse 1-2ay kaldi, pc den. ben de girebilcem sonunda :))

Son düzenleme:
Kimisi aptalca yapar anlarsin
Kimiside öyle profosyonel yaparki.anliyamazsin..

ama birde.söyle bir durum var bazen anlamak istemiyo kizlarimiz .. herseye bir bahane buluyolar kabullenmek.istemiyolar..]

Kimisi aptalca yapar anlarsin
Kimiside öyle profosyonel yaparki.anliyamazsin..

ama birde.söyle bir durum var bazen anlamak istemiyo kizlarimiz .. herseye bir bahane buluyolar kabullenmek.istemiyolar..]

Anlamak istemiyo derken bana söylediyseniz hala bi ihtimal var ama şuan ihtimal. Bilemeyiz karakter meselesi. Yaptıysa da yapsın ne yapayım allah görsün. Ama bana sçyledikleri bahanr değil çünkü çook çok iyi olduğumuz zaman da şikayetçiydi o huylarımdan

Anlamak istemiyo derken bana söylediyseniz hala bi ihtimal var ama şuan ihtimal. Bilemeyiz karakter meselesi. Yaptıysa da yapsın ne yapayım allah görsün. Ama bana sçyledikleri bahanr değil çünkü çook çok iyi olduğumuz zaman da şikayetçiydi o huylarımdan

Yok.sana soylemedim , genel anlamda hepimiz icin soyledim yani bazen gormek.istemez insan ...
Konduramiyor insan en sevdigine en guvendigine o anlamda soylemistim.

Aldatıldığımı nasıl anladım? :ssz:

3 yıllık bir ilişkim vardı. Sevgilim öyle kızlarla muhatap olan bir insan değildi. Bende zaten öyle faceden oradan buradan kızları sil diyecek bir insan değildim.

Birgün faceden arkadaşlık isteği geldi bizim liseden bi kız kabul ettim. Ama konuşmuşluğumuz falan yok öyle sima olarak tanıyorum. Bu kız sürekli fotoğraf eklerdi bende hep fotoğraf bakmaı severdim faceden. Kız beni ekledikten uzun bir süre sonra onun duvarına bakmaya sadece fotoğraf bakacaktım. Bi baktım benimkiyle arkadaş olmuş haberi var ve altında 10 yorum. Sadece ikisi yorumlaşmış gülmüş şakalaşmışlar.

Görünce çok sinir oldum benimkini aradım kim bu nerden tanıyosun niye bu kadar samimisin? diye soruları ard arda sordum. Şimdi diyorum keşke onunla hiç uğraşmasaymışım. Çünkü yalan söyledi öylesine tanıyorum yakın değilim falan diye. Ben çok sinirlendim şifresini istedim vermedi bana güvenmiyo musun diye bağırdı çağırdı yüzüme kapattı telefonu.

Bariz ortadaydı herşey ama ispat edemiyorum patlayacaktım sinirimden. Neyse bi arkadaşım bu kızla samimiymiş. Ondan rica ettim ağzını ara kızın diye oda konuşmuş kızla aldatılıyomuşum. Arkadaşım yok öyle şey olur mu onun sevgilisi var falan diyince arkadaşıma mesajları göndermiş. Arkadaşımda bana tabi tam 8 ay ayakta uyumuşum hiç birşey anlamadım. En çok ona yanıyorum bu kadar aptal mıydım ben?

Bu mesajları olduğu gibi benim öküze yollayıp ayrıldım. Ve en iğrenci ne biliyo musunuz bu kız beni zaten biliyormuş bile bile faceden eklemiş. Ne kadar aşalandığımı hayal bile edemezsiniz :ssz: sonra bu kızla tam 1 yıl aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım. Sürekli istemeden kendimi o kızla karşılaştırdım onun benden neyi fazla diye...

ama sonra anladım ben benim öküze fazla gelmişim eksik değil :47:

son cümlenize 100x100 katılıyorum. karaktersiz adam. kişiliksiz kız . tam birbirlerine layık

Aldatıldığımı nasıl anladım? :ssz:

3 yıllık bir ilişkim vardı. Sevgilim öyle kızlarla muhatap olan bir insan değildi. Bende zaten öyle faceden oradan buradan kızları sil diyecek bir insan değildim.

Birgün faceden arkadaşlık isteği geldi bizim liseden bi kız kabul ettim. Ama konuşmuşluğumuz falan yok öyle sima olarak tanıyorum. Bu kız sürekli fotoğraf eklerdi bende hep fotoğraf bakmaı severdim faceden. Kız beni ekledikten uzun bir süre sonra onun duvarına bakmaya sadece fotoğraf bakacaktım. Bi baktım benimkiyle arkadaş olmuş haberi var ve altında 10 yorum. Sadece ikisi yorumlaşmış gülmüş şakalaşmışlar.

Görünce çok sinir oldum benimkini aradım kim bu nerden tanıyosun niye bu kadar samimisin? diye soruları ard arda sordum. Şimdi diyorum keşke onunla hiç uğraşmasaymışım. Çünkü yalan söyledi öylesine tanıyorum yakın değilim falan diye. Ben çok sinirlendim şifresini istedim vermedi bana güvenmiyo musun diye bağırdı çağırdı yüzüme kapattı telefonu.

Bariz ortadaydı herşey ama ispat edemiyorum patlayacaktım sinirimden. Neyse bi arkadaşım bu kızla samimiymiş. Ondan rica ettim ağzını ara kızın diye oda konuşmuş kızla aldatılıyomuşum. Arkadaşım yok öyle şey olur mu onun sevgilisi var falan diyince arkadaşıma mesajları göndermiş. Arkadaşımda bana tabi tam 8 ay ayakta uyumuşum hiç birşey anlamadım. En çok ona yanıyorum bu kadar aptal mıydım ben?

Bu mesajları olduğu gibi benim öküze yollayıp ayrıldım. Ve en iğrenci ne biliyo musunuz bu kız beni zaten biliyormuş bile bile faceden eklemiş. Ne kadar aşalandığımı hayal bile edemezsiniz :ssz: sonra bu kızla tam 1 yıl aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım. Sürekli istemeden kendimi o kızla karşılaştırdım onun benden neyi fazla diye...

ama sonra anladım ben benim öküze fazla gelmişim eksik değil :47:

Sevgilimin eski sevgilisi surekli birak x'in peşini diye mesajlar atiyordu. Bir de cirkef kavgaci bi seydi. Turk de değildi fazla rahatti. Ne kufurler ne kufurler. Bende aptalim ya, cok asigiz bu kiz huzur bozmaya çalışıyor takma tavşan diyorum. Ama kiz bildigin gozume gözüme sokuyo, takmiyorum. Arka arkaya elli kere ariyo ediyo. Sevgilimin yaninda aradi bir gun. Ver acicam ya zoru neymiş dedi. Hayır acma dedim zorla aldım elinden. Aylar gecti, kiz bana "sevgilim"le yeni elele çekilmiş fotoğraflarını atti. Yine inanmadim. Yok dedim yalan dedim zorla cekilmisler baksana sevgilim kacmaya calismis resmen dedim. Inandim da, yediremedim iste. Yanimdan gidecek olmasini kabul edemedim.Bir ay gecti. Hicbir sey soylemedim ona. Devam ettik yani. Ama hazmedemedim. Dogum günüydü ilk ben kutlamadim diye azarladi beni. Sen beni aldattin dedim her şeyi saydim doktum. Ne olmus aldattiysam dedi. Ustune ben suclu oldum. Yoluma cikma kescem seni kimse elimden alamicak dedi. Dedi de dedi. Aradan aylar geçti o kiz yine buldu beni. Sakin sakin konuşmak istedi. Buyur dedim. Her şeyi destik doktuk ortaya. Ben saniyorum ki adam benim sevgilim kiz sevgilime musallat oluyor, kiz da sanıyor ki adam onun sevgilisi ben musallat oluyorum. Ayni anda ikimizle birlikte ve kimin Yanındaysa karşı taraf için "başıma bela oldu" diyor. Oyle boyle gecti zaman. Adam deli gibi pisman. Kapimda yatiyor kapimda kalkiyor. Arkadaslari, annesi, babasi dayisi herkesi araya sokuyor tanimadigim butun sülalesini. Allah bans öyle guc veriyor ki askindan oldugum insana donmuyorum. Hala icinde ukteyim. Yeni sevgilimin arkadasi o sahis, cok yakin degil ama. Ilk konuşmaya başladığımizda sevgilime "allah mutlu etsin, ben degerini bilemedim. Simdi kabullendim kardeşim gozuyle bakarim cunku senin sevgilin olacak. Ama bil ki onun gibisini bulamazsin. Üzersen kafani kirk yil taslara vurursun benim gibi. Ve Üzersen karsina ilk dikilecek insan benim bunu unutma" diyor.

Cok uzun oldu da icimi dokesim varmis.
Demem o ki. Aldatildigini, anlamak istersen anlarsin. Anlamak ıstemezsen yatakta da bassan bahanesini yaratirsin. Ve oyle bi aci ki asla unutmazsin. Umarım basiniza boyle bir sey gelmemistir ve asla gelmez..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilgisiz olmasi %100 yeni biri oldugu anlamına gelmez genel bir soğuma olabilir, iliskiden,aşktan, ya da iş stresi gibi seylerin de etkisi olabilir Ama azalarak değil de bir anda bicak gibi sogumussa %70 ilgisi bi yerlere kaymaya baslamis demektir. Anlatıldığından %100 emin olmak istiyorsan da tabii ki delil gerekli diğer turlu şüphe olmakla kalir. Bunun icin de günümüzde sosyal medya hesaplarini kurcalamaya yeterli oluyor. zaten ne oluyorsa o sosyal medyadan oluyor. En.yapmaz denecek adamlar bile bi tik ötedeki taş gibi kizlari gorunce elleri ayaklari durmuyor. Ne gibi şüphelerin var mesela? Bi de hepsini okumadim telden giriyorum, su an beraber misiniz hala?

ilgisi sevgisi herşey iyi ama telde internete bağlanaberi (internet paketi aldı eşim) cinsellikte tık yok niyeki acep

Kızlaar iyi bayramlaar önceliklee:)

Bişey merak ediyorum. Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız? Yani nolursa tamam aldatıyo başka bi ihtimal yok dersiniz?

Ya da diyelim ki ilişkiniz bitti. Başka biri şüphesini neye dayanarak taşırsınız?

Göğsüm daralıyo da benim.. Yine koşa koşa buraya geldim..

içime doğar mutlaka..
his meselesi bana göre tamamen..
önce kokusunu alırım yani..
gerçi her hissettiğim de çıkmaz..
ama çıkanı mutlaka önceden hissetmişimdir..

septiğim biraz ondan heralde :1: :1:
Allah yaşatmasın...

Son düzenleme:
Evet orası öyle:/ bende de tam tersi sevdikçe şüpheleniyorum.

valla 0benim duydugum ve okudugum, huy degistirdigi zaman, benim arkadasin kocasi cok bakimsizken bakimli olmus, birden neselenmeler, evden cikabilmek icin kavga yapip bahane etmeler, telefonlarini gizlemeler, ikinci telefonlar, telefonu hic yanindan ayirmamalar. Telefonun kodunu vermemeler vs vs allah belasini versin aldattigi ortaya cikmisti. Bende bunlari duyunca ondan bi ara piskopata baglamistim. Gercekten insanin ister istemez moreli bozuluyor. Kolay mi ya sen severek evlen sonrada boyle seyler yasa. Tovbe yarabbim... uzak olsun bizden

halen evlimisiniz ?

son cümlenize 100x100 katılıyorum. karaktersiz adam. kişiliksiz kız . tam birbirlerine layık

Sanıyolar ki sevgilisi varken bana bakan ben varken başkasına bakmaz. Nedense hep asıl kıza üzüldüğü için terketmiyodur çocuk. Vardı bi arkadaşım. Paçavra çıktı. Bir daha ne evime girebildi ne de telefonunu açtım. Bide bana da bulmaya kalkışmış ne cüretse. K*şar olduğu için muhattap olmuyorum.

Not: ÇOCUK KIZDAN ZATEN AYRILCAKMIŞ DA KIZ BIRAKMIYOMUŞ. Arkadaşımın açıklaması..

Ve üstelik. Allahın gönlüne güç gitmesin ama abartısız anlatıcam Allah şahit. Bizim kızın(paçavra dediğim arkadaşımın) korkunç denicek kadar bıyığı vardı okul zamanı. Dipleri terlerdi. Diş fırçalama alışkanlığı yoktu. Çok çok afedersiniz yarım metreden ciddi anlamda rahatsız olunacak düzeyde koku olurdu. Bıyık şuan yok ama koku artarak devam etmiş. Olabilir insan hali ama dişçiye gitmeyen kız sevgili ayırıyosa mevzu yaparım.

Ve yanlış hatırlamıyosam gösterdiği kız(asıl sevgili) gayet bakımlıydı.

Şimdi bakımına temizliğine dikkat eden birini şu pislikle aldatanlar varken bence bu olaya çok da takılmamak lazım. Gerçekten aldatanın karaktersizliğindenmiş tamamen..

Bu iki yoruma da katiliyorum...
Ne ilgisizlik ne de sifre/tel saklamak bunun gostergesi.

Hayatini aniden degistiren birsey olmadigi halde ve/veya kronik sorunlar olup bunlara dair birsey demiyorken "birden bire degisiyor ise" aldatiyor...
Bu ilgisizlik de olabilir ilgili olmakda.
Hic tartismazken birden kavgaci biri olmak da. Ya da hep tartisirken bunun tam tersi uzun suskunluklar da.
Sifreleri acikken sizin rahatsiz edici birseyiniz yokken saklamak da tam tersi sana guveniyorum ayagi yapip birden bire butun kartlari onunuze sermek de.

Normalden farkli davranan kisi bence birsey sakliyordur.
ya huzursuzdur ve bunu size yansitip sorun cikarir ya da sucunu ortbas etmek icin iyi davranir.
Yalanini yakaladignizda sakladigi sey iflas veya aile vs hayati birsey olabilecegi gibi aldatmak da olabilir.
O yuzden sabredip tam kanit buldugumda arkama birdaha bakmamak uzere giderim...

Eğer iliskiniz çok.guzelken ilişki birden bittiyse bu şüpheyi tasimak kadar dogali yok..

Bende de böyle olmuştu bir turlu sebep bulamadim ve kesin baskasi var diye cildirmis gibi araştırmaya basladim ağlayarak insanlarla konusyrdum ama yok da deseler inanmiyordum çünkü aklima bu ilişkiyi bitirecek başka hic bir sebep gelmiyordu..

Sonra yorgun düştüm ve Vazgeçtim biri var dese olsa ne olacaktı ? Ne değişecekti? Akisina biraktim ve Vazgeçtim hayirlisini diledim ....

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Aldatılmak..çok gurur kırıcı bi durum.Nefesin kesilir dönüp bakınca yaşadıklarınıza her gün yeni bi yalanını keşfedersin.Ölmesini bile tercih ederdim diyecek duruma geldim ben.Allah gerçekten böyle bi acı yaşatmasın.İdare edildiğini düşünmek düşündükçe deliye dönmek,konduramamk dahası geçen yıllar, verilen onca emek her şey "hiç bişey" olmak içinmiş diyosun.Çok acı çok sindiremiyosun affediyosun belki ama unutamıyosun.Dilerim böyle bi tecrübe yaşamazsın ha yaşarsan da kaybın olmaz kalbin temizmiş ki Allah çok geç olmadan gerçekleri sana gösterdi diye düşünmelisin her zaman.Yıllarını verdiğin adamın başından yanlış olduğunu görmek mi,yanlış olduğunu bilmediğin adam için yıllarını heba etmek mi canını acıtır bunu düşün.Bi nebze de olsa tesellin olur(tabi durum şüphelendiğin gibiyse) umarım değildir ben aldatıldığımı evlilik yoluna adım attığında öğrendim.Üstelik ayrıldıktan iki ay sonra.Hala fotoğrafını başucumda saklayıp bi gün döneceği günü hayal ederken..o gün bugündür ceset gibi dolanıyorum ortalıkta ölse acısı en çok üç gün sürerdi bunu söyletecek kadar derin bi acı bu işte..

ne kadar zaman oldu ayrılalı çok geçmiş olsun cnm

Sanıyolar ki sevgilisi varken bana bakan ben varken başkasına bakmaz. Nedense hep asıl kıza üzüldüğü için terketmiyodur çocuk. Vardı bi arkadaşım. Paçavra çıktı. Bir daha ne evime girebildi ne de telefonunu açtım. Bide bana da bulmaya kalkışmış ne cüretse. K*şar olduğu için muhattap olmuyorum.

Not: ÇOCUK KIZDAN ZATEN AYRILCAKMIŞ DA KIZ BIRAKMIYOMUŞ. Arkadaşımın açıklaması..

Ve üstelik. Allahın gönlüne güç gitmesin ama abartısız anlatıcam Allah şahit. Bizim kızın(paçavra dediğim arkadaşımın) korkunç denicek kadar bıyığı vardı okul zamanı. Dipleri terlerdi. Diş fırçalama alışkanlığı yoktu. Çok çok afedersiniz yarım metreden ciddi anlamda rahatsız olunacak düzeyde koku olurdu. Bıyık şuan yok ama koku artarak devam etmiş. Olabilir insan hali ama dişçiye gitmeyen kız sevgili ayırıyosa mevzu yaparım.

Şimdi bakımına temizliğine dikkat eden birini şu pislikle aldatanlar varken bence bu olaya çok da takılmamak lazım. Gerçekten aldatanın karaktersizliğindenmiş tamamen..

yok artık erkeklerdeki özgüven eksikliği diyorum başka açıklaması olamaz

Canım benim eşim değil eski sevgilim.

Bekarım ben evlenmedim hiç

ohhh çok şükür:54:

böyle erkekleri birde çocuk tecavüzcülerini şeyinden asmalı

Hahahahaa iyi okuduysan canim ARKADASIMIN kocasi diye yazdim.. Evet o hala evli cocuklari icin ayrilmadi. Cok yakin arkadasim kendisi. Bunlari bana hep anlattigi icin biliyordum. Boyle olaylari duymak bile benim piskolojimi bozuyo. Bunlari ben yasasaydim emin ol onu ayrilmaktan beter yapardim, kesinlikle ayrilmaz parasini catir cutur yer hayatimi yasardim! Ama ben elhamdullilah evliyim ve boyle birsey yasamadim. Allah kimseyede yasatmasin

halen evlimisiniz ?

Pcden değil telden yaptımm:))) sana tabii:)

Tekrar tesekkurler... ;)
Bu arada ozelden tarif eder misin? Bende mobil gorunumde smiley listesi begen butonu vs yok cunku. Hatta bildigim kadariyla kimsede yok :))

ne kadar zaman oldu ayrılalı çok geçmiş olsun cnm

Alintilariniz biraz karışık geldi ama yine de kendi adima yanit vereyim, epey zaman oldu...
"bildigim kadariyla" son iliskimde henuz boyle birsey yasamadim... ;)

Tekrar tesekkurler... ;)
Bu arada ozelden tarif eder misin? Bende mobil gorunumde smiley listesi begen butonu vs yok cunku. Hatta bildigim kadariyla kimsede yok :))

Alintilariniz biraz karışık geldi ama yine de kendi adima yanit vereyim, epey zaman oldu...
"bildigim kadariyla" son iliskimde henuz boyle birsey yasamadim... ;)

İphone'a tapatalk indirdim emoji klavye ekledim. O şekilde kullanıyorum:)

İphone'a tapatalk indirdim emoji klavye ekledim. O şekilde kullanıyorum:)

Wuhhuuu cok teknolojik;)
Ben alintilardaki linkleri acamadigim icin uygulamayi silmistim.
Mail bildirimlerini gordukce damliyorum...sonra cikamiyorum :))
Tesekkurler... biraz ben de kurcalayayim bakiim.

Konunun icerigni degistirdim iyice, ben kacar.. ;)

Back
X