Aldatıldığımı nasıl anladım?
3 yıllık bir ilişkim vardı. Sevgilim öyle kızlarla muhatap olan bir insan değildi. Bende zaten öyle faceden oradan buradan kızları sil diyecek bir insan değildim.
Birgün faceden arkadaşlık isteği geldi bizim liseden bi kız kabul ettim. Ama konuşmuşluğumuz falan yok öyle sima olarak tanıyorum. Bu kız sürekli fotoğraf eklerdi bende hep fotoğraf bakmaı severdim faceden. Kız beni ekledikten uzun bir süre sonra onun duvarına bakmaya sadece fotoğraf bakacaktım. Bi baktım benimkiyle arkadaş olmuş haberi var ve altında 10 yorum. Sadece ikisi yorumlaşmış gülmüş şakalaşmışlar.
Görünce çok sinir oldum benimkini aradım kim bu nerden tanıyosun niye bu kadar samimisin? diye soruları ard arda sordum. Şimdi diyorum keşke onunla hiç uğraşmasaymışım. Çünkü yalan söyledi öylesine tanıyorum yakın değilim falan diye. Ben çok sinirlendim şifresini istedim vermedi bana güvenmiyo musun diye bağırdı çağırdı yüzüme kapattı telefonu.
Bariz ortadaydı herşey ama ispat edemiyorum patlayacaktım sinirimden. Neyse bi arkadaşım bu kızla samimiymiş. Ondan rica ettim ağzını ara kızın diye oda konuşmuş kızla aldatılıyomuşum. Arkadaşım yok öyle şey olur mu onun sevgilisi var falan diyince arkadaşıma mesajları göndermiş. Arkadaşımda bana tabi tam 8 ay ayakta uyumuşum hiç birşey anlamadım. En çok ona yanıyorum bu kadar aptal mıydım ben?
Bu mesajları olduğu gibi benim öküze yollayıp ayrıldım. Ve en iğrenci ne biliyo musunuz bu kız beni zaten biliyormuş bile bile faceden eklemiş. Ne kadar aşalandığımı hayal bile edemezsiniz

sonra bu kızla tam 1 yıl aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım. Sürekli istemeden kendimi o kızla karşılaştırdım onun benden neyi fazla diye...
ama sonra anladım ben benim öküze fazla gelmişim eksik değil