ALDATILDIKTAN SONRA AFFETMEK

Kızlar 3 ay önce eşimin facesinde yabancı uyruklu bi kızla konuşmalarını yakaladım kızla konuşmaya çalışmış kalpli emojiler filan. Aynı zamanda ortak tanıdığım bi kız vardı (eşim fazla değil ben tanıyordum) kız eşime bana iş bul bahanesi ile aramış eşimde numarasını kaydetmiş bunlar konuşmuşlar 5 6 gün arayla saatlerce tam 2 hafta boyunca. Mesajlarda vardı ama onları göremedim silmişti eşim yanlış anlarım diyeymiş . İkisini aynı anda görünce şok oldum baya kavga ettik eşim facedeki kız konusunda haklısın bir anlık hevese kapıldım ama diğeriyle öyle kötü bi niyetim yoktu kendisi sürekli benle konuşmaya çalıştı vallahi susmuyordu hiç diye vs. Ben 3 ay annemlerde kaldım affetmeyi düşünmüyordum ama çocuğum için bir şans verdim. Ama psikolojim mi bozuk yoksa gerçekten delirdim mi bilmiyorum. Eşime her kavgada bu olayı açıyorum çünkü beni sevseydi yapmazdı diyorum o kız hala aklında diyorum her kavgada boşanalım diyor demekki bu evde samimi bir şekilde durmuyor diyorum. Eşime o kızla konuştun bir şey vardı aranızda diyorum O bana iftira atma ben o kızla kötü niyetle konuşmadım diyor sanki ben durduk yere yuvamı yıkmışım gibi hissediyorum ona da kendime de fiziksel şiddet uyguluyorum oda ben bıktım artık kavgalardan deyip boşanacam senden diyor ben iyice kırılıyorum ben kötü bir insan mıyım terkediliyorum diye ne yapmam lazım? Ben hiç böyle biri değildim toparlanamıyorum lütfen biraz akıl verir misiniz.
Sizi anlıyorum. Bütün bu hırçınlığınizin sebebi eşinize olan güveninizi kaybetmiş olmanız. Kendimden biliyorum bu hiç bitmeyecek. Erkekler özellikle sosyal medyada gerçek yüzlerini daha çabuk meydana çıkarıyorlar. Gerçek hayatta biri görür mü karıma laf gider mi veya reddedilme korkusuyla içlerinden gelip yapamadıkları şeyleri sosyal medyada daha rahat yapıyorlar. Kendimden örnek vereyim ben normalde söylemek isteyip de "amaaan şimdi toplum baskısıyla kim uğraşacak kim bu insanlara dert anlatacak" korkusuyla söyleyemedigim şeyleri anonim Twitter hesabıma rahat rahat yazabiliyorum. Bunu böyle düşünün. Eşinden başkasini gözü görmeyen biri nerde olursa olsun hiçbir kadına askinti olmaz. Diğer kıza gelince bana kalirsa işin aslını ondan öğrenin. Tipik erkek palavrasidir " o bana yazıyordu ben yüz vermiyordum, yanlış anlama diye konuşmaları sildim". Benim hissettiğim eşiniz olayın aslını tersinden anlatıyor. Siz de bunları biliyorsunuz zaten. Ama düzeninizi bozmak istemediğiniz için görmezden gelmeye çalışıyorsunuz fakat gelemeyeceksiniz. Eften puften meseleler yüzünden hep kavga çıkacak. Çocuğunuzun bu aile ortamından daha kotu etkileneceğini düşünüyorum.

Affedip affetmemek size kalmış ki bence ihanet affedilmez. Hem affedip hem fiziksel siddete varan kavgalar ediyorsunuz cocugunuzun yanında. Cocugum icin diyorsunuz ama cocuk bu durumdan cok daha fazla etkilenir. Yanlis anlamayin lutfen ama "cocugum icin affettim" diyenlere hic inanmiyorum. Bundan sonra ya bosanin ya da gercekten affettiyseniz kavga hir gur cikarmayin madem.

Aldatıldıktan sonra affetmek bence en en zor hatta işkence olan şeydir.
İnsanı mahveder, her telefon açılmadığında ya da elinde tlf gördüğü anda, yanınızda olmadığında vs.
Bu kuruntular insanı yer, bitirir.
Kendinize yaptığınız en kötü şey olabilir affetmek.

Kızlar 3 ay önce eşimin facesinde yabancı uyruklu bi kızla konuşmalarını yakaladım kızla konuşmaya çalışmış kalpli emojiler filan. Aynı zamanda ortak tanıdığım bi kız vardı (eşim fazla değil ben tanıyordum) kız eşime bana iş bul bahanesi ile aramış eşimde numarasını kaydetmiş bunlar konuşmuşlar 5 6 gün arayla saatlerce tam 2 hafta boyunca. Mesajlarda vardı ama onları göremedim silmişti eşim yanlış anlarım diyeymiş . İkisini aynı anda görünce şok oldum baya kavga ettik eşim facedeki kız konusunda haklısın bir anlık hevese kapıldım ama diğeriyle öyle kötü bi niyetim yoktu kendisi sürekli benle konuşmaya çalıştı vallahi susmuyordu hiç diye vs. Ben 3 ay annemlerde kaldım affetmeyi düşünmüyordum ama çocuğum için bir şans verdim. Ama psikolojim mi bozuk yoksa gerçekten delirdim mi bilmiyorum. Eşime her kavgada bu olayı açıyorum çünkü beni sevseydi yapmazdı diyorum o kız hala aklında diyorum her kavgada boşanalım diyor demekki bu evde samimi bir şekilde durmuyor diyorum. Eşime o kızla konuştun bir şey vardı aranızda diyorum O bana iftira atma ben o kızla kötü niyetle konuşmadım diyor sanki ben durduk yere yuvamı yıkmışım gibi hissediyorum ona da kendime de fiziksel şiddet uyguluyorum oda ben bıktım artık kavgalardan deyip boşanacam senden diyor ben iyice kırılıyorum ben kötü bir insan mıyım terkediliyorum diye ne yapmam lazım? Ben hiç böyle biri değildim toparlanamıyorum lütfen biraz akıl verir misiniz.
Çok hataniz var. Bak soyluyorum siz hakliyken en son boşanan taraf o olacak. Aldatti ya kabul edeceksin devam edeceksin, ya da boşanacaksin. Bu işin kurali bu. Boşanmiycaksan surekli ona demen, hatirlatman, fiziksel şiddrt uygulamak tabi ki en sonunda boşanmayla bitecek. Ailemi kurtarayim derken daha beter sarsiyorsun. Haklisin kabul etmek çoook zor imkansiz gibi. Ama kabul etmişseniz, kalpde degil dilde affetmişseniz dilde de soylemeyin. Genel olarak aldatmak nasil anlik heves ola bilir? Gunlerce eşinden gizli gizli konuş, belki sen uyurken, belki evden çikar cikmaz ona yazmiş ve sen yakalamasaydin belki devami da gelecekdi. Ve ismi "anlik" aldatma. Yutmayin bunlari. bu gibi şerefsizleri affetmeyin. Çocuklariniz için affediyorsunuz ya asıl çocuklariniz için affetmemeniz gerekir

Başlıktan sonrası faso fiso zaten

Çocukları bahane etmeseniz mi artık :/ Burada çoğu aldatmayı affeden veya boşanmaktan korkan, düzenini bozmak istemeyen, tekrar aile evine dönmek istemeyenlerin öne sürdüğü ilk bahane bu oluyor.
Baba adam gibi babaysa çocuğuna yokluğunu hissettirmez zaten. Ama sadece adı babaysa aynı evin içinde de olsa babalık görevini zerre yapmaz. Huzursuz ve mutsuz bir ev ortamında çocukta mutlu olamaz.
Ve eşiniz gerçekten ders çıkarıp aldatmayacaksa bile sizdeki güven bittiği için buna inanmayacaksınız. (Kaldı ki aldatan adam ders falan çıkarmaz. Aldatan bir daha aldatır.)
O adam evde telefonla her ilgilendiğinde sizin içinizi kuşku kaplayacak. Buna katlanabilecek misiniz? Buna katlanmaya gerek var mı?
Boşanın. Hem kendinize hem de çocuğunuza bu iyiliği yapın. Boşanırsınız, birkaç ay acı çeker sonra toparlanırsınız. Ama bu şekilde evliliği sürdürmeye çalışırsanız ömür boyu kuşku içinde, huzursuz ve mutsuz geçireceksiniz. Böyle bir adam için değmez.

Siz zaten affetmemişsiniz affetMİŞ gibi yapmışsınız.Bu konuyu affetmek zaten mümkün değil.. bazı hatalar affedilmez affedilmemelidir de.Bu şekilde devam ederek sağlıklı bir evlilik yürütemezsiniz.Sağlıksız bir evlilikte çocuğunuzu büyütmeye çalışmak daha büyük haksızlık değil mi?Boşanmış bir ailenin çocuğu olmak çocuğunuza daha iyi gelecektir böyle sağlıksız bir evliliğin sürekli kavga eden bir anne babanın yanında büyümektense…Bu nedenle boşanın…

Bunu söylemek çok zor biliyorum ama ya affetmiyceksiniz yada affedince konuyu tekrar ısıtıp ısıtıp önüne koymayacaksiniz. Resmen aldatmis bunun fiziksel birsey yasamakla yasamamakla alakasi yok gizlice konuşunca başkasıyla az aldatmış mı oluyor. Bence onun ayrilmasına musade etmeyin siz ayrılın boyle şeyler yapıp sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Kendinizi suclu ve eksik hissetmeye baslayip daha çok çıkmaza girersiniz. Oda kafasında kendini aklar suçlu görmez.

ALDATILDIKTAN SONRA AFFETMEK​

Demek benim zaten birşey yapacağım yok yürü be koçum kim tutar seni demektir karşı tarafa
Bu karar akabinde yaşadığın hayat senin için artık
Güven zımparasıdır

Hiç konuyu okumadım affettiyseniz
Üzüldüm adınıza

Siz eşinizi asla affetmeyecek ve bu durumu unutamayacaksiniz mutsuz güvensiz bir kadın olacaksiniz ...her kavganizda aldattığı günler aklınıza gelecek en ufak tartışmalar dağ gibi olacak ve emin olun eşiniz aldatmaya devam edecek ...ve onca yıllık sonunda ayrılan eşiniz olacak ne komik dimi ...bu komediyi 17 yıl yaşadım ..siz siz olun yillarinizi heba etmeyin

Ben bu aldatilma hikayelerinin birinde cocuk rolunde bulundum. Yasim 30. Bunu bir yük gibi yillardir sirtimda tasarim. Yaptigi icin babama, affettigi icin anneme kirgin ve kizginim. Ve bunu asla asamiyorum.

Ben bu aldatilma hikayelerinin birinde cocuk rolunde bulundum. Yasim 30. Bunu bir yük gibi yillardir sirtimda tasarim. Yaptigi icin babama, affettigi icin anneme kirgin ve kizginim. Ve bunu asla asamiyorum.
Kızım 16 yaşında babasina çok kizgin görüşmüyor ..sırtında bir yük olmasi beni çok üzüyor ..bir tavsiyen var mı ben ne yapabilirim

Kızım 16 yaşında babasina çok kizgin görüşmüyor ..sırtında bir yük olmasi beni çok üzüyor ..bir tavsiyen var mı ben ne yapabilirim
Affetmeyin. Benim annem güçlü dursaydi, babamin onu yikamadigini gorseydim babama da öfkem bu denli cok olmazdi diye düşünüyorum. Her cocuk guclu bir anne ister karsisinda. Babasini da tamamem affetmetsi babasinin onun gonlunu almak icin ne kadar cabaladigina bagli kalir.

Affetmeyin. Benim annem güçlü dursaydi, babamin onu yikamadigini gorseydim babama da öfkem bu denli cok olmazdi diye düşünüyorum. Her cocuk guclu bir anne ister karsisinda. Babasini da tamamem affetmetsi babasinin onun gonlunu almak icin ne kadar cabaladigina bagli kalir.
Yok affetme gibi bir olay imkansız yeteri kadar o şansı verdim o serefsize ...sadece çocuklarımı toparlamak istiyorum içlerinde yara kalmasın istiyorum

İnanamıyorum sze ya kızla olan yazısmaalrı siz yanlıs anlarsınız diye silmiş oyle mi? Yanlış anlayacagınız kadar sakıncalı seyler konusukmus demek ki.. ayrıca telefon gorusmeleri yok artık yani siz elin adamıyla günlerce iş bahanesiyle saatlerce sohbet edermisiniz. Hadi ilk 2 dk iş mubabbeti gerisi neydi.? Geceleri konuuslmussa bide pekiş muhabbeti sayılmaz ama yine de sen bilirsin diycem sende kalkmış delimiyim paronoyakmıyım kotumıyum diyosun. Yahu adam hem suclı hem guclu aldatan da kendisi bosamak isteyen de kendisi oh ne ala.tamam ulan kabul gel bosanıyoruz de. Bebeginize yazık Boyle bir adamla siz her an bu olayı önüne koyacaksınız esinizin suratına her baktıgnzda o kızla kimbilir ne konstu diye huzursuz olup her dk kavga cıkarıcaksınız bu ortamda nasıl yetişecek o cocukcaz?

bıkıp usanmadiniz şu çocuğum için affettim yalanına siginmaktan.
Ben acizim,boşanmaya biryerim yemiyor diyemiyorlarda çocuğum için çocuğum.icin geçin onları bi ya.

Adam aldatmış hala tartistik diyor konu sahibi. aldatan biriyle neyi.tartisirsin güzel kardeşim.

Gerçekten Allah akıl fikir versin sizlere ya

Back
X