- 28 Mayıs 2022
- 766
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.293
- 43
Sizi anlıyorum. Bütün bu hırçınlığınizin sebebi eşinize olan güveninizi kaybetmiş olmanız. Kendimden biliyorum bu hiç bitmeyecek. Erkekler özellikle sosyal medyada gerçek yüzlerini daha çabuk meydana çıkarıyorlar. Gerçek hayatta biri görür mü karıma laf gider mi veya reddedilme korkusuyla içlerinden gelip yapamadıkları şeyleri sosyal medyada daha rahat yapıyorlar. Kendimden örnek vereyim ben normalde söylemek isteyip de "amaaan şimdi toplum baskısıyla kim uğraşacak kim bu insanlara dert anlatacak" korkusuyla söyleyemedigim şeyleri anonim Twitter hesabıma rahat rahat yazabiliyorum. Bunu böyle düşünün. Eşinden başkasini gözü görmeyen biri nerde olursa olsun hiçbir kadına askinti olmaz. Diğer kıza gelince bana kalirsa işin aslını ondan öğrenin. Tipik erkek palavrasidir " o bana yazıyordu ben yüz vermiyordum, yanlış anlama diye konuşmaları sildim". Benim hissettiğim eşiniz olayın aslını tersinden anlatıyor. Siz de bunları biliyorsunuz zaten. Ama düzeninizi bozmak istemediğiniz için görmezden gelmeye çalışıyorsunuz fakat gelemeyeceksiniz. Eften puften meseleler yüzünden hep kavga çıkacak. Çocuğunuzun bu aile ortamından daha kotu etkileneceğini düşünüyorum.Kızlar 3 ay önce eşimin facesinde yabancı uyruklu bi kızla konuşmalarını yakaladım kızla konuşmaya çalışmış kalpli emojiler filan. Aynı zamanda ortak tanıdığım bi kız vardı (eşim fazla değil ben tanıyordum) kız eşime bana iş bul bahanesi ile aramış eşimde numarasını kaydetmiş bunlar konuşmuşlar 5 6 gün arayla saatlerce tam 2 hafta boyunca. Mesajlarda vardı ama onları göremedim silmişti eşim yanlış anlarım diyeymiş . İkisini aynı anda görünce şok oldum baya kavga ettik eşim facedeki kız konusunda haklısın bir anlık hevese kapıldım ama diğeriyle öyle kötü bi niyetim yoktu kendisi sürekli benle konuşmaya çalıştı vallahi susmuyordu hiç diye vs. Ben 3 ay annemlerde kaldım affetmeyi düşünmüyordum ama çocuğum için bir şans verdim. Ama psikolojim mi bozuk yoksa gerçekten delirdim mi bilmiyorum. Eşime her kavgada bu olayı açıyorum çünkü beni sevseydi yapmazdı diyorum o kız hala aklında diyorum her kavgada boşanalım diyor demekki bu evde samimi bir şekilde durmuyor diyorum. Eşime o kızla konuştun bir şey vardı aranızda diyorum O bana iftira atma ben o kızla kötü niyetle konuşmadım diyor sanki ben durduk yere yuvamı yıkmışım gibi hissediyorum ona da kendime de fiziksel şiddet uyguluyorum oda ben bıktım artık kavgalardan deyip boşanacam senden diyor ben iyice kırılıyorum ben kötü bir insan mıyım terkediliyorum diye ne yapmam lazım? Ben hiç böyle biri değildim toparlanamıyorum lütfen biraz akıl verir misiniz.