27 yaşında 5 yıllık evliyizAy pislik herif ne biçim insan
Üzülme canım ya Allah büyüktür bir yol açılır seninde önünde
Böyle adamları ne yapmalı ki
Kaç yaşında bu adam ya çok sinir oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 yaşında 5 yıllık evliyizAy pislik herif ne biçim insan
Üzülme canım ya Allah büyüktür bir yol açılır seninde önünde
Böyle adamları ne yapmalı ki
Kaç yaşında bu adam ya çok sinir oldum
Çok erken evlenmişsiniz canım ya27 yaşında 5 yıllık evliyiz![]()
İnsallah banada allah o günleri göstersin diye dua ediyorum. Çok erken evlendik evlenmeden öncede 7 sene sevgiliydik hiç bişey yaşamadı. Benle açtı gözünü benle evlendi evlendikten sonrada bi güzel sapıttı yaşamadıklarını yaşamaya calısıyor.Çok erken evlenmişsiniz canım ya
Erkekler geç olgunlaşır
Bu adam ergen daha
Umarım pişman olur kapında köpek olur
İnsanlar neden kürtaja bu kadar sert yaklaşıyorlar ki, anlamıyorum. Yasal olarak hakkı olan her kadın kürtaja başvurabilir. Ha bu durumda konu sahibinin kürtaj hakkı geçmiş, o yüzden yapacak bir şey yok. Ama kürtaj hakkı olsaydı en mantıklısı kürtaj olmasıydı bu durumda bence.
E iyide çocuğunu doğurmak istiyor kadın günah değil mi o bebeğe hem
Ay neyi tatmin edicem ya saçmalamaHayır değil niye günah olsun size kolay geliyor 2 çocuğu tek başına büyütmek başkasının hayatı üzerinden kendi hassasiyetlerinizi tatmin ediyorsunuz ama asıl günah olan o çocuğu bile isteye travmatik bir ortama doğurmak bütün hayatı boyunca bunun ceremesini çektirmek. Kaldı ki konu sahibi de kürtajı düşünmüş ama süresi geçmiş şuan konuşmanın mantığı kalmadı.
Çok teşekkür ederim12 yillik evlilikten sonra bosandim. Oglum 7 yasindaydi. Su an 15 yasinda. Bir yeri eksik kalmadi. Cok da mutlu. Ben de oyle. Oglum babasiyla gorusuyor. Su an onunla tatilde mesela. Ben babasindan bosandim, oglum degil.
Su an ayrilik travmasi yasadiginiz icin bu sekilde hissetmeniz normal. Ama bu duygular geciyor. Babasinjn arayip sormamadina sasirmadim cunku ilk gittiklerinde oyle oluyorlar. Bizde de oyleydi.
Tum bunlar geciyor. Merak etmeyin su ruh halinden kurtuldugunuzda oh be iyi ki bitmis diyeceksiniz. Lutfen tum haklarinizi talep edin. Anlasmali bosansaniz da cocuklarinizin da kendinizin de haklarini isteyin. Bu arada anlasmaya her yil şu aranda nafaka artirimi olsun diye belirtin ki nafaka artirmak icin ayrica bir dava acmak zorunda kalmayin ileride. Merak etmeyin hepsi geciyor. Cok mutlu olmanizi dilerim.
duygudan eksık buyumek.. korkunu anlarım lakın sevgı saygı gormeyen anneyı aldatan bı babadan nefret ede ede buyurse nasıl olcak? cocuklar anneyle ıletısımde hep. anne aglarsa o da aglar. baba anneye bagrırsa kendıne bagırmıs gıbı olur.. 4 yasındakı cocuk bıle o kadar detaylı anne baba kavgası anlatabılıyor kı sasırırsın.. bu daha yıpratıcı anne baba ayrı mutlu gorurse daha saglıklı olur cocuk ıcın.. zor olcaktır emınım tek basına zorlukların ustesınden gelmek.. ama cok kadın var bılıyormusun tutunacak dalları bıle yokken bu yola cıkıyorlar bı sekılde buyutuyrlar o cocukları . cesaret edemez kımse dusunursen hep kolayını ıstersın ınsanogluyuz.. hep bı umut beklersın.. ama sana zoru secmek buyuk sınavdan gecmek kalmıs bence bı tek ..Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..
insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..
Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyoroğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
evet maalesef çok üzücü bir durum..ama ayrılmakla çocukların babası olmaktan kurtulmuyor..evet oğlunuz babam diye ağlayabilir ama siz mutsuzken çocuğunuzu nasıl sağlıklı ve mutlu bir ortamda yetiştirebilirsinizki. Ayrıca eşiniz anlaşılan başka bayanlara kullandığı zamanı ve ilgiyi size ve çocuğunuza kullanmıyor. Aslında istediğiniz tek şey herşeyin kocaman bir kabus olması ve sizin uyanmanız ve hayatınıza devam edebilmeniz..ama gerçekler başka. Mühtemelen bu davranışından eşiniz vazgeçmeyecek ve sizde kovalamaktan vazgeçmezseniz bu üzüntüyü çekmeye devam edeceksiniz. Eşinizi çok sevebilirsiniz, yaptığı şeylerden dolayıda sevgi birden yok olmuyor bunuda biliyorum...ama kendinizi daha çok sevmelisiniz. Kısacası ya bu durumu kabul edip rahatsız olmadan aynı düzene devam edeceksiniz yada bu işten vazgeçeceksiniz. İsterseniz gözleriniz kopana kadar ağlayın bu ne çözüm nede çare..ancak karnınızdaki daha dünyaya gelmeden yaşayan canlıya şimdiden acı çektirmekten başka birşey değil...kendinize ve en değerli evlatlarınıza size değer vermeyen biri için acı çektiriyorsunuz. Evlilik sorumluğu alamayan erkekler evlenmesinler...bekar bekar istedikleri bayanla gezip tozsunlar ama yuvasına sahip eşlerine nasıl olsa evde düşüncesiyle bunları yaşatmasınlar.Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..
insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..
Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyoroğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Doğru. Böyle bir yaşama çocuk getirmek çok hoş.10 haftadan sonra kürtaj yapılmıyor ayrıca psikolojik olarak yıpranmış bı insanın aklına böyle bı fikir getirmek hoş değil.
Amiiinnnnn amiiiinnnnnRabbim İnşirah ferahlığı versin. Kararına güç hayatına mutluluk evine bereket versin. Allahım Kalbindeki acıyı söküp alsın...
Sizin barışacagınızdan emin. Hamile üstelik tabi ki beni kabul edecek diyor. Ben size söyleyim böyle adamdan uzak durun hiv, hcv, hpv hepsini size bulaştırır çocuklarınıza dahi geçer çocuğunuzun aids olmasını ister miydiniz böyle sapık bi adam için. Siz dik durmazsanız başınıza o da gelir . Artık kabul etmeyin. Siz kabul edeceğinizden emin olduğu için özür dilemiyor. Siz dik durun. Öldü varsayın. Bu ülkede babasını görmeden babası ölmüş binlerce çocuk var. Varsayın öldü. Hala babasız büyüyecekler diye üzülmeyin bir şekilde her şey hallolacak umarım mesleğiniz ve geliriniz vardır olmasa bile nafaka alırsınız canınızı sıkmayın ailenizle aranız iyi tutun anne baba vs hayatta iseler
Beni yaratan elbet yolumu gösterir. (Şuarâ Sûresi / 78.Âyet)
Bu sizin imtihanınız Allah yardımcınız olsun .. Belki de eşinize bu bir ders olup doğru yola girecektir. Karnınızdaki bebek ve oğlunuz için dik durmalısınız . Güçlü bir anne olun . Eğer barışmak geri dönmek isterse hemen evet demeyin. Biraz bekleyin hemen boşanma davası açmanıza gerek yok bekleyin biraz.Gün doğmadan neler doğar Allah eşinizi doğru yola iletsin.
Şimdi sizi üzmemek lazım ama bence eşiniz size yalvarmıyor sanırım ondan bu ağlamalarınız.Merhaba