ALDATILDIM 2 yaşında bir çocuk 3 aylık hamileyim

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Yanlış anlamayın da 2. çocuğu aldırsanız olmaz mı acaba?
Tek çocukla hayatınıza daha kolay devam edersiniz. Bırakın bu adamı bundan memlekete fayda gelmez değil size

Maleseff büyüdüğü için olmuyor 😭😭😭 aldırmak istememm ama bir cocuğun daha oğlum ile aynı şeyleri yaşayacak olacağını bilmek beni mahvediyor araştırdım o yüzden 10. Haftaya kadar alıyorlar

Oğlunuz alışacak. Siz doğru ve yaşına uygun cevaplar verin oğlunuza.

Yanınızdaki ve karnınızda ki her şeyi hissediyor, önce siz toparlanmalisiniz.

Evet kesinlikle hiç kolay değil, fazlasıyla yıkıcı ancak yolunuza devam etmek zorundasınız. Onurlu bir yaşama sizin de hakkınız var.

Hiçbir hamile kadın yuvasını yıkmak için uğraşmaz , hakim bu haklı gerekcelerle hem tazminatınizi hem nafakanizi iyi tutacaktır diye düşünüyorum.

İkinci çocuk , oglunuzun kardeşi olacak . Üç kişilik çok güzel bir aile kuracaksınız.

İyikiniz olacak ikisi de inşaallah.

Şimdi sizi üzmemek lazım ama bence eşiniz size yalvarmıyor sanırım ondan bu ağlamalarınız.
sadece çocuklarınıza üzülüyorum. Yinede zararın neresinden dönseniz kârdır
Hayır. İnsan sadece en azından bi pişmanlık görmek istiyor. Tabikide pişkin pişkin hayatında hiç birşey olmamış gibi davranması beni üzüyor nasıl üzmezki hamileyim aldatıldım cocugum var.

Beni yaratan elbet yolumu gösterir. (Şuarâ Sûresi / 78.Âyet)

Bu sizin imtihanınız Allah yardımcınız olsun .. Belki de eşinize bu bir ders olup doğru yola girecektir. Karnınızdaki bebek ve oğlunuz için dik durmalısınız . Güçlü bir anne olun . Eğer barışmak geri dönmek isterse hemen evet demeyin. Biraz bekleyin hemen boşanma davası açmanıza gerek yok bekleyin biraz.Gün doğmadan neler doğar Allah eşinizi doğru yola iletsin.
Ne kadar güzel yazmışsınız amin teşekkür ediyorum bazı yorumları görüp hayretle okuyorum..

Oğlunuz alışacak. Siz doğru ve yaşına uygun cevaplar verin oğlunuza.

Yanınızdaki ve karnınızda ki her şeyi hissediyor, önce siz toparlanmalisiniz.

Evet kesinlikle hiç kolay değil, fazlasıyla yıkıcı ancak yolunuza devam etmek zorundasınız. Onurlu bir yaşama sizin de hakkınız var.

Hiçbir hamile kadın yuvasını yıkmak için uğraşmaz , hakim bu haklı gerekcelerle hem tazminatınizi hem nafakanizi iyi tutacaktır diye düşünüyorum.

İkinci çocuk , oglunuzun kardeşi olacak . Üç kişilik çok güzel bir aile kuracaksınız.

İyikiniz olacak ikisi de inşaallah.
İnşallah cok teşekkür ediyorum xaten neyi varki neyini aliyim diyorum çocuklarına düzgün nafakasını versin başka bir şey istemiyorum ondan 😞

Yanlış anlamayın da 2. çocuğu aldırsanız olmaz mı acaba?
Tek çocukla hayatınıza daha kolay devam edersiniz. Bırakın bu adamı bundan memlekete fayda gelmez değil size
Bende araştırdım ama 15 haftalık artık malesef cok geçti 😞

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Allah yardımcınız olsun çok zor durum ama sizin ki biraz bile bile lades olmuş. Malzeme belli iken 2. çocuk imkanını ona vermişsiniz. "insan haketmediği şeyleri yaşayıp.." demişsiniz de kusura bakmayın aldatıldıktan sonra bir de 2. çocuğu yaparak bir nebze haketmişsiniz. Ve diyorsunuz ya "onun için mi ağlıyorsun boşa gitsin diye yorumlar yazacaksınız."
Ne yazalım ? "2. cocukta olmuş aileleri devreye sok affet babasız büyümesin mi diyelim?
Yani sizin durumunuzda izlenecek yol belli ama önce siz bu yolu bi benimseyin kabullenin güçlü olun.

Su durumda Ikinci cocugum olacak diye uzulmeyin lutfen.
Bosuna strese de girip bebeginizi de uzmeyin.
Cocuklar bu dunyadaki en guzel sey size yoldas olacaklar.
Benimde iki cocugum var iyi giden bir evliligim var evet ama ilerde kimin ne olacagi belli degil ki..
Aa neden iki cocuk yaptim asla demem aksine onlar canlarim iyikilerim..
Lutfen kendinizi boyle bir insan icin uzmeyin..

Su durumda Ikinci cocugum olacak diye uzulmeyin lutfen.
Bosuna strese de girip bebeginizi de uzmeyin.
Cocuklar bu dunyadaki en guzel sey size yoldas olacaklar.
Benimde iki cocugum var iyi giden bir evliligim var evet ama ilerde kimin ne olacagi belli degil ki..
Aa neden iki cocuk yaptim asla demem aksine onlar canlarim iyikilerim..
Lutfen kendinizi boyle bir insan icin uzmeyin..
Eminim doğduğunda iyiki diyeceğime 🙏🏼 Şuan yaşadığım şeyler düşündürdü malesef ama zaten aldıramayacağımı kıyamayacağımıda biliyorum. . İnşallah sizde hep mutlu olun 🙏🏼

Eminim doğduğunda iyiki diyeceğime 🙏🏼 Şuan yaşadığım şeyler düşündürdü malesef ama zaten aldıramayacağımı kıyamayacağımıda biliyorum. . İnşallah sizde hep mutlu olun 🙏🏼
Canım valla o kadar tatlilar ki..
Hele yeni dogacak mis gibi kokacak bak suan yanimda benim yeni doganim..
O kadar masum ki su gunleri bir daha geri gelmeyecek olmasi bile beni huzunlendiriyor.
Sende en guzel zamanlarini iyi gecir o salak adami dusunme bile..
Kokla evlatlarina sarıl allaha dua et onlari sana verdigi icin onlar nimet..
Cocuklarin saglikli olsun sen saglikli ol gerisi cözülür bir sekilde..
Dusunme onu sil at kafandan once kafanda bitir..
Bak her sey cok guzel olacak olumlu dusun her zaman❤

Canım valla o kadar tatlilar ki..
Hele yeni dogacak mis gibi kokacak bak suan yanimda benim yeni doganim..
O kadar masum ki su gunleri bir daha geri gelmeyecek olmasi bile beni huzunlendiriyor.
Sende en guzel zamanlarini iyi gecir o salak adami dusunme bile..
Kokla evlatlarina sarıl allaha dua et onlari sana verdigi icin onlar nimet..
Cocuklarin saglikli olsun sen saglikli ol gerisi cözülür bir sekilde..
Dusunme onu sil at kafandan once kafanda bitir..
Bak her sey cok guzel olacak olumlu dusun her zaman❤
Çok teşekkür ederim 🙏🏼 Umarım güzel olur herşey pazartesi tek başıma cinsiyetini öğrenmeye gideceğim 🥲

Allah yardımcınız olsun çok zor durum ama sizin ki biraz bile bile lades olmuş. Malzeme belli iken 2. çocuk imkanını ona vermişsiniz. "insan haketmediği şeyleri yaşayıp.." demişsiniz de kusura bakmayın aldatıldıktan sonra bir de 2. çocuğu yaparak bir nebze haketmişsiniz. Ve diyorsunuz ya "onun için mi ağlıyorsun boşa gitsin diye yorumlar yazacaksınız."
Ne yazalım ? "2. cocukta olmuş aileleri devreye sok affet babasız büyümesin mi diyelim?
Yani sizin durumunuzda izlenecek yol belli ama önce siz bu yolu bi benimseyin kabullenin güçlü olun.
Teşekkür ediyorum:)

Çok teşekkür ederim 🙏🏼 Umarım güzel olur herşey pazartesi tek başıma cinsiyetini öğrenmeye gideceğim 🥲
Tek git bosver bende hep tek gittim hamileliklerimde.
Birinci hamileligimde esim sehir disindaydi is icin 9 ay hep kendim gittim.
Ikincisinde de o ogluma bakti ben kontrollere yine kendim gittim.

Bu durumu şuan Yaşayan biri olarak bende evet kürtaj düşündüm zamanım geçmemiş olsaydı eğer yapabilirmiydim bilmiyorum tam ama cok araştırdım soruşturdum. Çünkü dedğim gibi bir tane cocuğum zaten cok şükür var. Olmasa neyse ama. Ve öyle yada böyle 2 yaşına sükür geldi. Bukadar yaşadığım acıdan sonra. 2. Çocuğu tek başıma büyütecek olmam doğuracak olmam bana dahq cok acı vereceğini düşünüyorum belki zamanla yangınım geçecek bilmiyorum ama şuanki düşümcelerim malesef bu şekildeydi
Başka ülkeye gitme imkanınız var mı ?

O sizi ve çocuğunu düşünmeyip aldatmaya devam etmiş siz neden hala onu dusunuyorsunuz ki? Aldatma sebebiyle bosayip cocuklara da kendinize de nafaka baglatip keyfinize bakacaksiniz. O da baskasiyla ne yapıyorsa yapsin en azindan aldatti mi gidecek mi dönecek mi korkunuz olmaz. Çocuklarınızla yasar gidersiniz

Yorumumu niye kendime saklayayim hanimefendi?
Daha once defalarca aldatilip gururunuza yedirmissiniz guzelce. Ustune ikinci çocuğu da yapmissiniz.
simdi yine ayni seyler. Ve geri gelse affedeceksiniz.
Ben mi suclu oldum dogrulari soyleyince?

kadinin kadina deil, insanin kendine yaptığını 40 dusmani birlesse yapamaz :KK66:
👏👏👏👏

İnşallah cok teşekkür ediyorum xaten neyi varki neyini aliyim diyorum çocuklarına düzgün nafakasını versin başka bir şey istemiyorum ondan 😞

O zaman imzalanacak protokolün çok doğru hazirlanasi lazım.

Tam ifade edebilir miyim bilmiyorum ama gelir düzeyinin artması doğrultusunda nafakanın da artması üzerine maddeler olsun . Nafaka arttırımına giriliyor ama bir arkadaşım böylesi madde işi kolaylastiriyor demişti.

Bu nasıl bir cevap yaa gerçekten kadının kadına yaptığını kimse kmseye yapmıyor ben burda derdimi paylaştım bir çözüm aramıyorum çözmenize gerek yok. Karşınızda hamile bir kadın var zaten neler yaşamış bu ne vicdansızlık. Kendi yorumunuzu kendinize saklayamadınız mı. Pes
Hamile kadın bu sonun farkındaymış ama zaten, aldatan adamla 2 sene önce barışmış. Kusura bakmayın adam 2 suçluysa siz 1 suçlusunuz.

Bu sefer de affetmeyecekseniz eğer, merak etmeyin çocuklar yarım kalmaz. Ebeveynleri ilk boşanan çocuklar onlar değil. Pedagog yardımı ile çözersiniz olayı.

Bosanma deyince.. kocadan bosanilir.. Eger adam baba ise cocuklarina her daim babalik yapar.. Bir adam iyi bir baba ama kotu bir koca olabilir. O yuzden keske evlenirken bundan iyi baba olur diye secmeyi ogrenebilsek.. ama su 19.yuzyil uydurmasi romantizm, ask, peri masallari, mutlu sonlu hikayeler yuzunden şartlandigimiz evlenecegiz ve hersey harika olacak, affedecegiz ve bir daha olmayacak, sabredecegiz ve harika gunler gelecek beklentimizi sonlandirmaliyiz. Annem kotulugu iyilikle utandir derdi. Omru buna inanarak gecmis. Kotu utanmayi bilse kotu olmaz.
1.Siz degisirseniz dunya degisir.
2.Dunyaniz ne kadar kuculurse icindeki hersey o kadar buyuk gorunur.
3.Herkes kendine yakisani yapar.

Back
X