Aldatıldım..Affettim..ve sonunda yine beni terk eden "o" oldu..

Teşekkür ederim cnm çok incesin..Su an kmseyle konuşamıorum..bunu sizlerle paylaşmak, konuşmaktan başka bişi gelmior elimden duaların içn teşekkür ederim..Allah'ım dualarımızı geri çevirmesin..

bence için yansa da arayıp sorma.bı donem benzer seylerı yasadım ve ögrendım kı bı ınsana en cok koyan sey sessız kalmak.sessızlıgımle ben galıp geldım.şimdi evliyiz ve cok mutluyuz.yaptıgı hatalarla karsımda ömur boyu o ezılmeye mahkum oldu.kendı cezasını kendı verdı.hep bı tarafı eksık yasıyor ve yasayacak.aradan 7 yıl gectı dun gıbı aklımda ve unutmıycamda.ama hayt devam edıyor.en azından onun unutturma cabası var.ınan bana enınde sonunda sana donecek.ama dedıgım gıbı sen arayıp sorma.kacan balık buyuk olur.dönmese bıle ne önemı varkı senden kolayca vazgecebılıyorsa senı hak etmıyor demektır.daha karsına nıcelerı cıkar.sadece zaman lazım okadar...umaım bu donemı hatasız atlatırsın....

O kadar haklısın ki canım..Kesinlkle benm artık onun için kılımı kıpırdatmamam gerekio..Ama öyle bi durumdaym ki kendmide o gücü bulamıorum evdeym,hcbi uğraşım yok şu an ne yapicam blmiorum ..inancımı ytrdm

senı cok ıyı anlıyorum.sankı hayatın son gunu gıbı bos ve umutsuz dakıkalar gecmek bılmez.baska ugraslar bul kendıne at kafandan.cık arkadaslarınla gez dolas.tv seyret kıtap oku oyala kendını.1 hafta içinde toparlanacaksın sen sadece güçlü olduguna ınandır kendını...o senı aradıgındada bırakma kolayca kendını burnu sürsün ki sensızlıgın ne demek oldugunu ögrensin.

Arayacagnı hc sanmıorum.. Ve bu kadar güçsüz oldgm içn de kendmie cok kızıorum.gurursuz gucsuz davranıorum ama onun bana yaptgnı bak

Arayacagnı hc sanmıorum.. Ve bu kadar güçsüz oldgm içn de kendmie cok kızıorum.gurursuz gucsuz davranıorum ama onun bana yaptgnı bak

sen bastan pes edıyorsun.her kadın güçlüdür helekı karsında kı bır erkekse.sen önce kendıne güven.gerısı gelır.emın ol bıgun bu düşüncelerıe hayretle güleceksın....

sen bastan pes edıyorsun.her kadın güçlüdür helekı karsında kı bır erkekse.sen önce kendıne güven.gerısı gelır.emın ol bıgun bu düşüncelerıe hayretle güleceksın....

inşallah canım inşallahhh bi gün onun bu yaptıklarına gülebilecek kadar güçlü olurum..

hayatta hiç bir şeyi kendinizden çok sahiplenmezseniz,kaybettiğinizde de bukaar çok canınız yanmaz değil mi...
biz kadınlar bunu yapamıyoruz malesef.erkekler ile kadınların bu ilişkilere bakış açısı farklı.sen emek diyorsun,o sıkıldım diyor.
üzülme dicem ama bişi ifade etmicek sende.zamanla geçicek ama. o öldüğün bittiğin insan artık senin gözünde bir hiç bunu acın bitince anlıcaksın.buda merak etme uzun bir zamanını almıcak.Allah bu konuda sabır veriyor.
sana hayatta çok işine yarıcak şeyler öğretti o adam. mesela hiç kimse senin canını bukadar acıtamıcak...
ve daha neler neler.....
o nedenle önünüze bakın Allah'tan diyin geçin herşeyin hayırlısı değil mi.umarım ileride sizi hakeden birisi olucaktır.o kendi derdine yansın,dönersede umursamayın.

Canım cok güzel söylemişsin..İnşallah seni de söyledğin gibi ,bu acının bitmesi kısa zaman alır.Şu an neler hissettiğimi anlatamam.Oyle değersiz,boş hissediorum ki..Allah,dürüst, doğru insanlara yaşatmasın bu acıyı

canım sen iyi,dürüst olsanda bu oluyor her zaman.karşında imanı olmayan birisi ise bunu herzaman farkedemiyorsun.o nedenle Allah imanı olanlar ile karşılaştırsın.aşık olurkende biraz mantıklı olmak gerekiyor yani.sen içini ferah tut geçicek buda.herşey insanlar için.

keşke en başından, bu kadar değer vermeden gerçek kişiliklerini tanısak..
hem bu kadar emek vermezdik, hemde bu kadar sarsılmazdık..

keşke en başından, bu kadar değer vermeden gerçek kişiliklerini tanısak..
hem bu kadar emek vermezdik, hemde bu kadar sarsılmazdık..

evet..keşke öyle olabilse...onun için neler yaptım..keşke 6 sene öncesine dönebilsem..keşke ben onun içn cok seyden vazgectm cok ödün verdm çöpe attı onca seyi

allahtan dileğim bigün yana yakılaa kapımaa gelsin yada arasın ve ben onaa sen bir ölüsün ölüler konuşamaz diyim...bu çektiğimiz nedirr yaaa valaa her döktüğüm göz yaşında kendime küfür ediyorum neden o hayatına dvm ederken ben kendimi üzülüyorum diee.güçlü olamazsak sadece kendimize zarar veririzzz ...

onlar nasıl bu kadar rahatlar,biz neden böyle güçsüz oluoruz bu durumlarda cok rahatlar,arkadaşlar,yeni kızlar vs. hayatalrına devam ediolar..biz ise onları düşünmeden duramıoruz..neden böyle?biz neden ıonlar gibi vurdumduymaz rahat olamıoruz:26:

çünkü bizde bir miğde vee yaşananlara saygı göstercek kadar yürek varrrr....

çünkü bizde bir miğde vee yaşananlara saygı göstercek kadar yürek varrrr....

Allah yardımcımız olsun..Dilerim ki, acı çektirenler,hakettiklerini bulsunlar..Bizim de içimizdeki acı,gözlerimizdeki yaşlar bir an önce dinsin..

Allah yardımcımız olsun..Dilerim ki, acı çektirenler,hakettiklerini bulsunlar..Bizim de içimizdeki acı,gözlerimizdeki yaşlar bir an önce dinsin..

üzme kendini bitanem.. emin ol acısını çekicekler.. allah yukarda o herşeyi görüyo.. onun adaletine sığın yeter.. hakkımızda hayırlısı olsun..:))

Tüm ayrılıklar zordur...
Dünya başınıza yıkılmış gibi gelebilir

Bir daha asla sevemeyecekmişsiniz gibi hissedebilirsiniz....
Oysa biten bir ilişkinin yasıyla kendinizi yıpratmak yerine önünüze baktığınızda,'Biri giderse öteki gelir' sözünün hiç de yanlı olmadığını görürsünüz...

'Ruh eşi' diye birşeyin olmadığını savunanlara inanmayın ama şunu da bilin ki eğer sevgiliniz sizi terk ettiyse ya da siz ondan ayrılmak zorunda kaldıysanız asıl 'ruh eşiniz' hala dışarıda bir yerlerde size doğru hareket halindedir....

Bu nedenle silkinip ayağa kalkarak yeni hayatınızı ve gerçek aşkınızı karşılamak için hazırlanmanın tam sırasıdır

çünkü sanılanın aksine:AŞKTAN SONRA YAŞAM VARDIR!

ALINTI..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…