Aldatıldım..Affettim..ve sonunda yine beni terk eden "o" oldu..

üzme kendini bitanem.. emin ol acısını çekicekler.. allah yukarda o herşeyi görüyo.. onun adaletine sığın yeter.. hakkımızda hayırlısı olsun..:))

inşallah tatlım bu yaptıklarının ceremesini çekerler..Allah'ım benim gibi haksızlığa ugrayanlara ,acı çekenlere yardım etsin..şu son4 aydır neler yaşıorum böle..eskiden düşünsem böle şeyleri yaşabilecegmi,ölürüm derdim..Nasıl agır yukler bunlar böyle.Nasıl dertler çekiorum ,böle nasıl kaldırıorum..Allah'ım daha fazla ne kadar kaldırabilirim???:

okadar emek vermişsin o seni hiç ama hiç haketmemiş çok yazık etmiş bir mesaj at ve onu hayatındanda aklındanda tamamen çıkar bence canım
seni beni aldattığını duyduğum an bitirmeliydim zaten felan de sen o şansı haketmedin beni haketmedin değerimi bilemedin de bitir seni hakeden seni üzmeyen biriyle daha mutlu olursun sadece allaha şükret onunla evlenmemişsinde evlendikten sonra aldatmamış seni diye herzaman haline şükret canım benim

bu günlerin de acın da gececektir canm..hiç üzülmeye değmez..
karrşına öyle iyileri çıkar ki ondan ayrıldığın için şükredersin..
bende senle aynı şeyleri yaşadım ve ayrıldığım için mutluyum şimdi..
çok seviyordum sürekli affediyordum ama gün geldi öyle laflar etti ki kaldıramadm.. kendinden soğuttu tamamen..
sonra pişman oldu ayrıldıgına ve geri döndü.. ama kabul etmedim..
çünkü defalarca aldatan birine dönseydim daha çok mahvedecekti beni..hayatımı..
hiç üzülme canm Allah seni de onu da görüyor dua et bol bol..
geçiyor herşey zamanla emin ol...

Aldatma eğilimi olan kesinlikle devamını getiriyo, ama yakalanıyo ama yakalanmıyo, aldatana taviz vermemek lazım, insan kendine yaptığıyla kalıyo.

O kadar uzun süren bir ilişkiniz varsa,gerçekten seviyorsa emin ol dönecektir canım..ama artık sen yapman gerekeni biliyorsun,affedersen kıymetini asla anlamayacaktır..ömür boyu seni ve yaşadıklarınızı unutamasın umarım ki..çünkü senin hayatından çok şey götürmüş..zor olacak ama bugünler gececek senin hiç beklemedğin bir anda tekrar sana dönecektir.onunla ilgili iyi hatıraların aklına geldğinde bu yaptıklarını düşün seni soğutur..arkasından ağlama,bırak o üzülsün..senin kadar fedakar birini bulamayacaktır..bu da her zman canını yakacaktır..

kızlar hepinize teşekkür ederim desteğiniz için..Umarım her şey yoluna girer..Allah herkese kalbine göre versin..Alçak,kötü insanları uzak tutsun bizlerden inşallah..

çok acımasızsın hayat... unutmak neden bu kadar zor..onca şey yaşadım,affettm,ve ben terk edildim..

Sizi aldatmis birisi icin üzülmenizi anliyorum,sonucta sizi aldatmis ve siz affetmissiniz.
Yani kendinizi karsinizdakinden daha az degerli görüp,erkek arkadasinizin sizi aldatmis oldugu
gercegini görmezden gelmeyi tercih etmissiniz.
Sonucta seviyorsunuz,hem de kendinizden cok.
Peki ama simdi niye üzülüyor,aci cekiyorsunuz?
Cünkü size haksizlik yaptigini düsünüyorsunuz, hemde sizi aldatan birini affetmekle
kendinize yaptiginiz haksizligi düsünmeden.

Size deger vermeyen biri icin göz yasi dökmeye,aglamaya deger mi?
Hemde dünya üzerinde sevebileceginiz milyonlarca,beka, dürüst,sevgi dolu erkek varken.
Kendinizi o kadar sevin ki, sizi bir daha kimse üzemesin.
Kisiliksiz bir erkekmis ve size layik degilmis.
Hepsi bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…