Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ispatlamak istemiyorum.. Evet yüzde ellisi zaten benim o neyi var neyi yok bana vermeye razı ama yolunu bulamıyorum ne imzalatayım yada başka bişey.Evet eşim barışmak için çaba sarfediyor mesela işten beni aramazdı bi konu olmayınca şimdi her gün bi kaçkez arıyor beni affetmeni beklemiyorum sen affetsen Allah affetmez beni diyor , ben seninle severek evlendim halada seviyorum diyor senin sözünden çıkmam diyor off bilmiyorum çok kötü bi durum . Bende diyorum duygusal bişey olmasa nasıl 2 sene sürer mi hiç bu durum demek onu seviyosun diyorum onun neyini seveyim sadece bi boşluktu telefonda sapıklık yaptım asla bi cinsel ilişkim olmadı diyor.
Bak kardesim durumuna uzuldum sana kendimden ornek vereyim aldatildim defalarca bilebile cocuk icin diye katlandim evhanimiydim aileme gitmek istemiyordum bosanincada sonra bir olay yasadim sol kadim patlamis bir sekilde cocugumu aldim besmele cektim ciktim gittim o evden bizimde vardi zorzamanlarda yaptigimiz ev bark olsun yine yaparsin dedim bosandim yalvardi yakardi ama bosandim meslek yaptim cocukla cok zor donemdi ama yaptim yikilmadim ayaktayim diye gorsunler dedim calustim kiradayim ama igneme kadar kendim aldim kendi emeklerim hepside uzatmayim ex esim hemen evlendi yeni esi hazira kondu benim emeklerimi o sefasini surdu allah ne yapti dersen allhim buyuk inan bak ne huzuru var ne duzeni var asalak bir hayat yasiyorki sorma kadin cani sikildikca kapiya koyyor simdi haala akli bende yerimi cok aradi bugun gel birleselim istedigin gibi desem karisini cocugunu atmak saniyelerini alir benmi ne durumdayim isim var evim var kirada olsa cocugum yanimda en onemlisi huzurum var kisacasi cekme kimsenin derdini hayatimi anlatsam sana tum detaylarla belki forumda yazacak sayfa kalmaz allaha guven adimini ona gore at öptum seni uzulme onunla yada onsuz devam ediyor hayat bide biz severek evlenmistik neyse uzme tatli canini
Belki gerçekten dediği gibidir. Belki sadece egosunu tatmin için bir boşluk anında, o kadına dönmüş ve bu telefon konuşmalarıyla sınırlı kalmıştır. Anlık heyecanlar için...Tamam bu da hoş değil ama ben diğer arkadaşlar gibi hemen kaç kurtul bu evlilikten diyemiyorum. Sonuçta güzel bir birlikteliğiniz varmış. Fiziksel bir aldatmadan emin değilsen, bu yaptıkları için süründür, korksun, ama yuvanı yıkma hemen derim...
asla affetmezdim diyo durum çok farklı olurdu diyo yediremiyorum kendime zaten 2 sene nasıl ayakta uyumuşum offf kadınıda aradım ayrıca tanıyorum adi kadında evli nasıl yaptın bunu dedim ne diyosun sen benim aslan gibi kocam var dedi bana işim olmaz senin kocanla bilmem ne aradığım için çok pişmanım ama o an sinirle ne yaptığımı bilmedim içim dışıma çıktı ağlamaktan öğrendiğimde hemde doğum günümdü.
Belki gerçekten dediği gibidir. Belki sadece egosunu tatmin için bir boşluk anında, o kadına dönmüş ve bu telefon konuşmalarıyla sınırlı kalmıştır. Anlık heyecanlar için...Tamam bu da hoş değil ama ben diğer arkadaşlar gibi hemen kaç kurtul bu evlilikten diyemiyorum. Sonuçta güzel bir birlikteliğiniz varmış. Fiziksel bir aldatmadan emin değilsen, bu yaptıkları için süründür, korksun, ama yuvanı yıkma hemen derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?