aldatıldım aldatılalı kendimden soğudum

anlıyorum seni 2. evlilikte ayrılık daha zor haklısın ama onur kırıcıysa yapacak birşey çok yok! ben işte bu yüzden 2. evlilikten tırsar oldum erkeklere asla güvenilmiyor.

kocanın domuz eti yemesinden şüpheleneceğine acaba seni sevmediği geldi mi hiç aklına ne kadar saçma sapan düşünüyorsun?

adam sevmıyor demekki kıskanmıyor acaba domuz eti mi yedi demek bu devirde çok inanılmaz gerçekten

azcık kendını geliştirmeni tavsıye ediyorum o zaman belkı sever senı...

konularınız hep aldatma üzerine,diğer konularda da yazdıklarınıza bakılırsa adamın elle tutulur iyi birşeyi yok
isterse 35.evliliğiniz olsun insan mutlu değilse değer görmüyorsa bırakıp gitmeli o kadar mı değersizsiniz siz
biraz gözünüzü açın kendinizi kandırmaktan vazgeçin.

yani canım kesinlikle haklısın hiç umursama yokmuş gibi davran bence başka napılabilir ki

e bi erkek sevsede sevmesede kıskanmaz mı ben onun namusu değilmiyim sonuçta .

yarın akşam onu karşıma alıcam ve sunları söyleycem
bak sen askerden gelmeden önce böyle değildin.bana çok soğuksun bu evlilik değil hapishane hayatı oldu bana eğer eskisi gibi olmayacaksak bu sorunlar böyle artarak devam edecekse ayrılalım diyicem sizce naasıl tepki alırım

yani küste olma ama bekarmışsın gibi ol o sana değer vermiyorsa sende ona değer verme namusu olma olayınıda bırak o kendi düşünsün bazı erkekler salaktır: hanımlarına bakılmasından hoşlanırlar. sen bence önce kendin ol onun istediği gibi bi insan olmaya çalışma senin beğenen zaten seninle evlenmiş şimdi beğenmiyorsa onun sorunu.. Asla onun istediği kalıba girme parmağında oynatır seni belki yaptığı budur: parmağında oynatmak. Strateji belirlemişde olabilir ve planı tıkır bir şekilde işliyor işte sende oynatılmak istiyorsun. bence hiç takma o senin pervanen olsun. konuştuğunda da alacağın tepki gidersen git olursa ne yapacaksın birde bu var ii düşün kardeşim. Allah yardımcın olsun ama parmakta oynatmasına müsade etme!!

sakın öfkeyle aldatmayı aklından geçirme,haklıyken haksız olursun..Bence o okadar aradan sonra bir konuşmak istemiştir rastalyınca...Zamanında olmamışsa şimdi de olmaz..Bir de her kıskanmayan sevmiyor diye birşye yok,bazılarının yapısı o..

cinsel arzularına yenik düşmesi aşkına yenik düşmesinden çok daha iyi olurdu bence...cinsel istekte karşı taraf erkek için çoğu zaman objeyken,aşık olduğunda karşı taraf herşeyi olur...sevdiğin adamın bi başkasına aşık olması katlanılamaz olmalı...(biriyle yatması durumunda affedilmeli sonucu çıkmamalı tabii burdan yanlış anlaşılmasın..ama adamın birine aşık olması çok daha onur kırıcı diye düşünüyorum) daha fazla özgüvenini kaybetmeden kadınlığını unutmadan gereğini yapmalısın bence..

Eşinin yaptığı aldatmaya giriyor. Senin yerinde olsam tüm yazışmayı kopyalardım, ekran görünümleriyle beraber. İlerde boşanmak istersen kanıt niteliği taşıyor çünkü. Eşinin sana karşı hareketleri ilgisi değişti mi, değiştiyse eğer bu durumu açık açık karşına alıp konuş canım. Hatta aile danışmanları var, onlara birlikte gitmenizi öneririm. Hala düzelme yoksa ve sen mutsuz/önemsiz hissediyorsan kendini, bu istersen 102. evliliğin olsun, ayrılırsın. Birşey yürümüyorsa olmuyorsa olmuyordur. Kendimizi erkeklere fazla adıyoruz, onlarda ilgiden bunalıp başkalarına koşmaya başlıyor. Bu arada aldatmak iğrenç bir olay, bu nedenle sakın sende aldatıp o iğrenç insanlar gibi olma

Son düzenleme:

benm anlatma istediklerimi en iyi sen anlamışsın galiba bi kadınla yatsa buda çok kötü çok çok kötü ama snn dediğin gibi başkasına aşık olması berbet ötesi bişey.düşünebiliyomusnuz biz nişanlıyken ferhat göçein cennet şarkısı çıkmıştı bak ne güzel bi şarkı dedim bekledimkiş benden sana gelsin demesini o dediki dünyada hiçbir seye cennet değişilmez ama ona cennet şarkısını armağan etmiş yani hep dedim ya ben onun gözünde sadece hizmetçiyim.durumun çok vahim farkındayım ama çok caresizim

sıze cok guvenıyor olmalı ki,farklı msn adresini sormamış dahi,hemen yanlıs düşünmeyın bence,baska konularda da mı kıskanc değil???

kızmaktan üzülmekte çokkkk haklısın sen varken onu düşünebilmesi araması yazışması senin için çok kırıcı şimdi inan bu sadece senin başına gelmiyor benim eşim bile eski sevgilisini başka bir arkadaşına sormuş merak etmiş bana anlatmıştı
demekki bu erkek milletinin mayasında var elindeki kadının değerini bilmemek hep başkalarına yönelebilme durumu
ama eşini seviyorsan kendinden soğuma kendini daha çok sevmeye bak umursamıyormuş gibi yap ama bir daha böyle birşeyini yakalarsan ayrıl gitsin bu senin hayatın
ama asla eşini aldatmayı düşünme inanki onada sana karşı birşeyler bittiyse istediğinide yapsan önemsemez üzülen yıpranan sen olursun burda o kadar çok konu okudumki eşine kızıp onu aldatan sonrada bin pişman olan çok kadın hikayesi okudum sadece kendilerine zarar verdiler

e bi erkek sevsede sevmesede kıskanmaz mı ben onun namusu değilmiyim sonuçta .

sevmezse umurunda bile ollmaz sevmediğin değer vermediğin kişiyi kıskanırmısın aklına bile gelmez sevmediğin insan...

bir başka konuda kocandan biraz bahsetmişsin bence bu ilişkiye son vermelisin çocuğun var mı?

anlamak yerine çare olabilseydim keşke ama bi söz var ya çaresizseniz çare"sizsiniz"....herşey ellerinde...

katılıyorum sana çok doğru konuşmuşsun

Önceden belliymiş ama durum neden evlendiniz o zaman ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…