- Konu Sahibi Nassilyani
-
işte bende bunu merak ediyorum sırf beni kıskansın diye dedimki benm çalıştığım yerde biri benmle konuşmak numaramı almak için elinden geleni yaptım dedim e niye o zaman demedin diyo ya adam gibi adam olsa demezmi kimmiş ne hakla bunu yapar ben bu tarz bişey beklerdim
kocanın domuz eti yemesinden şüpheleneceğine acaba seni sevmediği geldi mi hiç aklına ne kadar saçma sapan düşünüyorsun?
adam sevmıyor demekki kıskanmıyor acaba domuz eti mi yedi demek bu devirde çok inanılmaz gerçekten
azcık kendını geliştirmeni tavsıye ediyorum o zaman belkı sever senı...
eşimin lise aşkı beni yıktı bitirdi resmen.ona olan duygularında 10 senedir hiç değişmemiş ben neciyim peki ".ya onunla yatmadımki ne aldatması" dedi bana ben ilk duyduğumda deli gibi ağladım. o an karar verecek halim ve aklım yoktu tatlı diliyle kandırdı beni affettim.ama içim hala yanıyo 6 ay filan oldu bu olaya ben hala onunla konuşuyo zannediyom yani bide su var konuşmann içeriğinde bizimki ona aşkını delice anlatmış ondan bi tepki hiç gelmemiş..o kızın resimlerine bakıyom bide kendime bakıyom" o"mu ben mi diyom kendi kendime hep aklımdan kocamı aldatmak geçiyo sanalda bi sevgilim olsa diyom o zaman kendimi ii hissedermiyim diyom.yolda filan bi erkek bana bakınca hemen benden hoşlandımı diye aklmdan geçiyo yani kafayı yedim rsmen bu benm ikinci evliliğim öyle kolay kolay da bitiremem bi de çocuğum var. ne yapsam,ne etsem, onu unutturabilirmiyim.bide konular birbirine karışacak ama bide su var eşim domuz etimi yedi nedir öyle bi meshebi genişki beni hiç kıskanmıyo gecen başka bi msn gördü pc de o kimin dedi arkadşın dedm tamm dedi ve geçti ben olsam ivik civik sorarım ne işi var filan derim ya bu ne anlama geliyo peki ????????
cinsel arzularına yenik düşmesi aşkına yenik düşmesinden çok daha iyi olurdu bence...cinsel istekte karşı taraf erkek için çoğu zaman objeyken,aşık olduğunda karşı taraf herşeyi olur...sevdiğin adamın bi başkasına aşık olması katlanılamaz olmalı...(biriyle yatması durumunda affedilmeli sonucu çıkmamalı tabii burdan yanlış anlaşılmasın..ama adamın birine aşık olması çok daha onur kırıcı diye düşünüyorum) daha fazla özgüvenini kaybetmeden kadınlığını unutmadan gereğini yapmalısın bence..
sıze cok guvenıyor olmalı ki,farklı msn adresini sormamış dahi,hemen yanlıs düşünmeyın bence,baska konularda da mı kıskanc değil???
e bi erkek sevsede sevmesede kıskanmaz mı ben onun namusu değilmiyim sonuçta .
benm anlatma istediklerimi en iyi sen anlamışsın galiba bi kadınla yatsa buda çok kötü çok çok kötü ama snn dediğin gibi başkasına aşık olması berbet ötesi bişey.düşünebiliyomusnuz biz nişanlıyken ferhat göçein cennet şarkısı çıkmıştı bak ne güzel bi şarkı dedim bekledimkiş benden sana gelsin demesini o dediki dünyada hiçbir seye cennet değişilmez ama ona cennet şarkısını armağan etmiş yani hep dedim ya ben onun gözünde sadece hizmetçiyim.durumun çok vahim farkındayım ama çok caresizim
sevmezse umurunda bile ollmaz sevmediğin değer vermediğin kişiyi kıskanırmısın aklına bile gelmez sevmediğin insan...
bir başka konuda kocandan biraz bahsetmişsin bence bu ilişkiye son vermelisin çocuğun var mı?
cinsel arzularına yenik düşmesi aşkına yenik düşmesinden çok daha iyi olurdu bence...cinsel istekte karşı taraf erkek için çoğu zaman objeyken,aşık olduğunda karşı taraf herşeyi olur...sevdiğin adamın bi başkasına aşık olması katlanılamaz olmalı...(biriyle yatması durumunda affedilmeli sonucu çıkmamalı tabii burdan yanlış anlaşılmasın..ama adamın birine aşık olması çok daha onur kırıcı diye düşünüyorum) daha fazla özgüvenini kaybetmeden kadınlığını unutmadan gereğini yapmalısın bence..
benm anlatma istediklerimi en iyi sen anlamışsın galiba bi kadınla yatsa buda çok kötü çok çok kötü ama snn dediğin gibi başkasına aşık olması berbet ötesi bişey.düşünebiliyomusnuz biz nişanlıyken ferhat göçein cennet şarkısı çıkmıştı bak ne güzel bi şarkı dedim bekledimkiş benden sana gelsin demesini o dediki dünyada hiçbir seye cennet değişilmez ama ona cennet şarkısını armağan etmiş yani hep dedim ya ben onun gözünde sadece hizmetçiyim.durumun çok vahim farkındayım ama çok caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?