- Konu Sahibi Nassilyani
-
şu feysbukun allah belasını versin valla çöksün beter olsun o site bunu istiyorum yanii kesinlikle amacı eski askları deprestirmekten yada baska asklara yelken acmaktan baska bisi değil.......Sizi üzen zaten eşinizin duygusal anlamda aldatmış olması kim olsa sizin gibi düsünürr..Ama bence baska erkeklerle kendinizi düsünmeyin öyle bir sey yapmayın yanii..size karsı ne tür duygular besliyo acaba bir erkek 2 kadını aynı anda sevemez ya :S
bu ara süper bi taktik uyguluyorum kendimce bakalım sonu nereye gidecek umursamıyorum onu hiç konuşmuyorum sofrayı kurup başka odaya geçiyorum geceede aynı yatsamda çok uçta yatıyorum ve hiç dokunmuyoruz birbirimize...benm de kadın oldumu anlayacak mı bakalım ya onun anneler gününü kutlayacak kadar romantikmiş aynı gün ben ona demiştim ki bak benm de anneler günüm neden kutlamıyosun niye kutlayım sen benm annem misin dedi? bu olayın üstünden bi kaç ay geçti gördümki onun anneler gününü kutlamış güzel bi sarkı paylaşıp anneler günün kutlu olsun yazmış beni yok sayan adam ben çok bile katlanıyorum ama napayom elim mahkum asla izin vermezler ayrılmama
seneler evvel bana aşık olan ama benim arkadaş olark gördüğüm biri vardı
sonra üniversiteye falan gidince görüşmedik
tatilde memleketimize gelince karşılaştık konuştuk ayaküstü telefon numaralarımızı falan verdik
bana şöyle demişti,
seni görmediğim zaman unuttum sanıyorum aklıma gelmemeye başlıyorsun hayatıma başka insanlar giriyor onlara da bişeyler hissediyorum tabiki ama
seni her gördüğümde her şey tekrar baştan başlıyor herkesi senle kıyaslamaya başlıyorum.....
eşinizi korumak için demiyorum tabiki burda kesinlikle sizden tarafız ama böyle bişey olmuş olabilir
yani facebookta tekrar görünce küllenen şeyler alevlenmiştir belki
tabiki farklı olarak burda bir evlilik söz konusu, o kadını gördüğü zaman konuşma girişiminde bile bulunmamalıydı
fakat zaafiyetler insanoğlunu ele geçiriyor bazen ne yazık ki..........
inşallah senn eşinde eski sevgilisini unutamamış biri olurda o zaman sende bi güzel anlarsın benim ne yaşadığımı
ya sana beddua filan etmedim ben bian o kadından taraf olman bile beni deli etti kusura bakma özür dilerim senden
ya sana beddua filan etmedim ben bian o kadından taraf olman bile beni deli etti kusura bakma özür dilerim senden
rica ederim, önemli değil...
o kadından taraf olur muyum hiç öyle bişey yazmadım olay böyle gelişmiş olabilir diye fikir vermek istedim sadece
zor bir durum tabi allah kolaylık versin..................
aldatılma karşınızdaki kişinin karekter(sizliği)i ile alakalı bir durum.
sanal veya reel hiç farketmez. aldatmak için temas, yatmak gerekmiyor.
Canınız yandığı için o tepkiyi verdiniz ama kırıcı olmuşsunuz..
Hem ''o kadının tarafında olman'' diyorsunuz ya işte bakın eşinize konduramıyorsunuz, kadını suçluyorsunuz, farketmesenizde, beyninizde böyle.
Ateş kalbinizde, o ne yangındır yalnız siz bilirsiniz.. Allah sabır ve kolaylık versin.
İnsan ne diyeceğini şaşırıyor.. İkinci evlilik olduğu için tam çaresiz hissediyorsunuz kendinizi.
Ama ne olur bu şekilde düşünmeyin..Ayrılın demiyorum, bu sizin kararınız ama sırf bu yüzden katlanmayın.
Allah ıslah etsin eşinizi.. Hem şiddette gösteriyor, ne vicdansızmış.
Madem böyle yapacaktı neden sizin hayatınızı zora soktu, bir insanın hayatı bu kadar ucuz mu ki, eskiden vardıysa neden defolup gitmedi ona..
Cümlelerim birbirine karıştı, ne çok duygusalım bugun.
meleğimveben duamda olacaksınız söz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?