kızını bırak tabi.
onun yanında sevişmekten utanmazlar ama olsun.
ya da eve getireceği kadın kızına işkence ederken babası da seyreder.
ya da atar babaannenin başına.
kocan yine gününü gün eder.
mantığa bak.
kocası rahat etmesinmiş.
Kesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Çocuğu yaparken iki kişi yapiyorda bakarken niye kadın tek başına yükü almak zorunda..babaninda çocuğu değil mi?adam ne hapci nede alkolik elbette bakacak..bu kadın lohusa haliyle birde boşanma stresiyle ya kızına babadan daha kotu bakarsa ?hepimiz duygusal bakıyoruz hepimiz!
ay ağladım, nasıl şu an çocuk?Cocugu birakmayin lutfen psikolojisi bozulur.benim eltimde kaynima birakti cocugu herkes bi yandan mutlu etmeye calissa da annesini istiyor belli etmiyor ama icine atiyor bi kere yenge ben sana anne dicem dedi cok uzulmustum.vermeyin cocugunuzu.
Ben de bundan korkuyorum ıste sağlıklı olmayan bir psikoloji bir çocuğa ne verebilir elbet kötü şey anne babadan ayrılmak hiç istemiyim ben ama psikolojide değilim kolay ki bori okul biri daha bebe iş vs derkenÇocuğu yaparken iki kişi yapiyorda bakarken niye kadın tek başına yükü almak zorunda..babaninda çocuğu değil mi?adam ne hapci nede alkolik elbette bakacak..bu kadın lohusa haliyle birde boşanma stresiyle ya kızına babadan daha kotu bakarsa ?hepimiz duygusal bakıyoruz hepimiz!
Cok neseli bi cocuk buyumusde kuculmus gibi cok akilli.annesiyle ilgili kotu bise konusulurken lutfen kotu bise konusmayalim der babannesigile. bazen cok durgunlasir bazen ilgi cekmeye calisir bi kerede yenge annem gelmeyecekse.bana yeni bi anne bulun demisti.babasini evlendirmemizi kastediyo.hep bi yanı eksik.ay ağladım, nasıl şu an çocuk?
Ailesi hep yanimda uzulmemem konusunda hakaret olayını çoktan geçtik çünkü hakaret edecek bir olay yok ko yani kurtarılacak.detayları bilmiyorum
amaaa
önemli ve dikkat etmeniz gerekenler
asla yazılı görsel hakaret etmeyin
asla ailesi hakkında görsel yazılı hakaret etmeyin
bunlar mahkemede ciddi indirim alıp üstüne sizden tazminat talep etmesine sebep olabilir
evden onu gönderin
olabildiğince yazılı itiraf almaya bakın
aslaa silmeyin
Esin iyi bile olsa o cocuk hep seni arayacak cunku biz bu olayi yasiyoruz kaynim cocugunun herseyiyle ilgilenir.bizler de oyle o mutlu olsun yuzu gulsun diye ugrasiriz ama annesinin yoklugunu hep hissediyor.Ayrıca eşime diyeyim bu konuda güveniyorum kötü bir adam değil evet aldattı ama bana kattiklarida çok oldu bu hayatta iş sahibi olayım diye her imkanı verdi kendim için değil sebin ayaklarının üzerinde düşmanı istiyorum diyerekten kötü bir koca olabilir ayrikmamizada sebep olabilir ama iyi bir baba zaten sabah cocugun beni opmesine dayanamadı hıçkıra hıçkıra ağladı ne zormuş bir gece de can bildigin adamın yabancıya dönüşmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?