Aldatildim ben de soktayim

Adamdan öç almak için lütfen kızınızı mağdur etmeyin, bırakmayın yavrucağı.

Üstelik çalışıyormuşsunuz ev hanımı değilmişsiniz kocanıza muhtaç değilmişsiniz.

Çok yazık edersiniz kızınıza, ilerde sizden nefret eder.

Valla ağlayasım geldi bu duruma, oğluma babasi kızınca içime dert oluyor elin kadınının ne yapacağı belli degil.

Lutfen icinizdeki aciyla o pislik insanlari cezalandircagim derken 4 yasindaki meleginizi cezalandirmayin. Adim gibi eminim ki bunu yaparsaniz sonra cok pisman olacaksiniz. Rabbim bir kolaylik saglar insallah. Ama ne olur cocugunuza silinmeyecek acilar birakmayin. Onun hic bir sucu yok.

Şuan çok ofkelisiniz sağlıklı düşünemiyorsunuz ama ne olur kendinize gelin. Kızınızı bırakırsanız eşinizi değil evladınızı cezalandirirsinız. Esiniz ya bakıcı tutar yada ailesine bırakır yine istediği gibi yaşar yada gider çocuk esirgemeye birakir.

Yanı belliki o sizden vazgeçmiş. Siz annesiniz, evlatlarinizin herşeyden çok size ihtiyacı var sizinde onlara.
Annesi tarafından 5 yaşında terkedilen bir ögrencim var hayata küsmüş hicbir beklentisi yok sadece öfke dolu ve hırçın. Toparlamak o kadar zor ki.. Evladinizi kaybetmeyin ona bunu yapmaya hakkınız yok.

Eski konularinizi okudum da gidişat belliymis aslinda. Allah yardımcınız olsun.

Bir an kızınızın yerine koyun kendinizi.
Kocasına ceza vermek için kendinisini bırakıp giden anne için ne hissedecek?
Siz bir koca kaybettiniz gibi ama daha da önemlisi evladınızı kaybedeceksiniz..
Değecek mi gerçekten de?

Bu dünyadaki en büyük eksiklik anne sevgisi olmadan büyümektir lüften kizinizi birakmayin birak ister mutlu olsun ister olmasin er yada gec yaptiginin cezasini cekecek sen cocuklarinla mutlu oldukca onlar zaten mutsuz olacaklar birak pislik lerinde bogulsunlar

Çocuğu yaparken iki kişi yapiyorda bakarken niye kadın tek başına yükü almak zorunda..babaninda çocuğu değil mi?adam ne hapci nede alkolik elbette bakacak..bu kadın lohusa haliyle birde boşanma stresiyle ya kızına babadan daha kotu bakarsa ?hepimiz duygusal bakıyoruz hepimiz!

kızını kesinlikle bırakma. bebeğin süt kuzusu daha ama kızın da anneye ihtiyacı var. babasız olur ama annesiz olmaz daha çok küçük. sakın vermeeee.

Rabbim yardımcınız olsun iyi bir avukat bulmaya çalışın keşke mesajların görüntüsü elinizde olsaydı herikisinede ayrı ayrı dava açın ...okurken cok kötü oldum dikkat edin sütünüz kesilmesin

Bahsedilen 4 yaşında minicik bir kız..
Anneye daha çok ihtiyacı olan..
İlerde yaşayabileceği travmayı düşünmek lazım biraz da..
Kardeşimi aldı beni almadı demeyecek mi bu çocuk?
Annem beni bıraktı dan başka birşey düşünmeyecek..
Kimseye güvenmeyecek..
Babasının nasıl bir adam olduğu ortada..
Alkolik ya da hapçı değil belki ama karaktersiz..
Ne verebilir böyle bir adam bu çocuğa..
Kadınla birlikte mi baksınlar çocuğa..

Cocugu birakmayin lutfen psikolojisi bozulur.benim eltimde kaynima birakti cocugu herkes bi yandan mutlu etmeye calissa da annesini istiyor belli etmiyor ama icine atiyor bi kere yenge ben sana anne dicem dedi cok uzulmustum.vermeyin cocugunuzu.
ay ağladım, nasıl şu an çocuk?

Kızınızı bırakmayın. İlerde bunları hatırladığında sizden nefret edecek. Şu an size ihtiyacı var ve bir çocuğu bırakıp diğerini almayın, hatta ikisini birden babaya bırakmayın.

Nasıl başa çıkıcam bu psikoloji ile hala inanamıyorum çok kavgalarımız oldu ama hiç birir böyle değildi bu saat oldu uyku gitmiyor gözüme boğazıma şoka şoka emek yiyorum ki emziriyorum kızım canımdan parca ama bu psikoloji ile ona daha çok zarar vermekten korkuyorum eşim dediğim adam gözleri sis gitti beter olsun düzelme imkanımız yok mu ben nasıl yaptım diyor ben senin gözlerinden başka yere bakmazken hıçkıra hıçkıra ağlıyor ağlasun psimanliklari yaşasın evliliği ile ilgili kızımı bırakmak bende istemiyorum şart olarak her istediğim an giricem yakın çevremiz hergun gider gide görürüm diye düşündüm beni aldatan bubyuvayu yıkan babası ben suclundgeilim ben o psikolojide kızıma daha çok zarar veririm diye dusunuyorum kolay mi iki tane çocukla bir başına biri daha bebek biri ise tam ilgi isteyen birncocuk herşeyin farkında o bana babasında sordukca ben ölürüm. Hele buda aldatmami diyen yetişkinler herşeyi yatak olarak algılıyor ya içime içime akiyor gozyaslarim annemlere daha söylemedim benden zaman istedi bende zaman verdim hem çocukların hem kendim için en iyi kararı vermek için iyi ölçüp biçmem lazim

Ben de bundan korkuyorum ıste sağlıklı olmayan bir psikoloji bir çocuğa ne verebilir elbet kötü şey anne babadan ayrılmak hiç istemiyim ben ama psikolojide değilim kolay ki bori okul biri daha bebe iş vs derken

detayları bilmiyorum
amaaa

önemli ve dikkat etmeniz gerekenler
asla yazılı görsel hakaret etmeyin
asla ailesi hakkında görsel yazılı hakaret etmeyin

bunlar mahkemede ciddi indirim alıp üstüne sizden tazminat talep etmesine sebep olabilir

evden onu gönderin

olabildiğince yazılı itiraf almaya bakın
aslaa silmeyin

Ayrıca eşime diyeyim bu konuda güveniyorum kötü bir adam değil evet aldattı ama bana kattiklarida çok oldu bu hayatta iş sahibi olayım diye her imkanı verdi kendim için değil sebin ayaklarının üzerinde düşmanı istiyorum diyerekten kötü bir koca olabilir ayrikmamizada sebep olabilir ama iyi bir baba zaten sabah cocugun beni opmesine dayanamadı hıçkıra hıçkıra ağladı ne zormuş bir gece de can bildigin adamın yabancıya dönüşmesi

ay ağladım, nasıl şu an çocuk?
Cok neseli bi cocuk buyumusde kuculmus gibi cok akilli.annesiyle ilgili kotu bise konusulurken lutfen kotu bise konusmayalim der babannesigile. bazen cok durgunlasir bazen ilgi cekmeye calisir bi kerede yenge annem gelmeyecekse.bana yeni bi anne bulun demisti.babasini evlendirmemizi kastediyo.hep bi yanı eksik.

Ailesi hep yanimda uzulmemem konusunda hakaret olayını çoktan geçtik çünkü hakaret edecek bir olay yok ko yani kurtarılacak.

Esin iyi bile olsa o cocuk hep seni arayacak cunku biz bu olayi yasiyoruz kaynim cocugunun herseyiyle ilgilenir.bizler de oyle o mutlu olsun yuzu gulsun diye ugrasiriz ama annesinin yoklugunu hep hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…