Aldatildim ben de soktayim

Içim bir tuah su konuşmaları ben mi yapıyorum bilmiyorum onların kik ne zaman girdi hayatımıza hemde kocasibtarafindan aktarılıp ayrılan bir kadın nasıl oluyorda bir kocanın karısını aldatmasına sebep oluyor ne farkı var o zaman benim kocamin nefes alamiyorum herkes yuvanı yılma diyor ama nasıl sindirilir ki bu

Ben de bundan korkuyorum ıste sağlıklı olmayan bir psikoloji bir çocuğa ne verebilir elbet kötü şey anne babadan ayrılmak hiç istemiyim ben ama psikolojide değilim kolay ki bori okul biri daha bebe iş vs derken

ben nasıl yapabilirim iki çocukla,
benim psikolojim bozuk,sağlıklı düşünemiyorum.. ben ben ben..

ee 4 yaşındaki bebenin psikolojisi?

tekrar sorayım sizi kim aldattı?
kocanız mı kızınız mı?

Esin iyi bile olsa o cocuk hep seni arayacak cunku biz bu olayi yasiyoruz kaynim cocugunun herseyiyle ilgilenir.bizler de oyle o mutlu olsun yuzu gulsun diye ugrasiriz ama annesinin yoklugunu hep hissediyor.
Ben de benden nefret edeceğini düşünüyorum ama şuan bike çocuk sürekli mutsuz bir anne görüyor o kada renkleniyor ki elimde değil o kadar güçlü değilim banyoya gidip ağlayan bile durumum yok

ben nasıl yapabilirim iki çocukla,
benim psikolojim bozuk,sağlıklı düşünemiyorum.. ben ben ben..

ee 4 yaşındaki bebenin psikolojisi?

tekrar sorayım sizi kim aldattı?
kocanız mı kızınız mı?
Ben nasıl bakabilirim derken ben o çocuğa zarar vermek istemiyorum jim canından parçayı bırakmak ister ki allah aşkına kolay ki bir gecede herşeyim alt-üst oldu. Ben den ziyade ben bu çocuğa zarar veriyorum diyorum

Ben de benden nefret edeceğini düşünüyorum ama şuan bike çocuk sürekli mutsuz bir anne görüyor o kada renkleniyor ki elimde değil o kadar güçlü değilim banyoya gidip ağlayan bile durumum yok
Anliyorum ama ne olursa olsun yaninizda.bu bile ona yeter.psikolojik destek alin bu durumunuz bi sure sonra gececk hayata yeniden baslayacaksiniz.babaya vermeyin size ihtiyaci var

4 aylık olana zarar vermiyormusunuz?
ikisinide bırakın o zaman tercih edilmemiş olmaz kızınızda böylece.

Neden çocuğu bi tek kadın mı yapıyor
Neden anne çocuğu babaya bırakınca vicdansız diye damgalaniyor anlamıyorum
İki çocuk var pektabi birini babaya verebilir
Bu kadın çocuklarla boğuşurken neden adam bekar erkek gibi keyif catsin ki
Oda alsın sorumluluk o da baksın
Erkeğin tek sorumluluğu spermini vermek ve para ödemek değil
Kadının omzundaki iki çocuk yükünden birini de alacak tabiki
Konu sahibi verin kızınızı siz küçüğü ile ilgilenin,iyi bir avukatla canına okursunuz erkek müsveddesinin

Bakın madem çıkışınız yok bu kadar affetmiş gibi yapın en azından işi bulup evinizi ayarlayana kadar ama şunu aklından çıkar ikisine nasıl bakıcam 4 yaşında bir kız evlat onun suçu ne siz farkında değilsiniz belki ama resmen hincini çocuktan çıkarmak ister gibi bi haliniz var bu durum çok tehlikeli kızın demeyecek mi kardeşimi aldı beni bırakıp gitti eee yıllar sonra şöyle dersin artık napim yavrum baban aldattı bende mecbur bıraktım burda tabi bırak babaya baksın diyenlere şaşarım 4 yaşında bu çocuk babası olcak zaten adam olsa hadi neyse ama sen kadar iyi bakar mi sanıyosun anasina atıcak o yine gününü gün edecek durumu kabullen çözüm yolu bulmaya vak

Yuva yıkmak kolay değil. Keşke eşiniz bunun çok büyük bir kabahat olduğunu bilip bundan sonra her dakikasını telafi etmek için uğraşsa..
Ama bu karakter meselesi..
Malesef değişir demek çok zor..
Ya sineye çekip evliliğinizi devam ettireceksiniz ya da yeni bir yaşam kuracaksınız kendinize..
Ama nolur bu yeni yaşamda iki evladınızı da hem kendinizden hem birbirinden ayırmayın..
Birlikte çok daha kolay sarabilirsiniz yaralarınızı..
O kocanız olacak olan adama mecbur değilsiniz..
Mutluluğunuzun kayanğı o değil evlatlarınız..
Kendinizi ve evlatlarınızı sevin..
O adamın hayatınızı karartmasına izin vermeyin..
Herşey sizin elinizde aslında..

O kadina hic birsey demedin mi evli oldugunu bile bile gore gore sizi ziyan etmis kocanizdan ziyade onun da sacini basini yolmak rezil etmek harkulade bi fikir

Hep aynı cümleyi yazıp durmuşsun konu sahibi,bu psikoloji şu psikolojisi vs vs vs vs...git doktora tedavini ol sonra da al çocuklarını git...senin gibi psikolojisi bozuklar anne olmasın o zaman.sinirimden ellerim titriyor yazarken.halen kızı bırakmak için kendi vicdanına kendi beynine bahaneler uyduruyorsun.ay çok sinirlendim ya okumayacam artık bu konuyu

4 aylık olana zarar vermiyormusunuz?
ikisinide bırakın o zaman tercih edilmemiş olmaz kızınızda böylece.
1 cocuk ile 2 çocuğu aynı mı sanıyorsun.
Biriyle heryere gidebilirsin, bakici bulması kolaylıkla bulabilirsiniz ki konu sahibi psikolojim iyi değil diyor.
İyi değilim diyor !
Bakamam diyor .
Kötü etkilenir diyor !

1 cocuk ile 2 çocuğu aynı mı sanıyorsun.
Biriyle heryere gidebilirsin, bakici bulması kolaylıkla bulabilirsiniz ki konu sahibi psikolojim iyi değil diyor.
İyi değilim diyor !
Bakamam diyor .
Kötü etkilenir diyor !

tercih edilen olmakla olmamayı aynı mı sanıyorsun?
kaldı ki bahane dedikleri bir gecede mi kötü davrandığına kanaat getirmiş..
ilk mesajında belirttiği gibi maksat adam rahat edemesin.

hepsi doğru mantık olarak..
peki 4 yaşındaki çocuğa bunu nasıl anlatırsınız?
baban bekar gibi keyif çatmasın diye seni ona bıraktım.
seni değil kendi egomu düşündüm.

ben de şu mantığı anlamıyorum
Çocuğu bırak ki adam rahat edemesin
Ayol adam evli ve 2 çocukluyken rahat rahat çapkınlık yapıyor da yanında çocuk olunca keyfine bakamaz mı zannediyorsunuz??
çocuğu atıp yine yaptığını yapacak
Evet çocuk annenin de babanın da ama böyle bir adam zaten baba olmamalıydı

Ayrıca çocuğu bırak diyenler ve konu sahibi oturup kayserili üvey anneyi bi izlesinler
Hatırlayanlar bir daha düşünsün çocuğu bırakınca ne oluyo vicdansızlar!!!!

hepsi doğru mantık olarak..
peki 4 yaşındaki çocuğa bunu nasıl anlatırsınız?
baban bekar gibi keyif çatmasın diye seni ona bıraktım.
seni değil kendi egomu düşündüm.
İyi de farkında mısınız bilmiyorum bosanan kadınların çoğunda cocuklar anne de kalıyor ve baba arada bir sormak dışında gününü gün ediyor,herkes elini taşın altına koymalı. 4 yaşındaki çocuk baba gidince babayı da sorgulayacak zaten küçük çocuk büyüyünce elbet anlar.
Çocuğu olan herkes vicdansız tarzı giydirmiş yardırmış,çokta taraflı bakmamak lazım

Bence arada üvey babanın tacizine tecavüzüne maruz kalmış ve annelerinin sesinin çıkmadığı yavruları da okuyun arada,ufkunuz genişler.

Bence arada üvey babanın tacizine tecavüzüne maruz kalmış ve annelerinin sesinin çıkmadığı yavruları da okuyun arada,ufkunuz genişler.

Yani???
Biz onlar yok mu dedik
Burdaki adamın ne mal olduğu belli o yüzden babaya bırakmayın dedik değil mi??

Kadının bir ilişkisi yok..
Ama adamın var..
Hem de evli bir adamla yasak aşk yaşayabilecek karaktersizlikte, bencillikte, adilikte bir kadın..
Kötü bir adam olması iyi bir baba olmasına engel değil,konu sahibi kötü bir baba olduğunu düşünseydi vermeyi aklının ucundan bile geçirmezdi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…