Içim bir tuah su konuşmaları ben mi yapıyorum bilmiyorum onların kik ne zaman girdi hayatımıza hemde kocasibtarafindan aktarılıp ayrılan bir kadın nasıl oluyorda bir kocanın karısını aldatmasına sebep oluyor ne farkı var o zaman benim kocamin nefes alamiyorum herkes yuvanı yılma diyor ama nasıl sindirilir ki buBahsedilen 4 yaşında minicik bir kız..
Anneye daha çok ihtiyacı olan..
İlerde yaşayabileceği travmayı düşünmek lazım biraz da..
Kardeşimi aldı beni almadı demeyecek mi bu çocuk?
Annem beni bıraktı dan başka birşey düşünmeyecek..
Kimseye güvenmeyecek..
Babasının nasıl bir adam olduğu ortada..
Alkolik ya da hapçı değil belki ama karaktersiz..
Ne verebilir böyle bir adam bu çocuğa..
Kadınla birlikte mi baksınlar çocuğa..
Ben de bundan korkuyorum ıste sağlıklı olmayan bir psikoloji bir çocuğa ne verebilir elbet kötü şey anne babadan ayrılmak hiç istemiyim ben ama psikolojide değilim kolay ki bori okul biri daha bebe iş vs derken
Ben de benden nefret edeceğini düşünüyorum ama şuan bike çocuk sürekli mutsuz bir anne görüyor o kada renkleniyor ki elimde değil o kadar güçlü değilim banyoya gidip ağlayan bile durumum yokEsin iyi bile olsa o cocuk hep seni arayacak cunku biz bu olayi yasiyoruz kaynim cocugunun herseyiyle ilgilenir.bizler de oyle o mutlu olsun yuzu gulsun diye ugrasiriz ama annesinin yoklugunu hep hissediyor.
Ben nasıl bakabilirim derken ben o çocuğa zarar vermek istemiyorum jim canından parçayı bırakmak ister ki allah aşkına kolay ki bir gecede herşeyim alt-üst oldu. Ben den ziyade ben bu çocuğa zarar veriyorum diyorumben nasıl yapabilirim iki çocukla,
benim psikolojim bozuk,sağlıklı düşünemiyorum.. ben ben ben..
ee 4 yaşındaki bebenin psikolojisi?
tekrar sorayım sizi kim aldattı?
kocanız mı kızınız mı?
Anliyorum ama ne olursa olsun yaninizda.bu bile ona yeter.psikolojik destek alin bu durumunuz bi sure sonra gececk hayata yeniden baslayacaksiniz.babaya vermeyin size ihtiyaci varBen de benden nefret edeceğini düşünüyorum ama şuan bike çocuk sürekli mutsuz bir anne görüyor o kada renkleniyor ki elimde değil o kadar güçlü değilim banyoya gidip ağlayan bile durumum yok
Ben nasıl bakabilirim derken ben o çocuğa zarar vermek istemiyorum jim canından parçayı bırakmak ister ki allah aşkına kolay ki bir gecede herşeyim alt-üst oldu. Ben den ziyade ben bu çocuğa zarar veriyorum diyorum
Bakın madem çıkışınız yok bu kadar affetmiş gibi yapın en azından işi bulup evinizi ayarlayana kadar ama şunu aklından çıkar ikisine nasıl bakıcam 4 yaşında bir kız evlat onun suçu ne siz farkında değilsiniz belki ama resmen hincini çocuktan çıkarmak ister gibi bi haliniz var bu durum çok tehlikeli kızın demeyecek mi kardeşimi aldı beni bırakıp gitti eee yıllar sonra şöyle dersin artık napim yavrum baban aldattı bende mecbur bıraktım burda tabi bırak babaya baksın diyenlere şaşarım 4 yaşında bu çocuk babası olcak zaten adam olsa hadi neyse ama sen kadar iyi bakar mi sanıyosun anasina atıcak o yine gününü gün edecek durumu kabullen çözüm yolu bulmaya vakNasıl başa çıkıcam bu psikoloji ile hala inanamıyorum çok kavgalarımız oldu ama hiç birir böyle değildi bu saat oldu uyku gitmiyor gözüme boğazıma şoka şoka emek yiyorum ki emziriyorum kızım canımdan parca ama bu psikoloji ile ona daha çok zarar vermekten korkuyorum eşim dediğim adam gözleri sis gitti beter olsun düzelme imkanımız yok mu ben nasıl yaptım diyor ben senin gözlerinden başka yere bakmazken hıçkıra hıçkıra ağlıyor ağlasun psimanliklari yaşasın evliliği ile ilgili kızımı bırakmak bende istemiyorum şart olarak her istediğim an giricem yakın çevremiz hergun gider gide görürüm diye düşündüm beni aldatan bubyuvayu yıkan babası ben suclundgeilim ben o psikolojide kızıma daha çok zarar veririm diye dusunuyorum kolay mi iki tane çocukla bir başına biri daha bebek biri ise tam ilgi isteyen birncocuk herşeyin farkında o bana babasında sordukca ben ölürüm. Hele buda aldatmami diyen yetişkinler herşeyi yatak olarak algılıyor ya içime içime akiyor gozyaslarim annemlere daha söylemedim benden zaman istedi bende zaman verdim hem çocukların hem kendim için en iyi kararı vermek için iyi ölçüp biçmem lazim
Içim bir tuah su konuşmaları ben mi yapıyorum bilmiyorum onların kik ne zaman girdi hayatımıza hemde kocasibtarafindan aktarılıp ayrılan bir kadın nasıl oluyorda bir kocanın karısını aldatmasına sebep oluyor ne farkı var o zaman benim kocamin nefes alamiyorum herkes yuvanı yılma diyor ama nasıl sindirilir ki bu
1 cocuk ile 2 çocuğu aynı mı sanıyorsun.4 aylık olana zarar vermiyormusunuz?
ikisinide bırakın o zaman tercih edilmemiş olmaz kızınızda böylece.
1 cocuk ile 2 çocuğu aynı mı sanıyorsun.
Biriyle heryere gidebilirsin, bakici bulması kolaylıkla bulabilirsiniz ki konu sahibi psikolojim iyi değil diyor.
İyi değilim diyor !
Bakamam diyor .
Kötü etkilenir diyor !
Neden çocuğu bi tek kadın mı yapıyor
Neden anne çocuğu babaya bırakınca vicdansız diye damgalaniyor anlamıyorum
İki çocuk var pektabi birini babaya verebilir
Bu kadın çocuklarla boğuşurken neden adam bekar erkek gibi keyif catsin ki
Oda alsın sorumluluk o da baksın
Erkeğin tek sorumluluğu spermini vermek ve para ödemek değil
Kadının omzundaki iki çocuk yükünden birini de alacak tabiki
Konu sahibi verin kızınızı siz küçüğü ile ilgilenin,iyi bir avukatla canına okursunuz erkek müsveddesinin
İyi de farkında mısınız bilmiyorum bosanan kadınların çoğunda cocuklar anne de kalıyor ve baba arada bir sormak dışında gününü gün ediyor,herkes elini taşın altına koymalı. 4 yaşındaki çocuk baba gidince babayı da sorgulayacak zaten küçük çocuk büyüyünce elbet anlar.hepsi doğru mantık olarak..
peki 4 yaşındaki çocuğa bunu nasıl anlatırsınız?
baban bekar gibi keyif çatmasın diye seni ona bıraktım.
seni değil kendi egomu düşündüm.
Bence arada üvey babanın tacizine tecavüzüne maruz kalmış ve annelerinin sesinin çıkmadığı yavruları da okuyun arada,ufkunuz genişler.ben de şu mantığı anlamıyorum
Çocuğu bırak ki adam rahat edemesin
Ayol adam evli ve 2 çocukluyken rahat rahat çapkınlık yapıyor da yanında çocuk olunca keyfine bakamaz mı zannediyorsunuz??
çocuğu atıp yine yaptığını yapacak
Evet çocuk annenin de babanın da ama böyle bir adam zaten baba olmamalıydı
Ayrıca çocuğu bırak diyenler ve konu sahibi oturup kayserili üvey anneyi bi izlesinler
Hatırlayanlar bir daha düşünsün çocuğu bırakınca ne oluyo vicdansızlar!!!!
Bence arada üvey babanın tacizine tecavüzüne maruz kalmış ve annelerinin sesinin çıkmadığı yavruları da okuyun arada,ufkunuz genişler.
Bence arada üvey babanın tacizine tecavüzüne maruz kalmış ve annelerinin sesinin çıkmadığı yavruları da okuyun arada,ufkunuz genişler.
Kötü bir adam olması iyi bir baba olmasına engel değil,konu sahibi kötü bir baba olduğunu düşünseydi vermeyi aklının ucundan bile geçirmezdi zaten.Kadının bir ilişkisi yok..
Ama adamın var..
Hem de evli bir adamla yasak aşk yaşayabilecek karaktersizlikte, bencillikte, adilikte bir kadın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?