Aldatildim ben de soktayim

Benim de iki küçük bebeyle boşanan bir kadınım.
Babalarının aramaması sormaması ve gününü gün etmesi umurumda bile değil..
Anne olmak başka bişeymiş..
Önce evlat..
Onların en sağlıklı ortamda en sağlıklı ve mutlu şekilde yetiştirilmesinden başka bişey düşünemiyor birçok anne..
Empati kurunca yanlış geliyor ve fikrimizi söylüyoruz..
Çocuklarım olmadan hiçbirşey ama hiçbirşey beni mutlu etmez huzur veremez..
Geri kalanlar da hiiiç umurumda olmuyor

çoğu kişi olayı anne yada baba üzerinden yorumluyor. ben çocuk üzerinden yorumladım.
büyünce anlar diyorsunuz bende diyorum ki büyüyüp hele de çocuk sahibi olduktan sonra anlamaya çalıştıklarını bile anlayamayacak.

Kötü bir adam olması iyi bir baba olmasına engel değil,konu sahibi kötü bir baba olduğunu düşünseydi vermeyi aklının ucundan bile geçirmezdi zaten.

O yaştaki bir çocuğu sırf ceza olsun diye babasına vermeyi düşünüyor..
Babası daha iyi imkanlar sağlar diye değil..
Bu kadar bencil olmasını kabul etmiyorum ben..
Önce 4 yaşındaki çocuğun durumu düşünülmeli..
İyi bir aile babası da aldatmaz zaten..
Önce ailesi gelir..

Ben ben ben..
Sizden baska kadin aldatilmadi ve aldatilan her kadin cocugunu birakti dimi?
Beraber atlatirsiniz bu sureci nolcak?
Hic mi vicdaninizi sizlatmayacak sirf 4 yasina geldigi biraz buyudugu icin kucucuk bir kiz cocugunu sizden ayirmak?
Bende esimle zor gunler gecirdim ve ilk dusundugun sey cocuklarimi esime ne pahasina olursa olsun birakmamakti.
Bu sacma sapan psikolojiyle bi adim atmayin, kendinize gelin.

Allah çocuklarınızın derdini göstermesin ne güzel.
Ama her anne aynı anacliga sahip olacak diye bir durum yok,herkesin önceliği düşüncesi farklı olabilir.
Kızımı bırakmayı düşünüyorum demis diye 11 sayfa vicdandan girilmiş egodan çıkılmış,herkes ayni değil ve bir düşünecek diye bir durum yok. Ben olsam bende babasına verirdim,hayat zor standartları yuksek tutup her çocuğa birinin yetmesindense birine ben birine babası yeter. Çokta düz bakmamak lazim diye düşünüyorum.

Ben de çocuğu düşünenlerdenim..
Çok haklısınız..
Üstelik o çocuk travmayla büyüyecek..
Kimseye güvenmeyecek..
Annesini hiçbir zaman anlamayacak.

Bir avatarınızın altında yazana bakın bir de şu yoruma!!!
Umarım çocuğunuz olunca bu yaklaşımınız değişir. Doğurunca da 2 gün görür annelik yaparım derseniz yazık olacak çocuğa.

Aminn çok teşekkür ederim..
Evladının hayat standartları için değil işte..
Amaç babası rahat etmesinse buna karşı çıkmak lazım..
Düz baksak da bakmasak da amaç babayı rahatsız etmek..
Ve bunun için küçücük evladını kullanmak amaç..
Bir baba 4 yaşındaki kızına annesi gibi bakamaz..
4 yaşındaki çocuğun babadan çok anne şefkatine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..
Böyle düşünen bir kadında kalması da ne kadar doğru aslında o da var..

Kocanın yediği b*ku 4 yaşındaki kızın neden ödüyor buna gönlün el verecek mi . ?
Sen ne zannediyorsun oturacak evde kızına bakacak dışarı çıkamıcak mı zannediyorsun atacak babannenin yanına kendide pek ala takılacak olan her zaman ki gibi evlatlara oluyor yazık günah !

Size çok üzüldüm ama 4 yaşındaki kızınızın dramı asıl can yakan. Hiçbirşeyden habersiz yavrum. Sizin onu bırakma düşünceniz bile büyük kötülükken o pislik adi adamla kalması... Allah'ım o yavru için en hayırlısını nasip etsin çok üzüldüm. Ben de anneyim ve çocuğum için dünyaları yakarım, bir çaresi mutlaka bulunur. Yeter ki yavrum benimle olsun güvende olsun, sevgi görsün derdim. İyi düşünün.

Ben de çocuğu düşünenlerdenim..
Çok haklısınız..
Üstelik o çocuk travmayla büyüyecek..
Kimseye güvenmeyecek..
Annesini hiçbir zaman anlamayacak.

boş beleş sallıyoruz sanıyorlar. hak vermeye çalıştım anlamaya çalıştım senelerce. ne zaman çocuk sahibi oldum kendi kendimi kandırmışım dedim.
43 yaşındayım şimdi hiç birşey anlamıyorum anlamamak hakkım.

Kadın zaten bir travma yaşıyor aldatılmış yuvası yıkılmış,sevdiği insan bir başkasına gitmiş. Kadının vicdanına saydırmak yerine yardımcı olsak daha iyi adımlar atarız yol kat ederiz en azından. Bu şekilde sadece yarasına tuz basılıyor.

Elbette ki..
Yapıcı eleştiriler yapılsın..
Ama bişeyleri de söylemek göstermek lazım..

Şuan sağlıklı düşünemediği için yapılan eleştiriler çocuğunu bırakmasının doğru olmadığını dile getirmek , yarasını deşmek değil .

bu aldatma olayları baya arttı. toplum çok bozuldu ahlak olarak. eskiden böyle değildi neler oluyor ülkeye

Bende aynen bir arkadaşın dediği gibi sırf yorum yapmak için giriş yaptım.

Bu nedir arkadaşım nasıl bırakırsın kızını.. O çocuğu ikisi yaptı diyor bazı arkadaşlar, evet ikisi yaptı ama anne ile baba birmi.. allah aşkına birbirimizi kandırmayalım. yani çocuk için anne ve baba asla bir değil.. babasız olabilir belki ama annesiz çok zor bir çocuğun yaşamı..

sevgili Nooption ve E EBRU 72 ye sonuna kadar katılıyorum, çocuk açısından bakılmalı..

hani insan büyük konuşmamalı ama ben olsam asla bırakmazdım, benim bir arkadaşımda ailesinin gazı ile benzer bir durumu yaptı, nasıl kızı olmadan durabildi anlayamıyorum, benim de iki kızım var , ben bir gece eve gelmesem etkilenirler, mümkün mü birde o çocuğu tercih edilen olup bırakıcaksınız, ben kötüyüm diyorsunuz, anneniz babanız varmış , onlar çocukla ilgilenebilirler sizin sıkıntınız olduğunda , sonra 4 yaşında bir çocuk çokta bir bakım zorluğu kalmamış, ama anne yanında olmaya ve bırakılmış olmamaya hakkı var..

lütfen bırakmayın.. ama bir yandan da düşünüyorum bırakmaya niyet etmiş, kafanızdan geçirmiş olmanız bile çok üzücü.

allah o evlada hakkında hayırlısını versin.. sizede hidayet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…