Kadının bir ilişkisi yok..
Ama adamın var..
Hem de evli bir adamla yasak aşk yaşayabilecek karaktersizlikte, bencillikte, adilikte bir kadın..
İyi de farkında mısınız bilmiyorum bosanan kadınların çoğunda cocuklar anne de kalıyor ve baba arada bir sormak dışında gününü gün ediyor,herkes elini taşın altına koymalı. 4 yaşındaki çocuk baba gidince babayı da sorgulayacak zaten küçük çocuk büyüyünce elbet anlar.
Çocuğu olan herkes vicdansız tarzı giydirmiş yardırmış,çokta taraflı bakmamak lazım
Kadının bir ilişkisi yok..
Ama adamın var..
Hem de evli bir adamla yasak aşk yaşayabilecek karaktersizlikte, bencillikte, adilikte bir kadın..
İyi de farkında mısınız bilmiyorum bosanan kadınların çoğunda cocuklar anne de kalıyor ve baba arada bir sormak dışında gününü gün ediyor,herkes elini taşın altına koymalı. 4 yaşındaki çocuk baba gidince babayı da sorgulayacak zaten küçük çocuk büyüyünce elbet anlar.
Çocuğu olan herkes vicdansız tarzı giydirmiş yardırmış,çokta taraflı bakmamak lazım
Kötü bir adam olması iyi bir baba olmasına engel değil,konu sahibi kötü bir baba olduğunu düşünseydi vermeyi aklının ucundan bile geçirmezdi zaten.
Nasıl başa çıkıcam bu psikoloji ile hala inanamıyorum çok kavgalarımız oldu ama hiç birir böyle değildi bu saat oldu uyku gitmiyor gözüme boğazıma şoka şoka emek yiyorum ki emziriyorum kızım canımdan parca ama bu psikoloji ile ona daha çok zarar vermekten korkuyorum eşim dediğim adam gözleri sis gitti beter olsun düzelme imkanımız yok mu ben nasıl yaptım diyor ben senin gözlerinden başka yere bakmazken hıçkıra hıçkıra ağlıyor ağlasun psimanliklari yaşasın evliliği ile ilgili kızımı bırakmak bende istemiyorum şart olarak her istediğim an giricem yakın çevremiz hergun gider gide görürüm diye düşündüm beni aldatan bubyuvayu yıkan babası ben suclundgeilim ben o psikolojide kızıma daha çok zarar veririm diye dusunuyorum kolay mi iki tane çocukla bir başına biri daha bebek biri ise tam ilgi isteyen birncocuk herşeyin farkında o bana babasında sordukca ben ölürüm. Hele buda aldatmami diyen yetişkinler herşeyi yatak olarak algılıyor ya içime içime akiyor gozyaslarim annemlere daha söylemedim benden zaman istedi bende zaman verdim hem çocukların hem kendim için en iyi kararı vermek için iyi ölçüp biçmem lazim
Allah çocuklarınızın derdini göstermesin ne güzel.Benim de iki küçük bebeyle boşanan bir kadınım.
Babalarının aramaması sormaması ve gününü gün etmesi umurumda bile değil..
Anne olmak başka bişeymiş..
Önce evlat..
Onların en sağlıklı ortamda en sağlıklı ve mutlu şekilde yetiştirilmesinden başka bişey düşünemiyor birçok anne..
Empati kurunca yanlış geliyor ve fikrimizi söylüyoruz..
Çocuklarım olmadan hiçbirşey ama hiçbirşey beni mutlu etmez huzur veremez..
Geri kalanlar da hiiiç umurumda olmuyor
çoğu kişi olayı anne yada baba üzerinden yorumluyor. ben çocuk üzerinden yorumladım.
büyünce anlar diyorsunuz bende diyorum ki büyüyüp hele de çocuk sahibi olduktan sonra anlamaya çalıştıklarını bile anlayamayacak.
Ikisini de bırakın babaya. zaten boşanma velayet süreci gece ne kadar zaman biraz daha ilerler sütten kesecek düzey e gelir. O o.... boşanmış iki çocuk başına kalmış adamı istemeyeceği için o mikrop adam hayatın ne olduğunu görür. Merak etmeyin nasıl boşanmış ailelerin çocukları anne babalarını görüyorsa siz de haftasonu 2 gün görürsünüz yaparsınız anneliği.
Allah çocuklarınızın derdini göstermesin ne güzel.
Ama her anne aynı anacliga sahip olacak diye bir durum yok,herkesin önceliği düşüncesi farklı olabilir.
Kızımı bırakmayı düşünüyorum demis diye 11 sayfa vicdandan girilmiş egodan çıkılmış,herkes ayni değil ve bir düşünecek diye bir durum yok. Ben olsam bende babasına verirdim,hayat zor standartları yuksek tutup her çocuğa birinin yetmesindense birine ben birine babası yeter. Çokta düz bakmamak lazim diye düşünüyorum.
Ben de çocuğu düşünenlerdenim..
Çok haklısınız..
Üstelik o çocuk travmayla büyüyecek..
Kimseye güvenmeyecek..
Annesini hiçbir zaman anlamayacak.
Kadın zaten bir travma yaşıyor aldatılmış yuvası yıkılmış,sevdiği insan bir başkasına gitmiş. Kadının vicdanına saydırmak yerine yardımcı olsak daha iyi adımlar atarız yol kat ederiz en azından. Bu şekilde sadece yarasına tuz basılıyor.Aminn çok teşekkür ederim..
Evladının hayat standartları için değil işte..
Amaç babası rahat etmesinse buna karşı çıkmak lazım..
Düz baksak da bakmasak da amaç babayı rahatsız etmek..
Ve bunun için küçücük evladını kullanmak amaç..
Bir baba 4 yaşındaki kızına annesi gibi bakamaz..
4 yaşındaki çocuğun babadan çok anne şefkatine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..
Böyle düşünen bir kadında kalması da ne kadar doğru aslında o da var..
boş beleş sallıyoruz sanıyorlar. hak vermeye çalıştım anlamaya çalıştım senelerce. ne zaman çocuk sahibi oldum kendi kendimi kandırmışım dedim.
43 yaşındayım şimdi hiç birşey anlamıyorum anlamamak hakkım.
Kadın zaten bir travma yaşıyor aldatılmış yuvası yıkılmış,sevdiği insan bir başkasına gitmiş. Kadının vicdanına saydırmak yerine yardımcı olsak daha iyi adımlar atarız yol kat ederiz en azından. Bu şekilde sadece yarasına tuz basılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?