Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

neden hep yıkalan taraf fedekarlık yapan oluyo anlamıyorum....çok üzüldüm ayrıca ne oldu çokkk merak ettim...allah yardımcısı olsun inş.....

Ben sizi hatırlıyorum ilk konunuzdan

sizi çok takdir ettiğimi de.

inan şok oldum
gözlerim yerinden fırladı

bu adam nasıl böyle bir şey yapabilir

bi de o kadınnın kocacım demesi yok mu beni sinir harbine uğrattı
böyle kadınlardan nefret ediyorum
ve o pislik de karıcım demiş

taş düşsün başına
allahın cezası

oğlunu ne kadar çok sevdiğini biliyorum

şu sıralar yoksun
son durumları bekliyoruz senden

Canım bekara karı boşamak kolay derler.. Ben bekarım belki söyleyeceklerim sert gelebilir.

Ama sen bu hamileyken bunu yapan bir adam..

Dahası bunu bile bile yapan bir kadın...

Liseli aşıklar gibi olmuşmuş. Lisedeki bayrak direğini alıp.. tövbe tövbe ya..

Allah sabrını arttırsın canım.

Bence bu aldatılmanın gerisi de gelir. Gerekeni yapmalısın.

Düşündükçe bebeğine zarar vereceksin.

O resimleri konuşmaları sunarsın mahkemeye.

hem onun çocuğunu öz çocuğun gibi benimsemişsin hem karnında onun çocuğunu taşıyorsun. ne utanmaz biriymiş, Allah böylelerinden uzak tutsun bizleri. o seni oğlunla tehdit ediyo, görmek istemiyosun demek diyo ama karnındaki öz çocuğunuzu kendi umursamıyo!
kalbin temizmiş ki tesadüfen öğrenmişsin.

hele şu karşısındaki insan bozuntusu kıza ne demeli !!!! terbiyesiz adamın durumunu bildiği halde kocacım diyor, midesiz pislik.
çok sinirlendim.

offf :S
hatırladım oncekı konunu da. yazık o cocuga yaaa.. senı cok sevıyor ve guvenıyor. ama sen onun ve baska bı kadının cocugu ıcın gururunu ayaklar altına alma. etrafındakıler bız sana demıstık derken neyı kastedıyorlar? hatırladıgım kadarıyla sıddetlı gecımsızlık yuzunden ayrılmıslardı, tahammul edemıolardı bırbırlerıne ve cocukcagız da farkındaydı...
annesı baksın yada yenı cıcı annesı bızahmet senın kadar ılgılenıversın. herıfe bak yaa, sen bırak baskasından peydahladıgın cocugunu hamıle karına sonra elin süprüntüleriyle tatile git. offff Allah'ım bazen yazarken oyle pişman oluorum ki. buraya yazarak buyuk konusmus oluorum. Rabbım verme benım basıma dıyorum. kimseye vermesın.
bence gerı adım atma...
hele o sırfıntıya ne demelı? Allahım sen koru hepımızı böylelerınden. adam evlı, 1 cocugu var 2. de yolda bıldıgı halde ne yasıyor adamla yahu...
ayarlasana gene bıseyler dıyo yaaa..

sizi daha önceki konunuza bakınca hatırladım oğlum eşim arada kalan ben diye. orda ne kadar mükemmel bir kadın demiştim eşinin ilk evliliğinden olan çocuğu için ne kadar endişeleniyor onu ne kadar koruyup kolluyor diye. böyle bir kadına da bu yapılmaz ki arkadaşım. haysiyetsiz adam. afedersin ama çok moralim bozuldu. karıcığım demeler falan adi.

Ya arkadaşım artık öyle bir hale geldi ki ortalık, bırak bundan utanmayı bunun olmamasından utanıyor erkekler,yani evli adamlar sevgililerinin olamasından utanıyor. çok ilginç ama gerçek. eşim bana anlatıyor isim vermeyerek de koca koca adamların küçücük sevgilileri var ve sevgilisi olmayan adamları kılıbıklıkla şuçlayıp tefe koyuyorlar artık. erkekler kendi aralarında çok iğrenç çok pislikler...

konuya göz attım ve midem bulandı. bi kez daha nefret ettim erkeklerden. böyle insanlar yüzünden şimdiden güven sorunum oluştu maalesef.

Okurken cok kotu oldum. Ama sen guclu dur ve bosan. Ciddi oldugunu anlasin. Adama bak ozur dilemede yok.

Rabbim boyle okuzlerin erkekligini elinden alir insallah bakalim daha nasil ben adamim erkegim yaparim ederim diye biliyolar:S

ben o kadınada uyuz oldum kocacım ne ya evli barklı adamla yazıklar olsun...

ben diyorum vay k..şar vayyyyyyyyyyyyyyyyy
yuh olsunn...

ben o kadınada uyuz oldum kocacım ne ya evli barklı adamla yazıklar olsun...

ben diyorum vay k..şar vayyyyyyyyyyyyyyyyy
yuh olsunn...

ah canım
etrafta bunlardan o kadar çok var ki..

nefret ediyorum bunları duydukça
kadınlığımdan ben utanıyorum
onlarla aynı cinste olduğum için

hamile olduğunu bile bile
kocacım diyor bi de ahlaksız
öteki de çağlanın doğumu yaklaşıyo ya diyor
allahın cezası

allah bildiği gibi yapsın bunları
nasıl sinirleniyorum anlatamam

kelimeler kifayetsiz kalıyo bende böyle durumlara
kadının sürtüklüğüne mi adamın şerefsizliğine mi yanıyım.

kaldı ki çağla parmakla gösterilebilecek insanlardan
burdan bile belli oluyor karakterindeki sağlamlık

ne anlıyor erkekler anlamıyorum
güçlü bi karısı varken

ezik, koca meraklısı, ahlaksız insanla birlikte olmaktan
ne anlıyor

midesiz insanlar..

tabi tipik erkek mantığına göre evde ona ve çevresine gururla tanıtabileceği çocuklarına annelik edebilecek ahlaklı karısı diğer tarafta da her türlü iğrençliği hiç utanmadan sıkılmadan yapabileceği kaşar sevgilisi
ne yazık ki çoğu erkek bu mantıkta. bi yerde okumuştum eşlerini aldatan insanların yazıları vardı.çoğu karısını veya kocasını aldatmaktan dolayıda vicdan azabı filan çekmiyolarmış. heyecan yaşadıklarını düşünüyolarmış ikisinin yeri mantığıyla düşünüyolarmış.
yakalanınca tabi paçaları tutuşuyo ama yakalanmazlarsa oh ne ala memleket hesabı (tabi bu aldatıpta pişmanlık duyan kesim için bi de hiç pişman olmayan özür bile dilemeden eşlerini mağdur edip terkedip giden pislikler de var tabi)

cnm seni çok iyi anlıyorum inan okurken gözlerim doldu o kadar acı bisey ki aldatıldığını ögrenmek , malesef tek kelime ile söylüyorum bu erkekler geri zekalı... uzun bir zaman önce benzer bir durum benim basıma geldi bende senin gibi gece geç saatlere kadar çalısan kocamı merak ettip kaldığımda sürekli internette buluyordum takiiii ondan erken kalkıp bir sabah bilgisayardan bisey bakmak için basına oturana kadar , acık mail adresinden konuşmalara sahip oldum meğer dedim ben ne kadar safmışım inanılmaz sıkıntılı günler geçiridim sonrasında defalarca özür diledi vb... suan hala evliyiz ama o acıyı asla unutmadım. sadece zaman geçince küllendi diyebilirim .aradan 4 yıl geçti ders aldığını düşünüyorum kocamın , çünkü gercekten çok değişti ..
sana tavsiyem ; eğer benim gibi son bir kez sans vereceksen iyi düşün gercekten bunu hakkediyor mu , umarım hersey senin adına hayırlsı olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…