Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

ÖNCElikle Allah kolaylık versin tatlim, çokzor birşey bu...bi de hamilesin üstelik
Kendine sordun mu ben böyle bişeyi affettiğim zaman tekrar bunu yapar mı bu adam diye?eğer cevabın evt yapar ise boşan derim sana ben. (ki bekara karı boşamak kolaymış) Allah hakkında hayırlısını versin...

offf canım çok üzüldüm hamilesin birde bunu nasıl yapar sana üstelik ikinci eşisin zaten birkere yuvası yıkılmış belkide ilk eşini de aldatmıştır sizn kıymetinizi bari bilseydi bu adam alışmış galiba tek kadınla yetinemiyor

eşi koymuyor canım face e kadın kendi face ine koyuyor...yazışmalardan kadının ismini öğreniyor sevda bilmemne...face de arattırıyor engelli olduğundan çıkmıyor başkasının face inden ulaşıyor.resimleri görenler kadının arkadaşları...konu sahibini tanıyıp haber vericek kişiler diil...:26:birkaç arkadaş da face e resimleri eşi koymuş sandı galiba öyle olsa çabuk patlardı olay.

Haysiyetsiz kisiliksiz esin adam degilmis oyle sinirlendim oyle sinirlendim ki sanki benim basima gelmis gibi oturdugum yerde karnima agrilar girdi . Bu nasil olur ya hic mi vicdani yok bu adamin guzelim sen bu adamda daha yeni sayilir evliligin hicbirsey sezinlemedin mi daha once hangi arada elin kadiniyla birbirlerine karicim kocacim dicek kadar isi yuruttuler. Yine sen bilirsin ama hamileyken bile esine bu ihaneti yapan adamdan bu saatten sonra pekde hayir gelmez arkadasim bosanmak en digru cozum elinde belgelerde var . Senin karninda hicbirseyden habersiz gunahsiz bir yavru var kiyamam ben ya onu dusun kafani rahatlat guzelce bi dusun oyle kararini ver. Allah yardimcin olsun.

bılgıler vardır belkı kazende
faceden felan bakamazlar mı acaba

cıdden çok merak edıyorum kadına bırşey olmasın zaten moralı çok bozuktu büyük bı yıkım bıde hamıle

arkadaşlarr bunca sayfayı okuyamıcam malesef..özet gecebılecek olan varmı kısaca...son durum nedırr...cvp yazacak arkadasa tesekkur ederım şimdiden

Bu da simdi adam diye sokak da geziyor mu

sevmediğini itiraf eden erkek çok azdır diye düşünüyorum. illa ihanetle ortaya koyuyorlar sevmediklerini. hem daha karı-koca hukukundan bihaber bu zavallı.
''dost''una karıcığım diyebiliyor.
evet, herkes onun karısı olabilir; ama bu kocaman yürekli kadın asla.

sabah sabah şoklardayım bu nasıl migdesizlilk hem o gerizekalı kadın ve adam için...Allah islah etsin çok zor bidurum hele hamile olman bu duygusallıktayken ,,,boşan derim tabiki bu benim fikrim

bide tehdit ediyo yaa, sen eldeki delillerle mahkemeye koş, bu iğrençliği hiçbi mide kaldırmaz lütfen kimse çocuğun var vs edebiyatı yapmasın, gurur diyede bişey var, bu tek gecelik bişey değil karıcımlar bodruma gitmeler daha halada görüşme planları yapıyoılar, yalvarıp yakaracağına tehdit ediyo bide

Ne diyeceğimi bilemedim.
Çok üzüldüm.
Ben ce de boşanın siz bu adamla bir ömür boyu vakit geçirecek zorunda değilsiniz.

e be yaratik (adam demeye dilim varmiyor) bu kadin senin ogluna gül gibi bakiyor sen daha ne istiyorsun.. bakalim o karicigim dedigin yaratik senin ogluna bakacakmi... iki gün sonra kocacigim su cocugu anasina verde bizde rahat rahat görüselim bodrumlarda modrumlarda fingirdeselim demezmi
inanamiyorum ya bunlar nasil insanlar... daha ne yapsin bu kadin ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…