Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

O kadar mutluyum ki yakaladığıma.
Yemin ediyorum tamamen tesadüfi oldu. Asla alıp da bilgisayarını kurcalamam çünkü eşimin.
Salak yerine koyacaktı beni, dediğiniz gibi.

En azından şimdi gördüm öteki yüzünü...

Peki öz annesiyle görüşüyolar mı? yoksa hiç görmedi mi?
Siz çok seviyosunuz çocuğu, belki de öz annesinden daha çok...

O zaten bilgisayarına baktığında anlamış muhtemelen benim her şeyi yakaladığımı.
Çünkü hemen aramaya, mesajlar atmaya başladı. Daha sonra da annemin evine geldi işte. Kapıyı açmadım.
Cevap vermedim telefonlarına.

Paçaları tutuştu...

Aynen öyle.

Rabbim gösterdi gerçeği.

Hepsi bir zincir gibi birbirine bağlı olaylar silsilesi.

En kısa zamanda,en az hasarla atlatırsınız bu dönemi inşallah.

Allah nasılda çıkartıyor işte.. O gün sizde onlarla parka gitseniz ruhunuz bile duymuycaktı, görmüycektiniz bu yazılanları. ikisinin yanyana resmini görmeniz beni çok daha fazla üzdü insan ne kadarda yıpranıyor ya

Peki öz annesiyle görüşüyolar mı? yoksa hiç görmedi mi?
Siz çok seviyosunuz çocuğu, belki de öz annesinden daha çok...

Annesi çok fazla gelmemiş İzmir'e eşimin ailesiyle olan büyük kavgalardan sonra.
Ben evlendikten sonra daha sık görüştüler.
Ya ben götürüyordum oğlumu annesinin yanına, ya da annesi gelip görüyordu.
Eşimle ben konuşuyordum, eski eşi bize gelince sinir krizleri geçirmiyordu eskisi gibi...

O anı size anlatamam...
Profil resminde bir adam ve bir kadın duruyordu.
Bal gibi de biliyordum onun eşim olduğunu ama bir umut nasıl dualar ediyorum içimden eşim olmasın diye...
Resme tıklayıp büyütünce aklım gitti.

Hala gözlerimin önünde o resim, o sarılma hali, o aşk dolu bakışlar...

Vay be şaşırdım valla.

Kusura bakama ama bosanırsan ki insallah bosanırsın cocugu yanına alamazsın öz evladından ayırt etmemen cok güzel ama birsey degistirmez..Fazla secenegin yok sen degil o düsünsün evladını kendi evladıyla seni tehdit ediyor hadsiz.Doldursun senin boslugunu becerebilirse..Bebegin icin sakın affetme öyle bir adamdan baba olmaz.

çok öfkelendim ya sinirlerim bozuldu iyce Oyasım geldi o aşk dolu bakan gözlerini karaktersiz herif

Karadut şarabı, seni şu kürtaj meselesindeki sohbetlerimizden tanıyorum, merak etmiş açtığın önceki iki konuyu okuduğumda da ne kadar güzel bir insan demiştim...Hele ki eşinin ilk eşinden olan çocuğunu kendi öz oğlun gibi sevmen ayrı takdir edilesi bir durumdu...

Şimdi bu konuyu okuyunca
Gözlerim doldu belki inanmayacaksın ama...

Nasıl yani ya demekten başka birşey gelmiyor aklıma? Bu erkeklere ne oldu, neden bu kadar çirkinleştiler, KARICIM KOCACIM şeklinde konuşmak nedir? Seni o karşıdaki kadına nasıl anlattı ki, kadına da çağlanın doğumu yaklaşıyor diyor...

Kaldırılası değil böyle şeyler...

Şimdi oğluna yazık değil mi? Bir kere daha dünyası başına yıkılacak, o adamla da kalması hiç sağlıklı değil zaten...Bir de bebek bekliyordunuz...Sen eşinin evlat ayrımı yapmamasını umarken ve bunları düşünürken, adam orda ne işler çeviriyormuş...

Sinirlerim bozuldu resmen...

Yapıp yapıp sonra da kapılara yatıyorlar ya en tiksinci de bu durumun, karıcım kocacım güzelimler havada uçuyor, iş için derken bodruma gidiliyor, iyice liseli aşıklar gibi olmuşlar...yok daha neler ya, karadut şarabı, seni bildiğim kadarıyla yüreği temiz bir insansın, hele ki baba ile ilgili yazın hala aklımda ve şu an inanamıyorum..

Bunu hak etmediğine inanıyorum. Ama dedim ya söyleyecek bir şey bulamıyorum şu an, nutkum tutuldu......

ne utanmaz insanlar
kimse görmesin gizli gizli olsun bile değil
resmen aleni yapmış pislik
arkadaşları filan da biliyordur Allah bilir
boşan neyi var neyi yoksa al elinden
dımdızlak kalsın ortada
kadınla aşk dolu bakışıp dururlar sonra

şu an ezan okunuyor. ezanların hürmetine RAbbim içinizdeki acıyı gidersin. içimden bişeyler koptu okurken. Rabbim size tez zamanda göstermiş elhamdulillah. inşallah bundan sonraki süreci de evladınıza kavuşup güzelce atlatırsınız. bebeğiniz size umut olsun inşallah.

eşiniz demek istemiyorum ama başka da bi kelime gelmiyor aklıma. o kişi ile biraz zaman geçsin oturun konuşun bence soğuk kanlı bi şekilde. eğer bunu yapabilirseniz yapın derim. neymiş derdi terbiyesizin.

Ailen ne diyor? Yani 'boşan kızım kurtul,gel yanımıza' gibi destek verici şeyler diyorlar mı?
Hicbir anne baba böyle birseye tahammül etmez bence.

boyle bir adam icin konusmaya bile gerek yok aslında Allah onunuze cıkarmız yaptıgı rezilligi bencede fazla uzatmayın bu evliligi

Elimi kolumu bağlayan tek şey oğlum.
Evden çıkarken dışarıya çıkmadan üzerinden çıkardığı kıyafetleri aldım yanıma, kokluyorum deli gibi...
Dayanamıyorum ben oğlumun yokluğuna.

Evet, biliyorum. Oğlumu alamam. Babasından ayırmaya da hakkım yok zaten.
Ama dayanamıyorum, gözlerim onu arıyor odada.

Doğru söylüyorsun, böylesine yapılacak o kadar çok şey var ki burada yazamam. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Umarım adalet yerini bulur..

kocacaımlı karıcımlı ınanmıyorum kadınında sızden haberı var ınanmıyorum bu kadın mılletı ne pislık şeytan evlı adamlarla yasadıklarına bak şere...siz kadın
esınız ıcın bırsey soyleyemıyorum bırde gebesınız...
hıc dusunmeden bosanın laflarına ınanmayın sakın...

elınızde kanıt oldugu surece karnınızdakı bebegıde alırsınız. onun cocugunu alamazsınız ama olsun. bıran once kurtulursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…