- Konu Sahibi karadutsarabi
-
Bu internet ve teknoloji sayesinde daha neleri farkedicez bakalım. Düşünsene eğer pc ve net olmasaydı bunların hiçbirini bilmiycektin ve hamile hamile kocana duygusal davranıcaktın ayakta uyutulcaktın.. Çok üzücü ama enazından salak yerine koyamazlar senine kadar üzücü olsada gördüğün iyi olmuş ya haberin olmasaydı hiç
İlk eşi çok küçükmüş oğlumuz dünyaya geldiğinde.
İstanbul'a, bir adamın yanına gitmiş oğlum 2 yaşındayken, şahsi görüşüm yaşayamadıklarını yaşamak için.
Hayatta annesi, bahsettiğim adamla yaşıyorlar.
Kadının hiçbir suçu yok, çok da seviyorum kendisini.
Oğlum hep bizimleydi canım.
İnanamıyorum
Sen onun çocuğunu kendi evladın gibi sahiplenmişsin ki bunu herkes yapamaz. Üstelik ona bir evlat daha vereceksin, o bunlara karşılık sana bu bunu layık görmüş. Nasıl haysiyetsiz bir adammış bu ya! Bu konuyu konuştunuz mu onunla? (Eşin demek içimden gelmedi kusura bakma).
O kadar mutluyum ki yakaladığıma.
Yemin ediyorum tamamen tesadüfi oldu. Asla alıp da bilgisayarını kurcalamam çünkü eşimin.
Salak yerine koyacaktı beni, dediğiniz gibi.
En azından şimdi gördüm öteki yüzünü...
Yemin ediyorum tamamen tesadüfi oldu. Asla alıp da bilgisayarını kurcalamam çünkü eşimin.
Peki öz annesiyle görüşüyolar mı? yoksa hiç görmedi mi?
Siz çok seviyosunuz çocuğu, belki de öz annesinden daha çok...
Allah nasılda çıkartıyor işte.. O gün sizde onlarla parka gitseniz ruhunuz bile duymuycaktı, görmüycektiniz bu yazılanları. ikisinin yanyana resmini görmeniz beni çok daha fazla üzdüinsan ne kadarda yıpranıyor ya
Annesi çok fazla gelmemiş İzmir'e eşimin ailesiyle olan büyük kavgalardan sonra.
Ben evlendikten sonra daha sık görüştüler.
Ya ben götürüyordum oğlumu annesinin yanına, ya da annesi gelip görüyordu.
Eşimle ben konuşuyordum, eski eşi bize gelince sinir krizleri geçirmiyordu eskisi gibi...
Aynen öyle.
Rabbim gösterdi gerçeği.
Hepsi bir zincir gibi birbirine bağlı olaylar silsilesi.
En kısa zamanda,en az hasarla atlatırsınız bu dönemi inşallah.
Çok teşekkür ederim bugu_su, desteğinizi inanın hissediyorum...
O anı size anlatamam...
Profil resminde bir adam ve bir kadın duruyordu.
Bal gibi de biliyordum onun eşim olduğunu ama bir umut nasıl dualar ediyorum içimden eşim olmasın diye...
Resme tıklayıp büyütünce aklım gitti.
Hala gözlerimin önünde o resim, o sarılma hali, o aşk dolu bakışlar...
Kusura bakama ama bosanırsan ki insallah bosanırsın cocugu yanına alamazsın öz evladından ayırt etmemen cok güzel ama birsey degistirmez..Fazla secenegin yok sen degil o düsünsün evladını kendi evladıyla seni tehdit ediyor hadsiz.Doldursun senin boslugunu becerebilirse..Bebegin icin sakın affetme öyle bir adamdan baba olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?