- Konu Sahibi karadutsarabi
-
Karadut şarabı, seni şu kürtaj meselesindeki sohbetlerimizden tanıyorum, merak etmiş açtığın önceki iki konuyu okuduğumda da ne kadar güzel bir insan demiştim...Hele ki eşinin ilk eşinden olan çocuğunu kendi öz oğlun gibi sevmen ayrı takdir edilesi bir durumdu...
Şimdi bu konuyu okuyunca
Gözlerim doldu belki inanmayacaksın ama...
Nasıl yani ya demekten başka birşey gelmiyor aklıma? Bu erkeklere ne oldu, neden bu kadar çirkinleştiler, KARICIM KOCACIM şeklinde konuşmak nedir? Seni o karşıdaki kadına nasıl anlattı ki, kadına da çağlanın doğumu yaklaşıyor diyor...
Kaldırılası değil böyle şeyler...
Şimdi oğluna yazık değil mi? Bir kere daha dünyası başına yıkılacak, o adamla da kalması hiç sağlıklı değil zaten...Bir de bebek bekliyordunuz...Sen eşinin evlat ayrımı yapmamasını umarken ve bunları düşünürken, adam orda ne işler çeviriyormuş...
Sinirlerim bozuldu resmen...
Yapıp yapıp sonra da kapılara yatıyorlar ya en tiksinci de bu durumun, karıcım kocacım güzelimler havada uçuyor, iş için derken bodruma gidiliyor, iyice liseli aşıklar gibi olmuşlar...yok daha neler ya, karadut şarabı, seni bildiğim kadarıyla yüreği temiz bir insansın, hele ki baba ile ilgili yazın hala aklımda ve şu an inanamıyorum..
Bunu hak etmediğine inanıyorum. Ama dedim ya söyleyecek bir şey bulamıyorum şu an, nutkum tutuldu......
şu an ezan okunuyor. ezanların hürmetine RAbbim içinizdeki acıyı gidersin. içimden bişeyler koptu okurken. Rabbim size tez zamanda göstermiş elhamdulillah. inşallah bundan sonraki süreci de evladınıza kavuşup güzelce atlatırsınız. bebeğiniz size umut olsun inşallah.
eşiniz demek istemiyorum ama başka da bi kelime gelmiyor aklıma. o kişi ile biraz zaman geçsin oturun konuşun bence soğuk kanlı bi şekilde. eğer bunu yapabilirseniz yapın derim. neymiş derdi terbiyesizin.
Ailen ne diyor? Yani 'boşan kızım kurtul,gel yanımıza' gibi destek verici şeyler diyorlar mı?
Hicbir anne baba böyle birseye tahammül etmez bence.
Çok teşekkür ederim Lambrusco vaktini ayırdığın için.
Hakikaten ne söylesem boş...
Nasıl bir pisliğin içine çekilmişim, nasıl batırmışlar beni kendi bataklarına.
Şu an ne düşünüyorum biliyor musun? Eşim uzuncadır bu iki ilişki arasında sıkışıp kaldığı için faturayı oğluma kesiyordu.
Psikolojisi falan bozuk değildi, yalnızca ne yapacağını şaşırmıştı...
içim çok acıdı..allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun..
oğlunun velayetini zor alır ..usb kaydettin sanırım konuşmaları ve fotoyu eğer boşanacak olursan kanıt olurlar.
Sizin gibi insanlar kaldı mı ya? Kendi doğurmadığı çocuğu böylesine bir sevgiyle sahiplenen, onu annesiyle görüştürmek için çırpınan... Diyecek söz bulamıyorum, tek kelimeyle hayran kalınacak bir kadınsınız. O adi adamsa çocuklarınızı da, sizi de hak etmiyor. Bir de utanmadan sizi oğlunuzla mı tehdit ediyor, utanacağı yerde? Ne kötü kalpli, ne yüzsüzmüş...
Yol verin gitsin karıcığının(!) yanına. Ona en büyük ceza sizi kaybetmek olacak ama şuan farkında değil, sonradan anlayacak. Bir daha zor bulur böyle özverili, sevgi dolu bir insanı.
Evet, messenger konuşmalarını ve o fotoğrafı kaydettim USB belleğime.
Ekran alıntısı olarak da kaydettim o kadının profilini.
Henüz bir avukatla görüşmedim ama oğlumu alacağımı sanmıyorum. Zaten almam da adil olmaz, babasından ayıramam onu.
Oğlum benimle kalmak isteyecek bunu çok iyi biliyorum.
Umarım eşim olacak insan saçma sapan sinirlenip oğluma zarar vermez. Çok korkuyorum...
Çocuğu bir tehdit unsuru olarak kullanacak kadar çirkefleşmiş bir insan....inanamıyorum. Ama bence gayet de adil bir durum aslında, acaba kanunlara göre böyle bir şans var mı, çocuğu alabilmeniz gibi... Öte yandan evet babası ama sevginin en yücesini de sen de bulduğunu hissediyorum...
Şu an varya midem bulandı gerçekten.
Eşin olacak o pisligi geçtimde, bir kadın bir kadına bu
Kòtülüğü nasıl yapar aklım almıyor.
Adamın hamile bir karısı olduğunu bile bile nasıl birlikte olabiliyor.
Bu kadar ucuz, adi, mide bulandırıcı nasıl olunur be.
Allah hamile halinle sana şunları yaşatanlara mutluluk
yüzü göstermesin inşallah.
Hatta laam kuyularında boğulsunlar, oraya yakışırlar ancak.
Allah senin acını çabuk dindirsin inşallah canım.
Çok teşekkür ederim Tatsi yorumun için.
Karıcığım nedir yahu? Bu kelimeyi düşündükçe kaynar sular dökülüyor başımdan aşağıya.
Neyi yanlış yaptım ki ben?
Tek yaptığım, uğraştığım sevgimi ona ve oğlumuza hissettirebilmekti.
Ama yettirememişim...
Senin yalnış yapmadın canım.
İnsanın içi çamur gibiyse böyle oluyor işte maalesef.
Allah hepimizi böyle şahsiyetsiz, şe...zlerden uzak tutsun.
Aslında yakın bir arkadaşımın aklına şu fikir geldi ama ben babasından ayıramam deyip onaylamadım fikri.
Ara dedi çocuğun öz annesini, velayeti annesinde görünüyor zaten. Alsın çocuğunu, sana versin.
Annesi bunu yapar, eminim. Ama ben eşim kadar aşağılık olamam.
Ben oğlumun yokluğuna dayanamadığım için yapacağım bunu ama eşim onu yaralamak için yapıyorum gibi algılayacak. Bunu da istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?