Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

Çok teşekkür ederim Lambrusco vaktini ayırdığın için.

Hakikaten ne söylesem boş...

Nasıl bir pisliğin içine çekilmişim, nasıl batırmışlar beni kendi bataklarına.

Şu an ne düşünüyorum biliyor musun? Eşim uzuncadır bu iki ilişki arasında sıkışıp kaldığı için faturayı oğluma kesiyordu.
Psikolojisi falan bozuk değildi, yalnızca ne yapacağını şaşırmıştı...

öncelikle çok üzüldüm . onun çocuğunu kendi öz çocuğunuz gibi sevmişsiniz ama şu an kendi karnınızdaki bebeği ve kendinizi daha çok düşünmelisiniz. bebeğinizin doğmasına çok az kalmış kendnizi çok yormayın , üzmeyin ikiniz içinde iyi değil bu. herkes söylemiş zaten boşanın bencede. bi kere affederseniz devamı gelir. eşiniz sizi haketmiyor hadi onun kanı bozuk . karşısındaki da bi kadın . nasıl böyle bişey yapar sizi biliyor hamile olduğunuzu bebeğiniz olacağını biliyor . böyle insanlara ne demeli bilmiyorum onlar için insan sözcüğü bile çok fazla!

Acını azaltacak söyleyecek hiç bir şey bulamadım..her şey o kadar ortada ki..üzgünüm.. valla çok zor Allah yardımcın olsun,her şeyin hayırlısını dilemek lazım..

içim çok acıdı..allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun..
oğlunun velayetini zor alır ..usb kaydettin sanırım konuşmaları ve fotoyu eğer boşanacak olursan kanıt olurlar.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve iyi niyetiniz için...

Oturup konuşmayı düşünüyorum ben de iyice sakinleşince ama yüzüne bakmak istemiyorum şu an.
Tahammül edemem.

Sizin gibi insanlar kaldı mı ya? Kendi doğurmadığı çocuğu böylesine bir sevgiyle sahiplenen, onu annesiyle görüştürmek için çırpınan... Diyecek söz bulamıyorum, tek kelimeyle hayran kalınacak bir kadınsınız. O adi adamsa çocuklarınızı da, sizi de hak etmiyor. Bir de utanmadan sizi oğlunuzla mı tehdit ediyor, utanacağı yerde? Ne kötü kalpli, ne yüzsüzmüş...

Yol verin gitsin karıcığının(!) yanına. Ona en büyük ceza sizi kaybetmek olacak ama şuan farkında değil, sonradan anlayacak. Bir daha zor bulur böyle özverili, sevgi dolu bir insanı.

Ailen ne diyor? Yani 'boşan kızım kurtul,gel yanımıza' gibi destek verici şeyler diyorlar mı?
Hicbir anne baba böyle birseye tahammül etmez bence.

Babam vefat etti, zaten görüşmüyorduk öncesinde de.

Annem, ablalarım, kardeşim, arkadaşlarım, kısacası herkes bitir kurtul diyor.
Ama eşim o kadar çirkef oynuyor ki şu an, son koz olarak oğlumu öne sürdü.

Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin... Allah yardımcın olsun

Evet haklısın olabilir, çünkü erkekler bir yerden sinyal veriyorlar aldatma durumunda, en önemli sinyalde birilerine çatma...o da oğlunu seçmişti demek ki.. Ben de seni sevdiği için ve ikinizden bir parça dünyaya geleceği için, önceki eşinden olan çocuğa nasıl yaklaşacağını bilemediğini falan düşünmüştüm..

Ama senin güçlü olduğuna ve bunu atlatacağına tüm kalbimle inanıyorum. Demek ki bu insanın kendi çocuğuna bile sevgisi yok. Senin oğlunuzu nasıl sevdiğini biliyor ve eminim ki bunun çok nadide bir durum olduğunu da biliyordur, ama işte gözü güzellik görmeyince bir insanın ,zorla gösteremezsin ki...

Seni kötü etkilemek istemiyorum ama aldatma varsa bu genelde tekrarlanıyor, affet beniler unutuluyor, bu yüzden lütfen sadece kalbinle değil mantığınla da düşün...

Yazıklar olsun o insana ya, hem senin kalbini yaraladı, hem de küçük bir çocuğun...İnsanın kalbinde SEVGİ olsun önce gerçekten...

içim çok acıdı..allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun..
oğlunun velayetini zor alır ..usb kaydettin sanırım konuşmaları ve fotoyu eğer boşanacak olursan kanıt olurlar.

Evet, messenger konuşmalarını ve o fotoğrafı kaydettim USB belleğime.
Ekran alıntısı olarak da kaydettim o kadının profilini.

Henüz bir avukatla görüşmedim ama oğlumu alacağımı sanmıyorum. Zaten almam da adil olmaz, babasından ayıramam onu.
Oğlum benimle kalmak isteyecek bunu çok iyi biliyorum.

Umarım eşim olacak insan saçma sapan sinirlenip oğluma zarar vermez. Çok korkuyorum...

Çok teşekkür ederim Tatsi yorumun için.

Karıcığım nedir yahu? Bu kelimeyi düşündükçe kaynar sular dökülüyor başımdan aşağıya.

Neyi yanlış yaptım ki ben?
Tek yaptığım, uğraştığım sevgimi ona ve oğlumuza hissettirebilmekti.
Ama yettirememişim...

Çocuğu bir tehdit unsuru olarak kullanacak kadar çirkefleşmiş bir insan....inanamıyorum. Ama bence gayet de adil bir durum aslında, acaba kanunlara göre böyle bir şans var mı, çocuğu alabilmeniz gibi... Öte yandan evet babası ama sevginin en yücesini de sen de bulduğunu hissediyorum...

Seni aldatmis,avukat arkadaslar daha iyi bilir ama kanitlarsan aldatildigini(ki elinde kanitinda var.silme attigi hic bir msjida) poposundaki dona kadar alirsin.
Kurtul o adamdan rezil kepaze herif
Cok sinirlendim ya.Allah yardim etsin size.Sabirlar diliyorum.

Şu an varya midem bulandı gerçekten.
Eşin olacak o pisligi geçtimde, bir kadın bir kadına bu
Kòtülüğü nasıl yapar aklım almıyor.
Adamın hamile bir karısı olduğunu bile bile nasıl birlikte olabiliyor.
Bu kadar ucuz, adi, mide bulandırıcı nasıl olunur be.
Allah hamile halinle sana şunları yaşatanlara mutluluk
yüzü göstermesin inşallah.
Hatta laam kuyularında boğulsunlar, oraya yakışırlar ancak.

Allah senin acını çabuk dindirsin inşallah canım.

Aslında yakın bir arkadaşımın aklına şu fikir geldi ama ben babasından ayıramam deyip onaylamadım fikri.
Ara dedi çocuğun öz annesini, velayeti annesinde görünüyor zaten. Alsın çocuğunu, sana versin.

Annesi bunu yapar, eminim. Ama ben eşim kadar aşağılık olamam.
Ben oğlumun yokluğuna dayanamadığım için yapacağım bunu ama eşim onu yaralamak için yapıyorum gibi algılayacak. Bunu da istemem.

Allah yardimcin olsun canim, gercekten cok uzuldum okurken
umarim cok kolay bir sekilde kurtulursun bu adamdan, sen de bebegin de kurtulursunuz
gercekten affedilecek birsey degil ustelik insan nasil bebegini tasiyan boyle degerli bir kadina bunu yapabilir
sabir diliyorum sana

Çok teşekkür ederim canım, inşallah herkes hak ettiği kadarını yaşar bundan sonra...

Senin yalnış yapmadın canım.
İnsanın içi çamur gibiyse böyle oluyor işte maalesef.
Allah hepimizi böyle şahsiyetsiz, şe...zlerden uzak tutsun.

Senin yalnış yapmadın canım.
İnsanın içi çamur gibiyse böyle oluyor işte maalesef.
Allah hepimizi böyle şahsiyetsiz, şe...zlerden uzak tutsun.

Eşim olacak karaktersiz insan hakkında diyecek kelimem yok.
Ben onunla evlenirken ona kefil olmuştum, dünya üzerindeki tüm diğer kadınlara değil.
Bana sadakat sözü veren oydu.

Öte yandan baktığımdaysa bir kadın bir başka kadına bunu nasıl yapabilir?
İnandığım tüm değerleri yitirmek üzereyim.
İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir, havsalam almıyor...

Evet ama Karadut şarabı, o çocuk o baba ile mutlu olamayacak zaten, ki eminim sorsan seninle kalmak isteyecektir. Öyle zor bir durum ki.... Bence şu an acın çok taze ve hislerin duygularının en yoğun olduğu bir dönemdesin, ADİL olma isteğinin de güçlülüğüne inanıyorum.

Biraz zaman geçsin, bakarsın bu fikir aklına yatar, eşin de sakinleştiğinde onu yaralamak için yapmadığını anlar , ya da senin kararlılığını anladığında ve üzerinden biraz zaman geçtiğinde çocuğu sana gösterir, göstermek zorunda, oğlun seni isteyecektir, taş olsa dayanmaz herhalde o da görüşmenizi sağlar.

Ama önce tabi sen boşanıp boşanmayacağına karar vermelisin...İnsan başına gelmeyince bilmezmiş, burda ayrıl ya da devam et diyoruz bizler ama, senin ne hissettiğin önemli...ki en doğru kararı vereceğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…