Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

erkegi kandirmak cok kolay
gercekten yuzde yuz guvenmek diye birsey yok bence
ve kadinlar da masum degiller
sanslisin ki bunu gordun ve bir sans eseri habrin oldu
yoksa hic bilmeyebilirdin bile boyle birsey yasandigini

Öncelikle durumuna üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun.Size layık biri değilmiş malesef.Ve kötüler iyiler diye bir dünyada yaşıyoruz.Allah iyilerle karşılaştırsın.Ben boşanın yada şöyle yapın diyemem .Sonuçta siz yaşadınız o anı o sıkıntıyı sen daha iyi bilirsin bence kendin ve çocuğun için.Ayrıca tebrik ediyorum seni oğlun olmasada oğlum diye bağrına basmışsın annelik yapmışsın.Ama o eşin denecek senin sevgi dolu yüreğini göremeyecek kadar kör.İnsanın karakteri kötüyse ayrılsanda anlamaz ayrılmasanda .Sonuçta ismi üstünde kötü!Düşünüp mantıklı karar vermen gerekiyor bundan sonra seni neler mutlu edeceğine inanıyorsan onu yap ve umudunu yitirme hayat süprizlerle dolu bi bakmışsınki hakkettiğin bir yerdesin eninde sonunda böyle olur eminim.Allah yardımcın olsun ve senin için hangisi hayırlıysa o olsun

Ben de şu an öyle bir yol çizmeyi düşünüyorum.
Biraz sakinleşip acımın biraz da olsa hafiflemesini bekleyeceğim.
Daha sonra sakince alıp karşıma konuşacağım onu.

Ama ne kadar zamana ihtiyacım var, kestiremiyorum.
Eşimi düşündüğümde ellerim karıncalanıyor, tüm sinirlerim bozuluyor.
Biraz zaman...

Çok teşekkür ederim bu güzel ilgin için Lambrusco.
Çok iyi geliyorsunuz bana.

Sıkma artık canını arkadaşım, karnındaki bebeğini düşün.
Bu arada usb'ye kaydettiğin konuşma, fotoğraf vs. hepsini iyi sakla, mahkemeye sunarsın.
Böylesinin parasına tamah edilmez ama afedersin donuna kadar da almak lazım!. O kayıtlar bunun için işine yarar.

Sizin ne suçunuz olabilir ki? Dünyada kötü insanlar da var ne yazık ki, onlardan biri de gelip sizi bulmuş. Kendi iğrençliğinin yanında sizin sevgi ve şefkat dolu kalbinizden korkmuş olacak ki, gidip kendi gibi adi bir mahluk bulmuş.
Kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı vereceğinize eminim ben.

Canım zaten sıkılabileceği son raddesine kadar sıkkın vaziyette.
Ruh halimi ifade edecek kelimeler varsa da ben bilmiyorum.

O delilleri elbette saklayacağım.
O an nasıl bir soğkukkanlılıkla yaptım bilmiyorum ama çok iyi yapmışım diyorum şimdi geriye dönüp baktığımda...

bu da mı insan şimdi?
vicdan, sadakat, ahlak nerde...
boşanmak tek çözüm...

Şimdi müsaadenizle ben biraz uyumaya çalışayım, 3 saatlik uykuyla duruyorum.
Karnımdaki oğlum her şeyden habersiz ve ona acı çektirmeye hakkım yok.

Çok teşekkür ediyorum hepinize teker teker.
Hepiniz çok değerli insanlarsınız ve iyi ki varsınız.

Ne zaman dönerim bilmiyorum. Bir yol gelirse aklınıza beni düze çıkaracak, yazın lütfen.
Hepinizin fikirleri benim için çok önemli.
Geldiğimde okuyacağım.

Hoşçakalın arkadaşlarım.

Sen nasıl bir kadınsın canım yaa gerçekten takdir edilecek birisin
Ama maalesefiyi insnalar hep iyi şeylerle karşılaşmıyor işte.
Sana bir çıkış gösteremem belki ama Allah seni bu sınavdan kolayca kurtarsın
Evlatlarını sana bağışlasın
Yüzün bundan sonra hep gülsün
Çok etkilendim

hemen bulduğun kanıtları topla. don bile bırakma. mahkeme kararıyla onu aldattığına pişman et.
terbiyesizlik ya. karın evde senin çocuğuna baksın ve hamile sen başka kadınlarla evcilik oyna.
böyleleri nefesi bile haketmiyor.

bu adamdan eşiniz diye bahsetmk istemiyorum adamlıgı bırakın insan olamaz...bebeginzi düşünn lütfen aldatmanın hiç bir türü kabullenemez ama o adamınki hiç kabul edilir bir durum degil cocuguna cocugum demişssiniz bebegniz olucak beyefendi sevgili yapmış! bırakın lütfen

Aldatılmak bir bayanın başına gelebilecek en adice şey bana göre. Siz ve oğullarınız adına çok üzüldüm böyle bir şeyi yaşadığınız için.

Bu durumda boşanmak, yapılacak en mantıklı iş. bebeğiniz zaten sizinle olacak. Diğer oğlunuzun da annesini arayın ve ona anlatın boşanacağınızı ve oğlunuzun ortada kalacağını. eminim onunla birlikte bir çözüm üretebilirsiniz...

Boşanmadan önce oğlunuzla görüşme fırsatı yakalamaya çalışın ve ona herşeyi onu kırmayacak, kafasını karıştırmayacak şekilde anlatın. Ne olursa olsun yanında olduğunuzu bilmesini sağlayın.

Eşinize ve o kadına sağlam bir tazminat davası açın. donlarına kadar alın... kocanız da anlayacaktır sizi kaybettikten sonra yuva yıkanın yuvası olmayacağını.... Allah yardımcınız olsun....

Yaşadıklarınız çok ağır şeyler.. Ama bence güçlü olup boşanın,bir kez yapan yine yine yineee yaparr
Adamda biraz utanma olur ya evli barklı,çocuğu var..O kadında az değil evli olduğunu bile bilee hala işin ne be kadınnn
Akıllı davranıp onları kanıtlayacak şeyleri almışınız yanınıza,bunları kanıt olarak gsterirseniz mahkemede hem iyi bir nafaka hemde çocuğunuzun sizde kalmasını kazanırsınız..
Allah yar ve yardımcınız olsun..

canım o kadar içten dua ediyorumki sana...inşallah bu süreçte rabbim yar ve yardımcın olur...bir sözüne takıldım ben. sana kızıp oğluna zarar vermesinden bahsediyosun bu insan görünümlü yaratığın...bu yüzden oğlumu ondan ayıramam diye düşünme her anne baba iyi olmuyor demekki...o çocuk seninle daha güvende,daha huzurlu olcaksa elinden geleni yap ve o karısının kim olduğunu bilmeyen şizofrene bırakma çocuğu....tek adım geriye atma,boşan kurtul....
böylesi adi kadınları ve adamları deşifre olacak site olsada sanal bile olsa yüzlerine tükürsemmmmm!!!!

ve böyle kadınları görünce igreniyrum sizi biliyorr bile bilee inanamıyorum ya seytandn beter bunlar igrenç insanlar...hayırlısı ne ise sizin için o olsun ama rabbim karşınıza çıkarmş olanları ayakta uyutulmamışsınız daha fazla kızmayın nolur cok snirledim okuyunca

Allah ım bu nasıl bir şerefszlik eşiniz olacak şerfsze zaten ne dıyecegımı bılemıyorum ama karsıdakı sürtükde bile bile kocacım kocacım yazmamıs mı
ya nası ınsan bunlar yaaaa

o konusmaları her seyı usb yı alın maddı manevı tazmınat davası acın kurtulun bu serefsızden
kafanızın allak bullak olmasına gerek yok iğrenç herıf yaaaa

+-o
sen hic biseyi yanlis yapmamissin canim sen sadece esine fazla iyi olmussun onun oglunu kendi oglun gibi benimsemissin [bunu cok az insan yapabilir]
esin olacak adam adam degilmis biraz insanlik vasfi olsa esine ustelik ona bebek doguracak,ogluna oz annesi gibi bakan bi kadina bunu yapmaz
rabbim senin icine rahatlik versin
acini en kisa zamanda bitirsin
dogucak bebeginle bi omur mutluluk nasip etsin
simdi sen oglun icin napicagini dusunuyosun insaallah onun icinde bi yol bulursunuz
olmadi belki velayette annesindeymis o oglunu alir sizde daha kolay gorursunuz tatillerde hep sizinle olur

bir de bence bu adam şimdi boşanmamak için koz olarak oğlanı ileri sürüyor ama

boşandıktan sonra zaten bakmak istemeyecek çocuğa. ya öz annesine postalayacak ya da konu sahibine getirecek al sen bak diye.

bir de, oğlanı görmeye devam etmek için bebeği göstermekle ilgili bir pazarlık yapılabilir.

aslında bir avukatla konuşmak lazım. öz annesi razı olsa belki velayetini bile verir hakim hanımefendiye?

adam mı sanıyo bu herif kendisini ya
öz olmayan çocuğuna annesinden daha iyi annelik yapan eşine nasıl bunu yapar
bu bayanı önceki konusundan biliyorum, nasıl merhametli nasıl iyi kalpli biri...
şahsiyetsiz herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…