- Konu Sahibi karadutsarabi
-
Eşim olacak karaktersiz insan hakkında diyecek kelimem yok.
Ben onunla evlenirken ona kefil olmuştum, dünya üzerindeki tüm diğer kadınlara değil.
Bana sadakat sözü veren oydu.
Öte yandan baktığımdaysa bir kadın bir başka kadına bunu nasıl yapabilir?
İnandığım tüm değerleri yitirmek üzereyim.
İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir, havsalam almıyor...
Evet ama Karadut şarabı, o çocuk o baba ile mutlu olamayacak zaten, ki eminim sorsan seninle kalmak isteyecektir. Öyle zor bir durum ki.... Bence şu an acın çok taze ve hislerin duygularının en yoğun olduğu bir dönemdesin, ADİL olma isteğinin de güçlülüğüne inanıyorum.
Biraz zaman geçsin, bakarsın bu fikir aklına yatar, eşin de sakinleştiğinde onu yaralamak için yapmadığını anlar , ya da senin kararlılığını anladığında ve üzerinden biraz zaman geçtiğinde çocuğu sana gösterir, göstermek zorunda, oğlun seni isteyecektir, taş olsa dayanmaz herhalde o da görüşmenizi sağlar.
Ama önce tabi sen boşanıp boşanmayacağına karar vermelisin...İnsan başına gelmeyince bilmezmiş, burda ayrıl ya da devam et diyoruz bizler ama, senin ne hissettiğin önemli...ki en doğru kararı vereceğine inanıyorum
Eşim olacak karaktersiz insan hakkında diyecek kelimem yok.
Ben onunla evlenirken ona kefil olmuştum, dünya üzerindeki tüm diğer kadınlara değil.
Bana sadakat sözü veren oydu.
Öte yandan baktığımdaysa bir kadın bir başka kadına bunu nasıl yapabilir?
İnandığım tüm değerleri yitirmek üzereyim.
İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir, havsalam almıyor...
Sizin ne suçunuz olabilir ki? Dünyada kötü insanlar da var ne yazık ki, onlardan biri de gelip sizi bulmuş. Kendi iğrençliğinin yanında sizin sevgi ve şefkat dolu kalbinizden korkmuş olacak ki, gidip kendi gibi adi bir mahluk bulmuş.Çok teşekkür ederim Tatsi yorumun için.
Karıcığım nedir yahu? Bu kelimeyi düşündükçe kaynar sular dökülüyor başımdan aşağıya.
Neyi yanlış yaptım ki ben?
Tek yaptığım, uğraştığım sevgimi ona ve oğlumuza hissettirebilmekti.
Ama yettirememişim...
Sıkma artık canını arkadaşım, karnındaki bebeğini düşün.
Bu arada usb'ye kaydettiğin konuşma, fotoğraf vs. hepsini iyi sakla, mahkemeye sunarsın.
Böylesinin parasına tamah edilmez ama afedersin donuna kadar da almak lazım!. O kayıtlar bunun için işine yarar.
Çok teşekkür ederim Tatsi yorumun için.
Karıcığım nedir yahu? Bu kelimeyi düşündükçe kaynar sular dökülüyor başımdan aşağıya.
Neyi yanlış yaptım ki ben?
Tek yaptığım, uğraştığım sevgimi ona ve oğlumuza hissettirebilmekti.
Ama yettirememişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?