Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

officele kadesa ben de inanamıyorum şuanda size

sanırım şuanda sinirle konuşuyorsun yaseku
sinirin geçince belki de affetme yoluna gideceksin
kararın ne olursa olsun bence önce bi boşa
affedeceksen de boşa aklı başına gelsin
sonra canın isterse affedersin
sürünsün pislik birazcık

Şu internet yüzünden ne ilşkiler bitti yuvalar yıkıldı ya. Çok ihtiyaç duyulan birşey ama bazen nefrette edesim geliyor. Canım ben bu konularla ilgili yorum yapamam bende aldatıldım ama sanki bir şans versen iyi olur gibi sende haklısın hep aklında soru işareti kalacak ama bir şans daha versen daha iyi olucak gibi.

Şuan adliye tatilde olduğu için bayramdan sonra avukat bizi çağıracak... bir sözleşme yaptık avukatımız yazdı...oturduğumuz evde benim çocuklarla ikamet edeceğimi çocukların her türlü giderlerinin baba tarafından karşılanacağı aylık şahsıma belirli bir nafaka ödeyeceği evin faturalarının(otomatik ödeme talimatı ile) giderlerinin eşimin düzenli olarak yatıracağını, kullandığı arabanın tutarı yarısı tarafıma ödeneceği ve bana belirleyeceğim tazminatı ödeyeceğine dair imzalı kağıt aldım ödeyeceği tazminat için belli bir süre tanıyacağım... boşanmayı kabul etmediğin takdirde çekişmeli boşanma davası açacağım dedim daha çok üzülürsün bende senin canını yakarım mesajların içeriğinin araştılmasını isterim mahkemeden dedim yani anlayacağınız şuan onu üzmek için elimden geleni yapmaya hazırım

canım tebrikler dik duruşun için güçlü olduğun için eski eşinse zaten seni kaybetmeyi göze almış ki yemiş bir haltlar sonuçta seni 12 belkide daha fazla yıldan beri tanıyor kişiliğini gücünü biliyor olması gerekiyordu ona rağmen seni fikren aldatıyorsa o evliliğin kurtarılabilirliği kalmaz ve o adam seni kaybetmekten korkmuyor oluyordur sonuçta adam bunu haketmiş...benim içime sinmeyen bir konu şu belki haddim değil ama senin artık hayatında olmayacak bir adamın parasını napıcan canım ya tamam çocuklarına nafaka ödesin ama sana tazminat vermesi ne bileyim beni aldatan bir adamın parasını yiyemem ben bende boşandım kendim için tek kuruş istemedim artık hayatımda olmayan adamı parası kursağımdan girmesin diye.....ne bileyim bu kez evet boşandım ama hala adama gebe gibi olcan ve o sahış senin hayatına hala müdahale etme hakkını kendinde bulacak ne bilim hayatına yarın öbür gün biri girdiğinde illa ki olucak bu dicek ki benim elektiriğini ödediğim eve suyunu ödediğim eve o geliyor bu geliyor ne bileyim ben olsam sadece bebelerimin nafakasını alır başka zırnık istemem emin ol bu onu dahada yakar yıkar bitirir....beben biraz büyüsün çalısırsında ohh mis...bu kadar adama gebe kalma sen güçlü bir kadınsın eminim bunların altından da kalkarsın özür dilerim seni kırdıysan bu benim filrim tabi haddim değil de bern olsam böyle yaparım ALLAHIM yar ve yardımcın olsun........

Namuslu karısını unutup elin sürtüğünde ne bulur bu herifler bilmem!
Yanında gül gibi karın, karnın tok, iki tane melek..
Bu güzellikleri unutturacak ne yapıyor bu ahlak yoksunu kadınlar?
Hangi işve cilve baş döndürüyor, zaten kuş kadar olan akılları da uçuyor.

Her şeyi anlayabilirim de şu durumu anlayamıyorum ben arkadaş..
Yine eşimden soğudum şuan erkek işte

Neden gebe olayım ona? 12 yılımı verdim 4 evlat verdim gençliğimi verdim emek verdim ihtiyacı oldu ihaleye girdi birikimimi verdim, çocuklarımıza bakmak için çalışmadım önce çocuklarım dedim bende bilirdim önce para deyip kariyer yapmayı... ben evlendikten sonra okulumu bitirdim ama kısa bir süre çalıştım çünkü çocuğumu kimseye emanet etmek istemedim bu eşimle ortak kararımızdı dolayısıyla onun parasını istemiyorum hakkım olanı istiyorum geçimimi sağlayacak kadarını talep ediyorum başka üç tane daha kirada dairesi var onlardan birinide isteyebilirdim yada yüklü bir tazminat ama istemiyorum sadece masraflarımı karşılamasın kafii... çocukların masraflarını zaten karşılayacak görevi olması gereken bu... ama bana gelince ben ona herşeyimi verdiysem o da yaptığı hatanın bedeli olarak en azından verdiklerimin bir kısmını iade etmek zorunda... bu arada hayatıma biri girerse o kişiyi eski kocamın evinde oturtacak değilim yada eve alıp onun ekmeğini yedirecek değilim zaten eşimede söyledim ne zaman başka biri olursa o zaman bu evden çıkar yeni bir düzen kurarım kendime o zaman sadece çocukların masraflarını karşılarsın dedim... bu arada zaten ailemle yaşayamam onların kendine göre düzenleri var kızım küçük olduğu için çalışamam o yüzden maddi yönden her türlü destek olmak zorunda diye düşünüyorum yani vicdanı olan Allah korkusu olan adam karısını boşasa bile madur etmez diye düşünüyorum...

Gerçekten çok üzüldüm ama olaylar karşısında böyle güçlü olabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Hepimizin başına gelecek bi durum ama insan kabullenemiyor. İki tane evlat verip ömrünüzü adıyorsunuz, karşılığına bakın. Evli erkekler neden bu kadar dikkat çekiyorlar acaba? Etrafta o kadar tehlike var ki ben bile sürekli bir paranoya içindeyim. Bu dünyada kadınların kadınlara yaptığını gerçekten kimse kimseye yapmıyor. Allah büyük, ikisine de hak ettiklerini yaşatsın inşallah. Size de bu süreçte Allah sabır versin.

ben başka biriyle evlenene kadar gibi bişey söylemişsin ya.... içine oturmuştur işte o laf.

beter olsun

ben başka biriyle evlenene kadar gibi bişey söylemişsin ya.... içine oturmuştur işte o laf.

beter olsun

aynen öyle oturdu içine o laf...başka birimi!!! dedi... inanamadı evet başka bir erkek illaki girecek hayatıma dedim senin yasını tuttacak değilim ömürümün sonuna kadar dedim... aslında Allah biliyor evlenmeyi düşündüğümden değil sırf gıcıklık olsun diye dedim çok bozuldu :)

ağzına sağlık. kendisi haltlar yerken ne olacağını düşünmüyor ama karısının ileride başka biriyle birliktelik yaşayıp mutlu olmak istemesi dumur ediyor. erkekler işte.

Böyle adamlara ne yapsalar müstahak valla. Gerizekalı ya , hiç düşünmeden hareket edip hem kendinin hemde sizin ve çocuklarınızın hayatını mahvetti. Bu düzeni anlamıyorum .1 kişinin iradesizliğinden sebep 4 kişi niye mağdur oluyorr!! Allah o kadının da belasını versin.

ya hemen boşanma derim bu kadınlar bunları bekliyor işte hoppp hazır lokma hemen kap egerki o kadınla birlik olup seni madur ederse napıcan sen öle düşüyon tmm da ya eşin ne düşünüyor ben sana meydanı onlara verme derim...

çok üzüldm Allah sabır versn ben dahada kötüsünü yaşadm eski eşim olacak kişi bide sevgilisinden çocuk yapmış ve ben bunu öğrendiğimde çocukları 3 yaşına girmiş tabii hemen boşandm 7 sene oldu şimdi yeni evliliğimi yaptım çok şükür çok mutluyum.. Rabbim yardımcn olsn arkadaşım

Bastan sona okudum canım bence dogru karar vermıssın ...

Allah yardımcın olsun ...

Kolay değil yuva yıkılması gerçekten ama yürekliliğine de hayran kaldım helal olsun ne diyim çok üzüldüm..
Bence sakinliğini bozmadan mantıklı hareket et kararın ne olursa olsun içinden geleni yap...Allah yardımcın olsun...

öncelikle ALLAH yardımcınız olsun.bir kadının gururunu en çok aldatılmak yıkar.bu kadınlar evli erkeklerin peşinden gitmekten yuvasını yıkmaktanda ne anlarlar.hiçmi ALLAH korkuları yok anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…