Beni kaybetme duygusunu yaşamalı canı yanmalı o çocuklarına deli olan bir babaydı onlardan ayrı yaşamayı bensiz olmayı öğrensin bir gaflete düşüp macera peşinde koşup ailesini harcamak ne demek bunun görsün istiyorum!!!
canım tebrikler dik duruşun için güçlü olduğun için eski eşinse zaten seni kaybetmeyi göze almış ki yemiş bir haltlar sonuçta seni 12 belkide daha fazla yıldan beri tanıyor kişiliğini gücünü biliyor olması gerekiyordu ona rağmen seni fikren aldatıyorsa o evliliğin kurtarılabilirliği kalmaz ve o adam seni kaybetmekten korkmuyor oluyordur sonuçta adam bunu haketmiş...benim içime sinmeyen bir konu şu belki haddim değil ama senin artık hayatında olmayacak bir adamın parasını napıcan canım ya tamam çocuklarına nafaka ödesin ama sana tazminat vermesi ne bileyim beni aldatan bir adamın parasını yiyemem ben bende boşandım kendim için tek kuruş istemedim artık hayatımda olmayan adamı parası kursağımdan girmesin diye.....ne bileyim bu kez evet boşandım ama hala adama gebe gibi olcan ve o sahış senin hayatına hala müdahale etme hakkını kendinde bulacak ne bilim hayatına yarın öbür gün biri girdiğinde illa ki olucak bu dicek ki benim elektiriğini ödediğim eve suyunu ödediğim eve o geliyor bu geliyor ne bileyim ben olsam sadece bebelerimin nafakasını alır başka zırnık istemem emin ol bu onu dahada yakar yıkar bitirir....beben biraz büyüsün çalısırsında ohh mis...bu kadar adama gebe kalma sen güçlü bir kadınsın eminim bunların altından da kalkarsın özür dilerim seni kırdıysan bu benim filrim tabi haddim değil de bern olsam böyle yaparım ALLAHIM yar ve yardımcın olsun........
ben başka biriyle evlenene kadar gibi bişey söylemişsin ya.... içine oturmuştur işte o laf.
beter olsun
aynen öyle oturdu içine o laf...başka birimi!!! dedi... inanamadı evet başka bir erkek illaki girecek hayatıma dedim senin yasını tuttacak değilim ömürümün sonuna kadar dedim... aslında Allah biliyor evlenmeyi düşündüğümden değil sırf gıcıklık olsun diye dedim çok bozuldu :)
kadın aldatsaydı ama böle konuşmazdın dimi . boşa o kadından sana hayır gelmez derdiniz . ama erkek olunca aman canım şaşar düşeriz hepimiz hata yaparız hıhı yaparız . erkeklere sınırsız özgürlük kadınlara tanınmıyor ama . kadın nasıl sadıksa erkekte öle sadık olucak ha olmadı mı o zaman bedelini öder bu kadar basit .[/QUOTE ya bakın ben tabiki taraftar deilim bu yaptıgına ama sen babasız cocuk büyütmek kolaymı sanıyosun napıcak al benim 12 yıllık kocam egitimli tecrübeli cocuksuz al senin mi olsun dicek bu kadar katı düşünmeyin bi hayat var burda ne zorluklar bekliyor şimdi onları ama yine kendi fikri saygı duymak lazım ama gaza getirmeyelim kadın için hayat zor ....
Neden gebe olayım ona? 12 yılımı verdim 4 evlat verdim gençliğimi verdim emek verdim ihtiyacı oldu ihaleye girdi birikimimi verdim, çocuklarımıza bakmak için çalışmadım önce çocuklarım dedim bende bilirdim önce para deyip kariyer yapmayı... ben evlendikten sonra okulumu bitirdim ama kısa bir süre çalıştım çünkü çocuğumu kimseye emanet etmek istemedim bu eşimle ortak kararımızdı dolayısıyla onun parasını istemiyorum hakkım olanı istiyorum geçimimi sağlayacak kadarını talep ediyorum başka üç tane daha kirada dairesi var onlardan birinide isteyebilirdim yada yüklü bir tazminat ama istemiyorum sadece masraflarımı karşılamasın kafii... çocukların masraflarını zaten karşılayacak görevi olması gereken bu... ama bana gelince ben ona herşeyimi verdiysem o da yaptığı hatanın bedeli olarak en azından verdiklerimin bir kısmını iade etmek zorunda... bu arada hayatıma biri girerse o kişiyi eski kocamın evinde oturtacak değilim yada eve alıp onun ekmeğini yedirecek değilim zaten eşimede söyledim ne zaman başka biri olursa o zaman bu evden çıkar yeni bir düzen kurarım kendime o zaman sadece çocukların masraflarını karşılarsın dedim... bu arada zaten ailemle yaşayamam onların kendine göre düzenleri var kızım küçük olduğu için çalışamam o yüzden maddi yönden her türlü destek olmak zorunda diye düşünüyorum yani vicdanı olan Allah korkusu olan adam karısını boşasa bile madur etmez diye düşünüyorum...
kadın aldatsaydı ama böle konuşmazdın dimi . boşa o kadından sana hayır gelmez derdiniz . ama erkek olunca aman canım şaşar düşeriz hepimiz hata yaparız hıhı yaparız . erkeklere sınırsız özgürlük kadınlara tanınmıyor ama . kadın nasıl sadıksa erkekte öle sadık olucak ha olmadı mı o zaman bedelini öder bu kadar basit .[/QUOTE ya bakın ben tabiki taraftar deilim bu yaptıgına ama sen babasız cocuk büyütmek kolaymı sanıyosun napıcak al benim 12 yıllık kocam egitimli tecrübeli cocuksuz al senin mi olsun dicek bu kadar katı düşünmeyin bi hayat var burda ne zorluklar bekliyor şimdi onları ama yine kendi fikri saygı duymak lazım ama gaza getirmeyelim kadın için hayat zor ....
sizle evlilikten anladığımız şeyler okadar farklı ki . babasız çocuk büyüten ne kadınlar var . kimi merdiven siliyor çocuklarını okutuyor biliyor musun . mesela bizim apartan görevlisi kadın . iki çocuğu var ikisinide okuttu biri avukat diğeri siyasal bilgiler okuyor . yani zor dediğin şeyi yapan ne güçlü kadınlar var . aldatılıp oturmak mı iş . nasıl gururuna yedircek bu kadın . ayrıca affetti diyelim bu sefer yine yapıcak nasılsa effediyor diye . gizli saklı bile yapmaz açık açık yaşar . yok mu öle aileler . kadın biliyor susuyor adam başka ev bile açıyor kadına . bunun sonu buna gider . kimsenin kimseyi gaza getirdiği yok . konu sahibi burdaki yorumlara bakarak bir karar vermez hiç sanmam . biz fikirlerimizi söylüyoruz . evet ben olsam al benim 12 yıllık beni aldatan benim gururumu hiçe sayan bu adamı tepe tepe kullan derim .
12 yıllık tecrübeli kocamı.......
aldatan adam benim gözümde sadece adamlığını haysiyetini yitirmiş kişidir. oruçlu olmasam daha neler sayarım da.....
anneannem yıllarca aldatılmaya göz yumdu ama tecrübeli adamıgüya kimseye kaptırmadı.
babasız çocuk büyütmek çok zor ama çocuklar bile karşınıza geçip keşke bizi bahane edipde başanmaktan vazgeçmeseydin demeleri daha zor gelir insana.
kimsenin yuvası yıkılsın karı koca boşanıp çocuklar mahzun olsun istemem ama aldatan erkekleri görünce onlara ceza olarak karısından çocuklarında ayrılıp onun bunun yanında sığıntı gibi yaşayıp kaybettiklerine üzülsünde anlasın derim
4 gün önce aldatıldığımı öğrendim o kadar üzgünüm ki benim kocam yapmaz sanıyordum ne kadar aptalmışım nasıl güvendim ona ben... 11 yıllık evliyiz biz 10 yaşında oğlum 8 aylık kızım var ama çocuklar falan umurumda değil boşanmaya karar verdim yapamam ona bir daha kadınlık yapamam benFacebookta bir kadınla tanışmış ve 1 aydır telefonla konuşuyorlarmış kadın başka şehirde ve eşimin evli olduğunu biliyor üstelik eşimden 5 yaş büyük 40 yaşında dul bir kadın telefon kayıtlarından yakaladım önce inkarlar yeminler sonra itiraf... evet benimde evliliğimin bittiğinin resmidir... 4 gündür ağlamaktan helak oldum kızımı emziremiyorum sütüm gelmiyor yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum dağılmış vaziyetteyim dün avukata gittim eşimide çağırdım bayramdan sonra boşanma davamı açıyorum bu arada eşimi evden gönderdim bekar bir arkadaşı var onda kalıyor... kayınvalideme ve kayınpederime durumu anlattım tabi yıkıldılar onlarda çok üzgünler eşimi arayıp saydırmışlar demediklerini bırakmamışlar eşim ne annesine gidebiliyor ne eve gelebiliyor herkes kırmızı kart göstermiş durumda beter olsun Allahından bulsun mübarek Ramazan günü düştüğüm duruma inanamıyorum
sizle evlilikten anladığımız şeyler okadar farklı ki . babasız çocuk büyüten ne kadınlar var . kimi merdiven siliyor çocuklarını okutuyor biliyor musun . mesela bizim apartan görevlisi kadın . iki çocuğu var ikisinide okuttu biri avukat diğeri siyasal bilgiler okuyor . yani zor dediğin şeyi yapan ne güçlü kadınlar var . aldatılıp oturmak mı iş . nasıl gururuna yedircek bu kadın . ayrıca affetti diyelim bu sefer yine yapıcak nasılsa effediyor diye . gizli saklı bile yapmaz açık açık yaşar . yok mu öle aileler . kadın biliyor susuyor adam başka ev bile açıyor kadına . bunun sonu buna gider . kimsenin kimseyi gaza getirdiği yok . konu sahibi burdaki yorumlara bakarak bir karar vermez hiç sanmam . biz fikirlerimizi söylüyoruz . evet ben olsam al benim 12 yıllık beni aldatan benim gururumu hiçe sayan bu adamı tepe tepe kullan derim .
tmm bende taraftar deilim yaptıgı için ama burdan ona ha destek tam destek boşan boşan belkide seviyor eşini şimdi bi sinir bi öfkeyle kızgın tabiki bunları düşünüyor. allah için söyleyin hanginizin eşi bi hatun görünce başını ceviriyor. uymuş şeytana karısını sevmeyen adam bi cocugumuz daha olsun oglumuz kardeşşiz kalmasın die benim sölemek istedigim etkilemek istemedigim için bakın bi söz vardır karı ve kocanın arasına şeytan bile girmez çünkü bi bakarsın kavga bi bakarsın sarımgörüm oluyoruz. zaman neler gösterir bilinmez hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah
tmm bende taraftar deilim yaptıgı için ama burdan ona ha destek tam destek boşan boşan belkide seviyor eşini şimdi bi sinir bi öfkeyle kızgın tabiki bunları düşünüyor. allah için söyleyin hanginizin eşi bi hatun görünce başını ceviriyor. uymuş şeytana karısını sevmeyen adam bi cocugumuz daha olsun oglumuz kardeşşiz kalmasın die benim sölemek istedigim etkilemek istemedigim için bakın bi söz vardır karı ve kocanın arasına şeytan bile girmez çünkü bi bakarsın kavga bi bakarsın sarımgörüm oluyoruz. zaman neler gösterir bilinmez hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah
kimse burdan bir kaç kişinin sözüne bakarak boşanmaz . sen rahat ol . kimse karı koca arasına girmiyor fikrini söyleyip geçiyor . gerisi konu sahibine kalmış . kavga etmek başka aldatılmak başka birşey . açıkcası başka bir kadın araya girdiyse o evlilikten hayır gelmez . aa siz avutabilirsiniz kendinizi eşim beni seviyor diye ama seven erkek aldatmaz .değil 40 yaşındakinle 20 lik çıtıra bile bakmaz . sokakta birini görüp bakmakla ayrı birşey . herkes bakar güzele mevzu o değil . karı koca arasına şeytan girmiyor ama başka kadınlar girebiliyor . adam adam olcak kimseyi sokmayacak araya . şeytana ıymuş bu şeytana hep erkekler uyunca affediliyor . ama kadınlar uyunca söylemek bile istemiyorum neler olduğunu . kadın-erkek cinsiyet farketmez aldatan insanlara tahammülüm yok .ama erkeklerin böle rahat olmasına biz kadınlar sebep oluyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?