Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Son düzenleme:
Oyle erkeklern allah belasni versn.
Sen evimde coxuklrrna bak, ymk, ew isi o napsn gtsin bskasyla knssn. Allajm cildrdm suan yaaaaa. Kocami erkek oldgu icn dovesm geldi suan. Bn oyle biseyle karsilasrsam napardm blemyrm,
Allahm sna sabirlar versn.
Ama it gbi pisman olacak emnm . Kapinda suruneceeeeeekkk

Benimde basima geldi esim baska o...bu icin beni ve 2 tane cocugumu terk etti gitti bosanmadan cocuk yapti.ben cocuk 1 yasina girmis oyle ogrendim yikildim beddua ettim simdi o bayan cocugunu alip esimi terketmis.anasi evinde cocukla beklemek nasil bi duygu anlasin.bosanmadim surunuyo esim.surunsunler...

canım hakkında hayırlısı olsun bende sana katılıyorum ınan sans vermeye hıc gerek yok sunkı ınan yasamıs bırı olarak soyluyorum bende ılk dudugumda evı fılan terk ettım sonra yalvardı yakardı ben senı coksevıyorumlar sensız yasayamamlar neler neler ama fazla surmedı takıpteydım ve bır hatasını aradım ve karsı taraf bunu aramıs konusup konusmadıklarını bılmıyorum ama bıtırdım ama o 2 ay nasıl gectı bır bılsen tahammulun kalmıyo herseyı batıyo her baktıgında nefrett duyuyosun herseyı batıyor agresıf oluyosun ınan ılıskı sırasında acaba onu dusunuyomu bıle dıyosun psıkolojın allak bullak oluyor sen zaten kararını vermıssın zaten ama maddı olark hakkını al ben calısıyorum ısım @gucum var ama hakkımıda aldım sende hakkını al ....

yokluğumda tartışmalar yaşanmış okudum çok üzüldüm yazılanlara:26:
lütfen kadınlar akıllı olalım erkekler için birbirimizi suçlamaya değer mi?
herkes bence karşı tarafın aldığı kararlara saygı duymalı...
daha öncede yazdığım gibi bence ne affeden kadın onursuz zavallı nede affetmeyen kadın bencil duygusuz...
herkesin tercihi başka türlü olabilir bu imkan cesaret ve metanet meselesi...
herkes benim kadar cesaretli ve metanetli olmayabilir imkanları olmayabilir... benim ailem her türlü yanımda onlara güveniyorum çocuklarıma ne kadar düşkünler biliyorum keza eşimin aileside öyle beni hiç bir türlü madur etmeyeceklerini biliyorum...
Bugün kayınvalidem geldi ne durumdasınız merak ettim üzülüyorum Ramazan burnumdan geldi diye ağlıyor kadın... bize gidelim dedi anne evimde rahatım hiç düzenimi bozmaya gerek yok dedim peki o zaman yarın liste yap baban ihtiyaçlarınız için alışverişe çıkacak ne lazımsa alsın dedi...Neyseki kayınpederim çok vicdanlı adam ve beni çocuklarımı çok seviyor eğer ailemden destek görmesem eşimin ailesi tarafından bir kenara itilsem eğitimim olmasa belki bende korkabilirdim ama biliyorum ki eşim olmadan da yaşayabilirim bu arada eşimi seviyorum hemde çok ama sevgimi kötüye kullandığı için onu affedemiyorum şuan kararımda bir değişiklik yok boşanmaya kararlıyım bayramdan sonra bu iş tek celsede bitecek Allahın izniyle...

Hakknda herseyn hayirlisi arkadasim.
Cocuklarn yaninda, sevdklern yaninda.
Ya kimse olmasaydi yaninda, ailen tarafndan desteklenmeseydn.
Neolursa olsun sukurler olsn demeyi bilmelyz hayata karsi..
Bn yasasaydm yasadklrni, snn gbi olgunlkla karsilayablrmiydm blmyrm.
Allah sabir versn

Bu arada kayıvalideme göre bu aldatma sayılmazmışşş... her erkek yapar hayatının bir döneminde arayış içersine girer sen çocuklarla ilgilenirken kendini yalnız hissetti belkide ben oğlumu tanıyorum ilgiyi çok sever pohpohlayan oldumu mest olur diyor... bende iyi o kadın onu bundan sonra bol bol pohpohlasın dedim...kadınla görüşmedim diye bana yemin etti diyor bende ne fark eder anne konuşup mesajlaşmışlar işte bu bile benim içime oturdu hazmedemiyorum dedim... kızım kadınla yatıp kalksa ona para yedirse size bakmasa devamlılığı olan bir mevzu olsa zaten ben evlatlıktan red ederim diyor... hemen karar verme 1-2 ay kafanı toparla sonra tekrar bir araya gelip konuşun diyor çocuklarınıza kıyamıyorum inan ikinizde boşanınca pişman olacaksınız falan dedi bende bir kere de ben pişman olacağım şeyi yapayım dedim çocuklarının benim kıymetimi belkide böyle bilmesi gerekiyor kaybetmesi lazım ki o zaman beni anlasın dedim

Son düzenleme:

En iyi karari sen vereceksn.
Onu affetmekde affetmemekte sna kalms arkadasm.
İyice dusuuun. Kendinden once cocuklarnn gelecegni dusun olurmu
Ben cikiyrm iyi gecelerrrrr
Sende cik, bse dusunmedn guzel bi uyku cek kendne. En azndn bu gece kendne uyuyark odul ver ltfn
Bb.

Kaynananıza sorun bakalım bunu siz yapsanız kabul ederler miymiş

benım basıma gelse sürekli düşünürüm halen onu arıyor mu konusuyor mu, işteyken konustu mu vs vs sorular uzar gider. affetsem bile sürekli aklımda olur bunlar ve asla huzurum kalmazdı. unutamazdım.bence aldatmak sadece fiziksel bişey değil.. çok zor bir durum. Allah kolaylık versın, kimsenin bşına da vermesin. ve bende düşünüdm acaba kadın bunu yapsa erkek ve özellikle ailesi kadını affeder miydi?

sizin adınıza inanın çok üzüldüm,sonuna kadar haklısınız.

aslında böyle konularda benim tutumumda çok serttir ama neden bilmiyorum sizi tanımadığım halde sizin eşinizden boşanmaya

karar vermenize çok üzüldüm ve oturduğum yerden umarım boşanmaktan vazgeçer diye düşündüm.

tamam haklısınız sadece cinsel birliktelik aldatmaya girmez,başkasını hayal etmek,düşünmek,tel vs...görüşmekte bir nevi aldatma

sayılır ama ne bileyim birde eşinizle konuşsaydınız bakalım o ne diyor.siz yakalamasaydınız belki yüzyüze görüşeceklerdi diyorsunuz,

kimbilir belkide eşiniz pişman olacaktı ve telde görüşmeyide bırakacaktı.sonuçta buda gerçeği değiştirmez ama yinede eşinizle

bir konuşun derim ben.

Kendi ailemiz affetmez ki eşimin ailesi affetsin gelinlerini öyle kabul etsin...
Bence toplum olarak erkeğin yapması normalleştirmişiz...
eşimin konuştuğu kadın evli olduğunu biliyor onu öyle kabul ediyor ve bir çok bayan evli erkekleri özellikle tercih ediyor kan emici böcek gibi yapışıyorlar ama erkekler öylemi özellikle evli kadın tercih etmezler hatta evli olmaması çocuksuz olması onun tercih nedenlerinden biridir...
bana burda kadına birşey demeye hakkın yok o kadına kızma eşinin suçu demiş evet eşim kesinlikle suçlu fakat o kadın neden bile bile can yaktı memlekette bekar adam mı yok!!! amaç neydi neden bir kadın internette sadece fotolarını gördüğü erkeğe numara verir onunla konuşur yanına gelmek istiyorum der bu ahlaksızlık değilde nedir???

yaseku.....daha dün gibi kızına isim arayışların ve o güzel isimde karar kılışın ve kızının gelişi...

ama maalesef ki hayat çok acımasız, 12 yıl değil, 32 yıl sonra bile evlilikler bitebiliyor, '' o kadarını da yapmaz dediklerimiz o kadarını da yapıyor'' yaşamaya, savaşmaya devam...

Eşinin ailesinin tutumunu takdirle karşıladım, hatta bu kadar iyi olmaları karşısında vicdan yapıp, bu anne babadan kötü evlat çıkmaz, acaba bir anlık gaflet mi, şeytana uymak mı diye düşünmeli mi dedim...

Bu forumda gönül bağı geliştirdiklerimden olduğun için açıkçası çok etkilendim, hakkınızda hayırlısını diliyorum, zamana ve yaradana bırakmak en güzeli...

Allah kimsenin başına vermesin canım. umarım sonu hakkınızda hayırlı olur. böyle birşey mahalleden komşumun başına gelmişti, yaşlı bir teyze, kızım sabret o sana geri döner demişti. kadını sakinleştirmişti. dediği gibi oldu. erkek dışarıda macera arasada sonunda evine döner. hep o dışarıdaki kadınlar sonunda terk edilir. Rabbim kimsenin başına vermesin. çok üzüldüm gerçekten.

Eşimle konuştum tabikide açıklamasını dinledim... her aldatan erkeğin söylediği hikayeyi okuyor bana... pişmanım... böyle olacağını düşünemedim... seni ve çocuklarımı çok seviyorum... boşanmak istemiyorum... bir şans daha ver evliliğimize... fiziksel birşey yaşanmadı sadece fotolardan gördük biribirimizi tlf.da konuştuk diyor işte söyledikleri bunlar amaç neydi dedim hiç bir amacım yoktu sadece bir anlık bir gaflet sorun bende arayış içerindemiyim yoksa macera peşindemiyim yada hastamıyım bilmiyorum belkide piskolojik tir doktora gitmeye hazırım diyor... bu arada ben tlf ayrıntılarını noktasına virgülüne inceledim temmuzun 9'unda konuşulmuş en son ondan sonra görüşmeler kesilmiş ben olayı bitikten sonra öğreniyorum yani... ne oldu da bitti birden bire dedim geyik muhabbeti bir yere kadar sıkıldım diyor...

'' kadına bir şey demeye hakkın yok, o kadına kızma,eşinin suçu'' ne demek... öyle kadınlar için söylenecek çok söz varda şu mübarek gecelerde olmaz. Allah kötülerin şerrinden korusun, bazıları var ki şerrinden kurtulunmuyor...
yaseku, sizin yaşlarınız daha çok genç, çocuklarınız çok küçük bu nedenle lütfen biraz zamana bırak olay henüz çok sıcak, gönül yakıcı, gurur kırıcı dolayısıyla öfken tavan yapmış durumda...illa ki süründür ama sağlim kafayla düşünmek ve doğru karar almak için bekle derim naçizane...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…