he yaa sananee arkadaşim . bune bilmişlik böyle seni tanımıyorum ama feleğin cemberinden falan mı geçtin. bu ne tecrübe bu ne cok bilmişlik. ha başima geldi bitirdim demişsin ne yani şimdi sana afferim mi diyelim a bak nasıl ayakları üzerinde durmuşmu diyelim takdir mi edelim onu mu bekliyosun.
ben sevdiğime erkeğn başkalarını ellemesini istemedim ayrıldım . sen göz yumdun devam ediyorsun . banane tabi . sen yorumuma atladın dikkat et . ben aldatılıp susan kadınlardan değilim takdirini beklemiyorum . sadece midem kaldırmıyor . herkesin midesi bir değil malum .
feleğin çemberinden geçmedim ama sen geçiceğe benziyorsun bu kafayla . yarın kocam bir kadınla beni yine aldattı diye konu açarsan buraya bu sözlerini hatırla .
çok üzüldm Allah sabır versn ben dahada kötüsünü yaşadm eski eşim olacak kişi bide sevgilisinden çocuk yapmış ve ben bunu öğrendiğimde çocukları 3 yaşına girmiş tabii hemen boşandm 7 sene oldu şimdi yeni evliliğimi yaptım çok şükür çok mutluyum.. Rabbim yardımcn olsn arkadaşım
ben sevdiğime erkeğn başkalarını ellemesini istemedim ayrıldım . sen göz yumdun devam ediyorsun . banane tabi . sen yorumuma atladın dikkat et . ben aldatılıp susan kadınlardan değilim takdirini beklemiyorum . sadece midem kaldırmıyor . herkesin midesi bir değil malum .
feleğin çemberinden geçmedim ama sen geçiceğe benziyorsun bu kafayla . yarın kocam bir kadınla beni yine aldattı diye konu açarsan buraya bu sözlerini hatırla .
öh ya öhnasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz allah aşkına? bir kadın hemcinsine nasıl böyle birşey söyler aklım almıyor.. mübarek gün o kadar büyük konuşuyorsunuz ki.. resmen nutkum tutuldu yorumlarınızda ki kine ve hınca.. böyle bir konuda birini kibleyeceğim aklıma gelmezdi, pes pes pes!
söylediklerine aynen katılıyorum bir kadının ne olursa olsun affetmesi mide bulandırıcı ama biraz sert konuşmuşsun yanlış anlaşılıyorsun galiba
yokluğumda tartışmalar yaşanmış okudum çok üzüldüm yazılanlara:26:
lütfen kadınlar akıllı olalım erkekler için birbirimizi suçlamaya değer mi?
herkes bence karşı tarafın aldığı kararlara saygı duymalı...
daha öncede yazdığım gibi bence ne affeden kadın onursuz zavallı nede affetmeyen kadın bencil duygusuz...
herkesin tercihi başka türlü olabilir bu imkan cesaret ve metanet meselesi...
herkes benim kadar cesaretli ve metanetli olmayabilir imkanları olmayabilir... benim ailem her türlü yanımda onlara güveniyorum çocuklarıma ne kadar düşkünler biliyorum keza eşimin aileside öyle beni hiç bir türlü madur etmeyeceklerini biliyorum...
Bugün kayınvalidem geldi ne durumdasınız merak ettim üzülüyorum Ramazan burnumdan geldi diye ağlıyor kadın... bize gidelim dedi anne evimde rahatım hiç düzenimi bozmaya gerek yok dedim peki o zaman yarın liste yap baban ihtiyaçlarınız için alışverişe çıkacak ne lazımsa alsın dedi...Neyseki kayınpederim çok vicdanlı adam ve beni çocuklarımı çok seviyor eğer ailemden destek görmesem eşimin ailesi tarafından bir kenara itilsem eğitimim olmasa belki bende korkabilirdim ama biliyorum ki eşim olmadan da yaşayabilirim bu arada eşimi seviyorum hemde çok ama sevgimi kötüye kullandığı için onu affedemiyorum şuan kararımda bir değişiklik yok boşanmaya kararlıyım bayramdan sonra bu iş tek celsede bitecek Allahın izniyle...
yokluğumda tartışmalar yaşanmış okudum çok üzüldüm yazılanlara:26:
lütfen kadınlar akıllı olalım erkekler için birbirimizi suçlamaya değer mi?
herkes bence karşı tarafın aldığı kararlara saygı duymalı...
daha öncede yazdığım gibi bence ne affeden kadın onursuz zavallı nede affetmeyen kadın bencil duygusuz...
herkesin tercihi başka türlü olabilir bu imkan cesaret ve metanet meselesi...
herkes benim kadar cesaretli ve metanetli olmayabilir imkanları olmayabilir... benim ailem her türlü yanımda onlara güveniyorum çocuklarıma ne kadar düşkünler biliyorum keza eşimin aileside öyle beni hiç bir türlü madur etmeyeceklerini biliyorum...
Bugün kayınvalidem geldi ne durumdasınız merak ettim üzülüyorum Ramazan burnumdan geldi diye ağlıyor kadın... bize gidelim dedi anne evimde rahatım hiç düzenimi bozmaya gerek yok dedim peki o zaman yarın liste yap baban ihtiyaçlarınız için alışverişe çıkacak ne lazımsa alsın dedi...Neyseki kayınpederim çok vicdanlı adam ve beni çocuklarımı çok seviyor eğer ailemden destek görmesem eşimin ailesi tarafından bir kenara itilsem eğitimim olmasa belki bende korkabilirdim ama biliyorum ki eşim olmadan da yaşayabilirim bu arada eşimi seviyorum hemde çok ama sevgimi kötüye kullandığı için onu affedemiyorum şuan kararımda bir değişiklik yok boşanmaya kararlıyım bayramdan sonra bu iş tek celsede bitecek Allahın izniyle...
Bu arada kayıvalideme göre bu aldatma sayılmazmışşş... her erkek yapar hayatının bir döneminde arayış içersine girer sen çocuklarla ilgilenirken kendini yalnız hissetti belkide ben oğlumu tanıyorum ilgiyi çok sever pohpohlayan oldumu mest olur diyor... bende iyi o kadın onu bundan sonra bol bol pohpohlasın dedim...kadınla görüşmedim diye bana yemin etti diyor bende ne fark eder anne konuşup mesajlaşmışlar işte bu bile benim içime oturdu hazmedemiyorum dedim... kızım kadınla yatıp kalksa ona para yedirse size bakmasa devamlılığı olan bir mevzu olsa zaten ben evlatlıktan red ederim diyor... hemen karar verme 1-2 ay kafanı toparla sonra tekrar bir araya gelip konuşun diyor çocuklarınıza kıyamıyorum inan ikinizde boşanınca pişman olacaksınız falan dedi bende bir kere de ben pişman olacağım şeyi yapayım dedim çocuklarının benim kıymetimi belkide böyle bilmesi gerekiyor kaybetmesi lazım ki o zaman beni anlasın dedim
sizin adınıza inanın çok üzüldüm,sonuna kadar haklısınız.
aslında böyle konularda benim tutumumda çok serttir ama neden bilmiyorum sizi tanımadığım halde sizin eşinizden boşanmaya
karar vermenize çok üzüldüm ve oturduğum yerden umarım boşanmaktan vazgeçer diye düşündüm.
tamam haklısınız sadece cinsel birliktelik aldatmaya girmez,başkasını hayal etmek,düşünmek,tel vs...görüşmekte bir nevi aldatma
sayılır ama ne bileyim birde eşinizle konuşsaydınız bakalım o ne diyor.siz yakalamasaydınız belki yüzyüze görüşeceklerdi diyorsunuz,
kimbilir belkide eşiniz pişman olacaktı ve telde görüşmeyide bırakacaktı.sonuçta buda gerçeği değiştirmez ama yinede eşinizle
bir konuşun derim ben.
Kendi ailemiz affetmez ki eşimin ailesi affetsin gelinlerini öyle kabul etsin...
Bence toplum olarak erkeğin yapması normalleştirmişiz...
eşimin konuştuğu kadın evli olduğunu biliyor onu öyle kabul ediyor ve bir çok bayan evli erkekleri özellikle tercih ediyor kan emici böcek gibi yapışıyorlar ama erkekler öylemi özellikle evli kadın tercih etmezler hatta evli olmaması çocuksuz olması onun tercih nedenlerinden biridir...
bana burda kadına birşey demeye hakkın yok o kadına kızma eşinin suçu demiş evet eşim kesinlikle suçlu fakat o kadın neden bile bile can yaktı memlekette bekar adam mı yok!!! amaç neydi neden bir kadın internette sadece fotolarını gördüğü erkeğe numara verir onunla konuşur yanına gelmek istiyorum der bu ahlaksızlık değilde nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?