Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

konunuzu okudum keşke okumasaydım dedim şuan ağlıyorum . geçmiş olsun diyorum size aynı şeyleri bende yaşadım inan benmde hiç aklıma gelemzdi . üstelik ben daha iki senelik evliyim cocugum yok .ama sizin kadar cesaretli olamadım ben yalvarmalarına özürlerine tmm dedim .döndüm . olayın üzerinden iki buçuk ay falan geçti şuan cok iyi bir eş .ama ben unutamıyorum işte .ona karşi her türlü görwevimi yapıyorum gülüyoruz eğleniyoruz ama canımın acısı geçmiyo yüzüne baktıgımda gülerken bi anda aklıma binbür türl sorular geliyor bian da nefret ederken buluyorum kendimi. hergün dua ediyorum rabbime yaşadıklarımı bana unuttursun diye . ben herkes bir şansı hak eder diye düşündüm ve bariştim şuan için herşey güzel umarım hep böle gider . ikinci bir hata da ardıma bile bakmam .bunu da ona belirttim . .allah yardımcınız olsun iyi düşünün umarım iyi yada kötü verdiğiniz hiçbir karardan pişman olmazsınız.

başıma geldi zaten . anında bıraktım . hiç işim olmaz. sevdim ama yinede bıraktım . hiç pişman değilim . beddua etmene gerek yok yani alttan alttan inşş seninde başına gelmez geldi bile ablacım .

Bu arada konu sahibi boşanma noktasında kararlı ise ve boşanma anlaşmalı olacaksa maddi olarak gurur yapıp bir şey almamazlık etmemesini öneririm. Hem çocuklara hem kendine nafaka istediği gibi madem 3 evi var ikisini isteyebilir biri çocukları için biri kendi için. Çünkü kimi eşler baştan sorun çıkarmazken nafaka konusunda bir yıl sonra yeni birini bulunca o para gözlerine batmaya başlıyor onu da ortadan kaldırmak için mahkemelere başvuruyorlar öyle bir durumda kalmamanız acısından evlerden ikisini talep edin. Ayrıca siz ve cocuklarınız için nafaka talep edin.

Allah kocanın da o kadının da bir yerinden çıkarır bunu hiç merak etme... ilahi adalet gerçekten var ben inanıyorum buna... kocan olacak adam resmen kaşınmış yani gül gibi yuvası dururken çocukları dururken... ne diyim Allah sana sabır versin çok üzülüyorum ben böyle yuvaların yıkıldığını duyunca.. ayrıca yuva yıkanın da yuvası olmaz unutmayın...

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canımm. okuyunca inan çok üzüldüm sen haklısınn diğer bayanlarında da dediği gibii evlatların için ayakta durmalısın sil göz yaşını ve de önüne bak .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…