- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Eşimle konuştum tabikide açıklamasını dinledim... her aldatan erkeğin söylediği hikayeyi okuyor bana... pişmanım... böyle olacağını düşünemedim... seni ve çocuklarımı çok seviyorum... boşanmak istemiyorum... bir şans daha ver evliliğimize... fiziksel birşey yaşanmadı sadece fotolardan gördük biribirimizi tlf.da konuştuk diyor işte söyledikleri bunlar amaç neydi dedim hiç bir amacım yoktu sadece bir anlık bir gaflet sorun bende arayış içerindemiyim yoksa macera peşindemiyim yada hastamıyım bilmiyorum belkide piskolojik tir doktora gitmeye hazırım diyor... bu arada ben tlf ayrıntılarını noktasına virgülüne inceledim temmuzun 9'unda konuşulmuş en son ondan sonra görüşmeler kesilmiş ben olayı bitikten sonra öğreniyorum yani... ne oldu da bitti birden bire dedim geyik muhabbeti bir yere kadar sıkıldım diyor...
yaseku.....daha dün gibi kızına isim arayışların ve o güzel isimde karar kılışın ve kızının gelişi...
ama maalesef ki hayat çok acımasız, 12 yıl değil, 32 yıl sonra bile evlilikler bitebiliyor, '' o kadarını da yapmaz dediklerimiz o kadarını da yapıyor'' yaşamaya, savaşmaya devam...
Eşinin ailesinin tutumunu takdirle karşıladım, hatta bu kadar iyi olmaları karşısında vicdan yapıp, bu anne babadan kötü evlat çıkmaz, acaba bir anlık gaflet mi, şeytana uymak mı diye düşünmeli mi dedim...
Bu forumda gönül bağı geliştirdiklerimden olduğun için açıkçası çok etkilendim, hakkınızda hayırlısını diliyorum, zamana ve yaradana bırakmak en güzeli...
Bu arada kayıvalideme göre bu aldatma sayılmazmışşş... her erkek yapar hayatının bir döneminde arayış içersine girer sen çocuklarla ilgilenirken kendini yalnız hissetti belkide ben oğlumu tanıyorum ilgiyi çok sever pohpohlayan oldumu mest olur diyor... bende iyi o kadın onu bundan sonra bol bol pohpohlasın dedim...kadınla görüşmedim diye bana yemin etti diyor bende ne fark eder anne konuşup mesajlaşmışlar işte bu bile benim içime oturdu hazmedemiyorum dedim... kızım kadınla yatıp kalksa ona para yedirse size bakmasa devamlılığı olan bir mevzu olsa zaten ben evlatlıktan red ederim diyor... hemen karar verme 1-2 ay kafanı toparla sonra tekrar bir araya gelip konuşun diyor çocuklarınıza kıyamıyorum inan ikinizde boşanınca pişman olacaksınız falan dedi bende bir kere de ben pişman olacağım şeyi yapayım dedim çocuklarının benim kıymetimi belkide böyle bilmesi gerekiyor kaybetmesi lazım ki o zaman beni anlasın dedim
Kendi ailemiz affetmez ki eşimin ailesi affetsin gelinlerini öyle kabul etsin...
Bence toplum olarak erkeğin yapması normalleştirmişiz...
eşimin konuştuğu kadın evli olduğunu biliyor onu öyle kabul ediyor ve bir çok bayan evli erkekleri özellikle tercih ediyor kan emici böcek gibi yapışıyorlar ama erkekler öylemi özellikle evli kadın tercih etmezler hatta evli olmaması çocuksuz olması onun tercih nedenlerinden biridir...
bana burda kadına birşey demeye hakkın yok o kadına kızma eşinin suçu demiş evet eşim kesinlikle suçlu fakat o kadın neden bile bile can yaktı memlekette bekar adam mı yok!!! amaç neydi neden bir kadın internette sadece fotolarını gördüğü erkeğe numara verir onunla konuşur yanına gelmek istiyorum der bu ahlaksızlık değilde nedir???
Eşimle konuştum tabikide açıklamasını dinledim... her aldatan erkeğin söylediği hikayeyi okuyor bana... pişmanım... böyle olacağını düşünemedim... seni ve çocuklarımı çok seviyorum... boşanmak istemiyorum... bir şans daha ver evliliğimize... fiziksel birşey yaşanmadı sadece fotolardan gördük biribirimizi tlf.da konuştuk diyor işte söyledikleri bunlar amaç neydi dedim hiç bir amacım yoktu sadece bir anlık bir gaflet sorun bende arayış içerindemiyim yoksa macera peşindemiyim yada hastamıyım bilmiyorum belkide piskolojik tir doktora gitmeye hazırım diyor... bu arada ben tlf ayrıntılarını noktasına virgülüne inceledim temmuzun 9'unda konuşulmuş en son ondan sonra görüşmeler kesilmiş ben olayı bitikten sonra öğreniyorum yani... ne oldu da bitti birden bire dedim geyik muhabbeti bir yere kadar sıkıldım diyor...
Arkadaşlar önceki yazılarımı okuyup yorum yazarsanız sorularınıza cevap bulabilirsiniz konuya daha iyi vâkıf olabilirsiniz...
Günahı konusunda kayınvaldimde hem fikir kadın zina yaptığında ne kadar günah haramsa erkek içinde öyle diyor ama ben şunu biliyorum ki o da nihayetinde bir anne evladına üzülüyor başka bir kadın için evinden çocuklarından ayrı kalsın istemiyor bu yüzden onu yargılamıyorum dedim ya toplumumuz böyle normalleştirmiş erkeklerin yapmasını... benimde oğlum var bende gelinime haklısın kızım hemen boşa oğlumu nasıl aldattı seni vay ahlaksız elinden gelini ardına koyma süründür oğlumu diyemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?