Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vallahi ne denir bilmemki ama içimden hissettiğimi yazacağım ve lütfen yazdıklarımı es geçmeyin,boşanmak içinde hemen gaza gelmeyin,nasıl yaparsınız bilmem ama eşinize bu yaptığının bedelini ödetin ama boşanmayın bence,ben onun sizi sevdiğine,pişman olduğuna eminim,o kadına arzu duyduğu için onunla konuşmamıştır bence,dediği gibi belki eşin bir boşlukta,belki hasta yada herneyse...tabiiki kolay affedilebilir değil ama affedilebilir!

dediğim gibi bunun bedelini ödetin ama boşanmayın,fakat sizinde günün birinde gerçektende alıp başınızı çekip gidebilecek kadar gururlu,cesaretli ve korkak olmadığınızı bilsin,bu mesajı ona verin.

zaman tanıyın kendinize,bir süre ayrı yaşayın yada aynı evde karı koca hayatı yaşamayın ama boşanmak için acele etmeyin.neden bu kadar ısrarla boşanmayın dediğimi bilmiyorum ama acele etmeyin lütfen.

boşanmamak sizi onursuz,gurursuz,korkak yapmaz.

Abuela ablacım benden büyük olduğunuzu biliyorum hayat tecrübeniz olduğunu biliyorum bu yüzden sizin yorumlarınıza her zaman değer vermişimdir özenle okumuşumdur... sizinde söylediğiniz gibi bir gönül bağı oluştu aramızda sizi tanımasamda çok hanımefendi tatlı biri olduğunuzu hissediyorum... yazdıklarınızda çok haklısınız hayat bize ne zaman ne yaşatacak bilemiyoruz... ama şunu iyi biliyorum ki sana ağır geleni başkasına yaşatmamalı... ilişkilerin felsefesi bu olmalı ama işte erkekler gerçekten çok bencil... çok üzgünüm gerçekten canım yanıyor çok üzülüyorum ama yinede ona eğilmiyorum çünkü beni bu kadar kolay harcamamalıydı...
boşanma kararımda netim fakat dua ederken Allahım hakkımda hayırlısı doğrusu neyse ona yönelt beni diyorum... kızıma minik prensesime bunları yaşatmak istemezdim... oğlum deseniz morali çok kötü babasına hayran bir çocuktu şimdilerde yemek yemeyi red ediyor konuşmuyor kimseyle elinde tablet bilgisayarı tüm gün onunla meşgul oysa benim oğlum sosyal bir çocuktu dışarı çıkaramıyorum

bazı konular vardır ne kadar empati yapmaya çalışırsak çalışalım olmaz tam manasıyla.. bu da öyle bi konu sanıyorum ki.. Öncelikle Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin diyorum..

ilk başta düşününce insan, asla affedilir bişey değil diye düşünüyor.. bir daha güvenemem, inanamam diyor.. bir kere yapan birdaha yapar diye geçiyor içinden.. doğru! aslına bakarsan bende aynen böyle düşünüyorum.. şahsi fikrimdir

öte yandan cidden bir anlık yanlış,hata der gerekeni yapar süründürür sonra affedersin.. insanız sonuçta, hatada bizlere mahsus ders almak önemli dersin.. seviyorsan, sevdiğine inanıyorsan ve yapabilirim diyip güvenenileceksen affedersin.. buda 2.yol

ama hangisini seçersen seç, önemli olan huzurlu olman ve çocuklarınıda düşünmelisin.. hani illa çocukların için affet demek değil bu, barışıp geri dönerseniz evliliğinize ve sen affettiğine pişman olursan, çocuklar mutsuz olursa ilerde o daha kötü..

kadınca hislerin, gözlemlerin ve eşini tanıyıp tanımadığın doğru kararı verdirecektir sana.. olay soğudukça daha sağlıklı düşüneceksin ayrıca..
hayırlısı olsun..

yaseku öncelikle teşekkür ederim, o senin güzelliğin...kalp kalbe karşıymış...

Bazen hayat çok acımasızca sınıyor insanı, belkide bu sevginizin, aile birlik ve beraberliğinizin sınavı, kimbilir... Allah evlatlarımızla sınamasın, biraz sabır, biraz sükûnetle ve yaradana sığınarak aydınlığa çıkmanızı diliyorum. dualarımdasın.

N e denirki ALLAH yardımcınız olsun, sonraki hayatınız mutlu huzurlu dürüst ilişkilerle geçer işaalllah..
Haddim değil ama pişmanmı yani 11 yıldır tanıyosunuz gerçekten pişmansa belki tek bir şans daha deneyebiirmisiniz acaba ya öyle aklımdan geçti kusura bakmayın hayırlı günler

çok merak ediyorum aynı şeyi siz yapmış olsanız ne yapardı acaba? çeker vururdu belki sokağa atardı döverdi belki en kötü ihtimal babanın evine yollardı çocuklarını bile göstermezdi. çünkü sen bi kadınsın yaparsan büyük günah büyük ahlaksızlık amaa erkek yaparsa affedilebilir derecede olabiliyor. bu mudur yani? yaptığı şey basit bişey değil bilmiyorum fena oldum

Ben hep bu ve buna benzer konularda ilk yakalayışta affetme taraftarıyım..Ha daha yaparmı? kuvvetle muhtemel...Yapmaz mı? o da olabilir tabi..Ama savundugum şey kim olursa olsun şans bir kez verilmeli..ben 2 kez verdim 3. de boşadım iyikide vermisim diyorum eger affetmeseydim içim içimi yerdi acaba gercekten pişmanmıydı? belkide yapmayacaktı..yada kendimi hep kendimi suçlayacak bisey bulacaktım...Bu nedenle pişman olmaman için affet derim ben..

bu kararın, hal ve tutumun tüm aldatılan fakat, şans veren, tekrar aldatılan, dayak yiyen, yine de sabreden kadınlara örnek olsun...
hiç kimse, hiçbir kadın gururunun defalarca incinmesine izin vermesin...
inşallah mutlu olursunuz, hayırlısı olsun..

Kırıldın,haksızlığıa uğradın,için acıdı,öfkelisin,hazmedemiyorsun,aciz olmadığını ona göstermek istiyor,onsuz da yapabileceğini hissetirmek istiyorsun.
Bu konuda haklı olan taraf sensin.
Fakat gerçekten,ger-çek-ten boşanmak istiyor musun?
Maddi olarak,bugün eşin onun ailesi senin ailen yanındayız diyordur.Ama yarın öbür gün eşin yeniden evlendiğinde şartlar değiştiğinde,ya da şu an suçluluk duygusuyla herşeye evet diyen,yarın boşanmanın öfkesiyle sana zorluk çıkardığında tek başına mücadeleye hazır mısın?

Maddiyatı bir kenara bırakalım,iki çocuğun var.Biri erkek biri kız.Onların her sorunuyla ergen dönemleriyle başa çıkabilir misin?Eşin ne kadar ilgilenirim dese de yanında olduğu gibi olmaz.Çocuklar babasız büyümeye hazır mı?Keşke bu kararını oğluna pedagog eşliğinde söyleseydin şu an ki tepkileri daha aza indirmiş olurdun

Sen hazır mısın?Hayat arkadaşın olmadan yola devam etmeye.

Aldatmak çirkin bir olay.Ama derecesi var.Ben de kayınvaliden gibi düşünüyorum.Gaflete düşmüş.Ve eşin bu olayda seni daha fazla üzmemek adına her istediğini kabulleniyor.Çok arsızlarını da görmüş duymuşsundur.

Ben evliliğini bilemem.Bilemediğim için boşan veya boşanma deme hakkına da sahip değilim.Gururun çok incinmiştir ama bence sadece gururu kırılan bir kadın olarak değil,bir anne olarak,tekrar düşün derim.En azından öfkenin biraz geçmesini bekle ve öyle karar ver derim.Hakkınızda hayırlısı.

Kolay hazmedilebilecek bir şey değil. Bunu sen yapmış olsaydın o erkektir diyen kaynana koyardı ilk önce seni kapıya yemediğin hakaret kalmazdı belki dayak bile yerdin. Ben affedemezdim sanırım. Sırf pişman oldu diye her pişman olan affedilecek diye bir kural yok.
Farkına varmasaydın belki daha ilerisine de gideceklerdi. Neymiş boşluktaymış pehh güzel bir karın, evlatların var neyin boşluğundasın acaba. Hep kılıf bulma işte. Ben arkandayım en doğru kararı vermişsin. Yuva yıkmak kolay mı diyenler var e orta da değer verilen bir yuva mı varmış?

şu erkek annelerinin mantığı hep mi aynı olur ya? 5 yaşında çocuk mu bu ilgi bekliyormuş,yalnız kalmış da arayı şiçine girmiş..bizler hiç mi yalnız kalmıyoruz ev,çocuk,iş üçgeninde boğulmuyor muyuz e biz neden arayış içine girmiyoruz? herkes pohpohlanmayı sever de nefsine de hakim olma diye birşey var..aynısını sen yaşamış olsaydın k.validen bu kadar olumlu mu konuşacaktı acaba? oğlum boşa bu kadını seni aldatmış iki çocuğundan da utanmayıp elin adamlarıyla konuşmuş diyeceğine eminim..

evet bende iyi düşünmen taraftarıyım ama erkeğe bu kadar da göz yumulmaz.sırf erkek yapar diye kadın mağdur durumuna düşürülmez.

Boşanmakta kararlı iseniz Allah yardımcınız olsun diyorum zor bir süreç ile karşı karşıyasınız...
Bu arada bu kadın ile ne yaşamışlar ne paylaşmışlar?
Aralarındaki arkadaşlık boyutunda bir durum mu yoksa cinsellik bazlı mı?

Çok üzüldüm, Allah hakkınızda hayırlısını versin inş.

Bu erkekleri anlamıyorum hiç mi utanma, arlanma yok.

İnsanlar çok değişti artık, bir yanlış, bir hata yaparken yüzleride kızarmıyor, renkte vermiyorlar.

Çocuklarından da mı utanmadı edepsiz adam.

Kayınvalidenizde saçmalamış, her erkek yaparmışta ilgi önemliymişte.

Her canlı ilgiyi sever, çocukta, gençte, yaşlıda, çiçekte, hayvanda... ilgi biraz eksilince illaki yanlış yolamı sapmak lazım.

Ben 2 yıldır eşimden ayrıyım, eşimde doğal olarak benden ayrı, e o zaman bizde her naneyi yiyelim adını ilgisizlik koyalım, yok böyle bir bahane, kılıf uydurma.

Senide gerçekten takdir ettim, işin de olmamasına rağmen aslanlar gibi kararını vermiş ve kararlı adımlarla da ilerliyorsun, inş. ayağına taş değmeden mutlu sona ulaşırsın.

Son düzenleme:
Çok üzüldüm hemde beşikte bebeğiniz varken.. Hiç olacak iş mi En iyisini yapmışsınız, sözünüzden geri dönmeyin yoksa pişkinliğe vurup tepenize çıkar. Başını duvarlara çok vuracak ama yapmış yapacağını el kadar çocuklarından utanmadan, allah ıslah etsin. Allah size ve çocuklarınıza sabır ve kolaylıklar güç versin. Güçlü ve dayanıklı olun önce kendiniz sonra çocuklarınız için...

güzel kardeşim o bu şu ne diyor bırak sen..kimse kafanı karıştırmasın.

sen içinden geleni dinle..çünkü her kafadan ayrı ses çıktığı için beynini iyice sulandıracaklar.zaten karma karışıksın.

bu adama kadınlık yapan sensin.istersen yapacak olan da sensin.

aynı evde bir odaya afedersin bir yatağa girecek olan da sensin.

ben bu adamla soframı bölüşmek istemiyorum içimden gelmiyor diyorsan boşan.bunda bir suç yok.insanlar birbirine sözler veriyor iyi günde kötü günde diye.asıl ahlaksızlık aldatmayı sıradanlaştırmak.

seneler önce bir ablamızı burda çok sevdiği kocası aldattı.eski sevgilisiyle eve çıkmışlar.manevi çok acılar çekti ablamız.ilahi adalet o adamında peşini bırakmadı ve geri döndü.o abla eşini çok sevdiğinden ve bu durumu bir şekilde hazmetmeye kendini hazır hissettiğinden affetti.dediğim gibi çocuğu bahane etmedi bile affederken.zaten çocuk için artık tahammül edemediğin bir adamla bir evde cehennemi yaşamak çocuğa da zarar.

bu kadar tantana koptuysa sözleşmeler imzalandıysa bence biraz acele etmişsin.adamın samimiyetinden iyice emin ol ve seni ciddiye alsın, ne için neyi kaybedeceğini bilsin. eğer boşanmakta kararlıysan boşandıktan sonra oh be iyiki gitmiş de diyebilirsin belki özgürlük tatlı gelir sana da adama istemem kalsın dersin.adam seni gerçekten istiyorsa zaten tekrar nikah masasına oturtmak için akla karayı seçer..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun çok büyük kararlar almışsınız, birçok olayı da atlatmışsınız, evden gitmesi, avukatla konuşmalar falan.

Allah size sabır versin. Beyefendi de baksın başının çaresine o hanımla ne yapacaksa artık... çok kafasını vuracak ama iş işten geçmiş olacak.

Arkadaşlar önceki yazılarımı okuyup yorum yazarsanız sorularınıza cevap bulabilirsiniz konuya daha iyi vâkıf olabilirsiniz...
Günahı konusunda kayınvaldimde hem fikir kadın zina yaptığında ne kadar günah haramsa erkek içinde öyle diyor ama ben şunu biliyorum ki o da nihayetinde bir anne evladına üzülüyor başka bir kadın için evinden çocuklarından ayrı kalsın istemiyor bu yüzden onu yargılamıyorum dedim ya toplumumuz böyle normalleştirmiş erkeklerin yapmasını... benimde oğlum var bende gelinime haklısın kızım hemen boşa oğlumu nasıl aldattı seni vay ahlaksız elinden gelini ardına koyma süründür oğlumu diyemem...

adalet herkes için istenir benim çocuğuma farklı adalet istersem rabbim bundan asla razı olmaz
İşte biz çocuklarımızı böyle yetiştirmeliyiz ki
Zamanı gelirde hata yaparsam nasılsa bana hakveren bulunur diye düşünmesin
Bilmem anlatabildim mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…