Aldatıldım canım çok yanıyor

Cok guvenilirdir ama aldatmasi guvenimi sarsti zaten bir erkek guvenilirligi once sakatla gecer oyle degilmi?eger affettiyseniz gercekten ki sevgiden dolayi.mecburen yapmissiniz anliyorum olmamasida acitir cunku ..kendinize zman verin surekli isitip isitip kendinizi doldurmayin affetmek boyle.birsey cunku gormezden gelmek ama bilmek ama afetmeyipte tamam demek.ki sizin yaptiginiz bu isin bu sekli acitir haklisiniz siz ama korkmus yapmam demis piskinlik yapmamis en azindan ya devm edin ya da goze alin ve ayrilin kuskuyla yasanmaz

Bende keske dememek icin sans vermistim agladi yakardi pismanim birdaha olmayacak sana kendimi affedicem ben degisecem goreceksin sadece senin icin yasayacgm bundn sonra ben bi hata yaptm vs vs vs vs evlendm tam 1 sene 7 gun sonra tekrar ogrendm bu sefer evliyim ustelik simdi ne yapmali !! Keske dememk icin cocugumla ortada kaldim simdi daha cok keskelerim daha cok pismanliklarim var evli olsan anlayacagmda sevgilisin ve ona mecbur degilsin yaptigin tamamen kendini kandirmak bunu en aci sekilde umarim ogrenmezsin .

Sindiremiyorsan affetme cok uzulursun. Bir devamlilik var ve bi kerelik bisey diyip gecebilcegin bisey degil. Cok uzulursun. Hata hatayi getiriyor. Birak gitsin onune bak. Omur boyu aglayacagina bir kez agla kurtul

Bende senin gibi " ilerde keske dememek icin bi sans daha vericem ve ilk tekrarlanan hatasinda bitiricem, ne kaybederimki?" demistim. Oysaki kendimi hesaba katmamistim. O aldatmalardan snra ayrildim( daha dgrusu bu sozu dememden sonra bi kez daha goz yumdum, bi kez daha, ayrilamadim yapamadim).
Dedigim gbi kendimi hesaba katmamisim.
Ilk askimdi, tum hayaller onunla kurulmustu. Ayrildiktan snra 2 sene kendime gelemedim, okulada adapte olamadim. Gunduzleri kahkahalar atardim. Kahkaha derken iylestigim sanilmasin. Buda bi psikolojik travmaymis. Bi saka yapardim; kimse gulmedimi? " kimse sakama gulmedi" diye saatlerce durup durup ona kahkahalar atardim gozlerimden yas gelirdi gulmekten. Sonra mesela ertesi gun oturdugm yerde yine gulme tutardi alakasiz; dunki guldgum konu gelirdi aklima. Herkes bon bon bakardi. Buda psikoljikmis, aciyi bastirmaya calismakmis.
Ben 2 seneye askin savastim ayrildiktan sonra. Diyorumki "keske ilk aldatmadan sonra ayrilsaydim, hayaller daha az olurdu, anilar birikmezdi,su an coktan unutmus olurdum".

Benim yorumlarimi atliyosun farkindayim.
Ben senin yerinde olsam bende boyle yapardim. Burda orgutlenip senin ayrilmani istiyoruz susu veriyoruz. Ama sen beni tanimazsin ben seni tanimam. Bazi seyleri yasamis biri olarak anlatma geregi duydum. Affettim diyosun. Insallah senin kaderin baska olur benimkinden.

farkında mısın adam aldattıktan sonra pişman olup sana daha iyi davranacağına bi de suç bastırıp seninle kavga ediyor ilişkiniz kötü
sence öğrenmesen nasıl olurdu bi düşün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…