Aldatıldım canım çok yanıyor

ablam evladı olduğu için şans vermişti.senin öyle bi zorunluluğun yok.bu yüzden iyi düşünmelisin canım.ileride keşke deme.nasıl olsa affetti deyip tekrar aldatan çok maalesef.psikolojik boyutu ayrı bi zorluk.unutamazsın ömür boyu ama ancak öteleyebilirsin.mutlu anlar çoğunlukla unutuluyorda mutsuz anlar unutulmuyor.sevgilinle bu konuyu bidaha hiç konuşma aranızda sorun yaşanmasın.

Tabii ki çok şükür ortada daha da zorlayıcı durumlar yok. Ben de bir sans verdim madem o zaman burnundan getirmeyeyim istiyorum. Cunku ikimize de zarar oyle olmasi. Risk almak istiyorum bilmiyorum belki aptallik sizleri de anlayabiliyorum.

Ayrılınca yaşayacağın acı suankiyle aynı.
Ayrilirsan er geç bitecek ama devam edersen acin her an şüpheyle birleşip psikolojini bozacak. Aldatmanin bahanesi olmaz nefsine hakim olacak kadar sevmemiş demek ki karaktersiz

Madem 1 sans vermissin o zaman onune bak. Geriye bakma. Olan olmus.
Amaa birdaha en ufak birseyini dahi gorursen, yakalarsan asla taviz verme, aninda bitir..
Evli degilsiniz anladigim kadariyla degil mi?

keşke affetmeseydin diyorum içimden canım ama karar senin tabi.sen her ne kadar sevgisinede inansan bence seven erkekde kadında asla aldatmaz.nefis meselesi bu.o kızla konuşurken hiç mi sen aklına gelmiyordun kalbi sızlamıyordu..aldatan insanlarda ne vicdan nede sevgi olmuyor..madem affettin sürekli dile getirip kavga çıkmasın.ama asla o resimleri unutamayacaksın canım.en mutlu anındada en üzüntülü anındada aklına gelecek.bide ileride evlenirseniz ufacık bi hatası olsa hemen güvensizliklerin olacak acaba diye düşünmeye başlayacaksın bunlara hazırmısın

Hazır olmadıgımi dusundugum icin zaten kafam cok karisik. Iki arada bi derede kaldim. Ikimizde birbirimizin ilk askiydik. Evlenmedik daha son siniftayim. Ama akrabalar,aileler es dost yakin uzak kim varsa biliyor iliskimizi. Sadece okulun bitmesi ve maddi durumun yola koyulmasi bekleniyor. Ama iste bende diyorum affetmeseydim keske. Iki sekildede aciyi cekecektim. Belki dedim belki unuttururda bana duzelirim. Bunu umut ederek boyle riskli bir yola giriyorum. Belki dogru karar belki yanlis gorerek ogrenmek gerekiyor bazen.

Eger ayrilmis olsaydin bu sefer de diyecektin keske bir sans verseydim belki bana herseyi unutturur yeniden mutlu olurduk diyecektin.. Keske dememek icin tekrar denemek istemissin.. Unutmaya calis..

Bence biraz ayrı durun onsuz yapabiliyomusun bi dene hem oda iyice pişmanlık çeksin burnu sürtünsün sonrada affet gitsin bu devirde aşk kolay bulunmuyo

Zaten tatil zamani geliyor universitenin ocak 6'da gidiyorum evime 13 subatta geri donecegim. 37 gunluk bir ayri kalma sureci olacak. Bilmiyorum zaman herseye ilac derler ya oylemi degilmi belli olacak. Zaten cabasini goruyorum ama bu ne kadar surer orasini da zaman ve onun sevgisi gosterecek. Bir tahtaya civi cakildiginda onu geri cikardiginda izi kalir . O bu izi kapatmaya calisacak basarili olursa amenna. Ama olamazsa ben sans verdigim icin acabalara takili kalmayacagim. Basit bir iliskimiz olsaydi o saniye bitti der ceker giderdim o guc var aciz degilim. Ama belki anlatabildim belki anlatamadim bizim durumumuz cok daha farkli belkide benim avuntum.

Bak canım sana şöyle diyim bi hayat tecrübesi.. ben zamanında çok sevdim ve hep adımları ben attım sevdiğim kadar sevilmediğim halde benim can dostum var oda çok sevdi ama bi inat uğruna gurur yaptı hemde haksızken aradan yıllar geçti şmdi ikimizde hala eskilerden konuştuğumuzda benim keşkem yok çünki içimden geleni yaptım ama arkadaşım hep keşke bende senin gibi başkalarını değilde kendimi dinleseydim der. O yüzden ileride keşke şans verseydim demek yerine iyikide vermişim olmasada bi keşkem yok demek daha iyi.. benim bi lafımda vardır. ileride keşke yapsaydım diyeceğime iyiki yapmışım derim

arkadaslarinin agir konusmalarindan cekiniyorsun fakat gelip burda anlatiyorsun. Bi kere aldatan, hep aldatir. eskiden oyle bi iliski yasamistim araya mesafe girmisti kac boynuz yemisimdir kim bilir. Bu adamdan sana gelecek yok..

Erkek milletine guven olmaz kuzum eger aklindan cikaramiyorsan yol ver gitsin, gencligine yazik etme, kiymetini bilecek birisiyle ol.

Geçmez canım o içindeki duygu. Hep kafanda olacak o resimler bir omur boyu. Affettin ve tekrarını yasatirsa sana (ben şimdiye kadar tekrar etmeyenine rastlamadım) bütün erkeklere olan güvenin de sarsılacak. Hic değmez. Başka kızla konuşurken sana olan saygısı da sevgisi de yoktu. Her ne kadar var desede insan kıyabilir mi sevdiğine. İnanma sen ona. En iyi erkek pişman erkek derler. Yalan yalan. İnanma o laflara. Güvenemeyeceksin o artik bitirmese de bu duyguyla sen dayanmayıp bitirirsin. Her halükarda bitecek bari onu hatasıyla bas basa bırak.

İyilesmek istiyorsanız affetmeyecek,yolunuza bakacaksınız.
Ben hiç aldatılıp,affedip mutlu olan görmedim.
Zaten affederseniz,ne de olsa affediyor diyecek,devamını getirecek.
Seviyorsunuz,affetmeyide düşünüyorsunuz konunuzdan anladığım bu,bari affetmeyecekmiş gibi yapın,burnu sürtsün biraz,hemen affetmeyin.

Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Bir sans verdim bundan sonrasi beni bu kadar incitmez diye dusunuyorum ama tek bi sans verseydim diye ileride keske demek istemiyorum. Hayatimi hep bu düstura gore yasadim yanilmadimda umarim bundada yanilmam.
Surundurme tarzi islere girmek istemiyorum rol yapamiyorum cunku ama zaten beni seviyosa cektigim aci onu zaten acitir. Arkadas cevremde bu tarz iliskisi olan yada sorunu olan arkadaslarim olmadigi icin danismam cok da dogru olmayabilir diye burada danistim. Sonucta hepimiz iliskimiz yokken yada boyle durum yasamamjsken soruldugunda demisizdie affetmem surundururum kısas yaparim tarzi. Ama yasamadan olmuyor yapmam dedigini yapiyor insan. Burada yuzlerce kisiyiz belki olurda boyle seyler yasamis kisiler olur yada yakinlari olanlar olur onlardan duymak daha iyi olur diye dusundum.

Vallahi ben de "Erkeklerin hakkıdır" diyeceğim artık. Fotoğraflar arasında beraber pozları olmasaydı "Hiç yüz yüze görüşmedik" diyecekti, dudak dudağa pozları olsaydı "Ama yatağa girmedik" diye savunacaktı kendini. 2 ay boyunca sizi ayakta uyutmuş bir kişinin "İş şu kadarda kaldı" demesine nasıl güvenebiliyorsunuz? Yahu hata dediğin bir kere olur anlarım, iki ay boyunca düzenli olarak nasıl hata yapar bir insan?

Bakın ne diyeceğim, hiç kimse ikinci bir şansı hak etmez. Erkek arkadaşınız yakında size bunu kanıtlayacak, en azından bundan sonrası için aklınızda tutun bunu, olur mu? Klişe bir laf var çok sevdiğim: "Bir insan seni bir kez kandırıyorsa hata onundur, ikinci kez kandırıyorsa hata senindir"

Herkes kendi iliskisini farkli olarak görüyor, hele üniversitede uzun bir iliski ise. Simdiye kadar hic bir kiz'in "bizim iliskimiz cok basit yeaa, öylesine bir iliski iste" dedigini duymadim. Ki bu gayet normal. Her iliski bir özveri ister, özelikle uzun iliskiler caba ister, ve üniversitede, genc oldugunuz icin beraber büyümüs oluyorsunuz ve hali beraber bir takim seyi asmis oluyorsunuz.

Isin asli su, güven cok önemli birseydir. O dedigin cok özel bir insan, dürüst bir insan olsaydi, seni aldatmadi. Bu Adam anlik bir hevese kapilmadi, tam 1 yil seni aldatmis. Koca 1 yil. Sana "ben yatiyorum" dediginde, o kiz ile mesajlasiyormu. Sana "ben ahmet, mehmet ile buluscagim" dediginde o kiz ile bulusmus.

Bu adam seni bilerek aldatmis, sana bilerek yalan söylemis. Senin o güvenini 1 yil boyunca zedelemis ve hali ile hakki yok artik o güvene. Gercekten pisman olsa, ilk görüsmeden sonra birakirdi fakat 1 yil boyunca devam etmis! Sen o flash drive'i bulmasaydin ruhun bile duymayacakti.

Adam sadece yakalandigi icin pisman. Burda kac hikaye var "agladi, pisman beni bir daha aldatmayacak yada dövmeyecek" diye baslayan fakat sonrada tekrar aldatan. Elbette adam aglayip, zirliyacak. Sen onun icin bir aliskanliksin. O disarda baska kadin ile gezerken, sen evde uslu oturan masum Türk kizi'sin. Senin ile evlendigindede rahat edecek. Zaten heycani burda ya. Bir tarafta sen (ki garantili, asla onu birakmayan), diger tarafta sakli, gizli hayati.

Ve durum tersi olsaydi o senin gözünün yasina bile bakmazdi. Tekmeyi basardi ve herkese senin aldattigini, küfürler esliginde anlatirdi.

Sizin iliskiniz dedigin kadar harika ve ayricakli olsaydi, o sahis seni aldatmazdi. Önemli olan ondan sonra tekrar baska birini sevmek degil. Önemli olan kendini sevmek ve kendine deger vermek. Ve sürekli "herkes biliyor" diyorsunda, eh bilsinler. Surda insanlar 20 yillik esinden bosaniyorlar, 5 yillik esinden cocuk ile bosaniyor. Seninki niye olmasin? Sakin bu konuda kendine hic birseye mecbur hisetme.

Ben esim ile kac yildir beraberim, ortada ne emeklerimiz var fakat esim tek gecelik aldatirsa bile, baskasi ile sadece mesajlassa bile anindan bosanirim. Benim güvenimi bu derece zedeleyen bir insan, benim hayat arkadasim olmayi hak etmiyor cünkü.

Bence sen cok büyük bir yalnis yapiyorsun. Ilerde konu acarsin "esim flört dönemindede aldatmisti ama.." baslayan. Hayatiniz daha gercek zorluluklar görmedi. Ilerde hamile olsan, hasta olsan, evliligin biraz monoton olunca, maddi zorluklar olunca bu adam ne yapacak? Flört döneminde sadik kalmayan, evlilik gibi zor bir kurumda nasil sadik kalacak? Sen duygularina güvenmiyorsun. Sen bildigin kendini kandiriyorsun.

affetmemeliydin..seven adam aldatmaz...bnde asker bekledim donuste eski sevgilisiyle aldatti bni..seni seviyorum,o kiz öylesine falan filan hatta kiza ne hakaretler etti ama affetmedim...simdi goruyorum ki o oylesine dedigi kizla konusuyor... yani bu seni seviyorumlar,pismanimlar hep klasik yalanlar ...sen ayni seyi yapsan affeder miydi ?
kendine bir omur bu supheyle geçicek bi hayat mi yasamayi sectin... deger mi seni aldatan adam icin?

Aldatan ilk erkek değil.
Çok pişmanım diye ağlayan ilk erkek de değil.
O nasıl bir anlık boş bulunmadır ki görüşme 2 ay sürmüş. "An" anlayışı değişik demek ki.
Ucunda sizin için pişmanlık var bu çok açık.
Yaşamadan inanmayacaksınız bu da çok belli.
Geçmiş olsun.

harfi harfine katılıyorum size...bir hata iki ay boyunca duzenli olarak yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…