- Konu Sahibi mythereina
-
ablam evladı olduğu için şans vermişti.senin öyle bi zorunluluğun yok.bu yüzden iyi düşünmelisin canım.ileride keşke deme.nasıl olsa affetti deyip tekrar aldatan çok maalesef.psikolojik boyutu ayrı bi zorluk.unutamazsın ömür boyu ama ancak öteleyebilirsin.mutlu anlar çoğunlukla unutuluyorda mutsuz anlar unutulmuyor.sevgilinle bu konuyu bidaha hiç konuşma aranızda sorun yaşanmasın.Umarım hayırlısı olur. Evli degiliz belki ama boş bi iliskide degildi. Insanlarin biseyler paylasabilmesi icin evli olmasi gerekmiyor tabiki evliliginde bir agirligi var. ( Biseyler derken cinsellikten bahsetmiyorum yanlis anlasilma da olmasin. ) Zorluk çok yaşadık tamam dedim bu sefer bitti derken yine aştık engeli heo hayırlısı dedim yine bir araya geldik. Bu yüzden hissiyatıma güvenmek istiyorum. Ama işin psikolojik kısmını nasıl atlatacagim bilmiyorum.
ablam evladı olduğu için şans vermişti.senin öyle bi zorunluluğun yok.bu yüzden iyi düşünmelisin canım.ileride keşke deme.nasıl olsa affetti deyip tekrar aldatan çok maalesef.psikolojik boyutu ayrı bi zorluk.unutamazsın ömür boyu ama ancak öteleyebilirsin.mutlu anlar çoğunlukla unutuluyorda mutsuz anlar unutulmuyor.sevgilinle bu konuyu bidaha hiç konuşma aranızda sorun yaşanmasın.
keşke affetmeseydin diyorum içimden canım ama karar senin tabi.sen her ne kadar sevgisinede inansan bence seven erkekde kadında asla aldatmaz.nefis meselesi bu.o kızla konuşurken hiç mi sen aklına gelmiyordun kalbi sızlamıyordu..aldatan insanlarda ne vicdan nede sevgi olmuyor..madem affettin sürekli dile getirip kavga çıkmasın.ama asla o resimleri unutamayacaksın canım.en mutlu anındada en üzüntülü anındada aklına gelecek.bide ileride evlenirseniz ufacık bi hatası olsa hemen güvensizliklerin olacak acaba diye düşünmeye başlayacaksın bunlara hazırmısınTabii ki çok şükür ortada daha da zorlayıcı durumlar yok. Ben de bir sans verdim madem o zaman burnundan getirmeyeyim istiyorum. Cunku ikimize de zarar oyle olmasi. Risk almak istiyorum bilmiyorum belki aptallik sizleri de anlayabiliyorum.
Bence biraz ayrı durun onsuz yapabiliyomusun bi dene hem oda iyice pişmanlık çeksin burnu sürtünsün sonrada affet gitsin bu devirde aşk kolay bulunmuyoHazır olmadıgımi dusundugum icin zaten kafam cok karisik. Iki arada bi derede kaldim. Ikimizde birbirimizin ilk askiydik. Evlenmedik daha son siniftayim. Ama akrabalar,aileler es dost yakin uzak kim varsa biliyor iliskimizi. Sadece okulun bitmesi ve maddi durumun yola koyulmasi bekleniyor. Ama iste bende diyorum affetmeseydim keske. Iki sekildede aciyi cekecektim. Belki dedim belki unuttururda bana duzelirim. Bunu umut ederek boyle riskli bir yola giriyorum. Belki dogru karar belki yanlis gorerek ogrenmek gerekiyor bazen.
Zaten tatil zamani geliyor universitenin ocak 6'da gidiyorum evime 13 subatta geri donecegim. 37 gunluk bir ayri kalma sureci olacak. Bilmiyorum zaman herseye ilac derler ya oylemi degilmi belli olacak. Zaten cabasini goruyorum ama bu ne kadar surer orasini da zaman ve onun sevgisi gosterecek. Bir tahtaya civi cakildiginda onu geri cikardiginda izi kalir . O bu izi kapatmaya calisacak basarili olursa amenna. Ama olamazsa ben sans verdigim icin acabalara takili kalmayacagim. Basit bir iliskimiz olsaydi o saniye bitti der ceker giderdim o guc var aciz degilim. Ama belki anlatabildim belki anlatamadim bizim durumumuz cok daha farkli belkide benim avuntum.
harfi harfine katılıyorum size...bir hata iki ay boyunca duzenli olarak yapılmaz.Vallahi ben de "Erkeklerin hakkıdır" diyeceğim artık. Fotoğraflar arasında beraber pozları olmasaydı "Hiç yüz yüze görüşmedik" diyecekti, dudak dudağa pozları olsaydı "Ama yatağa girmedik" diye savunacaktı kendini. 2 ay boyunca sizi ayakta uyutmuş bir kişinin "İş şu kadarda kaldı" demesine nasıl güvenebiliyorsunuz? Yahu hata dediğin bir kere olur anlarım, iki ay boyunca düzenli olarak nasıl hata yapar bir insan?
Bakın ne diyeceğim, hiç kimse ikinci bir şansı hak etmez. Erkek arkadaşınız yakında size bunu kanıtlayacak, en azından bundan sonrası için aklınızda tutun bunu, olur mu? Klişe bir laf var çok sevdiğim: "Bir insan seni bir kez kandırıyorsa hata onundur, ikinci kez kandırıyorsa hata senindir"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?