- 7 Ocak 2014
- 184
- 106
- 53
- 35
- Konu Sahibi hayalerdesin
-
Adınıza çok sevindimİnanın kalbim kırılmadı, kanayan bir yaram da kalmadı..
Hatta bazen çocuklarımın bir babası olduğu bile aklıma gelmiyor..
O evde onunla bu şekilde yaşamak ne kadar ağırmış, nasıl dayanmışım, nasıl kaldırmışım diyorum sadece..
Böyle bir adamı seviyorum diyemiyorsunuz..
Çünkü bu çok gurur kırıcı değil mi?
Nolur çocuğum için demeyin..
Gerçekçi olmaya çalışın..
Dik durun..
Ve düzelsin diye çabalamayın..
Çünkü bu onu arsızlaştıracak..
Mümkünse biraz ayrı kalın..
Çooook pişman olması gerekiyor bir daha yapmaması için..
Gerçekten üzüldüm yaşadıklarınızı. Kalbinizi kırmak yaranısı kanatmak istemedim. Hayırda mi ser şer de mi hayır vardır
dır bilmediğimden ben boşanmaya kadar veremedim. Bunu da çok uzun süre düşünerek yaptım.
Hayir sadece acaba daha ne yapmasını bekliyor olabilirim. Sevgisini göstermeye çabalıyor. Kendini affettirmek uğraşıyor. Ama ben ne yapmasını istediğimi belkide bilmiyorum
Adınıza çok sevindim
Seviyormuyum inan bilmiyorum ama eskiden kör aşıktım artık değilim bunu biliyorum.
İnanın çocuk için değil evliligimde şans vermemnun sadece kendim için ileride keşke dememek için
Belki burda denen gibi tekrar yapacak farkındayım her sözünüze de hak veriyorum bir noktaya kadar. En azından benim içim rahat olacak ben sana şansı verdim kullansaydı diyebilirim artık.
Tek istediğim unutabilmek
Ruh sağlığımı nasıl geri kazanırımNamus kadının sırtına yüklenmiş bir semer değildir.Kocanı kazanmak yerine bence kocan karımı nasış kazanmalıyım diye çabalamalı.
Bence siz bir bayan arkadaşınızla anlaşın eşinize güzel bir oyun oynayın.Arkadaşınızın telf ismini örneğin kanki sırdaşım vs gibi değiştirin, whatsaptan sms ten yazışın ama öyle bir yazışın ki eşiniz okuduğu zaman bayanlamı erkeklemi yazıştığınızı asla anlamasın."Sana çok ihtiyacım var çok mutsuzum müsait bir zamanda görüşelim vs" gibiMadem o erkekçe bir duyguyla böyle bişey yapmış sende aldatılan kadın olarak bir arkadaşınla dertleştiğini söylersin olur biter.
O arkadaşın bayanöı erkekmi olduğunu bırak eşin bulsun ona heyecan ve adrenalin lazım ya hani sende o heyecanı öyle ver.Bu ders kocana yeter de artar bile.
Bebeğin küçük diyemi boşanmıyorsun yoksa eşini hala sevdiğin içinmi boşanmıyorsun? Bu sorunun cevabına göre hareket et.
Unutmaki bir kere affeden ikinciye davet çıkarır ve onu da affeder.
Şüphe denen illet insanın içini güve gibi yer bitirir sonunda kanser olur çıkarsın mazallah.
Kocanı nasıl kazanacağını düşüneceğine RUH sağlığını nasıl düzelteceğini düşün canım.
Bazen yanlış kelimeler kuruyor insan ve yanlış anlasiliyorBakın bu doğru..
Keşke dememek için evliliğe devam etmek..
Ömür boyu acabalarla yaşamak yerine denemek..
Aslında burdakilerin çoğu ben dahil o talihsiz cümlenize kızdık..
Yeniden kazanmak istediğinizi söylediğiniz..
Elbette ki kolay yuva yıkılmıyor..
Ama çabalayan taraf siz olmayın lütfen..
Ruh sağlığınızı bozan kişi ve kişilerden uzaklaşarak kazanırsınız tabiki de.Ruh sağlığımı nasıl geri kazanırım
Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Bazen yanlış kelimeler kuruyor insan ve yanlış anlasiliyor
Ama nasıl yapicam bende hicbisi olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama beynim benden bağımsız hareket ediyorarkadaşım senin sorun gayet mantıklı çok ağır laflar etmişler,
Senin istediğin şey eski huzurun ve mutluluğun , evet çok zor bir durum ama benim tavsiyem hayatınızı çok da dramatikleştirmeyin.
Normalleşmesi için siz de elinizden geleni yapın
ben de şok içinde okudum. kadın adamlarla konuşup cinsellik fotoğrafları paylaşsa, kocası karımı nasıl kazanabilirim der miydi acaba. kadın kendini küçülttükçe adamın saygı duyması im kan sızArtık bu kadınları midem almaz oldu aldatan adamin hayallerini süslemek istiyorumlar, yok beni aldattigi kadina yaptiklarini bana da yapsın bilmem ne...
Bu nasıl düşünce ve fikirler ya.
Kadın, erkek eşitliği, yok kadın dayak yemesin, kadın hakkini savunsun, calişan kadin gucludur bilmem ne gecin bunlari.
Bazı kadınlar köle ruhludur ve hayati boyunca bir erkek tarafından ister fiziksel, ister psikolojik ezilecekler.
Kariyeride olsa, özgürlüğü altın tepside de sunsan köle işte mutlaka kendince bir bahane bulucak.
bir de şunu hep merak etmişimdir. neden aldatan kadın olunca yargılanıyor adam saniye bile beklemeden pişmanlık vs dinlemeden hemen ayrılıyor affetmiyor da , erkek aldatınca normal gibi görünüyor şeytana uydu yaptı bir hata deniliyor da affediliyor ?
çocuklar için vs bence de bahane erkek niye çocuklarım var demiyor peki ?
bir de utanmadan demişsiniz ki eşimi nasıl geri kazanabilirim sinirlerim bozuldu
'utanmadan' mı? ne yanlış bir yorum. niye utansın onu anlamadım? belli ki yuvasını dağıtmak istemiyor. niye utansın?
ben de şok içinde okudum. kadın adamlarla konuşup cinsellik fotoğrafları paylaşsa, kocası karımı nasıl kazanabilirim der miydi acaba. kadın kendini küçülttükçe adamın saygı duyması im kan sız
ohooo adam öyle mesaj yakalayacak ortalığı yıkar geçerdi. kadın aman kaybetmeyeyim modunda. kadın kaybetti haberi yok. adam tekrar aldatmayacak sanki. dediğin gibi haklısın duygusal. o kadar ki diğer fonksiyonları kapatacak kadarAsla konudaki adamın yaptıklarını, konu sahibi yapsaydı şimdiye neler olmuştu. Kadınlar duygusal olduğu için, bu hale geliyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?