Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Adınıza çok sevindim
Seviyormuyum inan bilmiyorum ama eskiden kör aşıktım artık değilim bunu biliyorum.
İnanın çocuk için değil evliligimde şans vermemnun sadece kendim için ileride keşke dememek için
Belki burda denen gibi tekrar yapacak farkındayım her sözünüze de hak veriyorum bir noktaya kadar. En azından benim içim rahat olacak ben sana şansı verdim kullansaydı diyebilirim artık.
Tek istediğim unutabilmek

Tamam şimdi bir yere varabiliriz. Bunun için size terapi öneririm o zaman. Bazen sadece konuşarak içinizde kalan sizin bile farkında olmadığınız kırgınlıklar ortaya çıkabiliyor. Aslında daha çok çift terapis olabilir sizin için iyi olacak.

Bakın bu doğru..
Keşke dememek için evliliğe devam etmek..
Ömür boyu acabalarla yaşamak yerine denemek..
Aslında burdakilerin çoğu ben dahil o talihsiz cümlenize kızdık..
Yeniden kazanmak istediğinizi söylediğiniz..
Elbette ki kolay yuva yıkılmıyor..
Ama çabalayan taraf siz olmayın lütfen..

Ruh sağlığımı nasıl geri kazanırım

Bazen yanlış kelimeler kuruyor insan ve yanlış anlasiliyor

Ruh sağlığımı nasıl geri kazanırım
Ruh sağlığınızı bozan kişi ve kişilerden uzaklaşarak kazanırsınız tabiki de.
Eşinizden boşanmadan uzun bir süre ailenizin yanına gidin eşiniz biraz sizden uzak kalsın ve durumum detayını aileniz dahil kimseye anlatmayın zira sonra siz iyi olursunuz ama onlar kötü olur.
Eşiniz gerçekten pişman olmuşsa zaten afedersiniz k..pek gibi size gelecektir ama sizin yokluğunuzdan istifade edip yine aynı şeyleri yaparsa boşanın gitsin.
Ben babasız kız çocuğu büyüttüm Maşallah pırlanta gibi evladım var pilot olacak inşaAllah.

Unitmaya calismak ve devam etmek istiyorsaniz sakin olun karsinizdaki kisi guveninizi kazanmak icin ugrasmasi laizm, bu buyuk bir travma hemen atlatamazsiniz. Gerekirse psikolojik destek alin gerekirse cift tedavisine gidin. Kocanizin soylediklerinde samimi olup olmadigini ogrenmeye calisin. Goz boyama mi gercek pismanlik mi ?

Eşinizi nasıl mı geri kazanacaksınız?
Şaka yapıyorsunuz herhalde.

Başka birini hayal etmiş, başka biriyle bu tarz konuşmalar yapmış birini hala eşiniz olarak nasıl görüyorsunuz hala nasıl eskisi gibi olmak istiyorsunuz anlamıyorum.
Bunu neden yapıyorsunuz kendinize?

Artık bu kadınları midem almaz oldu aldatan adamin hayallerini süslemek istiyorumlar, yok beni aldattigi kadina yaptiklarini bana da yapsın bilmem ne...
Bu nasıl düşünce ve fikirler ya.
Kadın, erkek eşitliği, yok kadın dayak yemesin, kadın hakkini savunsun, calişan kadin gucludur bilmem ne gecin bunlari.

Bazı kadınlar köle ruhludur ve hayati boyunca bir erkek tarafından ister fiziksel, ister psikolojik ezilecekler.
Kariyeride olsa, özgürlüğü altın tepside de sunsan köle işte mutlaka kendince bir bahane bulucak.

Bugünün patlayan konusu da bu olacak herhalde.

Bir kere "erkekçe" his öyle olmaz.
Erkekçe his şefkatle, dürüstlükle, mertlikle olur.
Kavramların isimlerini istediği gibi kendine yontmasın.

Aldatan adamın da erkekliği falan kalmamıştır ki erkekçe hissi olsun.
Bir kere eşine verdiği güveni, sözü yıkıp geçmiştir.
Öyle erkeğe erkek demem ben.
Ne kadar zayıfça bir hareket.

İkincisi de devam etmek istiyorsan dahi bu bakış açından kurtulmanı tavsiye ederim
"Kazanmak" olarak görmeni kastediyorum.
Halen kullandığın kelime kazanmak.
Esasen onun seni "kazanma"sı gerekiyor.

Bazen yanlış kelimeler kuruyor insan ve yanlış anlasiliyor

arkadaşım senin sorun gayet mantıklı çok ağır laflar etmişler,
Senin istediğin şey eski huzurun ve mutluluğun , evet çok zor bir durum ama benim tavsiyem hayatınızı çok da dramatikleştirmeyin.

Normalleşmesi için siz de elinizden geleni yapın

Erkekle duygular değil ş.sizce duygular.

Karaktersizligin , ş.sizligin , pisliğin dışa vurumudur aldatmak.

Madem affettiniz bırakın o çabalasin. Şimdiden hayal süslemeye !! çalışmayın.

Ama nasıl yapicam bende hicbisi olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama beynim benden bağımsız hareket ediyor

Hala onun seni begenmesi için ugrasacak mısın?

Kendini begendirmeye mi çalışacaksın ?

Bebek için mi bunlar yoksa kırılan özgüvenini tazelemek için mi?

ben de şok içinde okudum. kadın adamlarla konuşup cinsellik fotoğrafları paylaşsa, kocası karımı nasıl kazanabilirim der miydi acaba. kadın kendini küçülttükçe adamın saygı duyması im kan sız

Asla.. konudaki adamın yaptıklarını, konu sahibi yapsaydı şimdiye neler olmuştu. Kadınlar duygusal olduğu için, bu hale geliyor işte.

Asla konudaki adamın yaptıklarını, konu sahibi yapsaydı şimdiye neler olmuştu. Kadınlar duygusal olduğu için, bu hale geliyor işte.
ohooo adam öyle mesaj yakalayacak ortalığı yıkar geçerdi. kadın aman kaybetmeyeyim modunda. kadın kaybetti haberi yok. adam tekrar aldatmayacak sanki. dediğin gibi haklısın duygusal. o kadar ki diğer fonksiyonları kapatacak kadar

Ben " kocami nasil geri kazanirim" demek yerine doner kocama bakardim " beni nasil kazanmayi cabaliyor " diye. Cabasina bakardim. Ne kdr pisman olduguna bakardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…