Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

  • Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım nişanlısı direk söylememiş nişanlısıyla birlikte olduğunu idia eden kız söylüyor nişanlın senin için böle böle dedi diye yani daha nişanlısının hiçbirşeyden haberi yok belkide iftira
 

nişanlısı dememiş ki nişanlısı demiş olsa konuyu yazan arkadaş nişanlıma sorayım en iyisi gibi kelimeler kullanıyo. yüzleştirecem kesin inkar edicek gibi kelimelerde. bunu diğer kız söylemiş senin bunun için evlencekmiş bana öylew dedi diye kızın doğru söylediği ne malum ki
 

kızın bana dediği sizi ayırmak değil artık hiç bişey istemiyorum sadece gelecekte çocuklarının babası olucak insanın nasıl biri olduğunu öğenmem bunları bilmem en doru karar olduğu için herşeyi bana anlatmış
 

bunu söyleyen nişanlısı değil, yanına gelip nişanlınla birlikte oldum diyen kız...
 
Ama ilk mesajda öyle yazmıyor, nişanlımın söylediği.... şeklinde yazıyor.

konuyu yazan arkadaş pek anlatamamış derdini orada daha sonra yazdığı şeylerde anlaşılııyo nişanlısının demediği diğer kızın dediği. bende ilk sizin anladığınız gibi anlamıştım hala ne düşünüyo bıraksın gitsin diye düşünmüştüm ama olay öyle değilmiş
 

ilerde cocuklarının babasını bil diye mi:)) bu kızın kesin bir kuyruk acısı var!!!
 

evet o sözleri birlikte olduğu kız söledi
 

Kız mı söylemiş nişanlın bana böyle dedi diye? O zaman işin içinde şaibe olabilir tabii. Ama bir de ihanet var, ortada bir ilişki olmadan kızın gidip de yalan söylediğini sanmıyorum. Kim bir dayanağı olmadan kendisini böyle ateşe atar ki?
Bence nişanlısıyla konuşunca da gerçekse bile adam inkar eder, hangi erkek kabul edip itiraf eder ki? En güzeli dedektif filan tutup izletmek galiba, ben olsam öyle yapardım.
 

1- evli degilsiniz. aldatmadan pek sayılmaz. şöle acıklayayım '' evliysem balayına - hala bekarsam alayına durumu yani bu cocuk 8 yıl akşam eve gittignde annesinin dizinin dibinde el el üstünde oturmayacagını tahmin etmen gerekirdi.

2- arayan kıza prim verip onunla konuşmayacaktın. ohh o benim erkegim yapmışsa iyi yapmıştır diyip kapatcaktın.

3 - nişanlında eger kıza gönlünü kaptırmışsa ve '' ilişkimiz 8yıllık bir ilişki ve ailemde seni seviyor'' lafını neden demiştir acıklayyım
erkekler uzun süreli ilişki sonunda bitirmeyi düşünmez. kendilerine yediremez. kızı kullandın vaktini caldı oyaladın tüüü yazıklar olsun tepkilerini kaldıramazlar. gurur yaparlar. en medenisi en okumuşu bile aynı fikirdedir.

4 - sana gercekten eger sevgisi kalmamışsa ayrılmanız en iyisi. çünkü zamanla farklı sorunlar seni begenmeme ( yürümeni konuşmanı uyumadı diş fırcalamanı çamaşır asıp katlamanı bileeee ki bunlar en ufak basit şeyler ) ilgilenmeme, sürekli evden kaçma istekleri, seninle gezmek istemeycek. sürekli bir hırlaşma olacak. bunlara dayanarak diyebilirim ki '' elbete karar senin ama birbirinize eziyet edip evlenmeyin''.. yazık adama da sana da.
 
Son düzenleme:

Offf çok iç bulandırıcı! Kızın berbat bir insan olduğu belli, ama bu durumda en önemlisi, gerçek her ne ise onu tüm detaylarıyla ortaya çıkarmak. Bunun da nişanlınla konuşarak olabileceğini sanmıyorum. Çünkü yoksa öyle bir şey hayır diyecek, varsa da hayır diyecek.
 

dunyada ne annaler babalar eşler var huuu huu.. bir senin ki kötü, bi senin ki aldatan tip sanki puhahah lafa bak yaa yahu aldatan her kadın erkek için bunu desek ooohoohhhhhh dunyada herkes kötü demek o zaman
sacmalamış
 
canım bence kızla buluş ve o ana kadar hiçbişey söylemeki nişanlınla öncesinden konuşup bir ayarlama yapmasın kızın yanında kıza deki nişanlımı kendi telinden ara ve herzamanki gibi konuş de sende dinleyeceksin tabi baklım nişanlın onunla sevgilisi gibimi konuşacak yada elbet bir şekilde aralarında bişey yaşanmış olduğunu açık verir gerçekse tel de
 
Son düzenleme:
dunyada tek aldatılan sen degilsin unutamam kendime yediremem vs. diyorsan ayrılırsın. ailende olmaz ayrılmassın demez. diyemez. kimse kızının veya oğlunun mutsuz olmasını boşnmasını istemez. bu tür birşey varsa evlilik olmadan halledilmesi her iki şahıs ve 2 aile içinde en hayırlısıdır.
 

neden kızla görüşsn yaa prim versin iyice..gereksiz bir eylem.. o kız akıllı olsaymış vermeseymiş..vermişse sonuclarına katlacak.
ama nişanlısında kabahat var flort edecekse biriyle akıllı bir kadınla yapacaktı. gidip sacma sapan aglak vızırdayan sagı solu arayıp sacma sapan konuşup huzur bulandıran birini bulmayacaktı.
 
Son düzenleme:
Nişanlınla birlikte olan kadın ne kadar da insaflı, iyilik sever, düşünceli, vicdanlı bir insanmış ki senin nasıl birisiyle birlikte olduğunu anlaman, yanlış yapmaman için çekeleye çekeleye onca masrafa, araştırmaya girerek sana ulaşmış ve sana iyilik etmiş!

Madem bu kadar süpersonik iyilik meleğiydi de neden 8 yıllık ilişkisinin olduğunu ve nişanlı olduğunu bildiği bir adamla birlikte olmuş onu anlayamadım.

Durduk yere böyle bir şey yapmak için bu kadın şizofren falan olmalı başka seçenek yok.
Kim sadece iftira atmak için namusunu bile ortaya koyarak böyle şeyler anlatır ki?
Ya ciddi derecede hasta ya da tüm dedikleri doğru.
En iyisi nişanlınızla konuşmak.
 

sevgilisi gibi konuşucağını düşünmüyorum kız okadar çok şeyler anlattı ki nişanlım ona bu olayalrdan sonra seninle sadece ihtiyaç için birlikte oldum ne istiyosun paramı istiyosun gibi bir sürü sözler
 
Neden arkadaşımız bu kadar uğraşıyoki çözmek için,, bi kere içi bulanmış işte geri adım atmalı ve değerlendirmeli herşeyi bence.
 
nisanlina hic bisey belli etme kiza bulusmayi teklif et bulusma yerine nisanlini al öylegit ama o ana kadar nisanlina hic bisey söyleme bulusma yerine önce kizin gitmesini sagla nisanlini yaninda görünce gelmeyebilir nisanlinla berebar dikil karsisina orda yüzlesin zaten o an herseybelli olur
 
2006 eşimle flort 2007 de evlendim. biri bana şimdi tel etse eşin seni aldatıyor bilmem ne kıl tüy dese tepkim
' oh yarasın erkegime'' diyip kapatırdım. hani bekara koca boşaması kolaydır ya. ben evliyim. belirteyim
erkek ve kadın tarafından konuları iyi degerledirdigim için eşim ve akradaşlarım beni cok taktir eder.
dengeli bir kadınımdır.
ama bizim dışında 3. şahıslara asla kendimi ezik hala sokmam. yapmışsa iyi yapmıştır helal olsun diyip ne o insana deger verip onunla konuşur yüz yüze gelmeyi isterim ne o arayana inanırım.
10 kurşluk huzurumu da cigeri 5 para etmez biri için bozmam.
ayrılır mıyım? ayrılmaz mıyım ? bu soruya da kendimce şöle cevap vereyim..
eşimin bana, ailesine, evine vs. olan davranışları ile dogru orantıda düşünüp ona göre karar veririm
 
hmm bu öneri gelmis zaten peki ne yapmayi düsünüyorsun???
YANI YÜZLESTIRMEYECEKMISIN ONLARI
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…