Arkadaşlar, nişanlısı kendisi direkt söylemiş, "seninle evlenmek zorunda olduğum için evleneceğim, artık aşık değilim" diye. Bunun üzerine hâlâ daha ne devam etmesi, ne evliliği? Bunu nasıl önerebiliyorsunuz, kız yalan söylüyorsa devam edersin filan... Şaştım kaldım!
Arkadaşlar, nişanlısı kendisi direkt söylemiş, "seninle evlenmek zorunda olduğum için evleneceğim, artık aşık değilim" diye. Bunun üzerine hâlâ daha ne devam etmesi, ne evliliği? Bunu nasıl önerebiliyorsunuz, kız yalan söylüyorsa devam edersin filan... Şaştım kaldım!
arkadaşlar sanırım bu konuda bi yanlış anlaşılma olmuş aşkım bitti ailem istediği için evlenicem seninle diyen nişanlısı değil arkadaşın. bunu diğer kız söylemiş nişanlın seninle bunun için evlencekmiş falan diye. kısaca ayırmaya çalışıyo işte
Ama ilk mesajda öyle yazmıyor, nişanlımın söylediği.... şeklinde yazıyor.
ben kıza inanmadım, sizi ayırmaya çalışıyor. kimse iyi niyetinden gelip bunları anlatmaz, hee madem cok iyi niyetli seni belliki biliyormuş, zaten bu ilişkiye başından başlamazdı.
hadi diyelim, sonradan seni ögrendi... bu şekilde gelip sana anlatmak yerine kenara cekilip nişanlının karar vermesini beklerdi.
bu birrr, iki hadi diyelim bir anlık şeytana uydu nişanlın ve tipik erkek yalanları söyledi o kıza... sevmiyorum ama meburum vs. önce git konuş nişanlınla, en ufak içinde bir şüphe olursa, hissedersen aileni cevreni düşünmeden ayrıl. evlenip ayrılması daha zor!!!! daha sonrada bekle gör.
çok üzüldüm işallah kız ayırmak için yapmıştır ve gercek neyse açıga çıkar ama vakit kaybetme. hemen yarın yüz yüze konuş nişanlınla!!
konuyu yazan arkadaş pek anlatamamış derdini orada daha sonra yazdığı şeylerde anlaşılııyo nişanlısının demediği diğer kızın dediği. bende ilk sizin anladığınız gibi anlamıştım hala ne düşünüyo bıraksın gitsin diye düşünmüştüm ama olay öyle değilmiş
nişanlısı dememiş ki nişanlısı demiş olsa konuyu yazan arkadaş nişanlıma sorayım en iyisi gibi kelimeler kullanıyo. yüzleştirecem kesin inkar edicek gibi kelimelerde. bunu diğer kız söylemiş senin bunun için evlencekmiş bana öylew dedi diye kızın doğru söylediği ne malum ki
Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...
kızın bana dediği sizi ayırmak değil artık hiç bişey istemiyorum sadece gelecekte çocuklarının babası olucak insanın nasıl biri olduğunu öğenmem bunları bilmem en doru karar olduğu için herşeyi bana anlatmış
kızın bana dediği sizi ayırmak değil artık hiç bişey istemiyorum sadece gelecekte çocuklarının babası olucak insanın nasıl biri olduğunu öğenmem bunları bilmem en doru karar olduğu için herşeyi bana anlatmış
canım bence kızla buluş ve o ana kadar hiçbişey söylemeki nişanlınla öncesinden konuşup bir ayarlama yapmasın kızın yanında kıza deki nişanlımı kendi telinden ara ve herzamanki gibi konuş de sende dinleyeceksin tabi baklım nişanlın onunla sevgilisi gibimi konuşacak
canım bence kızla buluş ve o ana kadar hiçbişey söylemeki nişanlınla öncesinden konuşup bir ayarlama yapmasın kızın yanında kıza deki nişanlımı kendi telinden ara ve herzamanki gibi konuş de sende dinleyeceksin tabi baklım nişanlın onunla sevgilisi gibimi konuşacak yada elbet bir şekilde aralarında bişey yaşanmış olduğunu açık verir gerçekse tel de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?