Katılıyorum, tadını aldıysa sonradan yapmayacagı ne malum.
Olivia ya katılıyorum ben de..
Senin yerinde olsam 1 dk. duramam dikilirim nişanlımın karşına anlatırım bunları, muhtemelen inkar eder ya da kendini haklı gösterecek şekilde eksik anlatmaya teşebbüs eder.. bu durumda yüzleşmelerini isterim, başka bi arkadaşın da dediği gibi onlar kendilerini ifade etmeye çalışırken ben anlarım zaten neyin ne olduğunu.. ama bütün bu tantana içimde kalmasın, hırsımı alayım diye.. yoksa başka bi kadınla ilişkisi olan adamdan ne beklenir..
Şanslısın, evlenmeden önce karşına çıktı bunlar.. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum bi de.. belki kız iftira atıyodur falan diye düşünüyosan, seni arayacak cürete sahipse, nişanlın buna baya bi yüz vermiş demektir..
Allah yardımcın olsun..
8 yıldır nişanlına güveniyo muydun canım? veya seni şüphede bırakacak birşey oldu mu bu anlamda? bu kabul edilir birşey asla değil. en mantıklısı yüzleştirmek..
kız ilk onunla birlikte olmuşsa nolcak ki. sağlam bi pabuç olsaydı nişanlısı olan bi erkekle yatmazdı. hem intihar edeceği falan da yoktur onun hep öyle derdim intiaaar ettim veya edicem palavra bunlar =) kendilerini bu şekilde kurtarmaya çalışırlar. hem hiç tanımadığın bi kızın sözlerine mi inanacaksın 8 yıldır hayatında olan adama mı ? git sor açık açık bu kız böyle böyle diyyo bana artık aşık olmadığın ailen istediği için benimle evlendiğin doğru mu diye ? o kızın sevgiline aşık olupta sizi ayırmak istemediği ne malum ? ne kızlar var şu hayatta birini elde etmek için her şeyi yapabilecek kapasitedeler !!!
Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...
inthar etmiş raporum var elimde diyor
arkadaşlar sanırım bu konuda bi yanlış anlaşılma olmuş aşkım bitti ailem istediği için evlenicem seninle diyen nişanlısı değil arkadaşın. bunu diğer kız söylemiş nişanlın seninle bunun için evlencekmiş falan diye. kısaca ayırmaya çalışıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?