Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şanslısın evlenmeden foyası çıkmış derhal vazgeç ondan

Katılıyorum, tadını aldıysa sonradan yapmayacagı ne malum.

bir çok kez yapmış kızın dediğine göre işyerinde konuşmalarını filan anlattı bu olay bide 3 ay önce olmuş kız naca ulaşmış bana düğün tarihimizi bile koyduk of ne yapıcam

Ne yapmaliyimi bize sormadan önce 8 senedir nisanli oldugun o adama sorsan, bize sordugun sorunun cevabini kendin bulurdun...kisa yoldan cözsen bu problemi, sence daha mantikli degilmi?

açık açık sevmiyorum demiş canım bnm
keşke böyle olmasa ama evlenmeden gördn iç yüzünü işte en iyisi olmş

Olivia ya katılıyorum ben de..
Senin yerinde olsam 1 dk. duramam dikilirim nişanlımın karşına anlatırım bunları, muhtemelen inkar eder ya da kendini haklı gösterecek şekilde eksik anlatmaya teşebbüs eder.. bu durumda yüzleşmelerini isterim, başka bi arkadaşın da dediği gibi onlar kendilerini ifade etmeye çalışırken ben anlarım zaten neyin ne olduğunu.. ama bütün bu tantana içimde kalmasın, hırsımı alayım diye.. yoksa başka bi kadınla ilişkisi olan adamdan ne beklenir..
Şanslısın, evlenmeden önce karşına çıktı bunlar.. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum bi de.. belki kız iftira atıyodur falan diye düşünüyosan, seni arayacak cürete sahipse, nişanlın buna baya bi yüz vermiş demektir..
Allah yardımcın olsun..

evet en isi yüzyüze görüşüp ikisiyle herşeyi öle dinlemem gerekiyo kesinlikle inkar edicek dedğin gibi o kadar çok yüz vermiş ki kız bunları bana anlatıyo eğer yalan olsa 3 ay sonra beni bulup bunları anlatmazdı kız bide ilk onla bereber olmuş

8 yıldır nişanlına güveniyo muydun canım? veya seni şüphede bırakacak birşey oldu mu bu anlamda? bu kabul edilir birşey asla değil. en mantıklısı yüzleştirmek..

8 yıldır nişanlına güveniyo muydun canım? veya seni şüphede bırakacak birşey oldu mu bu anlamda? bu kabul edilir birşey asla değil. en mantıklısı yüzleştirmek..

ara ara şüplerim oldu tabi ama bu kadar da değildi bu çok ağır oldu

kız ilk onunla birlikte olmuşsa nolcak ki. sağlam bi pabuç olsaydı nişanlısı olan bi erkekle yatmazdı. hem intihar edeceği falan da yoktur onun hep öyle derdim intiaaar ettim veya edicem palavra bunlar =) kendilerini bu şekilde kurtarmaya çalışırlar. hem hiç tanımadığın bi kızın sözlerine mi inanacaksın 8 yıldır hayatında olan adama mı ? git sor açık açık bu kız böyle böyle diyyo bana artık aşık olmadığın ailen istediği için benimle evlendiğin doğru mu diye ? o kızın sevgiline aşık olupta sizi ayırmak istemediği ne malum ? ne kızlar var şu hayatta birini elde etmek için her şeyi yapabilecek kapasitedeler !!!

inthar etmiş raporum var elimde diyor

kesinlikle nişanlıkla konuşmalısın oda evet doğru derse ayrılırsın inkar ederse kızla yüzleştirirsin inşallah kızın yalanıdır

peki o sebeple intihar ettiği ne malum. hem intihar ettiyse muhakkak polislerde gelmiştir hastaneye tutanak tutmuşlardır sebebini flan ?

Açıkça size aşık olmadığını söyleyen, zorunda kaldığı için evleneceğini söyleyen bir adamla evlenmeyeceksiniz herhalde... Aynen anlatın ailenize olanları, onlar da duyunca herhalde istemezler evlenmenizi. Son derece onur kırıcı bir durum, evlenirseniz sonrasında da defalarca aldatılacağınız belli. Üzgünüm ama bu o kadar açık ki. Sizi hak etmeyen bu insandan hemen şu dakika uzaklaşmanızı öneririm.

arkadaşlar sanırım bu konuda bi yanlış anlaşılma olmuş aşkım bitti ailem istediği için evlenicem seninle diyen nişanlısı değil arkadaşın. bunu diğer kız söylemiş nişanlın seninle bunun için evlencekmiş falan diye. kısaca ayırmaya çalışıyo işte

Arkadaşlar, nişanlısı kendisi direkt söylemiş, "seninle evlenmek zorunda olduğum için evleneceğim, artık aşık değilim" diye. Bunun üzerine hâlâ daha ne devam etmesi, ne evliliği? Bunu nasıl önerebiliyorsunuz, kız yalan söylüyorsa devam edersin filan... Şaştım kaldım!

inthar etmiş raporum var elimde diyor

elinde intihar etmiş raporu olabilir ne malum hangi sebepten intihar ettiği yada nereden belli nişanlınla birlikte olduğu hastaneye gidip gebelik testi yaptırmış olabilir inanma nişanlınla konuşmadan tekrar ararsa da açma bence nişanlınlada ilk önce suçlar şekilde konuşma böyle bişey söyledi ama ben inanmadım yinede sormak istedim falan diye aç konuyu bence kız yalan söylüyor

ben kıza inanmadım, sizi ayırmaya çalışıyor. kimse iyi niyetinden gelip bunları anlatmaz, hee madem cok iyi niyetli seni belliki biliyormuş, zaten bu ilişkiye başından başlamazdı.

hadi diyelim, sonradan seni ögrendi... bu şekilde gelip sana anlatmak yerine kenara cekilip nişanlının karar vermesini beklerdi.

bu birrr, iki hadi diyelim bir anlık şeytana uydu nişanlın ve tipik erkek yalanları söyledi o kıza... sevmiyorum ama meburum vs. önce git konuş nişanlınla, en ufak içinde bir şüphe olursa, hissedersen aileni cevreni düşünmeden ayrıl. evlenip ayrılması daha zor!!!! daha sonrada bekle gör.

çok üzüldüm işallah kız ayırmak için yapmıştır ve gercek neyse açıga çıkar ama vakit kaybetme. hemen yarın yüz yüze konuş nişanlınla!!

Ama ilk mesajda öyle yazmıyor, nişanlımın söylediği.... şeklinde yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…