• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım kadın saçı

kadermibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
1.237
1.373
133
benim konularımı bilenler bilir
Eşim x şehrine iş sebebiyle haftada 5 gün gidiyordu. Ben bir ara aynı şehirde olalım diye evimi eşyalarımı bırakıp oraya gitmiştim. 1,5 sene … ama bu seferde işi nedeni ile eski şehrimize haftada 5 gün gitmeye başlamıştı.
bende geri döndüm evime. 4 ay oldu ..
4 aydır haftada 5 günü bu sefer yine x şehrine giderek geçti.
Yani ben nereye o tam tersine ve hep iş bahanesiyle…
Dün gece tatil için geldik o x şehrine. Burda 1+1 bir evde kalıyordu geldikçe. Eşyalı daire olarak tuttu evi. Yatak örtülerini filan ben verdim sonradan.
sabah o işe gitti. Ben uyanınca yatağı kontrol ettim. Acaba aldatıyor mu diye…
Kadın saçları buldum yatakta ve hatta kendi yastığında….
Bana ait değil….
mesaj yazdım evin anahtarını başka birine verip vermediğini sordum … vermediğini söyledi.
Elime aldım bir sarı bez , dizlerimin üstünde tüm evi didik didik sildim… yatak dışında hüç bir yerde kadın saçı çıkmadı… ne balkon ne lavabo ne banyo gideri.. ne tezgah altı ne dolap içi…. Sadece yatakta 3 -4 tane saç….
geldi … sordum … inkar ettii… ama diliyle … vur bana istersen diyor… gözleri suçluluk duygusunu yansıtıyor….
Şok içerisindeyim.

benim konularımı bilenler bilir
Eşim x şehrine iş sebebiyle haftada 5 gün gidiyordu. Ben bir ara aynı şehirde olalım diye evimi eşyalarımı bırakıp oraya gitmiştim. 1,5 sene … ama bu seferde işi nedeni ile eski şehrimize haftada 5 gün gitmeye başlamıştı.
bende geri döndüm evime. 4 ay oldu ..
4 aydır haftada 5 günü bu sefer yine x şehrine giderek geçti.
Yani ben nereye o tam tersine ve hep iş bahanesiyle…
Dün gece tatil için geldik o x şehrine. Burda 1+1 bir evde kalıyordu geldikçe. Eşyalı daire olarak tuttu evi. Yatak örtülerini filan ben verdim sonradan.
sabah o işe gitti. Ben uyanınca yatağı kontrol ettim. Acaba aldatıyor mu diye…
Kadın saçları buldum yatakta ve hatta kendi yastığında….
Bana ait değil….
mesaj yazdım evin anahtarını başka birine verip vermediğini sordum … vermediğini söyledi.
Elime aldım bir sarı bez , dizlerimin üstünde tüm evi didik didik sildim… yatak dışında hüç bir yerde kadın saçı çıkmadı… ne balkon ne lavabo ne banyo gideri.. ne tezgah altı ne dolap içi…. Sadece yatakta 3 -4 tane saç….
geldi … sordum … inkar ettii… ama diliyle … vur bana istersen diyor… gözleri suçluluk duygusunu yansıtıyor….
Şok içerisindeyim.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz. Boşanacak mısınız yoksa affedecek misiniz?

Ne yapmayı düşünüyorsunuz gerçi yapılması gereken şey boşanmak

Siz oraya gidince çarşafları değiştirmeden mi yattınız ben onu anlamadım yani eşiniz kalıyor siz orada yoksunuz gidince ilk iş değiştirilir bir de ne bileyim saç falan o kadar varsa yatınca da görürdünüz o kadar didik didik edecek kadar güvenmiyorsanız ayrılın o zaman kabul edip susmuşsunuz o zaman ne hafiyelik yaptınız elinizde sarı bezle?

Boşanacağım…
Ben baktım konularına hatta bir önceki konunda esin kızını almış gitmiş bosanicam artık bitti demişin şimdi yine aynı şeyi diyorsun
Bosanicam diye

O zaman niye duruyorsun halen saçtı kıldı tüydü diye kendini paraliyorsun

Siz oraya gidince çarşafları değiştirmeden mi yattınız ben onu anlamadım yani eşiniz kalıyor siz orada yoksunuz gidince ilk iş değiştirilir bir de ne bileyim saç falan o kadar varsa yatınca da görürdünüz o kadar didik didik edecek kadar güvenmiyorsanız ayrılın o zaman kabul edip susmuşsunuz o zaman ne hafiyelik yaptınız elinizde sarı bezle?
Gece 12 de geldik… yorgun olduğumuz için hemen uyuduk..değiştirecek yedek çarşaf yok..olsaydı da değiştirmezdim neden değiştireceğim ki?

Nasıl takip edebilirdim ki? Ben çocuklarla evde o x şehrinde haftada 4-5 gün…
Bu tatil sürecinde telefonunu kontrol etmek, etrafı daha dikkatli aramak gibi şeyler yapabilirdiniz. Ama artık her şeyi yok eder. Daha somut bişeyler bulmadan söylemeseydiniz keşke

Ben baktım konularına hatta bir önceki konunda esin kızını almış gitmiş bosanicam artık bitti demişin şimdi yine aynı şeyi diyorsun
Bosanicam diye

O zaman niye duruyorsun halen saçtı kıldı tüydü diye kendini paraliyorsun
Küçük kızıma karşı suçlu hissediyordum.. sadece işkolik olup eve gelmediği ve bundan dolayı çıkan sorunlar için boşamak … kızım büyürken anne neden boşandın deyince bu cevap değildi… belki zamanla düzelirdi… bilmiyorum kimse öğretmedi bu algıyı bana ama böyleydim… ama asla aldatılmaya karşı tavrım bu değil…

Yapmayın evinizde çiçeğiniz varken zakkuma heves etmek de neden ya bu erkekleri varya...

Sinirlendim akşam akşam
çocuklar anneli babalı evde yaşamak istiyorlar aile istiyorlar ama ebeveynler bir anlık heves için yuvayı yıkıyorlar.baba olmayı becerememiş bu adam da.yazık

Bu tatil sürecinde telefonunu kontrol etmek, etrafı daha dikkatli aramak gibi şeyler yapabilirdiniz. Ama artık her şeyi yok eder. Daha somut bişeyler bulmadan söylemeseydiniz keşke
Uzun zamandır telefonunu vs silmeden gelmiyor bence ve bence evin başka hiç bir yerinde kadınsaçı yoksa tek seferlik ilişki bu… yani bir şekilde uzun süreli ilişki olsa msj filan denk gelirdi…

Back
X