• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım kadın saçı

biraz acımasız oluyor yorumun msspare.öyle hemen boşanmak hemen karar vermek kolay değil hele ki çocuk varsa.
Ceyceycim önceki konularına baktım konularında hep boşanmaktan bahsediyor bu konuda da öyle
Tabiki boşanmak heleki çocukla daha zor
Ama anlattıkları dedikleri evlilik yokki

Ben demiyorum bide kendi diyor hem şimdi hem önceki konularında

Keşke düzeltse görüyorsun konuyu iste bence boşanmaz..

biraz acımasız oluyor yorumun msspare.öyle hemen boşanmak hemen karar vermek kolay değil hele ki çocuk varsa.
Ceycey ben boşanmazsam olmaz.. yapamam bununla yaşayamam… psikologa gidiyordum son zamanlarda… onunla bile görüştüm bugün… yok düşünemiyorum… buna susarsam yaşarken ölürüm… çocuk mutsuz bir anne ile nasıl büyür?? Daha 3 yaşında…

benim konularımı bilenler bilir
Eşim x şehrine iş sebebiyle haftada 5 gün gidiyordu. Ben bir ara aynı şehirde olalım diye evimi eşyalarımı bırakıp oraya gitmiştim. 1,5 sene … ama bu seferde işi nedeni ile eski şehrimize haftada 5 gün gitmeye başlamıştı.
bende geri döndüm evime. 4 ay oldu ..
4 aydır haftada 5 günü bu sefer yine x şehrine giderek geçti.
Yani ben nereye o tam tersine ve hep iş bahanesiyle…
Dün gece tatil için geldik o x şehrine. Burda 1+1 bir evde kalıyordu geldikçe. Eşyalı daire olarak tuttu evi. Yatak örtülerini filan ben verdim sonradan.
sabah o işe gitti. Ben uyanınca yatağı kontrol ettim. Acaba aldatıyor mu diye…
Kadın saçları buldum yatakta ve hatta kendi yastığında….
Bana ait değil….
mesaj yazdım evin anahtarını başka birine verip vermediğini sordum … vermediğini söyledi.
Elime aldım bir sarı bez , dizlerimin üstünde tüm evi didik didik sildim… yatak dışında hüç bir yerde kadın saçı çıkmadı… ne balkon ne lavabo ne banyo gideri.. ne tezgah altı ne dolap içi…. Sadece yatakta 3 -4 tane saç….
geldi … sordum … inkar ettii… ama diliyle … vur bana istersen diyor… gözleri suçluluk duygusunu yansıtıyor….
Şok içerisindeyim.
Siz geçen hafta boşanmaya karar vermemiş miydiniz?

Ceycey ben boşanmazsam olmaz.. yapamam bununla yaşayamam… psikologa gidiyordum son zamanlarda… onunla bile görüştüm bugün… yok düşünemiyorum… buna susarsam yaşarken ölürüm… çocuk mutsuz bir anne ile nasıl büyür?? Daha 3 yaşında…
Daha elle tutulur deliller bulmaya bak. Çok şeye katlanmışsın, az sıkıver dişini, şimdi adamı suçsuz yere boşuyorsun derler, biliyorum ki sen bunu takarsın.

kuzum sen genç bir kadınsın her koşulda yeni bir hayat kurarsın.aklım çocukta kaldı benimm minicik kalbi üzülecek

Daha elle tutulur deliller bulmaya bak. Çok şeye katlanmışsın, az sıkıver dişini, şimdi adamı suçsuz yere boşuyorsun derler, biliyorum ki sen bunu takarsın.
Ne bulabilirim ki ??? Belliki tek gecelik bir ilişki yaşamış … yoksa evde başka bir yerlerde de kadın saçı çıkardı.. hiç bir yerde çıkmadı yataktan başka…

Ben sizin tüm konularınızı hatırlıyorum kocanızın bu ilgisiz tavrının altında var kesinlikle birşey zaten . Ki siz de yavaş yavaş delil bulmaya başlamışsınız. Allah hakkınizda hayırlısını nasip etsin

Ne bulabilirim ki ??? Belliki tek gecelik bir ilişki yaşamış … yoksa evde başka bir yerlerde de kadın saçı çıkardı.. hiç bir yerde çıkmadı yataktan başka…
İşte, bunun için mi boşanacaksın? Adamın işkolikliğini, ilgisizliğini boşanma sebebi olarak anlatamam çocuğuma diyorsun, bunu anlatınca alacağın tepkiden çekinmez misin? Bulduğun iki tel, bu aldatmak ile suçlamak için yeterli sebep değil. Şimdilik inanmış gibi yap en iyisi, gözlerin eşinin üstünde olsun.

İşte, bunun için mi boşanacaksın? Adamın işkolikliğini, ilgisizliğini boşanma sebebi olarak anlatamam çocuğuma diyorsun, bunu anlatınca alacağın tepkiden çekinmez misin? Bulduğun iki tel, bu aldatmak ile suçlamak için yeterli sebep değil. Şimdilik inanmış gibi yap en iyisi, gözlerin eşinin üstünde olsun.
Emin misin yeterli delil olmadığına??

Back
X