aldatıldım kocam çok pişman

birazdahakaybet

Adil değilsin ama adisin hayat...
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2018
33
25
3
29
3 senelik evliyiz 2 yasinda da dünyalar tatlısı oğlumuz var. eşimin aldattığını 3 hafta önce öğrendim daha doğrusu evde gizli telefonunu yakaladım samimî msjlar vardı . eski çıktığı akrabasıninda numarası vardı. ben kıskanç biriyim cok da takıntılıyım ama eşim dik kafalidir. çok takmazdı beni bende baskın bi karakterim aile yapım öyle yani. acikcasi ben 4 ay önce canımın parçası abimi kaybettim ve kendimi hiç toparlayamadım üzerine de bu geldi eşim 1 seneden fazladir gizli telefon kullanıyor muş zaten. yani ölmek istiyorum. iki acı birden kaldıramıyorum çok ağladı özür diledi ailemden de özür diledi ama kabullenemiyorum evde çok iyiydik ne gerek vardı diyorum hiç bi şekild e ihtiyaçlarını geri cevirmedim bu zamana kadar annesinin üzerine yeminler ediyo hiç kimseyle buluşmadım diye. kurana el başarım diyo sadece mesajlaşmaymis güya.telefoncu da çalıştığı için çok rahat bi şekilde yapmış yani. artı ailesi bana suç buluyolar neymiş de annemlere gidiyormuşum surekli . o yüzden eşim bu duruma düşmüş. siz bu durumda napardiniz. bosansam bi zorluk çekmem ailem çok düzgün 2 katlı evleri var namazımızı kilariz. buraya yazdım ki aynı durumu yaşamış olan varsa bi akıl versin

Sizi 1 senedir aldatıyor ve yakalamasaniz yine aldatmaya devam edecek.
Acaba o 1 sene içerisinde hic aklına geldiniz mi ?
Bununla yasayabilecekseniz affedin.

Çok pismanidir ama yakalandığı icindir. Sonra da klasik bahaneler.:işsiz:
ne bilim ağladı son sans dedi tövbe etti namaz kıldı bi daha yaparsam değil duyarsan bile görürsen kendimi yakcam karşında dedi. ne bileyim şimdi değer görüyorum eskisi gibi değil gözlemliyorum şu an yani

Sizi 1 senedir aldatıyor ve yakalamasaniz yine aldatmaya devam edecek.
Acaba o 1 sene içerisinde hic aklına geldiniz mi ?
Bununla yasayabilecekseniz affedin.
zaten olay da bu ben bu dusunceleri nasıl atarim veya ne yaparım böyle. saçlarım deli gibi dokuluyo. bunu yasayan yok mu hiç

zaten olay da bu ben bu dusunceleri nasıl atarim veya ne yaparım böyle. saçlarım deli gibi dokuluyo. bunu yasayan yok mu hiç

Burda :rapci:
Evet aldatıldım 1,5 senelik evliliği çöpe attım 12 yıl oldu ayrılalı.
Bir kere bile pişman olmadım.....
Affetmek tekrar yapmasını sağlamaktan öteye geçmeyecek.
Geçmiş olsun çeken bilir.
Aldatılmak çok onur kırıcı bir durum Allah düşmanıma yaşatmasın.
Affetmek istiyorsanız önce kendi kafanızdan silmeniz gerekir bunu yapabilecekmisiniz??

Back
X