- 11 Ekim 2018
- 33
- 25
- 3
- 29
- Konu Sahibi birazdahakaybet
3 senelik evliyiz 2 yasinda da dünyalar tatlısı oğlumuz var. eşimin aldattığını 3 hafta önce öğrendim daha doğrusu evde gizli telefonunu yakaladım samimî msjlar vardı . eski çıktığı akrabasıninda numarası vardı. ben kıskanç biriyim cok da takıntılıyım ama eşim dik kafalidir. çok takmazdı beni bende baskın bi karakterim aile yapım öyle yani. acikcasi ben 4 ay önce canımın parçası abimi kaybettim ve kendimi hiç toparlayamadım üzerine de bu geldi eşim 1 seneden fazladir gizli telefon kullanıyor muş zaten. yani ölmek istiyorum. iki acı birden kaldıramıyorum çok ağladı özür diledi ailemden de özür diledi ama kabullenemiyorum evde çok iyiydik ne gerek vardı diyorum hiç bi şekild e ihtiyaçlarını geri cevirmedim bu zamana kadar annesinin üzerine yeminler ediyo hiç kimseyle buluşmadım diye. kurana el başarım diyo sadece mesajlaşmaymis güya.telefoncu da çalıştığı için çok rahat bi şekilde yapmış yani. artı ailesi bana suç buluyolar neymiş de annemlere gidiyormuşum surekli . o yüzden eşim bu duruma düşmüş. siz bu durumda napardiniz. bosansam bi zorluk çekmem ailem çok düzgün 2 katlı evleri var namazımızı kilariz. buraya yazdım ki aynı durumu yaşamış olan varsa bi akıl versin