Aldatıldım. 😭😭

Sajenmiok1903

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
125
93
23
30
Kızlar 7 senelik evliyim. 16 aylık bı bebeğimiz de var daha önce ben 5 aylık hamileyken de yapmıştı ama ozaman ilişki yasağimiz vardı ben ona bağlamıştım karnımda bebekle ortada kalma ihtimali beni çok korkutu ne yaptım ettim barıştım.
Aylardir bı sıkıntımız yoktu telefon kullanmiyordu bende doğum gününde sürpriz yaptım telefon aldm verirken özellik le kızla kadınla işin olmasın dedim. 2 aydır çok değişti kocası taksici olan bı komşum var onun taksisine defalarca kızla birlikte binmiş kızı öpmüş sarılmış düşünsenize tamm yapiyon gizli saklı yap bu kadar yakınımızda olan bı insanin arabasında ayıp ya hiç mi utanma yok komşuma kocası anlatmış o da geldi bana anlattı tabi yeminler inkarlar sastim kaldım
Kavga ettik dün defol git dedim kızı da götürürüm dedi aklinnca koz olarak kullancak al götür sana lanet olsun dedim bugün arıyor yalandan kız annesini arıyor diyo gittim kızımı aldm geldim bunca şeye rağmen gel evine dedim ne gurur ne onur hiç bişey kalmadı

Gelmiyorum dedi. Kafa dinlicekmis bu nasıl insan ya kızla rahat rahat dolasaabilmek için annesinde kaldı. Daha seni istemem dedim ama çok takıntıliyim inat ediyorum benim dediğime gelsin diye psikolojim bozuldu onu hem istemiyor hemde istiyor gibiyim kendime kızıyorum ne kadar gurursuzsun diye 😭😭
Bı akıl verin lütfen ondan deli gibi soğumak istiyorum annemi aradım onunla sonun yok al kızıni gel dedi ama 3 gün sonra yuzum e vurur gitmek istemiyorum aileden yana da bahtsizim
Ve bu da var tabi kızımız doğuştan yemek borusu oluşmadan doğdu ameliyatlar geçirdi herşeyi yiyemiyor hamd olsun Rabbime yine de ama sorumluluktan kaçıyor kızını iki günlük tanıdığı kadına değişiyor çalışıp kızımı d a bakıcıya verme imkanım var yaparım tek başıma
Ama 7 senelik yaşantım çok zoruma gidiyor canım çok yaniyo lütfen bı akıl verin nasıl soğurum aklımdan atarım onu

Kızlar 7 senelik evliyim. 16 aylık bı bebeğimiz de var daha önce ben 5 aylık hamileyken de yapmıştı ama ozaman ilişki yasağimiz vardı ben ona bağlamıştım karnımda bebekle ortada kalma ihtimali beni çok korkutu ne yaptım ettim barıştım.
Aylardir bı sıkıntımız yoktu telefon kullanmiyordu bende doğum gününde sürpriz yaptım telefon aldm verirken özellik le kızla kadınla işin olmasın dedim. 2 aydır çok değişti kocası taksici olan bı komşum var onun taksisine defalarca kızla birlikte binmiş kızı öpmüş sarılmış düşünsenize tamm yapiyon gizli saklı yap bu kadar yakınımızda olan bı insanin arabasında ayıp ya hiç mi utanma yok komşuma kocası anlatmış o da geldi bana anlattı tabi yeminler inkarlar sastim kaldım
Kavga ettik dün defol git dedim kızı da götürürüm dedi aklinnca koz olarak kullancak al götür sana lanet olsun dedim bugün arıyor yalandan kız annesini arıyor diyo gittim kızımı aldm geldim bunca şeye rağmen gel evine dedim ne gurur ne onur hiç bişey kalmadı

Gelmiyorum dedi. Kafa dinlicekmis bu nasıl insan ya kızla rahat rahat dolasaabilmek için annesinde kaldı. Daha seni istemem dedim ama çok takıntıliyim inat ediyorum benim dediğime gelsin diye psikolojim bozuldu onu hem istemiyor hemde istiyor gibiyim kendime kızıyorum ne kadar gurursuzsun diye 😭😭
Bı akıl verin lütfen ondan deli gibi soğumak istiyorum annemi aradım onunla sonun yok al kızıni gel dedi ama 3 gün sonra yuzum e vurur gitmek istemiyorum aileden yana da bahtsizim
Ve bu da var tabi kızımız doğuştan yemek borusu oluşmadan doğdu ameliyatlar geçirdi herşeyi yiyemiyor hamd olsun Rabbime yine de sorumluluktan kaçıyor kızını iki günlük tanıdığı kadına değişiyor çalışıp kızımı d a bakıcıya verme imkanım var yaparım tek başıma
Ama 7 senelik yaşantım çok zoruma gidiyor canım çok yaniyo lütfen bı akıl verin nasıl soğurum aklımdan atarım onu
Bu işi uzatirsaniz bir 7 senenizi daha yer. Seçim sizin.

bir kere affedilen yine yapar.
affetmişsiniz yapmış çünkü niye yapmasın siz kabul ediyorsunuz. bunu da kabul ederseniz 3.yü yapar. ömür boyu aldatılarak yaşamaya gücünüz varsa soğumayın madem.
Bende söylüyorum birinci kadını çıkardın karşıma bu ikinci ömür boyu böyle olcak seni istemiyorum diyorum ama lanet olsuun su takintima onu sevmiyorum sadece takıntı halline getirdim benimle evlenirken yalvar yakar evlendi başta sevmiyordum zamanla alıştım. Hayatıma zorla girdi şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum hiç akilanmicam sanırım 🙁

Bende söylüyorum birinci kadını çıkardın karşıma bu ikinci ömür boyu böyle olcak seni istemiyorum diyorum ama lanet olsuun su takintima onu sevmiyorum sadece takıntı halline getirdim benimle evlenirken yalvar yakar evlendi başta sevmiyordum zamanla alıştım. Hayatıma zorla girdi şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum hiç akilanmicam sanırım 🙁

ne takıntısı alllasen konunun komşunun diline düşmüşsünüz.

ne olucak paylasin kocanizi mi diyelim ne diyelim ya ne takintisi? anneniz sizi cagirmis, cogu kadinin bu sansi bile yok. alin kizinizi gidin, bir sure annenizin yaninda kalin, durumunuz toparlaninca kizinizla birlikte yasarsiniz.

adam sizi sevmiyor, kizinizi sevmiyor, gururu yok, sizin de gururunuzu hice sayiyor.

Ne takıntısı ya.
İnsan yeri geliyor kanından canından ayrılıyor adam da neymiş
Üstelik istedigiyle düşüp kalkan pisliğin teki.
Hadi kendi gururun yok aşıksın kızını düşün.
Büyüyünce hepsini yüzüne vursa ne diyeceksin.
Adama bide eve dön demişsin ya midesizlikte nirvana 😒

Kendinize güvenin, üzerinde durduğunuz ayaklar sayesinde herşeyi başarırsınız. Aldatılma karşısında bahane de aramayın, şu sebepten veya bu sebepten diye. Ahlakı bozuk olan her şekilde aldatır.
Ailenizin yanına dönün, işe girer bakarsınız kızınıza. Size değer vermeyen ve gözünüze baka baka iğrençlik yapan birinden baba da olmaz koca da..

Delilleriniz varsa hepsini toplayip Acilen dava acip tazminat hakkinizi da alin. Bu surecte de doktora gidin destek ve tedavi olun takintiniza. Ayaklarinizin uzerinizde durursunuz. Ondan koca olmaz size koca bir takıntı olur. Guvenin kendinize calisirsiniz

Uzucu. Baska kadinla en mahrem duygularini veya yerlerini paylasmis/ paylasiyor olmasi sogumak icin epey yeterlidir hatta artar degil mi?
Bilindik, alisildik 1 duruma donustugu icin kurtaracak fazla 1 sey kalmamis bence. Onsuz duzen dusunun.

Back
X