Aldatıldım. 😭😭

Neyseki gurursuz oldugunuzu biliyorsunuz.
Esiniz affedilmeyi bile beklemiyor biliyor siz onu zaten affediceksiniz. Midem bulaniyor gercekten biraz ayaklarinizin üzerinde durmayi ögrenin kendinize deger verin.

bundan sonrasını hassas olan midem kaldırmadı. Siz hangi kafayla yaşıyorsunuz? Kocanız olacak yaratık sizi yerin diplerine sokmus hala gizli saklı yapsın diyorsunuz , pes doğrusu …
Gizli saklı yapsın beni aldatsin niyetiyle soylemedim.. tamm bı insan böyle şeyler yapar ama gizli saklı yapmaya çalışırr o benim gözüme soka soka yaptı benim asıl anlatmak istediğim buydu

Şuraya ne yazsam hiç bir şekilde etki etmeyecek .Geçmiş olsun diyorum sadece .

Bir de hikayenin sonunu yazayım.

Adam dönecek .Tekrar aldatacak .Gidecek gelecek ,dönecek tekrar gidecek.
Sonra dönmemeye başlayacak.
Sizin zorunuzla gelmeye başlayacak artık sizin iknalarınızla .
Sonra araya uzun ayrılıklar girip çıkacak .Yüz göz olunmuş olunacak çoktan ve artık siz kollarınıza onun başka kollardan geldiğini bile bile alacaksınız .
Hatta onlara tekrar gitmesin diye daha çok kucaklama şeklinde .
Arada bi kendinizden nefret ettikçe adamı kovacak tekrar çağıracaksınız .

En kötü senaryo ise ;bunlar evliyken olmayabilir nasıl ciddi olduğumu anlasın diye 5,6 kere boşanma ve sizin dayanamayıp tekrar barışma şeklinde olarak da ön görebiliriz .

2009 dan beri aktif KK dayım, sizin karakteristik yapıdaki kadınların hayat hikayeleri genel de bu ve buna benzeri şekilde dönüyor .
Çok yormayın en azından kendinizi en basından ,hani adamı adam edeceğim falan diye.Benim adamım bu bu şekilde aşkım benim deyip bağrınıza basın .

Küçücük bir dip not yani🌸🌸🍺
Çok çok yürekten geçmiş olsun diyorum 🙆🏼‍♀️

Gizli saklı yapsın beni aldatsin niyetiyle soylemedim.. tamm bı insan böyle şeyler yapar ama gizli saklı yapmaya çalışırr o benim gözüme soka soka yaptı benim asıl anlatmak istediğim buydu
Nasıl olsa affedeceğinizi biliyor da ondan. Sizi kaybetme korkusu yok ki . Bakın hala takıntılarım var diyorsunuz. Hiç kimse için kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin.

Bakın bunlar işte kabullenilmis cümleler.Bir insan böyle şeyler yapar vs .Yapmayan erkekler var yaparsa kapıya koyacak kadınlar da var.Sakin öyle hava olsun diye yazdığımı düşünmeyin ben asla affetmem .

Kızlar 7 senelik evliyim. 16 aylık bı bebeğimiz de var daha önce ben 5 aylık hamileyken de yapmıştı ama ozaman ilişki yasağimiz vardı ben ona bağlamıştım karnımda bebekle ortada kalma ihtimali beni çok korkutu ne yaptım ettim barıştım.
Aylardir bı sıkıntımız yoktu telefon kullanmiyordu bende doğum gününde sürpriz yaptım telefon aldm verirken özellik le kızla kadınla işin olmasın dedim. 2 aydır çok değişti kocası taksici olan bı komşum var onun taksisine defalarca kızla birlikte binmiş kızı öpmüş sarılmış düşünsenize tamm yapiyon gizli saklı yap bu kadar yakınımızda olan bı insanin arabasında ayıp ya hiç mi utanma yok komşuma kocası anlatmış o da geldi bana anlattı tabi yeminler inkarlar sastim kaldım
Kavga ettik dün defol git dedim kızı da götürürüm dedi aklinnca koz olarak kullancak al götür sana lanet olsun dedim bugün arıyor yalandan kız annesini arıyor diyo gittim kızımı aldm geldim bunca şeye rağmen gel evine dedim ne gurur ne onur hiç bişey kalmadı

Gelmiyorum dedi. Kafa dinlicekmis bu nasıl insan ya kızla rahat rahat dolasaabilmek için annesinde kaldı. Daha seni istemem dedim ama çok takıntıliyim inat ediyorum benim dediğime gelsin diye psikolojim bozuldu onu hem istemiyor hemde istiyor gibiyim kendime kızıyorum ne kadar gurursuzsun diye 😭😭
Bı akıl verin lütfen ondan deli gibi soğumak istiyorum annemi aradım onunla sonun yok al kızıni gel dedi ama 3 gün sonra yuzum e vurur gitmek istemiyorum aileden yana da bahtsizim
Ve bu da var tabi kızımız doğuştan yemek borusu oluşmadan doğdu ameliyatlar geçirdi herşeyi yiyemiyor hamd olsun Rabbime yine de ama sorumluluktan kaçıyor kızını iki günlük tanıdığı kadına değişiyor çalışıp kızımı d a bakıcıya verme imkanım var yaparım tek başıma
Ama 7 senelik yaşantım çok zoruma gidiyor canım çok yaniyo lütfen bı akıl verin nasıl soğurum aklımdan atarım onu
Yeğenim bahsettiğiniz rahatsızlıkla büyüdü. Ailenize bile zor emanet edersiniz, bakıcıya nasıl emanet edebilirsiniz ki?Boşanırsanız ailenizle yaşayın bence. Çünkü bebek kendi kendine bir şeyler yediğinde problemler olabiliyor. Hoş boşamazsınız eşinizi.
Bi de anlamadığım size saygısı yok adamın, kızınıza da yok. "kızımı alır götürürüm" diyince nasıl kızınızı verebildiniz?Elini boş gönderirsen kadına mı gider dediniz, yani öyleyse burdan bile belli boşanmaya niyetinizin olmadığı.

Kızlar 7 senelik evliyim. 16 aylık bı bebeğimiz de var daha önce ben 5 aylık hamileyken de yapmıştı ama ozaman ilişki yasağimiz vardı ben ona bağlamıştım karnımda bebekle ortada kalma ihtimali beni çok korkutu ne yaptım ettim barıştım.
Aylardir bı sıkıntımız yoktu telefon kullanmiyordu bende doğum gününde sürpriz yaptım telefon aldm verirken özellik le kızla kadınla işin olmasın dedim. 2 aydır çok değişti kocası taksici olan bı komşum var onun taksisine defalarca kızla birlikte binmiş kızı öpmüş sarılmış düşünsenize tamm yapiyon gizli saklı yap bu kadar yakınımızda olan bı insanin arabasında ayıp ya hiç mi utanma yok komşuma kocası anlatmış o da geldi bana anlattı tabi yeminler inkarlar sastim kaldım
Kavga ettik dün defol git dedim kızı da götürürüm dedi aklinnca koz olarak kullancak al götür sana lanet olsun dedim bugün arıyor yalandan kız annesini arıyor diyo gittim kızımı aldm geldim bunca şeye rağmen gel evine dedim ne gurur ne onur hiç bişey kalmadı

Gelmiyorum dedi. Kafa dinlicekmis bu nasıl insan ya kızla rahat rahat dolasaabilmek için annesinde kaldı. Daha seni istemem dedim ama çok takıntıliyim inat ediyorum benim dediğime gelsin diye psikolojim bozuldu onu hem istemiyor hemde istiyor gibiyim kendime kızıyorum ne kadar gurursuzsun diye 😭😭
Bı akıl verin lütfen ondan deli gibi soğumak istiyorum annemi aradım onunla sonun yok al kızıni gel dedi ama 3 gün sonra yuzum e vurur gitmek istemiyorum aileden yana da bahtsizim
Ve bu da var tabi kızımız doğuştan yemek borusu oluşmadan doğdu ameliyatlar geçirdi herşeyi yiyemiyor hamd olsun Rabbime yine de ama sorumluluktan kaçıyor kızını iki günlük tanıdığı kadına değişiyor çalışıp kızımı d a bakıcıya verme imkanım var yaparım tek başıma
Ama 7 senelik yaşantım çok zoruma gidiyor canım çok yaniyo lütfen bı akıl verin nasıl soğurum aklımdan atarım onu
Allah akıl fikir versin sana. Bir de durmadan çocuk yapıyo bu kafalar ya ona acıyorum esas

O adamla aynı yatağı ailen değil sen paylaşıyorsun bunun kararını da sen ver eğer gerçekten istemiyorsan kesin bı kararla bunu ailene kabullendirebilirsin . Ben olsam bende bı saniye bile dusunmem ayrılırım

Kz yazdiklarindan benm midem kalktı sen nasıl hala bu adama karşı bı duygu besleyebiliyorsun anlamış degilim.

Hepsini okudum ne issizim 😂😂 valla ayaklarının üstünde durabiliyon ailende arkanda bu kadar saygısız bı adamla daha fazla kendini yıpratma derim kararinin arkasında dur babasız çocuk büyüten tek sen değilsin onlar için okadar mücadele ettin ama olmuyormuş baksana kkendini daha fazla yıpratmanin anlamı yok yani hakkında hayırlısı olsun

Huylu huyundan asla vazgeçmez canm zor zamanlarinda seni yanlız bırakmış ben olsam şans vermezdim

Canm adama çok herşeyi yapabilme konuşabilme yüzü vermişsin. Kendini bu adama karsi neden ezdiriyorsun anlattığın gibiyse düşünme bilee yol ver gitsin.
Size farklı konulara yaptığınız farklı yorumlarla cevap veriyorum. Yapılması gereken belli. Hemen bir işe girin ve o parazite de yol verin. Ama sizde o ışığı göremedim🤷‍♀️

Aylardir bı sıkıntımız yoktu telefon kullanmiyordu bende doğum gününde sürpriz yaptım telefon aldm verirken özellik le kızla kadınla işin olmasın dedim.
Essegin aklina karpuz kabugunu dusurdun yani..
Kizla kadinla isin olmasin derken bile bilinc altin bas bas bagiriyor: Ye,ic,gez ama sonunda bana don,agzima da etsen seni affederim seklinde..
Adam da bunu net bir bicimde anlamis olacak ki utanmadan,sikilmadan ulu orta keyf eyliyor..
Kocan normal degil de senin de davranislarinda problem var..
Yuz verirsen essege alnina deger t...gi sizinkisi bu hesap artik..
Gucsuz oldugunu hissetirmissin,adam da sazi eline almis.

Burda tek haklı olan anneniz

Özür dileyin belki affeder(!)
Sanmam konu sahibi evine gel demiş ama kocası affetseydi dönerdi, adam aşna fişneyi tercih etmiş.
Daha ilk cümlede ne yaptım ne ettim barıştım diyor bir de. Rezillik diz boyu, sadece taksici arkadaş ve karısıyla sınırlı sanmayın sağır sultan bile duymuştur kocanızın iğrençliğini.
Telefon hediye ederken karıyla kızla işin olmasın demişsiniz, ben buraya takıldım. Bir kadın kocasına nasıl böyle bir şey söyleyebilir aklım almıyor.

Daha öncesinde ne yaptım ettim barıştım dediniz ya adam da ondan güç alarak istediği çevrede dolaşıyor istediği gibi pişkin pişkin yaşıyor gelmem diye artistlik yapıyor gözünüzü korkutuyor ki biddaha ki sefer yakalanınca siz hesap sormayın 7 yılınız çöp olmuş bi 7 yıl daha mı çöp olsun Allah yardımcınız olsun

karnımda bebekle ortada kalma ihtimali beni çok korkutu ne yaptım ettim barıştım.
Hatayı en başta affederek yapmışsınız bebekle “ortada kalmak” yerine çocuğunuzun karaktersiz bir adamla büyümesini tercih etmişsiniz. Bence sizde çok büyük özgüven problemi var kendinize güvenmiyosunuz yalnız kalmak istemiyosunuz o yüzden yapışmışsınız adamın birine.

Tek çocuğunuz var dimi onu alın ailenizin yanına gidin.
Delilleri silmeyin mahkemede tazminat,boşanmak için kullanın.
Yok gitmem derseniz delil toplayarak kafanızı dagıtın ileride aile birliğine zarar veriyor diyip dava açarsınız.
Lütfen uygun dogun kontrol yöntemlerini kullanım

Back
X