Aldatıldım. 😭😭

Dalga geç diye yazmadım canımın acısıyla yazdm yapmayın lutfen
Başka çareniz yok ki? Adam sizi aldatmış, evden gitmiş, "yalandan kız annesini arıyor" diyip çocuğu size geri getirmiş. Çünkü bakmak istemiyor. Yani sizin kara kaşınıza gözünüze yalandan aratmamış. Eve dönmek istediği için aratmamış. Siz hala çıkar yol arıyorsunuz. Adam sizi istemiyor. Siz hala böyle düşündüğünüze göre özür dilemek zorunda kalacaksınız😀 ayaklarınıza kapandı da bir çıkar yoku arıyorsunuz sanki.

Kocanıza hediye telefon alıp "kadinla kizla işin olmasin" mı dediniz?

Sanki lise sondaki oğlunuza telefon almışsınız da tembih ediyorsunuz.
Çünkü daha önce de aynısı oldu değişti sandım yine yapacağını yaptı canımı yaktı onu bidaha ömrüm boyunca görmek istemiyorum hayatımdan tamamen cikarcam

Başka çareniz yok ki? Adam sizi aldatmış, evden gitmiş, "yalandan kız annesini arıyor" diyip çocuğu size geri getirmiş. Çünkü bakmak istemiyor. Yani sizin kara kaşınıza gözünüze yalandan aratmamış. Eve dönmek istediği için aratmamış. Siz hala çıkar yol arıyorsunuz. Adam sizi istemiyor. Siz hala böyle düşündüğünüze göre özür dilemek zorunda kalacaksınız😀 ayaklarınıza kapandı da bir çıkar yoku arıyorsunuz sanki.
Kendinizi az da olsa benim yerime koyun da öyle konusun ruh hallim hic iyi değil bende farkındayım inşallah düzgün bı tedaviyle akıl sağlığım yerine gelecek ve bana bu kadar yanlış yapan adamı hayatımda bidaha istemicem

İzmirden olan varmı aranızda iyi bır psikolok bulmam lazm nasıl bulcam bilmiyorum nete rastgele yazıp birine gitsem tek tek denemek istemiyorum haliyle biliyorsunuz fiyatlar biraz yüksek 😏

Valla çok sinirlendim konuya off su bendeki empati duygusu yok mu ne desem bilemedim... death note um olsa kızın birde adamın ismini o sinirle yazardım heralde tövbe yarabbim ya

kızla birlikte binmiş kızı öpmüş sarılmış düşünsenize tamm yapiyon gizli saklı yap
bundan sonrasını hassas olan midem kaldırmadı. Siz hangi kafayla yaşıyorsunuz? Kocanız olacak yaratık sizi yerin diplerine sokmus hala gizli saklı yapsın diyorsunuz , pes doğrusu …

Sen ne diyorsun ya ne saçma sapan konuşuyorsun ne üçlüsü. Bulduğum yerde iki parçaya ayircam ne üslupsuz konuşmadır bu anneliğimi bebeğimi ne karıştırıyorsun ben onun peşinde köpek gibi dolanıyorum normal bı bebek değil sürekli hastalanıyor ve bende başında haliyle görevim neyse onu yapıyorum onun için canımı verirrim kim nereye niye alıyor bebeğimi
Tamam psikolojim iyi olmayabilir su 7 senede yaşadıkları mı görsen yerinde kim olsa intihar ederdi dersin tedavi olmalıyım biliyorum
Ben sizlerden bı akıl bı tavsiye bekledim benimle dalga geçmenizi değil. Yapmayn !
O zaman def et gitsin adamı
Kimi neye parçalıyorsun
Sen kocanı affedip kadını mı parçalayacaksın
Kadının sana ve bebeğine bir sorumluluğu yok ki
Senin muhatabın kocan
Onu bu kadar tölere edersen
Bu kız olmaz başkası olur
Buradaki sorumlu sensin kocan ve o kadın
Niye celallendin bu kadar
Ha şu öfkeni birde kocan olacak adama göster
Böyle bir adamdan nasıl bir baba olur
Sırf baba koca olsun diye hediyeler alıp onun hatalarını afedip görmezden mi geleceksin
Böyle bir psikolojiyle kendinede bebeğinede zarar verirsin
O adamı hayatından çıkar destek alıp hayatına sakin devam et
Aksi daha çok bu keşmekeşi yaşar çocuğunuda mutsuz bir evde büyütürsün

Kavga ettik dün defol git dedim kızı da götürürüm dedi aklinnca koz olarak kullancak al götür sana lanet olsun dedim bugün arıyor yalandan kız annesini arıyor diyo gittim kızımı aldm geldim bunca şeye rağmen gel evine dedim

16 aylık hasta kızınızı dövüşmenizin ortasında niye inadınıza malzeme ediyorsunuz, nasıl "Al götür" diyebiliyorsunuz?
O aklınca koz yapacak, siz de aklınızca "Götürsün ilgilenebilecek mi bakalım, kadınlara vakti kalmasın" diye veriyorsunuz.
Takıntı mı? Tedavi olun o zaman, evladınızı da harcayacak gibisiniz yeter ki koca eve dönsün diye.

Sizin için çok üzüldüm sizinki sanki aldatılmayi kabul etmek değilde seçilen olmak için çaba göstermek , bakın sizi anlamak zor ama lütfen şunu çok iyi bilin seçilen siz olsanız da evde siz dışarda başkaları olmaya devam edecek hem kendiniz yazmışsınız size soylenecegini bile bile komşunuzun arabasında o haltı yemiş, bence eşiniz zaten vazgeçmiş bu evlilikten koca olmaktan çoktan yorulmuş heyecan arayışı degil yaptığı . Ailemle zor diyorsunuz ya şimdi belki burdaki arkadaslar bu fikrine karşı çıkacak ama kızınızın tedavisi tamamlana dek bu duruma göz yumabilirsiniz sonuçta bir kere yummussunuz,iş arayışına girin ayrılma sinyali vermeden iş bulun biraz kenara köşeye atın sonra güle güle deyin madem ilk anda ailenize sığınmak istemiyorsunuz,bu arada elinizde delil bulundurun bu süreçle ilgili

E iyide hamileyken hemen hemen herkes iliski yasagi icinde oluyor. Ben hamilelik+ dogum 1 senedir bu durumdayim. Hani hastalikta sagliktaydi? Hemen ac gibi kadin pesinde kosmak mi gerekiyor ne sacma. Bu forum beni inanilmaz sasirtiyor. Buradaki konularin cogunda empati yapiyorum, sonuc olarak kirip dokup ayrilirdim diyorum. Ne midem alir ne sinirlerim kaldirir. Ne sabirlisiniz hayret ediyorum. Affedecekseniz kurcalamayin, aldatildiginizi gormezden gelin baska yapacak birseyiniz yok bence

Aileniz cehennem zebanisi bile olsa gidin bence, ufacık da olsa bir tavır gösterebildikten sonra gerisi gelir.
Kendinize güveniniz gelir, ben bu çapsız olmadan da yaşayabilirmişim dersiniz. Umarım evine dönmez o çapsız da.
Kulağınıza geleceğini bile bile aldatmış, bir adım sonrası "anahtarı bırak 2 saatliğine komşuya git benim misafirim gelecek" olur. Yapmayın bunu kendinize. Kız çocuğunuz var ona örnek olacaksınız. Bu evliliğin içinde büyürse ilerde nerde rezil bir adam varsa ona meyleder.

Çocuğu hastaymış bakımı zor anlaşılan ve aile hayatını bilmiyoruz , ben bazen geniş bı pencereden bakmak gerek diye düşünüyorum şimdi anlatacagim size çok saçma gelebilir ama şöyleki ,bı arkadaşım aldatıldıgini öğrendi şiddet küfür hicbirsey yok hatta kendisi bile söylerdi nasıl oldu anlamadım çok iyiydik halbuki sonra ailesinin yanına geldi sofrada kızımın yediği lokmaları saydiklarini gördüğüm an bu adama dönüp evcilik oynamaya karar verdim demişti bende çok kızmıştım dönülür mü demiştim yatacak yatağımiz bile yok misafir gibiyiz bu evde sığıntı olmak bile değil bu demişti neresi daha iyi bilemeyiz ,belki bu cocuk için özel bir beslenme durumu var belki ailesi tedaviyi masrafları karşılayacak durumda değil bence bu kadar midesiz misin demeden her şeyi bilmek lazım

En kotu anne, aldatan kocadan iyidir. Eger anneniz zamaninda bu adamla evlenme, aldatildiginizda da ayril gel dediyse yuzunuze vurur. Sanirim herkesin annesi birkere bile olsa ben sana demistim der. Annenizden bunlari duymamak icin aldatilmaya goz mu yumacaksiniz? Ustelik adamin umrunda bile degil, eve gelmemis bile. Anneniz en azindan cocugun bakiminda da size yardımcı olur. Ayrilmamak icin bahane buluyorsunuz bence

Bu konu gerçek mi ya? Yazdığın şeyler beni hayrete düşürdü. Yok ilkinde ilişki yasağımız vardı ona bağladım,yok telefon aldım kızla kadınla işin olmasın diye uyardım,yok yapıyosan bari gizli gizli yap demeler falan. Kusura bakma ama sen hak ediyosun ki başına gelenleri. O kadar kabullenmişsin ki yaşadığın şeyleri şu cümleleri gayet normal bir şeymişcesine kurabiliyorsun.

Üç gebeliğimde de ilişki yasağı vardı bir kere bile aldatmayı hak görmedim çok şükür eşimde görmedi bu aldatmaya bahane olamaz bu adamla geleceğiniz yok adamda utanma yok

Ne yüzsüz bi adam böyle birine kendini layık görme. Adam af bile dilemiyor ki nasıl affedeceksin. Yazık çocuğun da hastaymis bak kendin için yapamiosan onun için düzgün davran artik. Inan böyle bi aile ortaminda kimse mental olarak sağ çıkamaz. Alırsın nafakani eminim delilin de vardir elinde. Belki komşun şahitlik yapar yoksa da.

Back
X