Aldatıldım mı?20 senenin sonunda hüsran.

2 lady

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
665
677
323
Merhaba yazacak konuşacak adım atacak hatta yaşayacak bile takatim kalmadı.Uzun yıllardır birbirimizin hayatındayız lise arkadaşıydık biz sonra evlendik çocuklarımız oldu mutlu bir evlilik gibi görünüyor ama tam bir hayal kırıklığı elimde kalan koca bir hiç.Dışardan bizi hala mutlu sanıyorlar orası ayrı,hiç kimsenin haberi yok bu yaşadıklarımdan belkide kendi kendimin cehennemiyim ve benim büyüttüğüm gibi bişey yok ama şüphe ah o şüphe varya insanı yiyip bitiriyor.Çok uzun değil sadece 3 ay bir işyerinde çalıştı eşim 3 tane kız arkadaşla birlikte birde patron 5 kişilerdi işyerinde.Müdür pozisyonunda olduğu için kızlar bi sorunları olduğunda,izin istemek için eşimle muhattap oluyorlardı.İşten ayrıldı hala görüşmeye devam ettiler iş için diyerek telefonda.Biri evliydi içlerinden en çok hatta hep onunla konuşmuş,ben sonradan öğrendim bunları insan hissedermiş birgün tuhaf şeyler hissetmeye başladım.Sürekli gece dışarı çıkıyordu bildiğim yerlere gittiğini sanıyordum ama öyle değilmiş telefonun kendi içinde olan harita dan baktım bi restoran sordum kendisine ısrarla hayır orda değildim dedi yeminler etti hemde ne yeminler söylemedim uygulamadan gördüğümü bi süre daha takip ettim hep bi huzursuzluk hissettim telefon görüşmelerini sildiğini farkettim çünkü arıyodum hep meşgul eve geliyodu bakıyodum aradığım saatte arama yok şebekeden kontrol ettim ne göreyim dakikalarcaa konuşmuş iş diyor hala iş için di diyor konumuda itiraf etti bi arkadaşının evleneceği kızla tanışmışlar arkadaşı sarhoşmuş benimde bilmemi istemiş o yüzden yalan söylemiş başka bir günde iş için başka bir adamlayım dedi ama yine bu yalan söylemesine sebep arkadaşıylaymış öyle dedi çok karıştı herşey anlatamıyorum ne olur beni bu çıkmazdan kurtarın siz sorun ben cevaplıyayım bizim hiç böyle bi ilişkimiz yoktu ne ara bu hale geldik bundan sonra toparlanabilirmiyiz çocuklarımızı birlikte büyütebilirmiyiz eskisi gibi olabilirmiyiz seviyorum onu ama bunları kaldıramıyorum sizde bunlarda bişey yok mu diyceksiniz yoksa ben salak yerinemi konuldum aşamıyorum ben bunları hala benimle tartışıyor gece başka arkadaşlarının yanına gidicekmiş o bişey yapmamış bundan sonra yapayımda boşa gitmesin nasıl olsa şüpheleniyosun herşeyden diyo be ne yapıcam kızlar

Sizi bastırmaya çalışıyor.izin vermeyin.

Sizi bastırmaya çalışıyor.izin vermeyin.
Beni manipüle ediyor ben böyle biri değildim aciz ve zavallı hissediyorum kendimi çok mutsuzum bunlarla yuvamı yıkılır diyor bir yanım bir yanımda sen ne diyosun yalan söylemesi bile yeterli diyor ne yapacağımı bilmiyorum

İş için en fazla ne kadar konuşulur. Hele de işten ayrilmis biri ? Sakin kendinizi sindirtmeyin. Devamı gelir. Ki geleceğini açık açık söylemiş yapayım da boşa gitmesin. Buradaki aldtilanlari okuyun hepsi arkadaşımlaydim arkadaşın sevgilisi vb yalanlar söylüyor. Bosanabilecek mısınız ? Maddi manevi hazırsanız güzel bir avukatla donuna kadar alın. Sarhoş arkadaşıyla sevgilisi baksın ona

Bakamıyorum o güne telefonu bozuktu bi 20 gün kadar kayıtta iş numarası yönlendirmeleri yazıyor arkadaşı aramış çok sarhoşum yolda çevirme falan olur bi gelsen demiş bana böyle anlatıyo ve inanmamı istiyo şaka gibi değilmi

Gsm operatörünün online işlemlerine baktiniz mi?

Zorlanabilirim ama yapılmayacak bişey değil hayatta başarılmayacak bişey yok ne zorluklara birlikte göğüs gerdik geldik bugünlere etimle kemiğimle maddi manevi hep destek oldum karşılığı bu olmamalıydı

Tipik lafları yapayım da boşa gitmesinmis. Öyle adamlar var ki karilarindan izin alıp dışarı çıkamıyorlar akşam. Lütfen kendini ezdirme ya. Bı haltlar yediği belli.

Sevebilirsiniz kimse robot değil bir anda duygularını kesemezsin ancak bir bireysin ve kendine ait bir gururun ve saygınlığın var. Bunları ayaklar altına alan bir karaktersizle nasıl devam edeceksin

Biraz önce kocası doğum gününde param yok dediği halde hediye almadığı için ağlayıp adamı tersleyen bir konu sahibi vardı işte böyleleri değerli sizin gibi her zorlukta elini taşın altına koyana da bu beni bırakmaz gözüyle bakılıyor. Biraz izleyin delilleri toplayın kendinize hakkettiginiz değeri verin. Siz çok değerli ve ozelsiniz. Herşeyin en iyisini hakediyorsunuz.umarim da bundan sonraki hayatınızda yollariniza dikensiz çiçekler çıkar.

Ağzının ortasına öyle bir koy ki bir daha o gevşek ağzını yaya yaya nasılsa şüpheleniyorsun yapayımda boşa gitmesin diyemesin bunları yaparken de valizi gözünün önünde olsun da o küçük aklı bir taraflarına kaçsın.

bal gibi aldatmış. Kanit toplayin boşayın. ben o kadinın eşine de soylersim ne bk.k yerse esin esiniz de o kadin da

Yüzleşmeli ve tavrını koymalısın , aldatmak hafife alınacak bir konu değil

Valla bilemedim.
Tuhaf bir şeyler var ama nette bir kanıt yok.
Takipte kalın .
Sakin olmaya çalışın çok zor bir durum .

Ben sizin yerinizde olsam alır karşıma burada yazdıklarınızı sakince anlatır dürüst olmasını bize bir yol göstermesini söylerdim
Suçlu biri karşısında sakin birini suçlamadan çözüm isteyen birini görünce inanılmaz panikliyor
Siz bağırıp suçlarsanız ekmeğine yağ sürersiniz sizden çok bağırıp üste çıkar herşey muallakta kalmaya devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…