Aldatıldım mı?20 senenin sonunda hüsran.

Ben kendime yakışanı yaptım 20 yıldır sen kendine bunu yakıştırıyorsan gidip istediğinle yatabilirsin asla benle devam etmeye mecbur değilsin ama çıkarken çocuklara nereye gittiğini kendin açıkla ve gittiğin yerde kal derdim

Tipik lafları yapayım da boşa gitmesinmis. Öyle adamlar var ki karilarindan izin alıp dışarı çıkamıyorlar akşam. Lütfen kendini ezdirme ya. Bı haltlar yediği belli.
Eski ilişkimiz diyorum çocuklardan önce bizde birbirimize o kadar bağlıydıkki bu adam o adammı diyorum bazen

Sevebilirsiniz kimse robot değil bir anda duygularını kesemezsin ancak bir bireysin ve kendine ait bir gururun ve saygınlığın var. Bunları ayaklar altına alan bir karaktersizle nasıl devam edeceksin
Böyle biri değil gençliğimiz birlikte geçti yan gözle bile bakmazdı birine

O dökümandan gördüm zaten son hanesi yazıyor sadece ama aylık 500 dakika görüşme olunca bulup çıkardım
Aylık 500 dakika mi konuşmuşlar. Üzgünüm ama var bişeyler. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Belki fiziksel değildir henüz telefonda flortlesme vs olabilir ama ilk fırsatta onu da yapar

Biraz önce kocası doğum gününde param yok dediği halde hediye almadığı için ağlayıp adamı tersleyen bir konu sahibi vardı işte böyleleri değerli sizin gibi her zorlukta elini taşın altına koyana da bu beni bırakmaz gözüyle bakılıyor. Biraz izleyin delilleri toplayın kendinize hakkettiginiz değeri verin. Siz çok değerli ve ozelsiniz. Herşeyin en iyisini hakediyorsunuz.umarim da bundan sonraki hayatınızda yollariniza dikensiz çiçekler çıkar.
O kadar haklısınız ki çok teşekkür ederim hepimize güzel çiçekli yollar olsa keşke uğraştırmadan sakince yürüdüğümüz

Ağzının ortasına öyle bir koy ki bir daha o gevşek ağzını yaya yaya nasılsa şüpheleniyorsun yapayımda boşa gitmesin diyemesin bunları yaparken de valizi gözünün önünde olsun da o küçük aklı bir taraflarına kaçsın.
Kendisi valizini toplayıp gitmeye çalıştı biliyomusunuz ben engel oldum ben ne yaşadım ya

Böyle biri değil gençliğimiz birlikte geçti yan gözle bile bakmazdı birine
Hmm nasıl biri seni seven sana sadık evine düşkün bir eş mi. Peki bu adam anlattığım gibiyse sana niye hala yalan söylemeye devam ediyor. Kendini boşuna kandırma

Kanıt toplayın ve boşanın. Aldatmak kadar saygısızca bir şey var mı?

Kendisi valizini toplayıp gitmeye çalıştı biliyomusunuz ben engel oldum ben ne yaşadım ya
Ablacım, üzgünüm ama orada ipleri onun eline vermişsiniz :( böyle bir balizi verin eline 3-5 gün uzaklaşsın hiç aramayın sormayın bakın nasıl kapınızda yatıyor.

bal gibi aldatmış. Kanit toplayin boşayın. ben o kadinın eşine de soylersim ne bk.k yerse esin esiniz de o kadin da
Kadının eşide duydu telefonla konuştuk eşine ne dedi ne yaptı bilmiyorum adam bidaha aramadı bende aramadım işle ilgili konuştuk dedi adamı uyuttu heralde aralarıda bozukmuş annesigilde kalıyomuş bir süre kadın şüphem ondan arttı bide rahatça dışarıda çıkıyodur o süreçte eşinin yanında değilmiş sonra eşinin yanına geçti

Ben sizin yerinizde olsam alır karşıma burada yazdıklarınızı sakince anlatır dürüst olmasını bize bir yol göstermesini söylerdim
Suçlu biri karşısında sakin birini suçlamadan çözüm isteyen birini görünce inanılmaz panikliyor
Siz bağırıp suçlarsanız ekmeğine yağ sürersiniz sizden çok bağırıp üste çıkar herşey muallakta kalmaya devam eder
Çok konuştuk artık beni suçluyor ben sana dürüstçe anlattım herseyi yeter artık açma konuyu diyor

Kadınla telefonda konuştum iş konuştuk. Nasıl böyle bir yakıştırma yaparsınız bana dedi
Aylik 500 dakika konustuysa günde ortalama 16 dakika eder. İş için fazla değil mi o kadar konuşma ? Ne iş yapiyor bilmiyorum ama. Bana hiç güven vermedi kocanız

Ben kendime yakışanı yaptım 20 yıldır sen kendine bunu yakıştırıyorsan gidip istediğinle yatabilirsin asla benle devam etmeye mecbur değilsin ama çıkarken çocuklara nereye gittiğini kendin açıkla ve gittiğin yerde kal derdim
Çocuklara aa beni kötüler üste çıkar gider

Aylık 500 dakika mi konuşmuşlar. Üzgünüm ama var bişeyler. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Belki fiziksel değildir henüz telefonda flortlesme vs olabilir ama ilk fırsatta onu da yapar
Ben böyle nasıl yaşarım her an tetikte şüpheyle günlere bölmeyin konuşmaları tek bir konuşma 1 saat 30 dakika 15 dakika böyle böyle parçalara bölünmüş sık görüşmeler

Back
X