Aldatıldım mı?20 senenin sonunda hüsran.

Hmm nasıl biri seni seven sana sadık evine düşkün bir eş mi. Peki bu adam anlattığım gibiyse sana niye hala yalan söylemeye devam ediyor. Kendini boşuna kandırma
Evet öyle biri ama yıllar değiştiriyor insanları demekki kimseye güvenim kalmadı gittiğim yer belli diyerek kaç kez kandırıldım acaba diye demeden edemiyorum kendime

Merhaba yazacak konuşacak adım atacak hatta yaşayacak bile takatim kalmadı.Uzun yıllardır birbirimizin hayatındayız lise arkadaşıydık biz sonra evlendik çocuklarımız oldu mutlu bir evlilik gibi görünüyor ama tam bir hayal kırıklığı elimde kalan koca bir hiç.Dışardan bizi hala mutlu sanıyorlar orası ayrı,hiç kimsenin haberi yok bu yaşadıklarımdan belkide kendi kendimin cehennemiyim ve benim büyüttüğüm gibi bişey yok ama şüphe ah o şüphe varya insanı yiyip bitiriyor.Çok uzun değil sadece 3 ay bir işyerinde çalıştı eşim 3 tane kız arkadaşla birlikte birde patron 5 kişilerdi işyerinde.Müdür pozisyonunda olduğu için kızlar bi sorunları olduğunda,izin istemek için eşimle muhattap oluyorlardı.İşten ayrıldı hala görüşmeye devam ettiler iş için diyerek telefonda.Biri evliydi içlerinden en çok hatta hep onunla konuşmuş,ben sonradan öğrendim bunları insan hissedermiş birgün tuhaf şeyler hissetmeye başladım.Sürekli gece dışarı çıkıyordu bildiğim yerlere gittiğini sanıyordum ama öyle değilmiş telefonun kendi içinde olan harita dan baktım bi restoran sordum kendisine ısrarla hayır orda değildim dedi yeminler etti hemde ne yeminler söylemedim uygulamadan gördüğümü bi süre daha takip ettim hep bi huzursuzluk hissettim telefon görüşmelerini sildiğini farkettim çünkü arıyodum hep meşgul eve geliyodu bakıyodum aradığım saatte arama yok şebekeden kontrol ettim ne göreyim dakikalarcaa konuşmuş iş diyor hala iş için di diyor konumuda itiraf etti bi arkadaşının evleneceği kızla tanışmışlar arkadaşı sarhoşmuş benimde bilmemi istemiş o yüzden yalan söylemiş başka bir günde iş için başka bir adamlayım dedi ama yine bu yalan söylemesine sebep arkadaşıylaymış öyle dedi çok karıştı herşey anlatamıyorum ne olur beni bu çıkmazdan kurtarın siz sorun ben cevaplıyayım bizim hiç böyle bi ilişkimiz yoktu ne ara bu hale geldik bundan sonra toparlanabilirmiyiz çocuklarımızı birlikte büyütebilirmiyiz eskisi gibi olabilirmiyiz seviyorum onu ama bunları kaldıramıyorum sizde bunlarda bişey yok mu diyceksiniz yoksa ben salak yerinemi konuldum aşamıyorum ben bunları hala benimle tartışıyor gece başka arkadaşlarının yanına gidicekmiş o bişey yapmamış bundan sonra yapayımda boşa gitmesin nasıl olsa şüpheleniyosun herşeyden diyo be ne yapıcam kızlar

Kendi telefonuna whatswebb uygulamasını indir, kocanın wpsini bu uygulamaya okut. Mesajlarını takip et.

Ablacım, üzgünüm ama orada ipleri onun eline vermişsiniz :KK43: böyle bir balizi verin eline 3-5 gün uzaklaşsın hiç aramayın sormayın bakın nasıl kapınızda yatıyor.
Eğlence sektöründe arkadaşları var bi kaç gün benden uzaklaşırsa ben kendimi yer bitirrim kendimi tanıyorum nerde eğleniyo diye

Evli barklı,çocuklu adamin sürekli gece gezmesinde ne işi var zaten? Bir bit yeniği olduğu oradan belliymiş. Yazdığınız süreler iş konuşması için çok fazla ve ev dışında oluyor ne hikmetse. Madem bu kadar konuşacak şekilde iş yapıyorlar evde niye konuşmamış? Bal gibi aldatılmışsiniz ve üstelik eşiniz hiç burnundan kıl aldırmıyor. Evden gitmeye çalışmalar,ısrarla yine gece çıkmak istemeler. Evli kalsanız bile buradan sağlıklı bir ilişki çıkmaz artık üzgünüm.

Yanılıyor olamaz mısın ay ne bılım çok karışık bir durum .
Sadece bu olaylar başımıza geldi bu yüzden acaba diyorum zaten ayan beyan bişey görmedim duymadım şüphelerimden yola çıkarak bu günlere geldim

Gerçekten karışık bir durum. İki seçenek var ya salağa yatıp herşey yolunda inanmış numarasıyla delil toplamak.
Ya da direkt ayrılmak.

Üzgünüm ama aldatılmışsn. Kaç yıllık kocan vücud dilini çözmüşsündür yalan söyleyip söylemediğini anlarsın bence.

Ama diğer türlü de ilişkinizi bir daha yönetemiyeceksiniz
Belkide dediğiniz en doğrusu ama nereye giderr nerde kalır beni bunalttın deyip gidip gerçekten bi hata yaparsa ben kendi elimle itersem emin değilim bbişeyden

Evli barklı,çocuklu adamin sürekli gece gezmesinde ne işi var zaten? Bir bit yeniği olduğu oradan belliymiş. Yazdığınız süreler iş konuşması için çok fazla ve ev dışında oluyor ne hikmetse. Madem bu kadar konuşacak şekilde iş yapıyorlar evde niye konuşmamış? Bal gibi aldatılmışsiniz ve üstelik eşiniz hiç burnundan kıl aldırmıyor. Evden gitmeye çalışmalar,ısrarla yine gece çıkmak istemeler. Evli kalsanız bile buradan sağlıklı bir ilişki çıkmaz artık üzgünüm.
Haklısınız üstelik kızlara beni siz aramayın ben ararım sizi demiş benim böyle tepki vereceğimi bildiği işin böyle söylemiş öyle dedi

Haklısınız üstelik kızlara beni siz aramayın ben ararım sizi demiş benim böyle tepki vereceğimi bildiği işin böyle söylemiş öyle dedi
Bunun üzerine hâla daha üste çıkıyor yani. İş için o kadar görüşme falan olmaz ve siz aramayın diye tembih falan etmesine gerek kalmaz. Gerekirse sizin yanınızda konuşur bir iş çevirmeyen. Hem sizi aldatmış hem de aptal yerine koymaya çalışıyor. Evden gitmek isteyecek kadar da bazı şeyleri gözden çıkarmış esasen.

Üzgünüm ama aldatılmışsn. Kaç yıllık kocan vücud dilini çözmüşsündür yalan söyleyip söylemediğini anlarsın bence.
Çok bağrıştık ne gerçek ne yalan herşey karıştı çok stersliyim en ufak şeyde tetikteyim buda onu çok yordu hala suçsuzum yeter üstüme geldiğin diyo

Çok yüzleştik çok konuştuk benim hatam sakin kalamadım hep agresiftim o da bunu iyi kullandı
Sizin hatanız değil hiçbir kadın sakin kalamaz böyle bir durumda. Anladığım kadarıyla eşiniz ona oldukça bağlı olduğunuzun farkında bu lütuf ona fazla gelmiş kafasına göre mantık kullanmadan takıldığına göre...

Back
X