Aldatıldım mı nasıl anlarım yardım

aldatan insan her haliyle merak eder telini asla ortada birakmaz yanindayken bile ters kapatir yine tetikte ol ama zannetmiyorum bir sey oldugunu
Masayada koymazlarki her halükârda garantidedir yani cepte ...isterseler 1 mılyon bahane tüketebilirler evden uzaklaşmak için kafaya koyduysalar olay bitmiştir onlar için evdeki hatun isterse erişin mum olsun üzüntüsünden onları ilgilendirmez tek mühim olan hayatın tadını çıkartmak artık hangi çiçek bal verirse ......

Aldatmamis ama masumda değil .Konuyu görünce çok şaşırdım bende dün yaşadım aynısını eşim dondurdu sandığım faceden bakmış birkaç kişiye .2 çocuğum var ikisinde bende kalacağını bilsem bosanacaktim küçük olanla annem de kaldım Birgün ama diğerini vermiyor donmek zorunda kaldım.ama biz uyumsuz üstüne birde bu eklenince bosanacaktim

Ne yaptın bi gelişme

Bütün erkekler aynı o zaman

Geçmişi sil takipte kal bak bakalım yeniden aratacak mı
Dün konuştum face kullanmıyorum sadece banka işi için açtım dedi aktif değil hiç arkadaş ekli değil profil resmi yok dedi kullanmıyorum

ne aldatmasi yahu.bi kizi arattirdi diye aldatma olacaksa eşim beni hemen bosasin.gunde kac kisiye bakiyorum hepside alakasiz ama aklima geliyo sikintidan bakiyorum.kiz kardesi giriyomus diyosunuz belki o aratmistir.sizi aldatsa hemen davranis degisikligi olur.kiza msj atip sacma bi davranista bulunmayin esegin aklina karpuz kabugunu dusurmeyin.kizda bisey var sanacak.kendi kendinizi atese atmayin.aldatma varsa baska seylerde ortaya cikar

Erkeklere asla güvenmem, çoğunun da aldattığına eminim. Hatta 10 erkekten 5inin aldattığına, 4'ünün de fırsat bulamadığına/tembel olduğuna dair bir teorim var, (en azından dürüst bir kişi bıraktım:)). Fakat burda cidden bir şey yok, yazılanlara da inanamadım. bir arkadaşım birinden hoşlandığını söylese ilk işim instagram'dan, facebook'tan bakmak olur. burdan şüphelenilmez bile. kıllanmak için tetik bu olmamalı :).

Şuan hepimiz bu mesajı okuyup o masum kesin benim kocamdır dedik çünkü biz salağız

Kocamın boşuna günahını aldım görümcem aratmış

Böyle basit şeylerden şüphelendiğim için utandım kadınlat kulübü paronayak yapıyor her şey den insan şüphelenmeye başlyr

Eşime güvenim sonsuz onu çok seviyorum

Hala emin değilim ne yapmalıyım

Bundan 4 ay önce eşimin telefon geçmişinde bi bayanın profil resimlerine baktığını gördüm msn şifresini kırdım bu bayan kişilerde kayıtlıydı ona gülücük atmıştı elimde başka kanıt yok

Siz olsanız ne yapardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…