- 29 Ağustos 2014
- 4.995
- 17.255
- 408
- 33
Masayada koymazlarki her halükârda garantidedir yani cepte ...isterseler 1 mılyon bahane tüketebilirler evden uzaklaşmak için kafaya koyduysalar olay bitmiştir onlar için evdeki hatun isterse erişin mum olsun üzüntüsünden onları ilgilendirmez tek mühim olan hayatın tadını çıkartmak artık hangi çiçek bal verirse ......aldatan insan her haliyle merak eder telini asla ortada birakmaz yanindayken bile ters kapatir yine tetikte ol ama zannetmiyorum bir sey oldugunu
Tesadüf olabikir mi kadın aynı şehirde şüphem varne aldatması ya? Ben her gün aldatıyorum o zaman kimlere kimlere bakıyoruz sosyal medyada. Hayret bişey.
Ne yaptın bi gelişmeAldatmamis ama masumda değil .Konuyu görünce çok şaşırdım bende dün yaşadım aynısını eşim dondurdu sandığım faceden bakmış birkaç kişiye .2 çocuğum var ikisinde bende kalacağını bilsem bosanacaktim küçük olanla annem de kaldım Birgün ama diğerini vermiyor donmek zorunda kaldım.ama biz uyumsuz üstüne birde bu eklenince bosanacaktim
Bütün erkekler aynı o zamanMasayada koymazlarki her halükârda garantidedir yani cepte ...isterseler 1 mılyon bahane tüketebilirler evden uzaklaşmak için kafaya koyduysalar olay bitmiştir onlar için evdeki hatun isterse erişin mum olsun üzüntüsünden onları ilgilendirmez tek mühim olan hayatın tadını çıkartmak artık hangi çiçek bal verirse ......
bütün erkekler aynı bokSadece bakmışsa aldatmış sayılmaz,..Bir sonraki seans aldatma evresine geçecek..
Çaktırmadan takibe devam et sonra ayrıntıları paylaş, böyle anlamayız..
Kıza mesaj atayım mıSadece bakmışsa aldatmış sayılmaz,..Bir sonraki seans aldatma evresine geçecek..
Çaktırmadan takibe devam et sonra ayrıntıları paylaş, böyle anlamayız..
Dün konuştum face kullanmıyorum sadece banka işi için açtım dedi aktif değil hiç arkadaş ekli değil profil resmi yok dedi kullanmıyorumGeçmişi sil takipte kal bak bakalım yeniden aratacak mı
Şuan hepimiz bu mesajı okuyup o masum kesin benim kocamdır dedikErkeklere asla güvenmem, çoğunun da aldattığına eminim. Hatta 10 erkekten 5inin aldattığına, 4'ünün de fırsat bulamadığına/tembel olduğuna dair bir teorim var, (en azından dürüst bir kişi bıraktım:)). Fakat burda cidden bir şey yok, yazılanlara da inanamadım. bir arkadaşım birinden hoşlandığını söylese ilk işim instagram'dan, facebook'tan bakmak olur. burdan şüphelenilmez bile. kıllanmak için tetik bu olmamalı :).
görümcen kendi mi söyledi ben arattım diye? Kaç yaşında?Hala emin değilim ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?