Giriş yapmamıştı bilgilere giremedim geçmişinde çıktı şok oldumMesajlarına falan baktın mı
Hala şoktayım başı önünde yürürAdam kafasına koymuşsa aldatmayı, ha henüz aldatmadan fark etmişsiniz ha aldattıktan sonra farketmişsiniz.
Ama umarım rastgele açmıştır o profili kafasında böyle bir düşünce yoktur.
Peki ne yapayım bü program yükleyeyim miSadece bakmışsa aldatmış sayılmaz,..Bir dahaki seans aldatma evresine geçecek..
Çaktırmadan takibe devam et sonra ayrıntıları paylaş, böyle anlamayız..
Canım herkesin eşi başı önde yürür, olay kafada değil zaten.H
Hala şoktayım başı önünde yürür
Canım eğer boşanmaya cesaretin varsa bununla yaşayamam dersen yükle..Peki ne yapayım bü program yükleyeyim mi
Mesajlarına falan baktın mı [/ giriş yapmamıştı ben geçmişe baktım o kadının profili çıktı profili inceledim kadın aynı şehirde güzellik salınunda
Canım herkesin eşi başı önde yürür, olay kafada değil zaten.[/QUOTE evet demekki bu erkeklerin hepsi aynı bok ne yapmam lazım
H
Hala şoktayım başı önünde yürür
bazen taniyor olabilecegiz kisiler diye cikiyor facete oyle midir acabamahalledemi guzellik salonunda calisan kiz hmm kocana guvenme
Kızın profilin inceledim şuan elimde başka bi bilgi yok eşim şifre koymaz telefonu ortada hepmahalledemi guzellik salonunda calisan kiz hmm kocana guvenme
Facede direkt isim olarak arama yapmazsa çıkmaz hiçbir şekilde. Yani tanıyor olabileceğiniz kişilerde çıkıp da tıklarsa arama geçmişinde çıkmaz o. Ancak isim olarak yazıp aratması lazım.bazen taniyor olabilecegiz kisiler diye cikiyor facete oyle midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?