Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

Suçsuz olsa taa pendiğe gidene kadar benle konuşmaya gelmez miydi sizce

Bide şimdi aradı ulan allahsız bi işimi de bozmasan olmaz mı her işime taş koymasan bi kere desteklesen nolur falan dedi bide napcam ben senle ya falan dedi sonra bi yere gitmiyosun akşam sekiz gibi gelirim daha da delirtme beni dedi yine kapattı telefonunu kim bilir napıyo taa pendikte

kız Allah aşkına adamın işi olamaz mı..bu kadar güvensiz olma LÜTFEN onu bekle konuşun ve bir yol bulun..
abi millet neler görüyor sen kendı kendıne sorun çıkartıyorsun yapma canım yapma..

kız Allah aşkına adamın işi olamaz mı..bu kadar güvensiz olma LÜTFEN onu bekle konuşun ve bir yol bulun..
abi millet neler görüyor sen kendı kendıne sorun çıkartıyorsun yapma canım yapma..
Peki siz eşinizi aldatmasanız ama o aldattığınızı düşünse bu durumda işe mi giderdiniz eşinizin yanına mı giderdiniz suçsuz olsanız

Valla benim eşim sucsuzsa eğer beni kendi halime bırakır güler geçer her dedigime. Ama sucluysa her işi bırakır yanıma gelir izah etmek için.

Kimse yeri doldurulamaz degildir.

Ve yine kimse hayatini, baskasinin isteklerine gore sinirlandirmak, komplo teorilerine karsi kendini kanitlamaya calisarak gecirmek, zay etmek istemez.

Kimse yeri doldurulamaz degildir.

Ve yine kimse hayatini, baskasinin isteklerine gore sinirlandirmak, komplo teorilerine karsi kendini kanitlamaya calisarak gecirmek, zay etmek istemez.
Bana göre kocamın yeri doldurulamaz o benden şüpelense her şeyi yapardım kanıtlamak için

konu baya uçmuş pendik ne alaka bi anlatsan persephone__
İş için pendiğe gitmiş pendik taa karşıda dünyanın yolu bide bana diyo biyere gitme akşam gelcem yanına konuşcaz allaşkına syleyebileceği bişi olsa bu saate kadar gelmez miydi pendiğe gidene kadar sonra da bana diyo sürekli benim yüzümden işleri bozuluyomuş

yahu canım benim ki iş için şehir dışına gidiyodu peki ya ben napim

bütün kadınlar sizin kocanızı bekliyor
Aslında kocam yakışıklı sayılmaz boyu benden kısa ve biz sevgiliyken herkes bu adam çok çirkin neden onla birliktesin diyodu ama bilmiyorum ben sevdiğim için bana yakışıklı görünüyo kıskanıyorum

Bosa adamı da kurtulsun senden gercekten ya. Bela okumak ne demek inşallah icra gelir ne demek. Bu adam seni sevmese kusura bakma da cekilecek 1 tane yanın yok
Bişey sorcam şimdi normal davranmak istiyorum akşam geldiğinde ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyım

her mesajında bi kez daha şok geçirtiyosun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…