Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

onun ne gibi hataları oldu ki
O da çok kıskanç beni evden çıkarmıyo ve dışarda çok kavga ediyo birileriyle karakolluk oluyo salonun ortasında kum torbası var zaten herkes benim psikolojimi eşimin bozduğunu düşünüyo bana yumuşak davranıyo ama dışarda başkalarına hiç öyle değil

onun ne gibi hataları oldu ki
O da çok kıskanç beni evden çıkarmıyo ve dışarda çok kavga ediyo birileriyle karakolluk oluyo salonun ortasında kum torbası var zaten herkes benim psikolojimi eşimin bozduğunu düşünüyo bana yumuşak davranıyo ama dışarda başkalarına hiç öyle değil

peki bu durum senden sonra mı başlamışta seni suçluyorlar

günümüz kadınları hep bi takım nimetlerden faydalanarak güzelleşiyo sorun buysa eğer sende bilirsin

Sen kendini yiyip bitirmeye devam et. Ne geçecek eline tmm kızarsın bi daha yalan söyleme dersin ama saç baş yolma kendine zarar verme başka kadınlar kocası aldatsa bu tepkiyi vermez belki selin karacehennem var tvde biraz onu izle faydası olur belki bence bugün barış ve takip et kadınlara bakışı nasıl telefonu alıp uzaklaşıyormu bunlara bak çaktırmadan izle ama bence kocan çok masum

Çok tutarsızsın
Bi aşktan ölüyoruz diyosun
Bi küsüp gidiyosun bitti diyosun
Bi yetişin barışıyoruz diyosun
Bi de son konu, aldatıldım galiba diyosun. Her şarjı biten ya da eşinden geç haber alan böyle düşünmez. Ya eşin güvenini zedelemiş daha önce ya da paranoyaksın, bilemiyorum.

Alemsin
Görmeden etmeden
Bence kaldırmıştır sonra buraya gelirken onu koymuştur diyorsun
Bi de herşey profil fotoğrafına mı endeksli artık

'Diyalog kurma fobisi' ben bir turlu koyamiyordum adini. Benimkinde yalan yok ama tam olarak diyalog kurma fobisi var
Konuyla alakasiz oldu ama cok hosuma gitti :)

Benimki bi daha kıskancsın derse bu yazıyı okutucam

Siz biraz abartmamışmısınız yahuu .
Bir doktora gitseniz karşınızdakinede kendinizede hayatı zindan etmeyin boşu boşuna.

Kac yaşındasınız is güç falan var mi esiniz lise terk sizin durum nasil? Bence hayatta en son kaygilanmaniz gereken sey aldatilmak olmali su an. Saglikli düşünmeme, yasayamama fiziksel görüntüye de yansır. Surekli kuruntu yapana kadar kendimi gelistirip hayat standardimi nasil iyilestirmeliyime kafa yormalisiniz bence.

Alemsin
Görmeden etmeden
Bence kaldırmıştır sonra buraya gelirken onu koymuştur diyorsun
Bi de herşey profil fotoğrafına mı endeksli artık
Yok fotorafımızı hiç koymuyo olsa bişi demezdim sadece bana başkasının yanında değiştirip benim yanıma dönerken yine beni koymuş gibi geldi şüpelendim

Üni son sınıftayım

Aradım ananemlere gidiyom dedim (ananemler uzak bi şehirde oturuyolar) hayır gitmiceksin akşam gelcem dedi ben de bu saate kadar gelseydin ama kendini savuncak yanın olmadığın için gelmemen normal dedim o da pendikteyim işim var nasıl geleyim persephone dedi ben de pendiğe gidene kadar yüz kere gelirdin her zaman işlerin daha önemli inş iş yerinize icra gelir allah belanızı versin falan yine baya bağırdım o da ya cidden kapat telefonu dedi sonra kendi kapattı şindi de telefonu komple kapatmış ben de onu engelledim her yerden yine ağlıom mesela bela okumam da yanlış ama tutamıyorum ki kendimi napayım ben burda bu haldeyim o hala iş diyo tee pendiğe gitmiş

24 saattir bi lokma bile yemedim hep böyle zayıflıyorum işte

24 saattir bi lokma bile yemedim hep böyle zayıflıyorum işte
canım kendı kendını yedın bitirdin ya..Alllah aşkına somut bişey görmediğin halde eşine neden bu kadar güvensizsin yapma bak adamı bezdirdin sanırım...
elbette işi de düşünecek nasıl para kazansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…