- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
O da çok kıskanç beni evden çıkarmıyo ve dışarda çok kavga ediyo birileriyle karakolluk oluyo salonun ortasında kum torbası var zaten herkes benim psikolojimi eşimin bozduğunu düşünüyo bana yumuşak davranıyo ama dışarda başkalarına hiç öyle değilonun ne gibi hataları oldu ki
O da çok kıskanç beni evden çıkarmıyo ve dışarda çok kavga ediyo birileriyle karakolluk oluyo salonun ortasında kum torbası var zaten herkes benim psikolojimi eşimin bozduğunu düşünüyo bana yumuşak davranıyo ama dışarda başkalarına hiç öyle değilonun ne gibi hataları oldu ki
peki bu durum senden sonra mı başlamışta seni suçluyorlarO da çok kıskanç beni evden çıkarmıyo ve dışarda çok kavga ediyo birileriyle karakolluk oluyo salonun ortasında kum torbası var zaten herkes benim psikolojimi eşimin bozduğunu düşünüyo bana yumuşak davranıyo ama dışarda başkalarına hiç öyle değil
Yok hep böyleydi liseyi bile bitirememiş bu yüzden ama beni suçlamıyolar benim psikolojimin bozulmasında eşimi suçluyolarpeki bu durum senden sonra mı başlamışta seni suçluyorlar
peki sence de öylemiYok hep böyleydi liseyi bile bitirememiş bu yüzden ama beni suçlamıyolar benim psikolojimin bozulmasında eşimi suçluyolar
Bilmiyorum asıl sorun sanırım artık kendimi beğenmemem ama bunun sebebi kocam mı bilemiyorumpeki sence de öylemi
e bu çözümü olmayan birşey değil ki canım benimBilmiyorum asıl sorun sanırım artık kendimi beğenmemem ama bunun sebebi kocam mı bilemiyorum
AlemsinBişey sorcam sizce bu da ğaranoyaklık mı kocamın telefon ekranında hep ikimizin sarılmış fotorafı vardı uzun zamandır sonra ben vatsaptn buna selfie göndermiştim de basit bi fotoydu yani pek güzel de çıkmamıştım öyle yolda yürürken çekmiştim sonra buluştuğumuzda ekrana o son yolladığımı koymuş ben niye deüiştirdin dedim çünkü çok beğendim bu fotonu dedi ben de bisürü resmin var sende bunun nesini beğendin dedim bana orda sanki başkalarının yanında ekrandan fotomuzu kaldırmış da yanıma gelirken son gönderdiğimi aceleyle ekrana koymuş gibi geldi ama bişi demedim yine içim içimi yedi sizce bu düşüncem de abartılı bi düşünce mi
'Diyalog kurma fobisi' ben bir turlu koyamiyordum adini. Benimkinde yalan yok ama tam olarak diyalog kurma fobisi varDemekki gerçekten kadına parayı götürmesi gerekiyordu, sizin yanınızda iken söylese göndermeyeceğinizi bildiğinden o anı kurtarmak için uydurdu birşey. Sonrasında açıklarım diye düşündü. Yakalanıp yakalanmamayı dert etmedi
Gerçekten çok büyütmüşsünüz.. Kendinizce haklı olduğunuz bir yön de yok, paronayağım diyorsunuz. Eşim bana bu kadar anlayışsız davransa gerçekten Mutlu olamazdım ve bir yerde kötü biterdi.
Eğer rahatsızlığınız yalan söylemesi ise o zaman adamı bu kadar boğmayın. Her hareketini dert etmeyin. Eşinizle konuşun böyle böyle yalan söylediğinde güvenim kırılıyor , bundan sonra her ne olursaolsun dürüst davranalım ben de anlayışlı olacağım sana karşı diye. Sorun çözülsün. Benim eşim de acaip yalan söylerdi en ufak şeyde bile. Artık ben de sizin gibi sinir krizi geçiriyordum 10 dakikaya gelirim diyip 15 dakikada gelmeyince açıp ağzıma geleni sayardım. Sonra konuştum işte eşimle. Güvenimi kırıyorsun bu kadar anlamsız şeylerde yalan söyleyerek sen dürüst ol , ben sana zaten anlayışlı davranıyorum. Şimdi yine tek tek yalanları , birşeyleri saklaması oluyor ama eskisi kadar sık değil. Yakaladığımı da yüzüne vurmuyorum. Yapısı bu benimkininanca bu kadar dürüst oluyor, amacı beni kandırmak değil konuşmamak sadece. Diyalog kurma fobisi var benimkinin. O kadın kim eleman kimden borç almış elemanın borcunu sen niye götürüyorsun falan bunları anlatmamak için anneme gideceğim derdi. Şimdi işim var diyor mesela. Ne işi desem yine bişeyler uydurabilir sormuyorum ama sırf yalan söylemesin diye
Yok fotorafımızı hiç koymuyo olsa bişi demezdim sadece bana başkasının yanında değiştirip benim yanıma dönerken yine beni koymuş gibi geldi şüpelendimAlemsin
Görmeden etmeden
Bence kaldırmıştır sonra buraya gelirken onu koymuştur diyorsun
Bi de herşey profil fotoğrafına mı endeksli artık
Üni son sınıftayımKac yaşındasınız is güç falan var mi esiniz lise terk sizin durum nasil? Bence hayatta en son kaygilanmaniz gereken sey aldatilmak olmali su an. Saglikli düşünmeme, yasayamama fiziksel görüntüye de yansır. Surekli kuruntu yapana kadar kendimi gelistirip hayat standardimi nasil iyilestirmeliyime kafa yormalisiniz bence.
canım kendı kendını yedın bitirdin ya..Alllah aşkına somut bişey görmediğin halde eşine neden bu kadar güvensizsin yapma bak adamı bezdirdin sanırım...24 saattir bi lokma bile yemedim hep böyle zayıflıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?