- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
ne kadarlık evlisin ya da şöyle diyim eşini ne kadardır tanıyosun
inş canım o duygu çok yıpratıcı bi duygu çünkü kurtulursun sende inşiNş ben de süzin gibi olurum
Kadından kıskanmıyom aslında çünkü brnim kv den büyük o kadın ama yine de dediğiniz gibi of haklıyım di mi kesin bişi varBen suphelerinizi gayet anlamli buldum.
İsin icinde yalan oldu mu boyle bir suru sorun oluyor iste.
Herkes gayet anlayisli yaklasmis ama hangimizin kocasi annemi alicam diyipte saatlerce telde ulasilmasa ve elin kadinin yanindan ciksa suphelenmez.
Ama isin diger tarafida esinizi yalan soylemeye itiyor olabilirsiniz.
Suan elinizde hicbir kanit yok, ayrilayim deseniz ne icin ayrilacaksiniz.takipte olun bence.
ovv senin bu adamın içini dışını biliyo olman lazım ki bence biliyosunda bu durumda psikoljik destek şart eğer ben 4 yıllık evliliğm de kurtulduysam senin haydi haydi kurtulman lazım dı14 yaşımdan beri tanıyorum ama 18 yaşımdan beri birlikteyiz ilk 4 yıl uzsktan aşıktım o bana bakmıyodu küçüğüm diye
Kadından kıskanmıyom aslında çünkü brnim kv den büyük o kadın ama yine de dediğiniz gibi of haklıyım di mi kesin bişi var
Ben o kadından kıskanmadım o sırada başkasıyla buluştuğunu düşünüyorumkadın annesinden büyük mü e o zaman sorun ne
ama canım benim öyle birşey olsa zaten kuruntu yerine elinde somut deliller olmuştu çoktan bu şüpeli yapın sayesinde dimiBen o kadından kıskanmadım o sırada başkasıyla buluştuğunu düşünüyorum
canımm bu düşünceler senı yer bitirir..Kadından kıskanmıyom aslında çünkü brnim kv den büyük o kadın ama yine de dediğiniz gibi of haklıyım di mi kesin bişi var
O kendi diyo beni bırakma ben kimseye bakmadım eskisi gibi mutlu olalım vs vs bisürü mesaj atmış sabah ama bilmiyorum birini aldatsam mı kendimş savunmazdım aldatmasam mı karar veremiyorum
Bişey sorcam sizce bu da ğaranoyaklık mı kocamın telefon ekranında hep ikimizin sarılmış fotorafı vardı uzun zamandır sonra ben vatsaptn buna selfie göndermiştim de basit bi fotoydu yani pek güzel de çıkmamıştım öyle yolda yürürken çekmiştim sonra buluştuğumuzda ekrana o son yolladığımı koymuş ben niye deüiştirdin dedim çünkü çok beğendim bu fotonu dedi ben de bisürü resmin var sende bunun nesini beğendin dedim bana orda sanki başkalarının yanında ekrandan fotomuzu kaldırmış da yanıma gelirken son gönderdiğimi aceleyle ekrana koymuş gibi geldi ama bişi demedim yine içim içimi yedi sizce bu düşüncem de abartılı bi düşünce miama canım benim öyle birşey olsa zaten kuruntu yerine elinde somut deliller olmuştu çoktan bu şüpeli yapın sayesinde dimi
Bir aydır ayrıyız diyorsun. O günü mü buldu yapacak. Bir aydır yapacağını yapmıştır yani. Veya sonraki günler yapabilir istese niye o gün yapsın ki. Bir de güvenmek zorundasın yoksa evlilik yürümez eğer istemediğin bir şeyi yaparsa ayrılırsın. Ama burda hiç kimse yaptı diyemezBen o kadından kıskanmadım o sırada başkasıyla buluştuğunu düşünüyorum
Geçmişte yaptığı bir şeyler yoksa neden bu kadar şüphe ben onu anlamadım.Bişey sorcam sizce bu da ğaranoyaklık mı kocamın telefon ekranında hep ikimizin sarılmış fotorafı vardı uzun zamandır sonra ben vatsaptn buna selfie göndermiştim de basit bi fotoydu yani pek güzel de çıkmamıştım öyle yolda yürürken çekmiştim sonra buluştuğumuzda ekrana o son yolladığımı koymuş ben niye deüiştirdin dedim çünkü çok beğendim bu fotonu dedi ben de bisürü resmin var sende bunun nesini beğendin dedim bana orda sanki başkalarının yanında ekrandan fotomuzu kaldırmış da yanıma gelirken son gönderdiğimi aceleyle ekrana koymuş gibi geldi ama bişi demedim yine içim içimi yedi sizce bu düşüncem de abartılı bi düşünce mi
tamamiyle senin fotonu kaldırsaydı cevabım paronayaklık değil bu derdi ama nihayetinde senin foton var ve bazen benim hiç beğenmediğim fotamdan iltifatlar alırım bizim göremediğimiz güzelliği başkaları görüyo sanırımBişey sorcam sizce bu da ğaranoyaklık mı kocamın telefon ekranında hep ikimizin sarılmış fotorafı vardı uzun zamandır sonra ben vatsaptn buna selfie göndermiştim de basit bi fotoydu yani pek güzel de çıkmamıştım öyle yolda yürürken çekmiştim sonra buluştuğumuzda ekrana o son yolladığımı koymuş ben niye deüiştirdin dedim çünkü çok beğendim bu fotonu dedi ben de bisürü resmin var sende bunun nesini beğendin dedim bana orda sanki başkalarının yanında ekrandan fotomuzu kaldırmış da yanıma gelirken son gönderdiğimi aceleyle ekrana koymuş gibi geldi ama bişi demedim yine içim içimi yedi sizce bu düşüncem de abartılı bi düşünce mi
siz bu sözlere kanıp greri dönmeyi düşünmüşsünüz ama ondan önce de eşiniz şöyle demişti yanlış hatırlamıyorsam; bende hiç sorun yok,sen kendi sorunlarını halledersen evliliğimiz devam eder....önceki gün bana dedi "persephone bu günlere gelmemiz senin azmin senin sevgin sayesinde sen olmasan çoktan ayrılırdık iyi ki senle evlenmişim" dedi ben de çok mutlu oldum ve eve dönersem psikoloğa gitmeyi kabul ettim dün döncektim işte uzun zaman sonra mutluyduk ama bunlar oldu
Teşekkür ederm biraz içim rahatladıtamamiyle senin fotonu kaldırsaydı cevabım paronayaklık değil bu derdi ama nihayetinde senin foton var ve bazen benim hiç beğenmediğim fotamdan iltifatlar alırım bizim göremediğimiz güzelliği başkaları görüyo sanırım
Annesinde deil ben annemlerdeyimSiz bence öfke kontrolünü öğrenmelisiniz 1 ay ayrılıktan sonra barışmışsınız daha dakikasında yine bu olaylar ne var anlamadım hem annemi görsen iyi olur dememiş miydi sizde gitseydiniz onunla açıklama yapmış anlatmış ne olduğunu, şarjının bittiğini bir halt karıştırsa zaten teli sessize alır bir şey yapardı kadınla görüşeceğini saklardı haberiniz bile olmazdı. Kırmalar dökmeler falan. Ayrıca neden hala annesinde barıştıysanız. Hiç olmamış madem barıştınız güvenmmeyi öğreneceksiniz böyle paranoyak davranarak bu evliliği yürütemezsiniz. Şimdi tamam bitti dese eşiniz yine başınızı taşlara vuracaksınız ama.
Evet hep öyle diyodu ama c.tesi günü bunları söyledi hatta "bana sabrettiğin içim ve bendeb vazgeçmediğin için teşekkür ederim" dedi bide o gün avm'deydik sürekli sarıldı öptü beni sevdiğini söyledi normalde dışarda ölse böyle şeyler yapmazdı ben de artık o da kendi hatalarını gördü diye düşünüp sevindim ve artık iyi gider diye düşünüp eve dönme kararı aldımsiz bu sözlere kanıp greri dönmeyi düşünmüşsünüz ama ondan önce de eşiniz şöyle demişti yanlış hatırlamıyorsam; bende hiç sorun yok,sen kendi sorunlarını halledersen evliliğimiz devam eder....
yanlış mıyım??
onun ne gibi hataları oldu kiEvet hep öyle diyodu ama c.tesi günü bunları söyledi hatta "bana sabrettiğin içim ve bendeb vazgeçmediğin için teşekkür ederim" dedi bide o gün avm'deydik sürekli sarıldı öptü beni sevdiğini söyledi normalde dışarda ölse böyle şeyler yapmazdı ben de artık o da kendi hatalarını gördü diye düşünüp sevindim ve artık iyi gider diye düşünüp eve dönme kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?