Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

Hafta somu para gönderilmio mu

Evet ortaya çıkacağı bu kadar belli bi yalan söylüo

Ama bu yalanın ortaya çıkacağı belli

Sadece olayı her yönüyle açıklamak objektif bi yorum almak istiom yani diğer kadınlar ne düşünürdü merak ettiğim için

Kendi kendini yer bitirirsin böyle
Bence paranoyalıktn çıkman gerek
Aldatılmamışsın şüphe yok
Ada'mı zorla aldatmaya teşvik etme lütfen
Böyle düşünerek yaşayarak Mutlu olman çok zor

Size biri böyle davranışa hep sorgulasa ve hiç guvenmese evi harap edecek kadar öfke kontrolünü kaybetse Siz onunla kalır misiniz?
Aldatırsa aldanir kendinize neden bunu yapıyorsunuz arayarak yalan bulamazsın ama adam iyi dayanıyor valla

Ama bu yalanın ortaya çıkacağı belli
Demekki gerçekten kadına parayı götürmesi gerekiyordu, sizin yanınızda iken söylese göndermeyeceğinizi bildiğinden o anı kurtarmak için uydurdu birşey. Sonrasında açıklarım diye düşündü. Yakalanıp yakalanmamayı dert etmedi

Gerçekten çok büyütmüşsünüz.. Kendinizce haklı olduğunuz bir yön de yok, paronayağım diyorsunuz. Eşim bana bu kadar anlayışsız davransa gerçekten Mutlu olamazdım ve bir yerde kötü biterdi.

Eğer rahatsızlığınız yalan söylemesi ise o zaman adamı bu kadar boğmayın. Her hareketini dert etmeyin. Eşinizle konuşun böyle böyle yalan söylediğinde güvenim kırılıyor , bundan sonra her ne olursaolsun dürüst davranalım ben de anlayışlı olacağım sana karşı diye. Sorun çözülsün. Benim eşim de acaip yalan söylerdi en ufak şeyde bile. Artık ben de sizin gibi sinir krizi geçiriyordum 10 dakikaya gelirim diyip 15 dakikada gelmeyince açıp ağzıma geleni sayardım. Sonra konuştum işte eşimle. Güvenimi kırıyorsun bu kadar anlamsız şeylerde yalan söyleyerek sen dürüst ol , ben sana zaten anlayışlı davranıyorum. Şimdi yine tek tek yalanları , birşeyleri saklaması oluyor ama eskisi kadar sık değil. Yakaladığımı da yüzüne vurmuyorum. Yapısı bu benimkinin anca bu kadar dürüst oluyor, amacı beni kandırmak değil konuşmamak sadece. Diyalog kurma fobisi var benimkinin. O kadın kim eleman kimden borç almış elemanın borcunu sen niye götürüyorsun falan bunları anlatmamak için anneme gideceğim derdi. Şimdi işim var diyor mesela. Ne işi desem yine bişeyler uydurabilir sormuyorum ama sırf yalan söylemesin diye

Kendi kendini yer bitirirsin böyle
Bence paranoyalıktn çıkman gerek
Aldatılmamışsın şüphe yok
Ada'mı zorla aldatmaya teşvik etme lütfen
Böyle düşünerek yaşayarak Mutlu olman çok zor
Gerçekten siz de aldatılmadığınızı mı düşünürdünüz yoksa beni rahatlatmak için mi söylüosunuz

Nasıl yendiniz peki sorgulama huyunuzu içiniz içinizi yemedimmi

Gerçekten siz de aldatılmadığınızı mı düşünürdünüz yoksa beni rahatlatmak için mi söylüosunuz

Şöyle ifade edeyim
Biz kadınlar erkekleri çok sıktığımız da daha fazla kavga büyümesin sorunlar fazla olmasın diye kendilerince gerçeği gizliyorlar ki bize göre yalan aldatma vs anlamına geliyor
Çok da büyütmemek gerek
Somut olay olsa haklısın ama orta da Bi şey yok
Sen böyle yaparak Ada'mı kendi elinle başkalarına atıyorsun
Ne kadarlık evlisin

Bir
bir buçuk yıl ama ilk bir yıl kuzey ıraktaydı komandoluk yaptı son altı aydır birlikte aynı evdeyiz

Nasıl yendiniz peki sorgulama huyunuzu içiniz içinizi yemedimmi
Telefon kayıtlarını takip edecek, Facebook şifresi kıracak, yanımızdan kız geçtiğinde direk eşimi bakıyor mu bakmıyor mu diye kontrol edecek , net geçmişi ,YouTube geçmişi, watsap konuşmalarına kadar didikleyecek kadar manyaklaşmıştım ben de ama benim haklı sebeplerim vardı bu paranoyaklık için.
Sonra dedim ki işte ben niye 3 günlük hayatı kendime zehir edeyim yaparsa her türlü yapar, illa gören duyan olur haber gelir yada hissederim. Ha bir de beni kaybetmeyi riske atamaz diye düşündüm.

En son dedim ki olur da birşeyini yakalarım sana aynı hissi yaşatmadan boşanmam, ne ekersen onu biçersin emin ol. Yapsa bir dakika durmam boşanırım, çocuk yok, işim gücüm yerinde yaparsa affı dönüşü olmaz boşanırken de 7 sülalesine rezil ederim. Bütün duruşunu yakmış olur. Boşanmak istersen gel söyle neden diye bile sormam ama aldatırsan pişman olursun dedim. Vee bütün manyaklıklarımı bıraktım.

İnan çok çok çok daha huzurluyum. boşver sen ne yaparsa yapsın. Bu aşırı tepkilerinin hiçbir artısı olmaz sana. Aldatacaksa yine aldatır hatta ihtimali artırırsın bu kadar sıkarak. Bırak adamın özel alanı olsun , işle ilgili herşeyi sana anlatmasın, anlattığında hesap veriyor gibi hissetmesin sohbet için anlatsın.

Bence aldatma falan olmamistir. Ama kim olsa bu durumdan bunalir. Ve haber vermek de istemez haliyle. Cunku hafif bir kıskançlık degil. Siz kendinizi kaybediyorsunuz.
Sakin yanlis anlamayin. Bence bir psikologla gorusmelisiniz. Cunku bu kiskancligi kontrol altina alamayip kirmaya yikmaya devam ederseniz karsinizdaki kisinin size olan saygisini bitirebilirsiniz. Sizi kendisine bagimli takintili diye gormeye baslarsa sevgisi de agir agir azalir. Evliliginizin ve esinizin sevgisi mutlulugu sizin daha kontrollu olmanizi gerektirebilir. Bence dedigimi aksatmayin.

Canım sende panik atak hastaligi olmasın. Titreme bişey olucakmis hissi kriz geçireceğini düşünme sinir krizine girme paranoya bunların hepsi panik atak belirtileri bence internetten bi araştır bu hastaligin diğer belirtileride varmi sende daha iyi analiz edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…