Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

O kadının yaşı büyük ondan kıskanmadım ben yanımdan gidip başkasıyla buluştuğunu düşünüyorum

canım benim kıskançlığım nam salmıştı bizim burda bi ara ama ben bile bu kadarını yapmadım herşeyden önce sana yazık demek istediğim sani anlıyrum kıskançlık duygusunu bilirim insanın içini kurt gibi kemirir ama bak bu seviyede ki kıskançlık psikolojik desteği gerektirir

Bence de bu seferkinin sonu çok daha beter olacak. Bilmiyorum Özür dilemeki persephone belki de..
Ama bunu ben erjek arkadasıma yapsaydım direk terkederdi beni

önceki gün bana dedi "persephone bu günlere gelmemiz senin azmin senin sevgin sayesinde sen olmasan çoktan ayrılırdık iyi ki senle evlenmişim" dedi ben de çok mutlu oldum ve eve dönersem psikoloğa gitmeyi kabul ettim dün döncektim işte uzun zaman sonra mutluyduk ama bunlar oldu

Siz nasıl yendiniz

Bian hissettim sanki

persephone__ okadar sayfa gece uyumadan önce bişeyleri iyice ölçüp tartmana yetti mi?
Bazen bana da kuruntu yapmışım gibi geliyo sonra kocamın dünkü şık hali, yalan söylemesi, telefonunun kapanması vs arka arkaya flasback gibi patlıyo zihnimde

Bence de bu seferkinin sonu çok daha beter olacak. Bilmiyorum Özür dilemeki persephone belki de..
Ama bunu ben erjek arkadasıma yapsaydım direk terkederdi beni
O kendi diyo beni bırakma ben kimseye bakmadım eskisi gibi mutlu olalım vs vs bisürü mesaj atmış sabah ama bilmiyorum birini aldatsam mı kendimş savunmazdım aldatmasam mı karar veremiyorum

Bazen bana da kuruntu yapmışım gibi geliyo sonra kocamın dünkü şık hali, yalan söylemesi, telefonunun kapanması vs arka arkaya flasback gibi patlıyo zihnimde
O patlayanların hepsi vesvese başka bişey değl. Dünden bugüne hepsi aynı yani..

Senin böyle old bilen adam gözüne sokar gibi yaparmı? Yapsa seni eve döndürmeye uğraşırmı?
Bunları patşat zihninde..

Kışkış cinler kışş

,
,
seven adam aldatmaz ve kusura bakma ama bunca kıskançlığa da seven adamdan başkası katlanamz

ne kadarlık evlisin ya da şöyle diyim eşini ne kadardır tanıyosun

bence psikoloğa git canım..başlığa bakarak sandım kı once daha once aldattı ayrılacaksınız sonra okudum ki oyle bir şey de olmamış..
destek alsan iyi olur

Ben suphelerinizi gayet anlamli buldum.
İsin icinde yalan oldu mu boyle bir suru sorun oluyor iste.
Herkes gayet anlayisli yaklasmis ama hangimizin kocasi annemi alicam diyipte saatlerce telde ulasilmasa ve elin kadinin yanindan ciksa suphelenmez.
Ama isin diger tarafida esinizi yalan soylemeye itiyor olabilirsiniz.
Suan elinizde hicbir kanit yok, ayrilayim deseniz ne icin ayrilacaksiniz.takipte olun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…