- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
O kadının yaşı büyük ondan kıskanmadım ben yanımdan gidip başkasıyla buluştuğunu düşünüyorumEşin parayı vermeye gittiğinde o kadınla samimi konuşma olmuştur diye düşünüp rahatsız olurmusun mesela . Yoksa direk ilişkileri var diye neden düşündün. Öyle aldatacak kadın hemen nerden bulacak allah aşkına. Zaten yeni evlisiniz niye aldatsın.
Bilmem yapan her türlü yapar diye düşünüyorum kendisi dediyor benim cebimde akbilden başka bişey yok ben seni nasıl aldatayım dieCebinde 5 kuruş parası olmayan adamı hangi kadın ne yapsın?
Ayhh ruhum daraldı yeminlen
herkes ben de dahil,tüm konularında dedik ki; önce kendin tedavi olmalısın,sonra evliliğin dedik ama dinlemiyorsun kimseyi...
dakika bir gol bir yani,barıştık diyip kaldığın yerden devam ediyorsun..bu seferkinin sonu daha beter olacak habern olsun..
önceki gün bana dedi "persephone bu günlere gelmemiz senin azmin senin sevgin sayesinde sen olmasan çoktan ayrılırdık iyi ki senle evlenmişim" dedi ben de çok mutlu oldum ve eve dönersem psikoloğa gitmeyi kabul ettim dün döncektim işte uzun zaman sonra mutluyduk ama bunlar olduherkes ben de dahil,tüm konularında dedik ki; önce kendin tedavi olmalısın,sonra evliliğin dedik ama dinlemiyorsun kimseyi...
dakika bir gol bir yani,barıştık diyip kaldığın yerden devam ediyorsun..bu seferkinin sonu daha beter olacak habern olsun..
Siz nasıl yendinizcanım benim kıskançlığım nam salmıştı bizim burda bi ara ama ben bile bu kadarını yapmadım herşeyden önce sana yazık demek istediğim sani anlıyrum kıskançlık duygusunu bilirim insanın içini kurt gibi kemirir ama bak bu seviyede ki kıskançlık psikolojik desteği gerektirir
Bazen bana da kuruntu yapmışım gibi geliyo sonra kocamın dünkü şık hali, yalan söylemesi, telefonunun kapanması vs arka arkaya flasback gibi patlıyo zihnimde
Bian hissettim sanki
persephone__ okadar sayfa gece uyumadan önce bişeyleri iyice ölçüp tartmana yetti mi?
O kendi diyo beni bırakma ben kimseye bakmadım eskisi gibi mutlu olalım vs vs bisürü mesaj atmış sabah ama bilmiyorum birini aldatsam mı kendimş savunmazdım aldatmasam mı karar veremiyorumBence de bu seferkinin sonu çok daha beter olacak. Bilmiyorum Özür dilemeki persephone belki de..
Ama bunu ben erjek arkadasıma yapsaydım direk terkederdi beni
O patlayanların hepsi vesvese başka bişey değl. Dünden bugüne hepsi aynı yani..Bazen bana da kuruntu yapmışım gibi geliyo sonra kocamın dünkü şık hali, yalan söylemesi, telefonunun kapanması vs arka arkaya flasback gibi patlıyo zihnimde
zamanla eşimi tanıyarak ve kuruntularım boşa çıktıkçaSiz nasıl yendiniz
,Bazen bana da kuruntu yapmışım gibi geliyo sonra kocamın dünkü şık hali, yalan söylemesi, telefonunun kapanması vs arka arkaya flasback gibi patlıyo zihnimde
iNş ben de süzin gibi olurumne kadarlık evlisin ya da şöyle diyim eşini ne kadardır tanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?