Aldatıldım (MI)

Yazan oldu mu bilmiyorum tüm cevapları okumadım. Allah aşkına hangi telefon 2 yıl öncenin geçmişini tutar. Hergün onca siteye girip çıkıyoruz. Yakalanınca kıvırmak için uydurmuş belli. Zaten ilgisi yokmuş eski konularınızda yazmışsınız. Bir de son bulduğunuz delil, aldatıldığınız kesin. Allah kolaylık versin. ben de 2 çocuğuyla aldatılarak boşanmış bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum.

Kuş kadar beyinleri ile kalkıştıkları işler işte
Aldatıyorlar o da yetmiyor çocuk kandırır kılıflar arıyorlar işte.
Delikanlı gibi evet yedim bu haltı diyemiyorlar.:sinirli:

2 sene öncenin yazışmasını,bir insan neden saklansın ki, 2 sene önceki yazışmalar telefon geçmişinde en en sonda olması gerekmez mi,nasıl dank diye önümüze çıksın?
Bu iki senede telefon hiç mi değişmedi, hiç mi tamir görmedi,hiç mi resetlenmedi?
Kaldı ki 2 sene önce olsa bile evli olduğunuz sürenin içinde yapılmış bir aldatma bu.
Bununla yaşayıp yaşayamacağınıza siz karar vereceksiniz.

Buz gibi aldatma.
Şüphesi bile yok apaçık ortada. Sadece konduramıyorsun şu anda..

inşallah çocuğunuz yoktur. Şuan duyguların çok karışıktır. Biraz yalnız kal ve iyice düşün bence.

2 yıl önceki mevzuyu ne olur ne olmaz diye saklıyormuş.. Okey.. Siz görünce neden silindi?? Lazım olmaz mı artık?
Ayrıca iki yıl önce olduğunu, tarihi göstererek ispatlardı..
Birde 2 yıl önce siz yokmuydunuz?

Ona sormadan internete girip dökümüne bakabilirsiniz..
Birde kız ne diye kayıtlı idi?

2 sene önce yazılmıs olduguna inandınız mı? Ben olsam yemezdim. Aldatması bi konu,yalanlarla sıvaması başka bi konu..

1 keremi yapti acaba bunu 7 yilda :işsiz:
Allahindan bulsun affedeceksende surundur biraz ama hazmetmek kolay degil

Delilleride yok etmiş hemen daha ne pislikler cikardi caktirmasaydiniz hemen

Ablami arıyordum dediğim gibi elim geçmişe değdi direk girince sadece biriyle yazismaaşı vardı işte ona yavrum demis rutin konuşmalar tamda hatırlamıyorum o sokla 2 sene öncesine ait dedi ama yeni yapılmış birseyki geçmişte çıktı yeminler etti ama inanmıyorum
Aldatmış. Bir sakinleş öyle karar ver ne yapacağına geçmişte direk çıkan ne kadar eski olabilir bir kere orayı bir geçsin apaçık flörtleşme olmuş

Çok üzüldüm ... Neyi arıyorlar ,yada ne arıyorlar bilmiyorum bu erkekler ... Yalan söylemeyi becerecek zekaya sahip değiller ,adam olup doğruyu da söylemiyorlar ... Allah yardımcınız olsun ...

Önceki konularınıza baktım biraz. Eşinizin son zamanlarda ilgisiz olduğundan, size pek dokunmadığından yakınmışsınız. Bu olayı bu yakınmalarınızla birleştirince diyorum ki evet sizi aldatmış. Bundan sonrasında boşanıp boşanmayacağınız da size kalmış.

Nasıl bakabilirim daha detaylı dermisiniz zaten line diye bi siteden yazilmis
Ben telefon dökümünü kastettim.. Numara ve şifresi ile kızı aramalarını görürdünüz..
Line da bir uygulama diye biliyorum. İndirip programı inceleyebilirsiniz..

Niye yapmis bole biseyi? Neyin eksikmis? Duygusal bosluk ya da cinselligini karsilayamamak vs? Sormadysan sor bakalim ne diycek.. hakli cikarmaz ama sebebinj bilirsin dn azindan.. buarada once eski diyo sonra yaptim ama sole bole diyo yalan soluyo.. hangi dedigine inanacaksinki?

Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Aldatiliyorsunuz. Ve her aldatan erkek gibi kiviriyor. Sonuna kadar da reddecektir.

Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????

7 yıllık evlisin, yazışmalar 2 yıl önce olmuş ne olursa olsun aldatılmışsın. Ben olsam ayrılırdım ama siz ayrılmayı düşünüyorsanız sonuna kadar her şeyi öğrenip bırakın. Ya da ayrılmayacaksanız susun olmamış gibi davranın..

Aldatmış. Ve yediği b.k yetmezmiş gibi dalga geçermişcrsine zekanı küçümsüyo..

Back
X